Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 21 Απριλίου 2007.

1. phoenixxx

phoenixxx Regular Member

lara [E-p] πολύ σεβαστές οι απόψεις σου.
    Ισχύει αυτό που λες, για σένα και για λίγες τυχερές σκλάβες. Για αυτό εξάλλου και εμφανίζεσαι με το κολάρο του Κυρίου σου Electro-pain εδώ μέσα.

Δεν ισχύει όμως για όλους τους υποτακτικούς και όλες τις υποτακτικές αυτό...
    Υπάρχει και μια εντελώς διαφορετική κοσμοθεωρία από την δική σου. Ούτε εγώ συμμερίζομαι αυτή την κοσμοθεωρία, σε πληροφορώ. Αλλά δεν παύει να υφίσταται.

Αυτό δημιουργεί και την άλλη άποψη από την δική σου, πως σε γενικές γραμμές υπάρχει και η υστεροβουλία σε ορισμένες σχέσης Κυριαρχίας/υποταγής, ή αγάπη για κατάκτηση του αρσενικού από το θηλυκό, μέσω της υποταγής. Κάτι που ο οποιοσδήποτε μη-αφελής άνδρας το έχει καταλαβαίνει μέχρι την ηλικία των 30 του και γνωρίζει πως αυτό μπορεί να υπάρξει στην γυναικεία φύση. Το τυπικό παράδειγμα είναι η αγάπη για αλλαγή του χαρακτήρα του αρσενικού μέσα σε μια vanilla σχέση, κάτι που απαντάμε συνεχώς στην vanilla παραφιλολογία. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας... Υπάρχουν και τέτοιες τάσεις. Το ότι ζούμε διαφορετικά, δεν σημαίνει πως αυτές αυτόματα εξαφανίζονται.

Το ότι σε αυτό το νήμα κάποιοι χτυπούνε κάποια κλισέ, δεν σημαίνει πως γίνεται επίθεση στον τρόπο που εσύ ζεις και νιώθεις για τα πράγματα. Απεναντίας, είναι προς τιμή σου να λες πως "εγώ είμαι εκεί που θέλω και βιώνω αυτό που λέγεται ερωτική σκλαβιά".

Διαφωνείς όμως πως μπορεί να υπάρχουν και οι "κεραμιδόγατες" υποτακτικές, σε βαθμό μάλιστα που να προσβληθείς και να το πάρεις προσωπικά; Και γιατί είναι ταμπού να τίθεται και αυτή η οπτική, η εντελώς αντίθετη από αυτά που πιστεύεις; Γιατί δεν πρέπει να το θέτουμε κι αυτό και να το αποσιωπήσουμε;

Τιμή τους, αν μπορούν να κατορθώσουν να υποτάξουν έναν Κυρίαρχο! Κανείς δεν είπε πως το να είσαι Κυριαρχικός και δη Master, είναι εύκολο, ή έρχεται μόνο του. Νομίζεις πως δεν πρέπει να πολεμάς καθημερινά για αυτό; Αν ήταν να αφήνεις την σκλάβα σου να σου τα κάνει όλα, τότε τι στο καλό Κυρίαρχος θα ήσουν;

Δεν είναι θεμιτό να διαχωρίσουμε λοιπόν την αληθινή ζωή μιας σκλάβας, όμως η δική σου, με μια πιθανή καρικατούρα αυτής της ζωής, κάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται για να θολώσει τα νερά σε έναν άπειρο Κυρίαρχο και να οδηγήσει σε ανισορροπία;

Τα όσα αναφέρεις περί flames, χωρίς να υπάρχουν, τα προσπερνάω και προτείνω να τα αφήσουμε, χωρίς να δώσουμε καμία συνέχεια, ούτε τώρα, ούτε τις επόμενες μέρες... Εσύ αποφασίεζεις... Εκτός και αν θέλεις να αποδείξεις το αληθές των παραπάνω, αποδεικνύοντας πως ακόμα κι εσύ μπορείς να λειτουργήσεις υστερόβουλα... Κάτι που θα με απογοήτευε πολύ αν γινόταν...

