Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 26 Νοεμβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nina_simon

    nina_simon Regular Member

    με την νομιμοποιηση ενος κομματος, ομαδας, τιτλου αναγνωριζεις και το δικαιωμα τους να εξασκουν αυτο που πρεσβευουν εστω κι αν δεν το αποδεχεσαι ως σωστο. το να "βιαζεις" ενα παιδι σωματικα και ψυχικα και να του κλεβεις την αθωοτητα του οχι απλα δεν πρεπει να αναγνωριζεται αλλα να καταδικαζεται και να διωκεται. ναι στην ελευθερια της εκφρασης και στο δικαιωμα της αυτοδιαθεσης αλλα απο ατομα, ακαδημαικους πολιτες που εχουν την ωριμοτητα της επιλογης. ενα παιδι δεν την εχει.
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Η ολλανδικη κυβερνηση "ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ"!
    Να μας λειπουν τετοιες "ελευθεριες"!!!!!!!!!
     
  4. zinnia

    zinnia Contributor


    Γιατι ειδικα τα κοριτσια; Να τους βαλουμε και μπουργκα; Να τα μαστιγωνουμε δημοσιως ετσι και κανενα δυστυχο πεσει θυμα βιασμου; Να τα χουμε δεμενα με λουρακι για να γινουν καλες μανες και συζυγοι;

    Και τα αγορια; Να τα εχουμε λιγο λασκα; Να τους επιτρεπουμε να βγουν μετα τη δυση του ηλιου; ε; τι λες; 2 μετρα και 2 σταθμα;

    και μετα τα 18; να τα ξαμολαμε;

    Ιζνογκουντ οι ανθρωποι δεν εγιναν δυστυχισμενοι επειδη τα κοριτσια και τ αγορια πανε στα ιδια σχολεια και βγαινουν εξω. Οι ανθρωποι ειμαστε δυστυχισμενοι γιατι παψαμε να ζουμε και να νοιαζομαστε πραγματικα για τους αλλους πλην του εαυτου μας .


    Εσυ νοιαζεσαι για τους αλλους; Οχι . Το χεις πει πολλες φορες με ποικιλλους τροπους. Για να μην πληγωθεις. Και να πληγωθεις τι εγινε; Οταν νοιαστεις πραγματικα για το πως ειναι ο αλλος , τι αναγκες εχει , οχι επιφανειακα η υλιστικα , οταν μαθεις να μοιραζεσαι (θυμαμαι στο ποστ που χε βαλει ο Astir που δεν μπορουσες να κατανοησεις τι διαολο ελεγε και τι εννοουσε) τοτε ουτε μονος, ουτε δυστυχισμενος θα νιωθεις.

    Ενας ανθρωπος που δεν ξερει να δινει, δεν παιρνει και δεν θα παρει στον αιωνα τον απαντα.
     
  5. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Με κανένα τρόπο δεν επικροτούμε την παιδοφιλία και την παιδική πορνογραφία και πιστέψτε με ούτε και η Ολλανδική κοινωνία τα επικροτεί.

    Η Ολλανδική κοινωνία δεν θεωρείτε πολιτισμένη επειδή νομιμοποίησε την ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ χρήση κάναβης, ούτε επειδή οι οίκοι ανοχής στο Άμστερνταμ έχουν βιτρίνες, ούτε επειδή έχει την καλύτερη bdsm σκηνή.

    Είναι μια κοινωνία πολιτισμένη, γιατί επιτρέπει την διαφορετικότητα και την έκφραση διαφορετικών τρόπων ζωής απο τη στιγμή που δεν καταστρέφουν ή βλάπτουν άλλους ανθρώπους.
    Αυτές οι πρακτικές υσχείουν εκεί και δουλέυουν εκεί σωστά γιατί βρίσκονται σε μια κοινωνία με σωστή παιδία η οποία δεν έχει ρεκόρ στις εκτρώσεις, δεν έχει πρόβλημα ναρκωτικών τόσο τεράστιο, δεν έχει ρεκόρ στα τροχαία ατυχήματα, έχει σχετικά δίκαιη φορολογία και ένα όμορφο περιββάλον για να ζεί κανείς.

