Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 26 Νοεμβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Ενας μεγαλος ανδρας ειπε καποτε..Τους εχθρους μας καλο ειναι να μην τους εχουμε απεναντι μας αλλα διπλα μας.--Μην περιμενετε τεραστειο ποστ αναλυσης απο μενα.Ετσι για την ιστορια...
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    και αλλος το ειπε αυτο και δεν προλαβε να γινει μεγαλος γιατι εφαγε μαχαιρια 
     
  3. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα διαβάσω μια τόσο ωραία απάντηση-ράπισμα σε όλους τους θαυμαστές των "Ευρωπαίων" Ολλανδών.
    Γιατί αυτός ο περίφημος μύθος που τόοοοοοοοοοοοσα και τόοοοοοοοοοσα χρόνια μου ζαλίζει το μυαλό, επιτέλους καταρίπτεται.
    Βλέπεις τα μακρυμάλικα τυπάκια με το στριφτό στο χέρι και το ασημί δαχτυλίδι που σαν σκοπό της ζωής τους έχουν βάλει το να πάνε στην Ολλανδία να καπνίσουν κανά χόρτο, τώρα δεν έχουν απάντηση εδώ!
    Αμ οι έμπειροι που είναι? Αυτοί που λένε καμαρώνοντας "Εγώ έχω πάει και σε συναντήσεις στην Ολλανδία!" ΠΩ πω τι μόρφωση είναι αυτή!!!!
    Πήγαν και είδαν κάτι βλαμμένα ντυμένα στο latex και στο βυνίλιο, να κρατούν ένα ψευτοματίγιο και να κάνουν.....σόου.
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Θεέ μου τι κόσμος γελοίος....τι παραμύθιασμα.
    Ολοι όμως τώρα 'εχουν λουφάξει και δεν μιλούν!
    Τέλος πάντων... μπράβο και πάλι μπράβο isnogood!

    Συμφωνώ με την απάντησή σου.
    Ούτε εγώ θα κάτσω να αναλύσω... σε ποιούς άλλωστε?
    Οι μισοί μιλάνε για βιασμό, οι άλλοι μισοί για συναίνεση, άλλοι μιλάνε για 10χρονα άλλοι για 18χρονα ... η ιερά εξέτασις πάλι μπέρδεψε την βούρτσα με την λούτσα.
    Δε βαριέσαι...ας καπνίζουμε εμείς και άσε τους άκαπνους να βουρλίζονται... 
     
    Last edited: 29 Νοεμβρίου 2007
  4. hugger

    hugger Regular Member

    Καλα, ας καταφερουμε πρωτα να βρεθουμε γυμνοι στο ιδιο δωματιο μπαμπας, μαμα, παιδια, γαμπροι, νυφες, εγγονια, ξαδερφια,προγιαγιαδες, κλπ και να μη σκανδαλιζομαστε, και μετα ας πιασουμε τα πιο δυσκολα. Το παραπανω ειναι πολυ συνηθισμενο σε βορειες χωρες, π.χ σαουνα στη Φιλανδια, και θεωρειται πολυ φυσικο για ανθρωπους που ανηκουν στην ιδια οικογενεια, ακομη και πολυ κοντινους φιλους.
     
  5. llazouli

    llazouli Contributor

    Υποκριτές με όλη τη σημασία της λέξης και μάλιστα ελληναράδες, εξυμνούν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, παρακάμπτοντας επιλεκτικά την παιδεραστία στην οποία επιδίδονταν με υπέρμετρο ζήλο οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

    Εδώ είναι η ουσία της υπόθεσης, έχουμε το δικαίωμα να αξιώνουμε τον ''καθαρισμό'' των φαντασιώσεων, εφόσον αυτές παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίας;
    Μη μου πείτε ότι διάφορα roleplay που πραγματώνονται κατά κόρον από κάθε είδους ζευγάρια, δεν παραπέμπουν σε φαντασιακά ερωτική σχέση ενήλικου με ανήλικη. Το βασικό είναι να αφορούν άτομα που έχουν συνειδητοποιήσει τον ερωτισμό τους και κατευθύνουν την έκφραση χωρίς βία, καταναγκασμούς, ψυχαναγκαστικές εμμονές αλλά και αποβάλλοντας τις ενοχές του κοινωνικά ορθού και αποδεκτού.