Τέλος, για τα απαράδεχτο διαγραμμένο κείμενο, θα προτιμήσω να μην τα σχολιάσω προς το παρόν, για το καλό της κοινής γαλήνης. Τα έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές στο παρελθόν αυτά... Άσε που σε οδηγεί συνεχώς σε λάθος συμπεράσματα. Θα σε παρακαλέσω, να μην δώσεις καμία συνέχεια σε ανάλογα σχόλια στο μέλλον και να το λήξουμε εδώ και τώρα...

Και θα κλείσω με τα δικά σου λόγια, τα οποία ελπίζω να θεωρείς πως ισχύουν και για εσένα και τις δικές σου απόψεις, όχι μόνο των άλλων...

Last edited: 24 Απριλίου 2007
  2. hermis

hermis Regular Member

Απάντηση: Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

lara,

Με το μήνυμα μου θέλω να σου εκφράσω τις δικές μου απόψεις για το τι γίνεται.
    Να δεις τις αντιδράσεις μου στο ύφος σου αλλά και τον λόγο.

απλά με ύφος απορίας και μόνο..

Παράθεση:
    Αρχική Δημοσίευση από 'lara[E-p
    Σίγουρα όλοι είναι διαφορετικοί και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ή χειρότερο. Υπάρχουν απλά ανάγκες διαφορετικές.

Αυτό θα το πάρω σαν αρχή σαν δικό μου ευαγγέλιο από τα λεγόμενα σου lara και μαζί του θα πορευτώ.

Παράθεση:
    Αλλά η προσπάθεια αρκετών να πείσουν πως δεν υπάρχουν σκλάβες - γιατί αυτό προσπαθείτε να κάνετε- απλά υπάρχουν πονηρά θηλυκά κατεργάρες γυναίκες και άντρες που για να μην τις χάσουν συμβιβάζονται με τις αρχές τους είναι παράλογη.

Αν υπάρχουν σκλάβες?? Σύμφωνα με το δικό σου παραπάνω ευαγγέλιο πως όλοι είμαστε διαφορετικοί και ζούμε με τις προσωπικές μας ανάγκες διαφορετικά τότε ο άλλος μιλάει για διαφορετική μορφή σκλαβιάς από ότι ζεις εσύ ..
    Άρα ποια η σκοπιμότητα της απάντησης στην δικιά του λογική αφού με την δικιά σου δεν ταιριάζει??

Παράθεση:
    Όχι όμως όλοι και η ισοπέδωση όσο κι αν βοηθά στην δημιουργία ελαφρότερης συνείδησης αυτών που για τους όποιους λόγους δεν θέλησαν, δεν μπόρεσαν ή απλά απέτυχαν να δημιουργήσουν το απόλυτο Ds δεν υφίσταται στην πραγματικότητα και αυτό έρχονται να το αναιρέσουν γεγονότα διαφορετικά από εκείνα που με διαφορετικούς τρόπους ζωγραφίστηκαν εδώ από κάποιους.

Απόλυτο D/s τι είναι αυτό? Με ποιανού κριτήρια μιλάμε για το απόλυτο και με βάση ποιου σημείου αναφοράς?? Αφού είμαστε διαφορετικοί μήπως ο καθένας ζέι το δικό του D/s με τα δικά του όρια και ανάγκες?? Άρα προς τι η απάντηση σου αφού πάλι η δική σου λογική δεν ταιριάζει με την λογική του άλλου.

Παράθεση:
    Ο Κύριος μου με Αγαπά. Αυτό το γνωρίζω, μου το Έχει Πει και το Δείχνει καθημερινά με διάφορους τρόπους.
    Αλλά, θα Προτιμούσε να με Διώξει και να Μείνει Μόνος και ναι όπως Ο Ίδιος Παραδέχεται- Δυστυχισμένος σε περίπτωση που με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθήσω να αλλοτριώσω την Εξουσία Του.

Και εμένα η Έυα με αγαπά και εγώ την λατρεύω …
    Τι κερδίζω να το λέω??

Παράθεση:
    Δεν αμφισβητώ πως οι ανάγκες μου είναι εκείνες που με οδήγησαν σε μια τέτοια σχέση, όπως και οι ανάγκες οποιουδήποτε τον οδηγούν κάπου.
    Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή καλύπτονται οι ανάγκες μου μέσα από τη σχέση, πως συμβαίνει επειδή "περνάει" το δικό μου και "ελέγχω" με οποιοδήποτε τρόπο το που οδεύει η σχέση, πέρα από τις ειλικρινής προσπάθειες να είμαι καλή σκλάβα.

