Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Γυναίκα του Sardax

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 17 Φεβρουαρίου 2015.

1. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Οι εκάστοτε σχέσεις κυριάρχων και υποτακτικών διέπονται από σύνεση, συναίνεση και ασφάλεια όπως και όλες οι σχέσεις και πρακτικές εντός BDSM, καθώς και από κανόνες που βάζει το εκάστοτε ζευγάρι από κοινού, πληροφοριακά.. Το ότι ένα κυρίαρχο άτομο τιμωρεί τον υποτακτικό, για όποιον λόγο κρίνει, δε σημαίνει ότι δεν το σέβεται.. Και ποιος σου είπες επίσης ότι δεν επιζητά την τιμωρία πολλές φορές το υποτακτικό μέλος.. Δεν έχεις γνώση ανάλογων σχέσεων και φαίνεται από τα σχόλιά σου, καλώς κάνεις αλλά δεν γίνεται να τσουβαλιάζεις αυθαίρετα και να προσβάλλεις κόσμο κατ' αυτόν τον τρόπο.. Μην κρίνεις σχέσεις εντός bdsm πλαισίου με τα vanilla κριτήριά σου γιατί το χάνεις το παιχνίδι.. Και δεν ήταν καθόλου άδικη επίθεση, μίλησες με αγένεια και ασέβεια προς μεγάλο, πολύ μεγάλο μέρος του φόρουμ, έθιξες ζήτημα αυτοσεβασμού που είναι πολύ σοβαρό, γιατί εσύ δεν κατανοείς πως δεν κρίνονται εδώ μέσα οι επιλογές των άλλων και πως οι σχέσεις που δημιουργούνται φεύγουν από το ιδεατό ροζ συννεφάκι του βανιλιάσματος..

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τα φωτα σας μπορειτε να τα βρειτε στα καταλληλα νηματα. Οποιος ενδιαφερετε, ψαχνει, βρισκει και μαθαινει.

4. thief

Εγω τα φωτα μου προσπαθω να τα βρω μεσα απο προσωπικες συζητησεις ....
    γιατι τα γραπτα και οι αριθμοι λενε τα μεγαλυτερα ψεματα

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Αδυνατον να σου εξηγησει καποιος περι bdsm σε προσωπικο επιπεδο πραγματα που εχουνε αναλυθει απο χιλιαδες μελη σε χιλιαδες νηματα. Τες πα, δεν μπορω να το κανω αυτο καθε φορα.

6. thief

Και που ξερω εγω τι ρολο βαρανε αυτα τα χιλιαδες μελοι ?

Σιγουρα καλο ειναι να διαβαζεις αλλα πιστευω οτι σε ολα τα θεματα καλυτερο ειναι να εχεις
    καποιον απο κοντα ο οποιος γνωριζει να συζητατε και να αναλυετε οτι σας ενδιαφερει απο κοντα ....

ΥΓ. καλος η κακος τα μονα πραγματα που μπορεσα να τελειωσω διαβαζοντα ηταν τα Λουκυ Λουκ και οι κωμωδιες του Αριστοφανη

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Οταν διαβασεις τα νηματα και σου προκυψουν αποριες πολλες, που ειναι απολυτως φυσιολογικο, κατσε και συζητα με καποιον. Οταν εισαι ακαταδεκτος να μπεις καν στη διαδικασια να το κανεις, ειναι σαν να μου λες, παρε ενα τσεκουρι, ανοιξε μου το κεφαλι και βαλτα μου μεσα. Προσωπικα δεν θα το κανω αυτο σε κανεναν και για κανενα λογο

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

με strap-on μήπως αλλάζεις γνώμη?  

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Οχι! Προτιμω τα φυσικα εργαλεια, ζεστα, με τους χυμους τους, να μου αφηνουν στο στο στομα τη φυσικη τους γευση και οχι πλαστικουρα...αχ, πρωι πρωι......

11. thief

Μας ειπες και ακαταδεκτους τσ τσ τσ

12. εχουμε διαφορετικες αντιληψεις και διαφορετικη προσεγγιση του θεματος.....σε καθε περιπτωση ομως δεν θεωρω οτι ημουν αγενης....την καλημερα μου