Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ερωτικότητα οφείλει να αντικατοπτρίζεται στο ντύσιμο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 16 Δεκεμβρίου 2014.

1. Αναλόγως τι είναι για τον καθένα ερωτισμός.

2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Ε, το χαμένο!!      

3. Wolverine

Wolverine Wolvie

Η πρώτη σου πρόταση είναι και η Σχολή Σκέψης μου όσον αφορά το interaction με έναν/μία ερωτικό/ή σύντροφο. 'Αψογη.

Όσον αφορά για τη δεύτερη, δε χρειάζεται να ζητάμε συγγνώμη εάν σε ένα νήμα δημιουργούνται spin-off topics/subtopics. Σε αυτήν την περίπτωση, δείχνει να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στη συζήτησή μας.

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Ο τρόπος που ντυνόμαστε πιστεύω πως αντικατοπτρίζει την αισθητική μας και εν μέρει τον χαρακτήρα μας, οχι όμως και την ερωτική μας ταυτότητα.
    Κάποιες εξαιρέσεις , κάποιες φορές, μπορεί να στοχεύουν στην αποστολή συγκεκριμένου μηνύματος σε συγκεκριμένο δέκτη...

5. danos

danos Regular Member

6. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ως μια γυναίκα που το ντύσιμό μου ποικίλει όσο ποικίλει κ ο χαρακτήρας μου, έχω να πω λιγα λόγια για το θέμα.
    Κατά βάση μπορώ να πω πως θεωρείται προκλητικό.
    Υπήρξαν φάσεις που ήταν ακραίο, συντηρητικό όσο δε πάει κλπ.
    Δε μπορω να πω οτι το ντύσιμο εκφράζει τον ερωτισμό μου (είναι ελάχιστες οι φορές που συμβαίνει). Μπορεί να με δει κάποιος στο δρόμο και να μην με προσέξει καν , είτε να γυρνάνε κεφάλια συνεχώς (ναι δεν υπέρ βάλλω έχει συμβεί). Καλώς η κακώς υπάρχουν κάποια σημεία που τραβανε τα βλέμματα οτι ντύσιμο κ αν έχω. όταν το κατάλαβα απενοχοποιησα σε μεγαλο βαθμο το ντύσιμό μου διότι επηρέαζε άμεσα την ψυχολογία μου με σκέψεις του στυλ αν δεν ειχα ντυθεί έτσι δε θα συνέβαινε αυτό, τα θελα κ τα παθα κτλ.
    Δεν καταπιεζω πλέον τον εαυτό μου, ντυνομαι καθώς γουσταρω και οχι καθώς πρέπει.
    Η συμπεριφορά μου και το τι εκπέμπω προς τα εξω είναι αυτό που θα καθορίσει το προκλητικό, χυδαίο και οχι αυτό καθαυτό ένα ρούχο.
    Αν ο άλλος έχει τη σκέψη στο κεφάλι του και μπουργκα να φοράς θα σε γδυνει με τα μάτια - ουκ ολίγες φορές έχει συμβεί.
    ΔΕΝ είμαστε υπεύθυνες για τις πράξεις των άλλων μονο για τις δικές μας.
    Φυσικά αυτό σημαίνει πως οταν φοράς κάτι χρειαζεται να μπορείς να το υποστηρίξεις κ να μην εκπλησεσσαι από αναμενόμενες συμπεριφορές αλλά να έχεις μάθει να τις χειρίζεσαι όσο αυτό είναι δυνατόν.
    Υγ αυτά που λέω είναι πολύ γενικά, έχει πολλά αλλά το θέμα παρόλα αυτά είναι πλέον άποψη μου.
    Υγ 2 σημειωτέον και ολίγον τι αυτονόητο μια ανήλικη κοπέλα δεν μπορεί να υπερασπιστεί πλήρως τον εαυτό της ακόμη κατα τη γνώμη μου οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγει τις ακρότητες μέχρις ότου να ενηλικιωθει/ μπορεί να ορθώσει ανάστημα.

7. Wolverine

Wolverine Wolvie

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση και ένας υγιής νους μόνο να συμφωνήσει μαζί σου μπορεί. Ωστόσο, όταν διάβαζα τη γνώμη σου, μου ήρθε αυτομάτως η ακόλουθη εικόνα που είχα βρει πριν χρόνια:

Είναι κατανοητό πως το παράδειγμα είναι ακραίο, αλλά είναι επίσης προφανές ότι προσπαθεί να εκπροσωπήσει και μία ολόκληρη Σχολή Σκέψης...

8. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

To καταλαβαινω για αυτο ειπα πως υπαρχουν πολλα αλλα στο θεμα  

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Στην προηγούμενη ζωή μου, ντυνόμουν με αυτό το στύλ, im sure!...

10. aethereal

aethereal Guest

σκηνες στο στυλ της προηγουμενης ζωης μου...καθως Εκεινος με οδηγει στον Πυργο...

1:06"...are you prepare to encounter all of its horrors...?"

11. Wolverine

Wolverine Wolvie

Διαβάζεις το μυαλό μου; Σε αυτήν τη ζωή και στις επερχόμενες Απόκριες θα ντυθώ με ΑΥΤΟ το style:

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εξαιρετικό!..