Υποκειμενικό είναι αυτό που λες.
    Η Εύα μιλάει από μια μεστωμένη δική της διαδρομή που έχει δει εκατοντάδες άτομα και βγάζει ένα συμπέρασμα.. είναι όμορφο αυτό το συμπέρασμα να το αδειάζουμε με βάση μια προσωπική μας αντίληψη?? Ποια η σκοπιμότητα?

Παράθεση:
    Πέρα από αυτό δεν μπορεί μια σκλάβα να "ελέγχει" τίποτα, εκτός κι αν αυτό που επιθυμεί είναι μερικώς μόνο να ελέγχεται διατηρώντας η ίδια κάποιο έλεγχο σε ορισμένα θέματα, που επαναλαμβάνω δεν είναι κακό.

υποκειμενικά για εμένα.. Η σκλάβα μπορεί να είναι όργανο , παραμένει πάντα άνθρωπος με πολλά θέλω , με πολλούς εγωισμούς , με πολλά πιστεύω και πολύ τεμπελιά…

Παράθεση:
    Αν μπορούσε να περάσει με οποιοδήποτε τρόπο το topping from the bottom που βρίσκουν πολλοί εδώ θεμιτό και αν είναι δυνατό αναπόφευκτο, τότε προσωπικά εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι με ένα τέτοιο Κυρίαρχο.

Προσωπική σου άποψη.. που πάει να απαντήσει με την αρχή που μιλάς για σεβασμό διαφορετικοτήτων.

Παράθεση:
    Αν υπάρχουν πολλά άτομα τόσο απόλυτα δεν ξέρω. Ξέρω πως εγώ είμαι έτσι Ο Κύριος μου Είναι έτσι και Κ/κάποια άτομα φίλοι μας είναι έτσι. Οπότε υπάρχουμε και ναι το παραμύθι συνεχίζεται και δεν τελειώνει επειδή μέσα στο μυαλό κάποιων δεν μπορεί να κουμπώσει κάτι τέτοιο.

Προσωπική σου άποψη.. που πάει να απαντήσει με την αρχή που μιλάς για σεβασμό διαφορετικοτήτων.

Παράθεση:
    Όπως σεβόμαστε εμείς τις επιλογές εκείνων που διαφέρουν από τις δικές μας, ίσως θα ήταν καλό να γίνουν σεβαστές και οι επιλογές οι δικές μας όσο παράλογες και ουτοπικές κι αν ακούγονται στα αυτιά σας.

Δεν μιλάει νομίζω κανείς συγκεκριμένα για τις δικές σου επιλογές.
    Μιλάμε για μία γενική κατάσταση που κυριαρχεί και εσύ δεν την ζεις .
    Οκ μιλάμε για ένα πρόβλημα που είναι κατά ποσοστά μεγάλο και δεν μιλάει για την δική σου προσωπική ζωή, ούτε για ωραίες σχέσεις – απόλυτες D/s .
    Μας αρέσει να κάνουμε λάθη lara.
    Μας αρέσει να ζούμε με τα προβλήματα μας διότι είμαστε άνθρωποι, και μας αρέσει να μιλάμε για τα προβλήματα.
    Γιατί να έχουμε την μύγα μια ζωή?
    Γιατί ?

Παράθεση:
    Αλλά δεν υπάρχει λόγος ο οποιοσδήποτε να προσπαθεί να πείσει για την μια μοναδική αναλλοίωτη αλήθεια .

Όχι δεν μιλάμε για μοναδικότητες αλλά για το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων.
    Πάλι να μιλήσουμε για την εξαίρεση του κανόνα θα καταφέρουμε κάτι?
    Θα μάθουμε από τα καλά του άλλου ή μήπως από τα κακά του άλλου?

Παράθεση:
    Εγώ δεν το κάνω αυτό, όπως δεν προσπαθώ να πείσω κανένα πως ο δικός μου δρόμος είναι ο μοναδικός δρόμος, κι ας είμαι αν μη τι άλλο σταθερή σ΄ αυτά που πρεσβεύω και ζω. Απλά εκφράζω άλλη μια άποψη.

