Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Γυναίκα του Sardax

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 17 Φεβρουαρίου 2015.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Ετσι μπραβο  

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Αυτό το βρήκα πρόσφατα

Αχ σε τι ουτοπίες μας ταξιδεύει...  

3. ταπεινη μου αποψη ειναι οτι οι εκαστοτε σχεσεις κυριαρχων και υποτακτικων πρεπει να διεπονται απο : 1 κοινη λογικη 2 απο σχεση επμιστοσυνης 3 απο το σεβασμο του Κ προς τον υ και το αντιστροφο......αν το κυριαρχο ατομο τιμωρησει τον υποτακτικο ετσι απλα γιατι δεν βρηκε καποιο αλλο λογο αιτια η ψεγαδι .... εχει χασει το παιχνιδι... και ενδεχομενος και τον υποτακτικο.... το σπουδαιοτερο φυσικα ολων ειναι οτι δεν εχει αυτοσεβασμο.....   
    γλυκιτατη μου γιατι αυτη η αδικη επιθεση...... το οτι δεν συμφωνω με καποια ακραια πραγματα και καποιες ακραιες καταστασεις... δεν ειναι ελειψη σεβασμου.... θεωρω οτι βρισκομαι σ ενα φορουμ που ο καθεις λεει τις αποψεις του..... ενιοτε συμφωνουμε ενιοτε οχι....δεν ειναι θεμα κατανοησης αλλα ελευθεριας της εκφρασης .....     
    συμφωνω κοριτσι ομορφο οταν θυμωνει ειναι πολυ σεξυ ......   

4. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Εύχομαι να ειναι έτσι οπως τα λες...
    Και φυσικά θα το επιχειρήσω...

5. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Σου έχω πει πόσο σε αγαπώ;  
    Εεε ναι τώρα να κάθεσαι να "απολογείσαι", την ομορφιά αυτή την ξέρουμε όσοι την ξέρουμε..  
    Πού να με είχες δει κιόλας τι μανάρι είμαι χεχεχε   

6. αμαν να ποιασουμε τοιχο????    

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Τα θέλει ο κώλος σου
    Μην τον λυπηθεις @t.n.b.t.

8. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Κοντοζυγώνει η ώρα του...  

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@neos Protaris δηλωνεις βανιλλα και δεν με ενοχλει καθολου. Το προβλημα που εχω παρατηρησει εδω μεσα με τους βανιλλα ειναι οτι δεν θελουν να καταλαβουν ορισμενα πραγματα και οχι οτι δεν μπορουν και αυτο ειναι μια γενικη παρατηρηση. Εγω ως βανιλλα μπορω να καταλαβω τι λες και πως σκεφτεσαι. Προσπαθησε ομως κι εσυ να καταλαβεις τους bdsmers

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Μια συμβουλή, να ξέρεις όταν κάνεις αυτό που σου ζητάνε και είναι γενικά σκληρές, τότε ψάχνουν το παραμικρό για τιμωρία και τότε είναι πιο απολαυστική... Δεν ξέρω, προσωπικά μου αρέσει να Την ''κουράζω''  

11. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Χαχαχα...Ο κωλος μου τα θέλει,δεν τα κρύβω...Ευχομαι να τα βιώσει κιόλας...

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Για αυτόν τον λόγο ακριβώς μίλησα για σεβασμό στις επιθυμίες του άλλου. Επίσης είναι αρκετά διακριτή η διαφορά του υποτακτικού που αναφέρεται και του σκλάβου τον οποίο επιθυμώ.