Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 26 Νοεμβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Εχω την εντυπωση οτι η πραγματικοτητα δικαιωνει την αποψη μου ... αλλα και παλι ειναι μονο αποψη μου ... μπορεις απλα να διαφωνισεις μαζι μου ...  
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    δηλαδη για να καταλαβω ειναι εναντιον της παιδοφιλιας αν δεν υπαρχει συνενεση του παιδιου!μαλιστα!ευα μου οσο και να πρωσπαθω να το παιξω ανυχτομυαλος δεν τα καταφερνω!ποσο δυσκολο πια ειναι να ψησεις ενα 10χρονο?η περιμενουμε απο τα παιδια να εχουν κριση σε τετεια ηλικια?οσο αφορα τη λογικη ορισμενων ας τους αφησουμε να κανουν οτι θελουν δημοκρατια εχουν η κοινωνια θα τους κρινει!θα ελεγα μην την εμπιστευομαστε και παρα πολυ την κοινωνια!γιατι οσες φορες το καναμε σκατα τα εκανε!τελος μην ξεχναμε κατι!ειναι εγκλημα και δεν εκπροσωπηται!δεν εχει να κανει τιποτα με ιδεολογια
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    και παλι θα θεσω θεμα παιδειας και οχι ηλικιας ... στην Αφρικη αλλα και εδω στην Ελλαδα (γυφτοι) .. εκατονταδες χρονια τωρα ... η μεση ηλικια γαμου του κοριτσιου ειναι 12-14 ... αυτο , τους μονους που σοκαρει ειναι εμας τους δυτικους που βυζαινουμε την οικογενια με τις περιφημες σπουδες μας μεχρι τα 25+ μας .....
    Περα απο αυτο υπαρχει η ηθικη ... αλλα ποια ηθικη ? .... η ηθικη δεν ειναι διαφορα προιοντα που βρισκονται στα ραφια του κοινωνικου σουπερμαρκετ και ο καθενας επιλεγει οτι ταιριαζει στα γουστα του ... ειναι καθαρα αποσταγμα γνωσης , σοφιας και παιδειας που αποκτιεται με τα χρονια της ψυχης ... χωρις απαραιτητα να συμβαδιζουν με αυτα της ηλικιας ... και ειναι αναποφευκτα εννιαια (η ηθικη).
    η γυναικα σημερα ειναι σε χειροτερη θεση απο το χθες ... φθανει στα 30 διχως ταυτοτητα , διχως γνωση και διχως εμπιστοσυνη σε τιποτα ...
     
  4. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Συναίνεση που δε μπορεί να υπάρξει πριν ο άνθρωπος φτάσει σε κάποια πνευματική, ψυχική και σωματική ωριμότητα. Ναι μεν δε φτάνουμε όλοι σ'αυτό το σημείο στην ίδια ηλικία, αλλά υπάρχει λόγος που τα πιο πολλά κράτη κρίνουν σκόπιμη την ύπαρξη νόμων που καθορίζουν ένα κατώφλι.


    Η γυναίκα που περιγράφεις δείχνει τελείως διαφορετική από τις γυναίκες που γνωρίζουμε εμείς.
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    Panacotta_of_Doom δεν διαφωνω πως υπαρχει διαφορα απο κρατος σε κρατος αλλα με αυτη τη λογικη γιατι τοτε σε οποιαδηποτε ανεπτυγμενη χωρα το αγορι για παραδειγμα παει φανταρος μετα τα 18?αντε 17!
     