κατανοητό αυτό.

Παράθεση:
    Εκείνο που παρακαλώ είναι να πάψουμε να προσπαθούμε να πείσουμε τους πάντες πως επειδή πολλοί δεν γουστάρουν ή δεν μπορούν να ζήσουν το απόλυτο δεν πρέπει να προσπαθούν καν γιατί δεν υπάρχουν πολλοί έτσι.

Γιατί το σοβαρεύουμε το θέμα?
    Γιατί?
    Μήπως η Εύα δεν έχει μάθει πολλές σκλάβες πώς να λειτουργούνε και το γνωρίζεις καλά αυτό που λέω.
    Τόσο κακό κάνει η Εύα με αυτά που λέει?

Παράθεση:
    Επιπλέον δεν προσπαθώ κανένα να πείσω για το αν είμαι ή όχι ευτυχισμένη, ο δρόμος που επέλεξα είναι δύσκολος και οδυνηρός και μακάρι να μπορούσα να πω πως είμαι τόσο μεγάλη εξαίρεση που δεν υπάρχουν άλλες σαν εμένα.

κατανοητό αυτό.

Παράθεση:
    Αλλά υπάρχουν και αν ακούνε μόνο τη μία άποψη το πιθανότερο είναι να συμβιβαστούν σε ημίμετρες καταστάσεις επειδή θα έχουν πειστούν πως ότιδήποτε πέρα από το θεατρικό ανάλαφρο bdsm δεν υπάρχει.

Εγώ αυτό ζω το ανάλαφρο. Διότι μου έμαθε η Ζωή πως όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες.
    Από την άλλη δεν ξεχνώ πως λειτουργώ switch και όχι γιατί μου το είπαν να το κάνω επειδή είμαι πάνω από όλα άνδρας και μετά perv χαρακτήρας.

Παράθεση:
    Δεν θεωρώ τις αλήθειες και απόψεις κανενός ευαγγέλιο όπως δεν είναι ούτε οι δικές μου.

Σεβαστό

Παράθεση:
    Αλλά προτείνω να εκφράζουμε την δική μας πλευρά απλά για να φαίνεται πως υπάρχει και άλλη πλευρά και όχι να προσπαθούνε να χτυπήσουμε ότι δεν συμφωνεί με την άποψη ή τις επιλογές που προσωπικά κάναμε.

Καλά τα λες αλλά σαν moderator δεν το είδα να το κάνεις πραγματικότητα με την περίπτωση του zouzou, Sadal Thelma ect…

Παράθεση:
    Όλοι λένε την άποψη τους, κι ο καθένας μπορεί και είναι ελεύθερος να διαβάσει και να κρίνει για τον εαυτό του τι είναι εκείνο που τον εκφράζει.

Καλά τα λες αλλά σαν moderator δεν το είδα να το κάνεις πραγματικότητα με την περίπτωση του zouzou, Sadal Thelma ect…

Παράθεση:
    Το να μπαίνουμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και να δημιουργούμε σάλο μπορεί να είναι καλό για κάποιους λόγους για κάποιους αλλά δεν είναι καλό για το φόρουμ.

Και κάνει καλό να διαγράφουμε ποστ??

Παράθεση:
    Κι εδώ όταν κοίταξα την τελευταία φορά φόρουμ ήταν και ο καθένας δικαιούται να εκφράσει την άποψη του και κουραστικό καταντά να μην μπορεί κανείς να εκφράσει διαφορετική από κάποιους άποψη χωρίς να του επιτίθονται και να προσπαθούν να δημιουργούν flames.

Ο ευκολότερος τρόπος να δημιουργεί κανείς flames είναι η διαγραφή…
    Και όχι ο διάλογος ακόμα και αν είναι, με διαφορετικές απόψεις.
    Η Εύα δεν δημιούργισε κανένα flame...
    Ή μήπως δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα??

Παράθεση:
    Παρακαλώ πολύ να γίνει σεβαστό το δικαίωμα της κάθε άποψης να ανασάνει, χωρίς να την πνίγουμε.

Γνωρίζω την Εύα εδώ και 6 χρόνια. Ξέρω ότι την γνωρίζουν, την εκτιμούν και την σέβονται πολλοί και οχι άδικα.

