Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ερωτικότητα οφείλει να αντικατοπτρίζεται στο ντύσιμο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Wolverine, στις 16 Δεκεμβρίου 2014.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

καμια προταση δια ημας; Δεν εχω ιδεα τι να ντυθω στις αποκριες!!

2. Wolverine

Wolverine Wolvie

Η αναφορά στον Batman έγινε απλά χαριτολογώντας, τίποτα παραπάνω. Έτσι και αλλιώς, Batman με γενειάδα δεν υφίσταται.
    Έχω ήδη παραγγείλει μέσω Amazon την ενδυμασία από το Ritual Scene στο Eyes Wide Shut. Οπότε και εάν ποτέ συμπέσεις μέσα στο metro με έναν κύριο με κουστούμι κρατώντας την ακόλουθη κάπα και μάσκα στα χέρια του, θα γνωρίζεις ότι είμαι εγώ και ότι πηγαίνω σε μία "περίεργη" συνάντηση:

Αλήθεια...αντικατοπτρίζει Ερωτισμό;

3. Siren_Peisinoe

αντικατοπτριζει.... ενω με quotαρες ομως δεν απαντησες στην ερωτηση μου, παρα ανεφερες μονο την δικη σου στολη (which is awsome btw)

4. Wolverine

Wolverine Wolvie

5. Siren_Peisinoe

ξωτικια ειχα ντυθει περσι...
    βαμπιρινα και Kayako προπερσι ....
    Χμ... Κατι θα σκαρφιστω παλι..
    Μαλλον θα ανοιξω την ντουλαπα μου και θα αυτοσχεδιασω !

6. Libertin

Libertin Regular Member

Αν και μπαίνω στη συζήτηση στη μέση αυτής, μπορώ να πω ότι η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι εν μέρει απαντημένη. Η ψυχολογία σαφώς και εκφράζεται (και) στο ντύσιμο, στην εικόνα άρα που δίνουμε προς τα έξω. Με τα πρέπει είμαι τσακωμένος. Εκτιμώ, όμως, ότι ένα άτομο συμπεριφέρεται, άρα και ντύνεται, ανολόγως της ψυχολογίας του.

7. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Η ένδυση.. Μάλιστα. Βασικό στοιχείο της επιβίωσής μας. Όπως και η στέγη και η τροφή. Αλλά, ας μιλήσω πιο συγκεκριμένα.

Η κοινωνία έχει προχωρήσει και πλέον δε χρειάζεται να ρίχνουμε μόνο μια προβιά πάνω μας για να ζεσταθούμε, αλλά μπορούμε να κάνουμε αυτή την προβιά να έχει έναν τύπο. Να έχει ένα κόψιμο εδώ, μια παγέτα από εκεί και ένα φιόγκο στο πλάι.
    Η προβιά βέβαια μπορεί να έχει άλλο τύπο. Να τη βάψουμε κόκκινη ή μπλε, ας πούμε.
    Το θέμα δεν είναι πια θα είναι πιο μοδάτη ή vintage, πιο ερωτική ή συντηρητική. Το ζήτημα είναι πια θα είναι η πιο καλαίσθητη.

Ευτυχώς τα μάτια μου, με το πέρασμα των χρόνων και τις όποιες γνώσεις μου προσφέρουν οι προσλαμβάνουσές μου, έχουν ασκηθεί (και έχουν πολύ δρόμο ακόμη βέβαια) στην ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.
    Όσο όμορφος και αν είναι ένας άνθρωπος, κατευθείαν στα μάτια μου πέφτει αν δεν έχει αισθητική. Και αυτό φαίνεται και διακρίνεται και από τα ρούχα του (βάζω μέσα και συμπεριφορά, κίνηση στο χώρο, αλληλεπίδραση κτλ κτλ).
    Πάντα σιχαινόμουν την προκλητικότητα και τον "πλουραλισμό". Δεν καθόταν καθόλου καλά στα μάτια μου. Τα πομπώδη κοσμήματα, τα φουντωτά μαλλιά, το έντονο μακιγιάζ.. Όλα αυτά με έκαναν να χαρακτηρίζω τους άλλους σαν βιτρίνες και όχι σαν ανθρώπους. Αντιστοίχως και στους άνδρες... Αν και, δυστυχώς, οι γυναίκες είναι αυτές που την "πατάνε" πιο πολύ.

