Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ερωτικότητα οφείλει να αντικατοπτρίζεται στο ντύσιμο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 16 Δεκεμβρίου 2014.

1. Για ποιές απογοητεύσεις μιλάς δεν κατάλαβα?
    Αυτές είναι αδιάσειστες διαπιστώσεις στον χώρο μας.
    Δεν αναφέρομαι σε κάτι προσωπικό γιατί ότι επιλέγω να είναι παρά το πλευρό μου,
    σαφώς και ενδύεται με το γούστο μου!

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

εισαι τυχερος, γιατι επεσες σε ημισβηστο ηφαιστειο με πολυ συσσωρευμενη λαβα. Εμεις οι γερο-λυκοι κατι τετοιες τις μυριζουμε κοντρα στον ανεμο. Προσφερουν πολυ περισσοτερα απο τον ακριβως αντιποδο τους τυπο, που υποσχεται πολλα, αλλα δεν...

αποψη μου, οτι κακως εφυγες

3. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Οφείλει; Όχι, δεν οφείλει η ερωτικότητα να αντικατοπτρίζεται στο ντύσιμο. Η ερωτικότητα δεν οφείλει τίποτα πουθενά. Η ερωτικότητα ή είναι ή δεν είναι.

Πώς μπορεί κανείς να φτιασιδώσει την ερωτικότητα; Αν ένα σώμα, εξ όψεως, εν κινήσει, στην απόλυτη γύμνια του είναι ερωτικό, ό,τι και να του βάλεις, θα παραμείνει ερωτικό.
    Στην αντίθετη περίπτωση απλά δεν είναι, με ό,τι και να το καλύψεις, όσο και να το αποκαλύψεις, θα παραμείνει ένα κομμάτι κρέας, υποδεέστερης ερωτικής ποιότητας.

Μου είναι αδύνατον να δεχθώ ότι πρέπει ή οφείλει ένας Κ ή μια υ να ντύνεται ανάλογα με τα γούστα του/της συντρόφου της/του. Αν ο Κ μου ξαφνικά μου έλεγε να φορέσω κοντό καυτό σορτσάκι επειδή αυτό του αρέσει, συγγνώμη αλλά μπορεί να βρει κάποιο άλλο υ να το κάνει, καθώς αυτό θα αποτελούσε προσβολή όχι μόνο της δικής μου αισθητικής, αλλά και της προσωπικότητάς μου -αφού το ντύσιμο δεν είναι τίποτα άλλο παρά προβολή αυτής-. Όπως φαντάζομαι προσβολή της αισθητικής του και της προσωπικότητάς του θα αποτελούσε κι αν ήθελα εγώ να φορέσει άσπρο χαμηλοκάβαλο παντελόνι ράπερ.

4. Οι ερωτικοί άνθρωποι ελάχιστη σημασία δίνουν στο ντύσιμό τους. Το ντύσιμο υπηρετεί την ερωτικότητα, δεν την αναδεικνύει. Ο ερωτικός άνθρωπος ντύνεται απλά, διακριτικά, με γούστο. Γνωρίζει πως δε χρειάζεται να εκβιάσει τα βλέμματα, να διεκδικήσει την προσοχή. Η ερωτικότητα κάνει όλη τη "δουλειά" γι αυτόν. Το κορμί του είναι το "εργαλείο", το μυαλό είναι το όπλο του.

Ο ερωτικός άνθρωπος μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Το ντύσιμο είναι εύκολος εντυπωσιασμός. Δεν το χρειάζεται. Προτιμά να μην αποκαλύπτεται, αλλά να τον ανακαλύπτουν. Εϊναι κι αυτό στοιχείο του ερωτισμού του...

5. mytoy

mytoy New Member

εμενα προσωπικα οι πιο ερωτικες γυναικες που εχω γνωρισει ειχαν αδιαφορο ντυσιμο κ δεν προκαλουσαν με κανεναν τροπο.περνουσαν απαρατηρητες. Οι "προκλητικες" μου ηταν αδιαφορες στο σεξ. Το ντυσιμο απλα προδιαθετει τον αλλον κ του
    τραβαει την προσοχη. εγω π.χ. Μονιμα με τζην και αθλητικα

6. mytoy

mytoy New Member