Πιο original ζωή BDSM ατόμου δεν έχω δει live.

Έχουν δει τα μάτια της και έχει ζήσει τόσα πολλά BDSM στάδια που τα δικά μας μάτια δεν τα έχουν δει.

Καλό είναι να σεβόμαστε αυτά τα άτομα, όχι γιατί είναι αυτή είναι Mistress, αλλά γιατί έχουν δει όσα θα θέλαμε και εμείς να βλέπαμε αλλά δεν τα είδαμε....δεν έτυχε
    Και όταν αυτά τα άτομα τα σεβόμαστε καλό είναι να μην παίζουμε το «Θέατρο του παραλόγου» και τα λόγια μας να είναι μετρημένα.

Δεν γνωρίζω πολλές να ζουν όσα έχει η Εύα ζήσει, διότι θέλει ψυχή και καρδιά να τα ζήσεις στο BDSM με τα επίπεδα που το έχει ζήσει Εκείνη.

Και όταν το ζεις τόσο έντονα με τόσες πολλές παραμέτρους τότε ας λέμε λιγότερα με περισσότερο αυτοεκτίμηση και εκτίμηση για το άτομο το οποίο αναφερόμαστε..

Μην ξεχνάμε από πού ξεκινάμε είναι σημαντικό …..

Με εκτίμηση

Hermis

3. gaby

gaby Guest

τελικά είμαστε εδώ για να λέμε τις δικές μας αλήθειες, να μοιραζόμαστε αυτά που μας αγγίζουν προσωπικά και πρεσβεύουμε, ή για να μιμούμαστε αυτά που νομίζουμε ότι (πρέπει να) θένε όλοι οι άλλοι και μαζί τους και καλά κι εμείς;

Οποιος έγραφε πιο πάνω για σταχτοπούτες και κρυστάλλινα γοβάκια, αγνοώντας προφανώς τη βασική αλήθεια της σκλάβας ότι άφησε τα κρυστάλλινα γοβάκια που είχε για να πάει να γονατίσει στις στάχτες της σταχτοπούτας, αυτός λοιπόν... επόμενο δεν είναι να επωμιστεί το ρόλο της... κακιάς μητριάς; Πάρεκτος και αν έχει υπάρξει σκλάβα και μιλάει επί προσωπικού...

4. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Το παραμυθι μας εφταιξε τωρα..
    Ας ειναι τελος παντων...
    Μια που το εγραψα Εγω, δεν φανταζομαι να πιστευεις οτι δεν γνωριζω τις βασικες αληθειες μιας σκλαβας η ενος σκλαβου.

Εθιξε καποια η κανενα το παραμυθι?

5. phoenixxx

phoenixxx Regular Member

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί θα πρέπει κάθε φορά, μα κάθε φορά, που λέμε έστω και το παραμικρό για τις σκλάβες να βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου!

Γιατί δηλαδή όλα, μα όλα, τα σχόλια να εκλαμβάνονται πάντα ως προσωπικές επιθέσεις, και να εισπράτονται με την ακριβώς αντίθετη πρόθεση από αυτό που γράφονται.

Και δεν καταλαβαίνω... Γιατί δηλαδή η κατάσταση της σκλάβας, να είναι συνεχώς στο απυρόβλητο, ενώ του σκλάβου ή της Αφέντρας να μην είναι και κάποιος να καταφέρεται συνεχώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εναντίον τους; Ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους...!!!

Δεν μπορούμε να λέμε τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα δηλαδή; Μήπως θα πρέπει να γίνουμε τελικά λίγο πιο ανεκτικοί στο χιούμορ, στο πείραγμα και τον διάλογο; Ή τουλάχιστον, αν δεν μπορούμε, για τον όποιο δικό μας λόγο, μπορούμε τουλάχιστον να μην αντιδρούμε υπερβολικά με το παραμικρό που λέει Κ/κάποιος πάνω σε αυτό το θέμα...; Έλεος πια!!! Έλεος και σαν safeword!

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά πραγματικά ελπίζω να είναι η τελευταία... Αρκετά είχαμε στο forum τις περασμένες μέρες...