Συμπέρασμα; Προσωπικά με ελκύει πάρα πολύ η αισθητική.. Η αίσθηση του γούστου. Η άποψη. Ακόμη και αν κάποιος δεν είναι του "γούστου" μου, αν έχει αισθητική, με κεντρίζει. Εκτιμώ ότι ο ερωτισμός δεν κρίνεται πάντα από την ένδυση. Π.χ., εγώ είμαι μια νεαρά με transgender ντυσιματάκι. Casual, καθημερινό, άνετο.. Ένα ντύσιμο, δηλαδή, που συνάδει με τον τρόπο ζωής μου. Δεν παρατήρησα να μη με πλησιάζει κάποιος.. Ή να μην αντιλαμβάνεται τα "μηνύματα" επειδή δε δείχνω slutty. Από την άλλη, βέβαια, στις πιο "επίσημες" εμφανίσεις, φροντίζω να είμαι πιο προσεγμένη (hippie chic, glam rock, fetish, '60s-'70s κτλ.). Δεν κρύβεται όμως, ο ερωτισμός μου, ούτε και χάνεται πίσω από μια άποψη. Ούτε και δηλώνεται, σαφώς. Απλώς υπάρχει.
    Και έγκειται καθαρά στην αυτογνωσία του ατόμου και στον αυτοσεβασμό του το αν θα "δηλώσει" το έσωθέν του στο ντύσιμο ή αν θα το κρύψει, μα πάνω απ'όλα, ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνει.

8. Το ντύσιμο σαφώς αντανακλά την αισθητική. Μέχρι εκεί όμως. Η ερωτικότητα (προτιμώ τον όρο "γοητεία" που εμπεριέχει τον ερωτισμό αλλά εκτείνεται πέραν τούτου) εκπέμπεται από το βλέμμα, την κίνηση, τη γλώσσα του σώματος, τη φωνή, το λόγο. Κάθε προσπάθεια να δηλωθεί η ερωτικότητα (= ερωτική ταυτότητα + ερωτική διάθεση/διαθεσιμότητα) μέσω του ντυσίματος καταλήγει γκροτέσκο και δείχνει έλλειψη φαντασίας και αισθητικής. Οποιοι καταφεύγουν σε αυτή τη μέθοδο είναι σα να διαλαλούν την ερωτικότητά τους εν είδει πραμάτειας, επειδή θεωρούν οτι δεν τη διαθέτουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να "φωνάζει" από μόνη της, χωρίς ενδυματική υποστήριξη.

Οποιοι διαθέτουν έντονη προσωπικότητα επιλέγουν το απλό ντύσιμο που φανερώνει το γούστο τους, αλλά δεν προκαλεί. Δεν έχουν ανάγκη το ντύσιμο για να τους προσέξουν. Προτιμούν να κρατούν κρυφές τις ερωτικές τους προθέσεις, αφήνοντας στους άλλους τη γοητεία της ανακάλυψης.

9. brenda

brenda FU very much

Όχι ότι δεν θα σκιαζόμουν, αλλά σίγουρα θα γύριζε το κεφάλι μου...(μαζί με το μυαλό μου...)

10. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Πολυ ωραίο νημα, σε ευχαριστούμε.
    Καλως η κακως υπάρχει ενα dress code σε τουτο το..... χωρο. Κυριως το ακολουθουν οι Κυριαρχικες γυναικες και είναι εξαιρετικα καυλωτικο κατα την αποψη μου.
    Οσον αφορα τα πρέπει..... Σαν υποτακτικη τα παω καλα με αυτη την '' προστακτικη'' λεξουλα.
    Η προσωπική μου γνωμη ομως είναι οτι το λιτο, σικατο, καλαισθητο ντυσιμο προσδιδει στον καθενα μια σοβαρότητα και είναι δείγμα αξιοπρέπειας.
    Οι υποτακτικες καλο είναι να ντυνονται σαν θηλυκα αλλα οχι σαν τραγουδιστριες σε νυχτερινο μαγαζι της εθνικής.
    Οι Κυριαρχοι παλι οπως επιθυμούν....
    Σημασία εχει η καθαριοτητα και η αρμονια στην εμφανιση.
    Τα κραυγαλέα, τα επωνυμα και τα..... Ρασα γενικώς δηλωνουν ανασφάλειες που πολυ με απωθουν οταν φοριούνται ακριβως γι αυτό. Για να τις κρυψουν ανεπιτυχως.

11. Τι σου κίνησε το ενδιαφέρον, το ντύσιμο ή το βλέμμα. Φαντάσου τα το ένα χωρίς το άλλο.

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

τα ρούχα μου θέλω να είναι λειτουργικά (ζεστά ή δροσερά ανάλογα την εποχή), καθαρά, σιδερωμένα και προτιμώ τα κάζουαλ! Συνήθως παντελόνι, πουκάμισο. Δεν δίνω πολύ σημασία στις μάρκες αλλά στην ποιότητα, για τους συνδυασμούς τους φροντίζει το κόριτσι μου γιατί εγώ δεν το έχω, το μαλλί μου πάει όπου να 'ναι δεν με απασχολεί καθόλου, άλλωστε εγώ δεν το βλέπω. Τα παπούτσια προτιμώ να είναι μαλακά για να με βολεύουν στην οδήγηση.

Αν κάποιος περιμένει από τα ρούχα να του βγει ο ερωτισμός για τον άλλον και όχι τα υπόλοιπα σ' έναν άνθρωπο, ακόμα και από αυτά που φαίνονται... ρηχός.