Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Καθηγητρια (Femdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 19 Φεβρουαρίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Ειχα μπει πλεον στο τριτο ετος των σπουδων μου. Ολοκληρωσα τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις πριν τις σπουδες με αποτελεσμα να ειμαι δυο χρονια μεγαλυτερος απο τους αλλους συμφοιτητες μου στα εικοσιτρία μου. Παλιοτεροι φοιτητες μου ελεγαν οτι ειναι απο τα πιο δυσκολα μαθηματα, η καθηγητρια τα εξηγει πολυ ωραια, αλλα ειναι "περιεργη" και αυστηρη.

Δεν ηξερα τι επρεπε να περιμενω. Πηρα το λαπ τοπ μου κι εκατσα στη μπροστινη σειρα καθισματων. Δεν ειχε ερθει πολυς κοσμος περιπου τριαντα ατομα. Μια φιλη μου εκατσε διπλα μου
    -Πρώτη φορα σε μάθημα της Κυρίας Αλεξάνδρου;
    -Ναι, ναι
    -Ειναι πολυ καλη, η αγαπημενη μου, αλλα πολυ αυστηρη. Ειδικα με τ' αγορια.
    Κοιταξα τη φιλη μου στα ματια, σοβαρολογουσε.
    -Αλλα σν εισαι υπακουος ειναι η καλύτερη:
    -Υπακουος;
    Δεν προλαβα να ρωτησω. Ειδα ολα τα παιδια να σηκωνονται. Το εκανα κι εγω.
    Μια γυναικα με πολυ κοντα μαλλια μαυρα και γυαλια μπηκε στην αιθουσα. Λιγο γεματουλα, φορουσε ενα παντελονι υφασματινο κ λευκο πουκαμισο.

-Καλη σας μερα παιδια. Ειμαι η Κυρια Αλικη Αλεξανδρου, μπορειτε να καθισετε.
    Υπακουσαμε ολοι σαν πιστα στρατιωτακια. Εκανε ερωτησεις, ενω σηκωνα χερι δεν μου εδινε σημασια. Μονο σε κοριτσια επετρεπε ν απαντησουν. Δεν καταλαβαινα.