    Το Άμστερνταμ είναι γνωστό και για τα υπέροχα μουσεία του ( απέναντι απο τους οίκους ανοχής )   αλλά συνήθως οι Έλληνες τουρίστες πάνε στάνταρ να πιάσουν συζήτηση με τις δύο Ελληνίδες πουτάνες εκεί, να καπνίσουν νόμιμα κάναβη στα coffe shops, να χαζέψουν τους "παράξενους" κοιτώντας δειλά απο μακρυά...

    Σχετικά με το θέμα μας τώρα.
    Η Κυβέρνηση της Ολλανδίας δεν "αποφάσισε να νομιμοποιήσει" τίποτα.
    Ο οποιοσδήποτε θέλει να κάνει κόμμα σε μια Δημοκρατική χώρα δεν ρωτάει την κυβέρνηση, αλλά πάει σε κάποια υπηρεσία και ανακοινώνει την ύδρυση του.

    Υπάρχουν τόσο απαράδεκτοι ανθρώποι παρατράγουδα ώστε τα πιο απίστευτα κόμματα έχουν προκύψει κατά καιρούς με ακόμα πιο απίστευτα γραφικούς εκπροσώπους και απαιτήσεις.
    Θυμάστε τα κρυφοφασιστικά, φιλοβασιλικά, τρανσεξουαλικά, ακραιοθρησκευτικά και ότι άλλη παλαβομάρα του προκύψει του καθένα κόμματα;

    Το ερώτημα είναι τι κάνουμε εμείς. Διαμαρτυρόμαστε ή...
     
  6. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Συνυπογραφω καθε λεξη

    Υ.Γ. τα κεφαλαια δικα μου
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Για την ιστορία, το συγκεκριμένο κόμμα παρόλο που δεν απαγορεύτηκε από κανένα δικαστήριο, δεν κατάφερε να κατέβει στις εκλογές. Με βάση την ολλανδική νομοθεσία χρειαζόταν ένα συγκεκριμένο αριθμό υπογραφών από πολίτες (δε θυμάμαι πόσες αλλά δεν είναι και πάρα πολλές) προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, τον οποίο και δεν κατάφερε να συγκεντρώσει. Μήπως τελικά η "καταδίκη" του από το λαό ήταν μεγαλύτερης αξίας από την απαγόρευση οποιουδήποτε δικαστηρίου;
     
  8. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: Re: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Ευτυχως αυτο δεν ισχυει.
    Υπαρχουν ανθρωποι που δε ζητουν τιποτα σε ανταλλαγμα για αυτα που δινουν.Κι ετσι ισως καταφερνουν να μας μαθουν σιγα-σιγα να δινουμε κι εμεις.
     
  9. Kits

    Kits Contributor

    Αλλο νομιμοποίητε το αδικημα και αλλο αναγνωριζετε το κομμα...
    Αλλωστε υπαρχουν τοσα κομματα ρατσιστων, δολοφόνων, νοσταλγων κτλ κτλ
     
  10. Zondag

    Zondag Regular Member

    Πιστευω ότι άλλο το αναγνωρίζω στο κόμμα των παιδοφιλων το δικαίωμα να υπάρχει στη βάση της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, και άλλο νομιμοποιώ την παιδοφιλία.

    Κάποιος θα μπορουσε να πεί βέβαια πως με αυτή την απόφαση περναει κάποια μηνύματα στην κοινωνία.Μηνύματα που υποβάλουν την κοινωνία στην άισθηση ότι θα πρέπει να γίνει πιό ανεκτική απέναντι σε αυτή την αρρώστια. Ούτε αυτο όμως ισχύει κατά τη γνώμη μου. Αυτοί που γίνονται αυτο το πράγμα (παιδόφιλος) δεν γίνονται για "ιδεολογικούς" λόγους. Είναι μακρά η διαδικάσία για να καταντησει κάποιος παιδεραστης και απαιτεί πολλά και βαριά ψυχικά τράυματα.

    Απλα λοιπόν δεν ισχύει αυτο επειδή ενα μήνυμα εκτός απο πομπό απαιτεί και τους κατάλληλους δέκτες.Και δέκτες για ενα τετοιο μήνυμα δεν υπάρχουν στην ολλανδική ή σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνία τα μέλη της οποίας αηδιάζουν και μόνο στη σκέψη μιας παιδοφιλικής πράξης.
     