  6. Nireus

    Nireus Regular Member

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Σα να 'χουμε χάσει τη μπάλα.
    Υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος που η σεξουαλική δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στη σεξουαλικά ώριμη ηλικία.
    Ένα ανήλικο άτομο αποκτά εξαιρετικά στρεβλή εντύπωση σχετικά με το σεξ όταν έχει σεξουαλική εμπειρία σε μη ώριμη ηλικία. Στην παιδική ηλικία διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του ατόμου και δεν είναι τυχαίο οτι οι πρώτες σεξουαλικές ορμές έρχονται κατά την εφηβεία, που το ανθρώπινο σώμα αλλάζει σαν αποτέλεσμα ευρείας ορμονικής μεταβολής.
    Τα αποτελέσματα σεξουαλικής δραστηριότητας στην προεφηβική ηλικία είναι μη αναστρέψιμα.
    Σε όποιον έχει αμφιβολίες θα πρότεινα να δεί το kids, το οποίο βέβαια αναφέρεται σε εφήβους αλλά είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα. Έτσι για να πάρουμε μια ιδέα και να μη μπερδεύουμε την ένοια της ελευθερίας.
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Το συγκεκριμενο ''κομμα'' δεν ειναι τυχαιο που υπαρχει στην Ολλανδια γιατι ακριβως η ολλανδικη κοινωνια εχει βαθεια πιστεψει και εφαρμοσει την μη καταστολη.ο,τι καταστελεται γιγαντωνει οτι δεν καταστελεται μπορει και να αυτοθεραπευτει.Και στην συγκεκριμενη περιπτωση η συγκεκριμενη κοινωνια μεσα απ αυτο θα την βρει την λυση θετικα.γιατι εχει αποδειξει πως μπορει να εκφραζεται χωρις να περιθωριοποιει.
    Στις υπολοιπες κοινωνιες τωρα τα πραγματα δεν ειναι ιδια γιατι εχουν την ταση να δαιμονοποιουν,με αποτελεσμα να γιγαντωνουν τετοια φαινομενα.
    Εκεινο που πιστευω πως πρεπει να δουμε και στις δυο περιπτωσεις ειναι το γεγονος πως οταν ενας ενηλικας ερεθιζεται απο ενα παιδι αντιμετωπιζει σιγουρα προβλημα εντονο και χρηζει θεραπειας ασχετα αν το ανακοινωνει η οχι.
    Ισως καποιες φορες η δημοσιοποιηση της ασθενειας φερει θετικα αποτελεσματα και στον πασχοντα και στην κοινωνια που πλεον δεν εχει μπροστα της εναν δαιμονα αλλα το ιδιο το προβλημα με σαρκα και οστα χωρις να το φοβαται η να το διαπομπευει αλλα να το κατανοει και ν ατο αποβαλλει.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Θέλουν δηλαδή να πιστέψουμε πως δεν υπάρχουν σεξουαλικές διαταραχές;
    Πως οποιαδήποτε σεξουαλική διαστροφή είναι υγιής και πρέπει να γίνεται ανεκτή από την κοινωνία λόγω του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης;
    Με την ίδια λογική θα μπορούσαν οι βιαστές να διεκδικήσουν το δικαιώμα στο βιασμό, οι κτηνοβάτες στην κτηνοβασία και οι δολοφόνοι στο φόνο. Ελευθερία έκφρασης; Νεο-φιλελευθερισμός;
    Φασίστες όσοι δεν το αποδέχονται;

    Ας μη γελιόμαστε. Το κόμμα αυτό και η προσπάθεια απανεχοποίησης των διαστροφών τους, ΔΕΝ γίνεται για να θεραπευθούν οι παιδόφιλοι. Είναι απλά πρόσχημα.
     
  9. XnX

    XnX Love Through Discipline

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Παραθέτω ένα απόσπασμα απο το άκρως ενδιαφέρον κείμενο ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ του imaginaire radical.

    Όσον αφορά την αγριότητα που οδηγεί στον φόνο, τολμούμε να πούμε μετά βεβαιότητος ότι είναι ένα από τα πιο ανθρώπινα συναισθήματα.
    μαρκήσιος de Sade

    Ποιος μπορεί να φοβάται να δει τους πιο τερατώδεις πόθους του; Ένα ετερόνομο ον.

