Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Κατάρα του Μύθου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 26 Οκτωβρίου 2008.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    DRD, ανασφαλή θα αποκαλούσα οποιονδήποτε αισθάνεται ότι "δεν αξίζει" (σ)το / την σύντροφό του επειδή εκείνος / η βρίσκεται μαζί του για λόγους που δεν αφορούν σε ό,τι ο ίδιος αναγνωρίζει ως βασικό κριτήριο επιλογής ενός / μίας ερωτικής συντρόφου.

    Ένας κύριος που επιλέγει ερωτική σύντροφο με βασικό κριτήριο την ομορφιά και το καλό σεξ, και που πιστεύει ότι στους δύο αυτούς τομείς χωλαίνει και ότι η σύντροφός του τον συναναστρέφεται κυρίως επειδή γοητεύεται* από τις επαγγελματικές του επιτυχίες είναι ανασφαλής. Το ίδιο ανασφαλή όμως θα τον χαρακτήριζα και αν το διαπραγματευτικό του πλεονέκτημα δεν ήταν μία μεγάλη καριέρα, αλλά μία δουλοπρεπώς υποχωρητική συμπεριφορά.

    [* Το "γοητεύεται" χρησιμοποιείται εδώ κυριολεκτικά. Μπορεί κάποιος να γοητεύεται από την επαγγελματική πορεία μας, από την πυγμή, τις ηγετικές ικανότητες, τη φιλοδοξία. Δεν χρησιμοποιείται για να υπονοήσει ότι "εξυπηρετείται" από τις συνέπειες μίας καλής επαγγελματικής πορείας, δηλαδή τα χρήματα. Η επίγνωση πως κάποιος μας συναναστρέφεται επειδή τον ευεργετούμε οικονομικά, δεν είναι ανασφάλεια, είναι ρεαλισμός - πιστεύω ότι δεν κάνεις λόγο για κάτι τέτοιο εδώ.]

    Το θέμα της ανασφάλειας λοιπόν δεν άπτεται του "μεγάλου" ή του "ταπεινού" που καθείς έχει να προσφέρει στο σύντροφό του, αλλά του κατά πόσο μπορεί να απενοχοποιήσει εντός του τους νόμους που διέπουν μία τέτοια δοσοληψία / σχέση.

    Γιατί μιλάς κυρίως γι αυτούς;
     
  2. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Re: Απάντηση: Η Κατάρα του Μύθου

    Tελικά είστε και πολύ ψώνια. Μόνο ο Dolmance είναι αυτό που λέμε down to earth.

    Αυτό σημαίνει αυτοσαρκασμός   Η προηγούμενη δήλωσή του...

    λαμβάνεται αποσπασματικά και εθεωρείται ατυχής!      
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Συμφωνώ. Αυτό εννοούσα.

    Mιλάω για όσους θεωρούν ότι το να είναι άριστοι ανάμεσα σε άριστους αποτελεί το κριτήριο βάσει του οποίου επελέγησαν από τον ερωτικό τους σύντροφο.