Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ερωτικότητα οφείλει να αντικατοπτρίζεται στο ντύσιμο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 16 Δεκεμβρίου 2014.

1. brenda

brenda FU very much

χιούμορ κάνω...η ειλικρινής μου άποψη είναι ότι το ντύσιμο είναι απλά ένας από τους κώδικες επικοινωνίας...δηλαδή, έχω το προσωπικό μου στίγμα στο ντύσιμο, αλλά μπορεί και να το προσαρμόζω, ανάλογα με την διάθεσή μου και τη συναισθηματική μου φόρτιση...και ένα τζινάκι μπορεί να είναι τρελά ερωτικό...τα μάτια του βλέποντος είναι αυτά που καθορίζουν την ερωτικότητα στο ντύσιμο...θαυμάζω τις γυναίκες που μπορούν να υποστηρίζουν 24/7 ένα θηλυκό και ενδεικτικό των προτιμήσεών τους ντύσιμο...εγώ δεν μπορώ να το κάνω...
    εγώ θα ''χρησιμοποιήσω'' τα φετίχ μου στο ντύσιμο ως τέτοια, μόνο όταν έχω αυτήν την διάθεση....
    αλλιώς άνετα ρούχα, κολάν, τζιν, φλατ παπούτσια και ''αόρατες'' λεπτομέρειες...
    φοράω πολύ αποενεχοποιημένα τις ugg μου... (κι ας με δείρει ο @Tenebra_Silente-λατρεία)
    Σε ότι αφορά τους άντρες, τι να πω, λατρεύω τους μαυροφορεμένους καλόγουστους άντρες που ενδεχομένως και να κάνουν τολμηρές επιλογές στην εμφάνισή τους, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι καθοριστικής σημασίας, απλά το στυλ αποκαλύπτει συνήθως αρκετά για τον χαρακτήρα του καθενός...

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μy dress/code.
    Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεσαι για εμένα, Δεν δημιουργώ μόδα, είμαι η μόδα.

"Η απλότητα είναι το κλειδί για την πραγματική κομψότητα."

" Δεν καταλαβαίνω πως μία γυναίκα φεύγει από το σπίτι της απεριποίητη. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συναντήσεις το πεπρωμένο σου και τότε θα πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο όμορφη γίνεται."
    Κοκό Σανέλ

ps: Η μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα..

3. Wolverine

Wolverine Wolvie

Ο ορισμός της θηλυκότητας...

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κουκλί μου εσύ...φόρα τις ugg σου και στα καρύδια σου τι λέω εγώ...Καλά να είμαι, το 12ποντάκι μου εγώ το βάζω και γουστάρω με την πάρτη μου τα μάλα χαχαχα...
    Anyway, σου δίνω δίκιο όταν λες ότι το ντύσιμο είναι κώδικας.
    Εγώ το βλέπω απλά σαν ευχαρίστηση εκείνου/ης που το κάνει, τίποτε άλλο.
    Να πω ότι δεν γυρίζω να θαυμάσω ( όχι να λιγουριάσω, που το σιχαίνομαι ) μια γυναίκα με "εξεζητημένο" ντύσιμο, θα πω ψέμματα.
    Πόσο μάλλον αν το υποστηρίζει..Τουτέστιν νιώθει άνετα μέσα στα ρούχα της, τα φοράει και δεν την φορούν.
    Το πιο ερωτικό ντύσιμο που έχω ποτέ αντικρίσει σε μια γυναίκα?
    Ολόγυμνη με το θεσπέσιο της κορμί να περιφέρεται στον διάδρομο του σπιτιού μας και τα μακριά της μαύρα μαλλιά να καλύπτουν τα στήθη της...
    Δλδ, λέω το αυτονόητο, το "περιτύλιγμα" βοηθάει στην διέγερση, δίνει το κάτι τις του...
    Ο ερωτισμός πηγάζει από μέσα μας και σίγουρα δεν είναι ούτε στα υφάσματα, ούτε σε κανενός είδους "κομφετί", οχι για μένα τουλάχιστον.
    Αλλά, είπαμε, εγώ είμαι ψυχανώμαλος...
    Έχω "παρατήσει" γυναίκες, που για τους περισσότερους θα ήταν απλά Θεές ( και ντυμένες τρομερά σέξυ πάντα )...
    Και έχω κολλήσει με γυναίκες που για τους περισσότερους θα ήταν μέτριες, έως και άσχημες ( και που ντυνόντουσαν πολύ απλά, έως ουδέτερα/άχρωμα ) επειδή τρελαινόμουν για τα μάτια, την φωνή τους και τον "αέρα" τους...

5. brenda

brenda FU very much

Ψάχνω ήδη στο ίντερνετ μακριά μαύρη περούκα....για το ''περιτύλιγμα''...

6. Strong_Weakness

Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο....
    ειναι ολοφανερο πως γυναικες που παλευουν να κραυγασουν την σεξουαλικοτητα τους μεσο των ρουχων,καταληγουν να χαρακτηριστουν δευτερες,λιγες ή απελπισμενες...
    απο την αλλη θελει μεγαλη ερωτικοτητα και φαντασια να διακρινεις την ερωτικοτητα μιας κοπελας μεσα απο ενα απλο τζινακι με ενα απλο μπλουζακι....εκει κρυβεται ολη η χαρα της ανακαλυψης οντως!

7. Strong_Weakness

Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

φυσικα ειναι και θεμα στυλ....μου αρεσουν οι γυναικες που υποστιριζουν pencil φουστες με ομορφα τακουνια...το παν ειναι να τα φορας οχι να σε φορουν...

8. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

μου αρεσει η γυναικα που δε φοβαται να κυκλοφορησει τη μια μερα με τακουνια, βαμμενη κλπ και την αλλη με τα πανινα της , αβαφη με χαλαρο ντυσιματακι...

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. Φίλε Γουλβ, εάν το στύλ σου είναι έτσι sons-of-anarchy-meets-συριζα, έχω να σε παραπέμψω σε ένα καλό γωνιακό κινεζομάγαζο

Ποιό κινεζομάγαζο. Μήπως ένα κοντά σε ένα νουντλάδικο στην Αγ. Ειρήνης?

11. Libertin

Libertin Regular Member

Αυτό ακριβώς με χαλάει. Ότι δλαδή οι Κυρίες ντύνονται επειδή έτσι πρέπει να ντύνονται ως Κ (τουλάχιστον η πλειοψηφία). Μπορούν να ντυνονται οπωσδήποτε, χωρίς αυτό να αλλάζει την ψυχολογία και την έκφρασή τους.

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Χρειάζεται ο έρωτας οφθαλμίατρο;