    Κορνήλιος Καστοριάδης

    Από αυτούς που ζητάνε, για διδακτικούς και ηθικούς λόγους, την απόσυρση του Sade από το πάνθεον της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας[8], μέχρι τις φεμινίστριες που πρωτοστατούν στην προώθηση και την ψήφιση νόμων για την απαγόρευση της σύγχρονης πορνογραφίας, η λογική είναι η ίδια: Πρέπει να μπουν φραγμοί στις επιθυμίες μας, διότι η αναγνώρισή τους και μόνον θα οδηγήσει στην πραγματοποίησή τους. Γι’ αυτό η κοινωνία αποστρέφεται, όχι μόνο τους παιδεραστές –αυτούς δηλαδή που προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις με παιδιά- αλλά και τους παιδόφιλους –αυτούς που απλώς έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις/επιθυμίες παιδεραστικού περιεχομένου-, πράγμα που και νομικώς ακόμη θα ήταν απαράδεκτο, αφού στο κράτος δικαίου κανείς δεν διώκεται πλέον για τις ιδέες του, αλλά μόνο για τις πράξεις του. Ανοίγω εδώ μια παρένθεση. Ο παιδόφιλος πρέπει να διώκεται μόνο στο βαθμό που εκπληρώνει τις επιθυμίες του εμπράκτως, μετατρεπόμενος δηλαδή σε παιδεραστή · κι αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά διότι με αυτόν τον τρόπο καταπατά τα θεμελιώδη δικαιώματα και την ελεύθερη βούληση του παιδιού με το οποίο συνευρίσκεται. Δεδομένου ότι στις κοινωνίες όπου ζούμε τα παιδιά ανατρέφονται κατά τρόπον ώστε να καθυστερείται η εξοικείωσή τους με τη σεξουαλικότητά τους, ο παιδεραστής μπορεί να συνευρεθεί με ένα παιδί μόνο με δύο τρόπους: είτε διά της βίας είτε διά της αποπλανήσεως. Στο επίπεδο της έμπρακτης ικανοποίησης των παιδοφιλικών επιθυμιών εμπίπτει φυσικά και η παραγωγή παιδικής πορνογραφίας, η οποία ορθώς διώκεται, αφού υποβάλλει μικρά παιδιά σε ερωτικές περιπτύξεις, έστω και για κινηματογραφικούς λόγους. Ξεκαθαρίζω επί τη ευκαιρία ότι η πορνογραφία που χρησιμοποιεί ενήλικες, πλην όμως νεαρές και μικροκαμωμένες κοπέλες ή αγόρια, με σκοπό να μιμηθεί την παιδεραστία, θα πρέπει να είναι απολύτως νόμιμη, όπως και είναι.
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αν και κατανοω τα διαφορετικα περιβαλοντα που ζουμε εσεις και εγω ..... θα μπορουσαμε να ορισουμε ενα κοινως αποδεκτο και ουδετερο δειγματοληπτικο πεδιο για να διαπιστωσουμε την αληθεια της στατιστικης .....

    Iagos ... προτιμω μακραν την προληψη απο την .. αυτοθεραπεια .... ειναι σαν να λεμε "γιατι να σβυσουμε την φωτια στο δασος αφου τα δεντρα θα ξαναφυτρωσουν.." ... ναι αλλα , στο μεταξυ ? ???????
     
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    Αυτοί οι άνθρωποι δεν θεραπεύονται, πρέπει μόνο να εκτελούνται! Ίσως ακούγομαι ακραίος αλλά
    δεν Ε/έχετε ζήσει με τον εφιάλτη του βιασμού, και μάλιστα σε τόση μικρή ηλικία, το παιδάκι που βιάζετε το κουβαλάει για πάντα, δεν μπορεί να χαρεί τον έρωτα, δεν μπορεί να εμπιστευτεί, δεν μπορεί να ΖΗΣΕΙ. Στιγματίζετε για μία ζωή η ψυχούλα του και όχι το σώμα του.

     
     
  12. superfly

    superfly New Member

    Μάλιστα, διάβασα ολόκληρη τη συνέντευξη όπως την ανέβασε η Eva. Λοιπόν, ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι άπαξ και γίνει το πρώτο βήμα (εδώ είναι η ίδρυση και νομική αποδοχή του "κόμματος"), τα επόμενα είναι απλά θέμα χρόνου (βλέπε πώς πήραν την εξουσία οι Ναζί). Θα βρουν χαζούς να "ψήσουν", ειδικά σε εποχές ζόρικες, που ο κόσμος θα ψάχνεται.

    Ο τύπος είναι πονηρός. Σου λέει, τα κορίτσια ήδη από τα 11-12 έχουν περίοδο, ξέρουν ότι κάτι παίζεται μέσα στο βρακί τους, τα αγόρια ένα-δύο χρόνια μετά θα ακολουθήσουν. Πρόσθεσε ότι κάθε μέρα βλέπουν και κάποια μορφή τσόντας, σε τηλεόραση-διαφημίσεις στο δρόμο, εξώφυλλα κ.ο.κ (και τα παιδιά δεν είναι χαζά, πιάνουν το νόημα και από το πιο soft core σκηνικό), η έμφυτη περιέργεια γύρω από το σεξ ολοένα και θα δυναμώνει. 'Οταν, λοιπόν, θα είναι η ώρα (και όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο) να ικανοποιηθεί αυτή η περιέργεια, εμείς είμαστε εδώ! Με κανόνες και αρχές για το πως/που/πόσο θα γίνεται το "άγγιγμα", δηλαδή δεν πειράζει να πηδάμε παιδάκια, αρκεί να γίνεται σε ελεγχόμενα πλαίσια! Και βέβαια, μην μας πείτε όχι, γιατί θα είστε αντι-δημοκράτες!

    Ρε άει στο διάολο.
     
Thread Status:
Not open for further replies.