6. Dome of Affection

Dome of Affection Contributor

εγώ μπορώ να αντιληφθώ πλήρως πια στα 38 μου ότι το απόλυτο και το τέλειο αφενός δεν υφισταται και αφετέρου, αυτό που είναι υπέροχο και τέλειο για μένα , ισως να ειναι αφόρητο για κάποιον άλλο , έως και αηδιαστικό. Σαφώς και το αντίστροφο.

Ας είμαστε λοιπον ακροατές... και ας καταθετουμε τις απόψεις μας. Ακριβώς αυτο το θέμα (με άλλο τίτλο) με οδηγησε πριν αρκετούς μήνες σε αντιπαραθέσεις και ενοχλήθηκα ιδιαίτερα. Μέχρι που όπως πολλοι ξέρετε απείχα απο το φόρουμ για περισσότερο απο 10 μήνες.

Ας είμαστε λοιπόν καλοπροαίρετοι ακροατές , Ό/ολων και ας διατηρήσουμε ένα σκεπτικισμό για το τι είναι τέλειο και απόλυτο για τον καθένα χωριστά.

Θυμάμαι ακόμα πως όταν ήμασταν μικρά λέγαμε το απίστευτο:
    ο ΔΙΚΟΣ μου ο μπαμπάς ειναι καλύτερος, ψηλότερος, δυνατότερος..και εχει και μεγαλύτερο αυτοκίνητο και και και....  
    Εσείς το θυμάστε? το κάνατε?
    ξέραμε τότε τι σημαίνει 'μπαμπας' ? είχαμε άλλον να συγκρίνουμε ?
    μεγαλώνοντας μήπως δεν είδαμε λάθη του? βρήκαμε πληγές που πιθανόν προκάλεσε???
    Μμμμ???... κάπως έτσι συμβαίνει πάντα, σε όλους μας...λιγοτερο ή περισσότερο.
    Αυτό που ζουμε το θεωρουμε ιδανικό ή μοναδικό.
    Πάντα όμως υπάρχει και το "αλλιώς" σε όλα τα πράγματα.
    Αυτό το "αλλιώς" μπορεί να είναι χειρότερο , μπορεί καλύτερο μπορεί απλά διαφορετικό...

ειλικρινά δεν διαφωνώ με κανέναν! Όλοι ζουμε τη δική μας αλήθεια  
    Μη χαλιέστε λοιπόν! δεν αξίζει!!

7. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Re: Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

Συμφωνώ μαζί σου σε όσα έγραψες MPslave ειδικά στην υπογράμμιση.
    Δεν υπάρχει γενικό απόλυτο αλλά ειδικό και προσωπικό και ίσως να κραταει για στιγμές δεν είναι μια συνεχόμενη κατάσταση πλήρωσης.

8. Ηλίας

Ηλίας Guest

Του καθενός η ελευθερία σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου…

Η Εύα θεωρεί είναι ελάχιστες είναι οι σκλάβες , κάτι που στο παρελθόν το έχω υποστηρίξει και εγώ .

Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι ελάχιστες είναι οι αφέντρες , κάτι που στο παρελθόν το έχω υποστηρίξει πάλι .

Ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει μία θεωρία που πολύ εύκολα μπορεί να γκρεμισθεί , αφού στηρίζεται σε υποκειμενικές αλήθειες , σε αυτό συμφωνώ με τον Ερμή και με τον Φοίνιξ .

Αυτό που δεν θα δεχθώ όμως είναι να χρησιμοποιηθούν αυτές οι απόψεις , όπως και οι θεωρίες για να γίνουν επιθέσεις προς άτομα , για άλλους λόγους . Να ξεκινήσουμε δηλαδή από το αν υπάρχουν σκλάβες και να καταλήξουμε πάλι στις επιλογές των mod ή στις αντιδράσεις των άλλων σε αυτές . Λάρα και Εύα πάρτε το αυτό σαν τελευταία προειδοποίηση … Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους . Υπάρχουν πάνω από 500 μέλη που παρακολουθούν και δεν χρωστάνε σε τίποτα , να παρακολουθούν τους καυγάδες 10 . Ευχαριστώ…

9. G_E

G_E Contributor

Θα μου συγχωρήσετε την άτοπη παρέμβαση αλλά μια πρακτική δοκιμασμένη συμβουλή προς Κυριάχους

Πριν αγορασετε κολαρα βεβαιωθείτε πως είναι ακρετα μικρα ωστε να χωρούν στο λαιμό της αλλά όχι στον δικό σας.  

