Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ερωτικότητα οφείλει να αντικατοπτρίζεται στο ντύσιμο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 16 Δεκεμβρίου 2014.

1. Ότι και να φορέσει.... ο Έλληνας και η Ελληνίδα bdsmer το ίδιο θα παραμείνει.....

2. ssmaster

ssmaster Regular Member

Πολυ σωστο..εμενα μ αρεσει σε φορμιτσα χαλαρη , σπορτεξακι κ μπουστακι...αν κοτσαρει κ καμμια κοτσιδα κ το παιζει κ κωΛαρα Κροφτ νο προμπλεμοοο λαιντις κ γκεντλεμεν

3. Τα ράσσα δεν κάνουν τον παπά.
    Ωστόσο η υ ωφείλει (από την στιγμή που έχει δωθεί) να υποτάσεται και στα ενδυματολογικά γούστα εκείνου που την κατέχει - ειδικότερα δε αν εκείνος διαθέτει ένα άλφα γούστο.

4. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

τα ράσα κάνουν τον παπά.....και γιαυτό ένας στολισμένος με χρυσάφια παπάς δεν εμπνέει το ίδιο όσο ένας ασκητικά ντυμένος κοσμοκαλόγερος.

τα ρούχα συνεισφέρουν στο ερωτικό στίγμα που αφήνει γύρω του ο άνθρωπος....σαν φετιχιστής δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω με εντιμότητα το αντίθετο (ναι, μου αρέσουν τα ψηλοτάκουνα, οι φούστες pencil, τα μονόχρωμα εφαρμοστά φορέματα-όλα λίγο πάνω από το γόνατο-, κλπ)

το ντύσιμο ενός ανεξάρτητου ανθρώπου (πχ δεν εξαρτάται από τον έλεγχο του μπαμπά και της μαμάς) επηρεάζεται από:
    το χαρακτήρα του
    την σεξουαλικότητά του και την αποδοχή της,
    από την εικόνα και την εκτίμηση που έχει για τον εαυτό του
    από την στιγμιαία διάθεσή του
    από την ανάγκη του να εκφραστεί μέσα από το ντύσιμό του

το ντύσιμο είναι μια μορφή δήλωσης και αυτοπροσδιορισμού στο αλισβερίσι των κοινωνικών και ερωτικών αλληλοεπιδράσεων

δεν το αξιολογώ ως το πλέον σημαντικό και καθοριστικό....αλλά για έναν φετιχιστή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
    άτσαλα, αταίριαστα ρούχα, σε κάκιστους συνδυασμούς με χαλούν πολύ. δείχνουν κακό γούστο, αδιαφορία, ασυναρτησία. όσοι το θεωρούν αναμελιά...δικαίωμα τους αλλά μακριά από μένα. όταν είμαι ανέμελος....παίρνω τα βουνά, περιφέρομαι σε έρημες παραλίες, μένω κλεισμένος σπίτι μου παρέα με το Haig....δεν προσπαθώ να επιβάλλω το θέαμά μου σε αθώους.

όμως,τα ρούχα δεν πρέπει να ρίχνονται πάνω μας σαν....προβιές. ένα στοιχείο ένδυσης δεν έχει την ίδια επίδραση αν φορεθεί από διαφορετικά άτομα.Πχ οι δικτυωτές κάλτσες σε μερικά πόδια είναι ερεθιστικές ενώ σε πόδια πληθωρικών διαμέτρων μου θυμίζουν....νουά σε διχτάκι!

δεν θα κρίνω πως θα πρέπει να ντύνεται ένας Κ ή μια υ.
    η δική μου υ ντύνεται όπως κρίνω εγώ ότι της πάει, την ομορφαίνει και την καθιστά προσβάσιμη και διαθέσιμη.
    εγώ ντύνομαι όπως μου αρέσει και είναι πάντα ένα λιτό και σοβαρό ντύσιμο με λίγα βασικά χρώματα.