  11. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Η επιλογή της λέξης «νομιμοποίηση» είναι φορτισμένη και λάθος γιατί δίνει —ενδόμυχα— την εντύπωση ότι ο σκοπός των Ολλανδών παιδεραστών επιτεύχθηκε.

    Ρεαλιστικά, για να επιτευχθούν οι στόχοι τους θα πρέπει:

    • Να ετοιμάσουν πρόγραμμα (που εξ'ορισμού θα είναι απεχθές προς όλους)
    • Να προσελκύσουν ψηφοφόρους (με τι κοινωνική πολιτική; Με τίποτα)
    • Να κατέβουν στις εκλογές (το μόνο εύκολο — απαιτεί μόνο χρήμα)
    • Να συγκεντρώσουν αρκετές ψήφους για να μπουν στη βουλή (εδώ δεν το κατάφεραν αυτό οι Οικολόγοι δυο εβδομάδες μετά από τη χειρότερη οικολογική καταστροφή της χώρας εδώ και δεκαετίες).
    • Να ζητήσουν αλλαγή των σχετικών νόμων (απαιτείται πλειοψηφία).
    • Να προετοιμάσουν και να παρουσιάσουν την προτεινόμενη αλλαγή.
    • Να ψηφιστεί αυτή η αλλαγή (απαιτείται πάλι πλειοψηφία).

    Νομίζω ότι μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι κυβέρνηση κόμματος παιδεραστών δε μπορεί να σχηματιστεί ποτέ. Είναι σα να σχηματίζεται στην Ελλάδα κυβέρνηση Κυνηγών ή Οικολόγων.

    Αν δεν έχουν αυτοδυναμία, σε κάθε στάδιο της διαδικασίας θα πρέπει να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία στη βουλή.

    Ποιος βουλευτής, ανεξαρτήτως χώρας, θα πει ναι σε τέτοιο προτεινόμενο νομοσχέδιο; Αποτελεί πολιτική αυτοκτονία, σε όποια χώρα και να'σαι.

    Συν τοις άλλοις, η Ολλανδία πιστεύει στα δημοψηφίσματα, και κάτι τόσο σημαντικό δε θα μπορούσε να αποφασιστεί ακέραια στη Βουλή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πιστεύετε ειλικρινά ότι υπάρχουν 50%+1 παιδεραστές στην Ολλανδία;

    Ουσιαστικά αυτό που έχουμε εδώ είναι άλλο ένα γελοίο κόμμα όπως η Χριστοπιστία ή το Μonster Raving Loony Party που το μόνο που κάνουν είναι να παρέχουν λίγες κωμικές στιγμές κάθε προεκλογική περίοδο.

    Δύο σημειώσεις προς αποφυγήν flames και παρεξηγήσεων:

    α) βασική αρχή μας σε κάθε ερωτική, σεξουαλική και φιλική σχέση είναι το Informed Consent (όχι απλή συναίνεση). Αυτό δε μπορεί κατ'εμάς να δωθεί από άτομα κάτω των 20-22, σε σπανιότατες περιπτώσεις 19-20. Ηλικίες κάτω απ'αυτό απλά δε μας ενδιαφέρουν καν. Δεν υποστηρίζουμε το συγκεκριμένο κόμμα.

    β) Ξεκολλήστε επιτέλους με την Ολλανδία, είναι μια χώρα σαν όλες τις άλλες. Έχει ηλίθιους, κακοπροαίρετους και μαλάκες. Έχει κι εκεί κακό καιρό, άσχημες γυναίκες, θόρυβο, κίνηση και εγκληματικότητα. Δεν είναι κάποια μαγική ερωτική Νιρβάνα με χαρούμενα βιτσιόζικα, πανέμορφα στρουμφάκια που τραγουδάνε κάθε πρωί καθώς αλληλομαστιγώνονται. (έχουμε ζήσει για πολλά χρόνια σε αρκετές χώρες για να ξέρουμε ότι αυτή η χώρα υπάρχει μόνο στη φαντασία εκείνων που δεν έχουν ζήσει σε πάνω από μία)
     
  12. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Παιδιά, για κοιτάξτε στο site "το χαμόγελο του παιδιού" και την απάντηση τόυ Ολλανδού Πρέσβη στην Αθήνα
     
Thread Status:
Not open for further replies.