ΥΓ. Εγραψα και στο thread περι πλάνης. Ας δεχθούμε πως υπάρχουν διάφοροι "τυποι" σκλάβας και κυριάρχου. Θα ήταν πολύ βαρετο να είμαστε όλοι ιδιοι.

10. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Re: Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

Γιατί πια έχει μικρό λαιμό? 
    Πάντως εγώ συνεχίζω να αστειεύομαι με το θέμα διότι σαν αστείο ξεκίνησε, δεν ήταν δυνατόν να το εννοούσε η Smart πως θα μας εκπαιδεύσει ώστε να εκμεταλλευόμαστε και να περνάει το δικό μας στους Κυριάρχους μας εξάλλου δεν μας αρέσει καθόλου αυτό.
    Όμως όπως πάντα η τρίχα γίνετε τριχια και το θέμα σοβαρεύει ενώ δεν θα έπρεπε.

11. meira

meira Regular Member

Πως έχουμε καταντήσει έτσι εδώ μέσα? Δεν τολμάμε πια ούτε quote να κάνουμε κείμενο κάποιου και να παραθέσουμε την άποψή μας, η οποία μπορεί να διαφέρει και 100%? Ξεκινάει μετά αυτός που είχε γράψει το κείμενο του quote και αρχίζει το θέμα να παίρνει προσωπικές διαστάσεις.
    Επί του συγκεκριμένου λοιπόν thread εγώ προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει επίθεση στα post της lara[E-p] οπουδήποτε ή προσωπική αιχμή προς οποιονδήποτε. Τις απόψεις της πάνω στο θέμα εξέθεση μετά από αυτά που γράφτηκαν παρα πάνω.
    Πότε θα δεχτούμε επιτέλους ότι υπάρχουν πολλές απόψεις και όντας ο καθένας διαφορετικός αντιλαμβάνεται και αφουγκράζεται με διαφορετικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν?
    Με κάνετε να λυπάμαι πολύ που είμαι μέλος του forum  

12. Mannia

Mannia Regular Member

Απάντηση: Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

Τελικα αυτο που διακρινω τελευταια ειναι οτι εχουμε την μυγα και μυγιαζομαστε! Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη με παραθεση θεωρηται πια ως αντιπαραθεση προσωπικη.
    Ναι δεν ειμαι υπερ των προσβλητικων posts, ουτε των ειρωνικων, ουτε αυτων που ειναι εκτος θεματος και αποσκοπουν μονο στο να την πουν σε καποιον. Δεν μπορω να δεχθω ομως οτι οποιαδηποτε αντιπαραθεση χωρις προσβλητικες εκφρασεις αλλα αντιπαραθεση αποψεων θα ειναι αιτια προειδοποιησης.
    Για να ειμαι αντικειμενικη και δικαιη, περα απο φιλιες και γνωριμιες, στο κειμενο της λαρα δεν ειδα καπου να αναφερεται προσωπικα σε καποιον. Αντιθετως ειδα σε αλλα posts να αναφερονται προσωπικα σε αυτην. Βεβαια ο τροπος ηταν σωστος, στην αναφορα που γινεται στην λαρα δεν βλεπω ουτε προσβλητικες εκφρασεις, ουτε βρισιες.
    Ηλια δεν καταλαβαινω πως πηρες αυτην την αποφαση για προειδοποιηση.
    Εγω προσωπικα εχω μπερδευτει με το τι θεωρητε εσεις αντιπαραθεση με σκοπο την εκφραση διαφορετικων αποψεων, ακομη και προσωπικη, οταν γινεται με αυτον τον τροπο ειναι θεμιτη και τι προσβλητικη αντιπαραθεση που σε αυτην την περιπτωση θα συμφωνουσα με την προειδοποιηση.
    Θα θελα να καταλαβω ωστε να μην υποπεσω κι εγω στο φοβερο λαθος και αντιπαρατεθω με κανενος την αποψη κινδυνευοντας με προειδοποιηση και διαγραφη!