τέλος θέλω να αποκαλύψω μια σημαντική παρατήρηση που έχω κάνει : η εστίαση πάνω στο ενδυματολογικό θέμα, έχει επιδράσει και στην συμπεριφορά των υ που είχα.
    δεν ασχολήθηκα να το τεκμηριώσω επιστημονικά και βιβλιογραφικά....απλά το απόλαυσα!

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Προσπαθηστε να εισαστε περιποιημενοι και καθαροι.

Το τι φοραει ο καθενας ειναι δικια του επιλογη και εχει να κανει με το πως νιωθει ανετα και πολυ πιθανον με την κουλτουρα που εχει υιοθετησει.

Ερωτηση : Εαν η υ εχει παραδωσει ελεγχο σε αυτον τον τομεα στον Κ της, το ντυσιμο της βρισκεται σε συναρτηση με τον ψυχισμο του Κ;!

Last edited: 27 Ιουλίου 2015
  6. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

εάν έχει παραδώσει τον έλεγχο....τότε πολύ πιο σοβαρά θέματα "βρίσκονται σε συνάρτηση με το ψυχισμό του Κ"....
    αυτός ο τομέας ενέχει τους λιγότερους κινδύνους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να είναι πολύ ευχάριστος....θεωρώ πολύ ερεθιστικό να ψωνίζουμε τα ρούχα της μαζί!

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τι καλός!  

8. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

χμ....
    έλα, ας αφήσουμε μια αχτίδα ελπίδας να διαπεράσει τις απογοητεύσεις!!!

μέσα από την ενασχόληση με τα ρούχα μιας υ....μπορεί να συμβούν απρόσμενες αλλαγές!

κάμπιες που έγιναν πεταλούδες

9. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

μη βιάζεσαι!!!!! ακολουθεί η διαδικασία πειθούς....ότι πρέπει να φορέσει αυτά που της διάλεξα !!! 

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τον βάτραχο δε τον μεταμορφώνεις σε πρίγκιπα, δεν το έμαθες από μένα.  

11. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

δεν σε έχω φιλήσει ακόμα οπότε διατηρώ κάποιες ελπίδες να αυξήσω την ομορφιά του κόσμου.....

πέραν τούτου....ακόμα και στο χειρότερο βάλτο που βρέθηκα, απέφευγα πεισματικά τις συναναστροφές με βατραχίνες!!!

12. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Οπως και εχω ξαναγραψει, το γουστο δυσκολα δημιουργειται..ακομη και αν ο Κ ντυσει σαν κουκλα την υ του το γεγονος και μονο οτι θα την ντυνει συμφωνα με το δικο του γουστο και πως το φανταζεται πανω της θα δημιουργησει ψεγαδια, καθως το γουστο ειναι προσωπικο και ειτε υπαρχει ειτε οχι.
    Απο εκει και περα, φυσικα και η εμφανιση αρα και το ενδυματολογικο ειναι, για εμενα τουλαχιστον, απολυτα συνδεδεμενο με τον Κ και το τι γουσταρει να εχει κοντα του.
    Προσωπικα..ευτυχως! Επηρεαζομαι πολυ απο εκεινον τι χρωματα του αρεσουν πχ αν θα με θεωρησει ομορφη , αν θα μου πει το οκ πριν βγουμε.Και εχω κομματια σοβαρα που πρεπει να αλλαξω για να πουμε οτι εχω προσαρμοστει και βρισκομαι σε συναρτηση με αυτο που εκεινος θελει να βλεπει σε εμενα, παρολα αυτα δεν εχω νιωσει να εχει επεμβει ποτε στο γουστο μου, στην αισθητικη μου, στο πως θα παρω αυτο δηλαδη που θελει και οριζει και θα το παρουσιασω πανω μου-στον χωρο κτλ

Εχω αλλαξει τα" προτυπα" μου πχ η τι θα χαζεψω, τι θα προσπαθησω να πετυχω σαν εικονα..επειδη του Κ μου του αρεσει κατι τετοιο αλλα δεν θα μπορουσα ποτε να αλλαζα τον τροπο με τον οποιο αυτο , το οτιδηποτε πρεπει να πετυχω, το κανω δικο μου, το παρουσιαζω!