    Συμφωνώ απολύτως.
    Πολλές φορές έχω φανταστεί ότι αν έπεφτε στα χέρια μου βιαστής παιδιού, ευχαρίστως θα του ξερίζωνα την καρδιά...όμως τίποτα ουσιαστικό δεν θα προσέφερε το προσωπικό μου ξέσπασμα. Όσους κι αν αφανίσεις, η ορμή δεν καταστέλλεται, αντιθέτως, είναι πιθανό να φουντώσει ανεξέλεγκτα. Ο μόνος δρόμος πραγματικά είναι η κατανόηση και ο έλεγχος του δυναμικού αυτών των ανθρώπων, ώστε να διοχετεύεται σε κατευθύνσεις ακίνδυνες για την ψυχοσωματική εξέλιξη των παιδιών. Αυτό βέβαια συνεπάγεται κι άλλες δομές κοινωνίας...για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι στην Ολλανδία...ας μην βιαζόμαστε να αφορίζουμε.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Οι Ολλανδοι σαν φιλελευθερος λαος δεν θα μπορουσαν ποτε να απαγορεψουν σε κανενα να φτιαξει κομμα, κομμα παιδοφιλων, κομμα γεροφιλων, κομμα νεοφιλων, κομμα ιεροδουλων,κομμα τζογοφιλων, κομμα μπιροφιλων...,κομμα χοντροφιλων,καμμα ξανθων, κομμα ανεγκεφαλων, κομμα κλμστ, κομμα κκε,κομμα κομματοφιλων....και αλλα συναφη κομματα.
    Ομως με το να κανει καποιος κομμα για τους Ολλανδους δεν ειναι αξιοποινη πραξει ισα ισα τους βολευει να ειναι ολοι (μαντρομενοι) σε καποιο κομμα γιατι αν γινει π.χ ενας βιασμος ανηλικου ξερουν που θα στραφουν, ενω εδω στην ηθικη μας χωρα.... που να φανταστεις οτι βιαστης του ανηλικου ειναι αυτος ο καθως πρεπει κυριος που οριωνταν μεχρι προτινος στην ΤV κατα των παιδοφιλων, η και ο ιδιος ο πατερας του.....οπως που να φανταστεις οτι εδω στην ηθικη μας χωρα..... ο παπας που ειναι εναντιων των gay κανει πιατσα στην Συγγρου......,φωτια και τσεκουρι στους παιδεραστες, αλλα μην ειμαστε επικριτες των ελευθερων λαων, και στο κατω κατω μπορει δυο τρεις αρρωστοι να εφτιαξαν ενα κομμα, ομως η πλειοψηφια των Ολλανδων δεν την νομιμοποιησε, ξερετε ποσοι απο τους ηθικολογους, και σοβαροφανεις γραβατοκουστουμαρισμενους Κυριους στην χωρα μας κανουν τα οργια των οργιων στις βιλες τους με ανηλικα ?
    Ας κανουμε μια βολτα ενα βραδυ προς Ομονοια και πλατεια βαθης, να δουμε ποσα παιδια ειναι ζωντανα νεκρα απο την πρεζα, στο Amsterntam που εχουν νομιμοποιηθει καποια ναρκωτικα δεν θα δεις αυτο το χαλι, οι βιασμοι στην Ελλαδα τεινουν να παρουν μεγαλες διαστασεις (μεχρι και γιαγιαδες βιαζουν) στην Ολλανδια εχει να γινει βιασμος εδω και αρκετα χρονια, γιατι αραγε?μηπως επειδη εκει βρησκουν αν θελουν γυναικες ενηλικες που γουσταρουν κατι τετοιο μεσα σε ειδικα Club που συχναζουν και το κανουν κινη συναινεση, ενω εδω την πληρωνει η αδελφη μας η γυναικα μας η κορη μας χωρις να το γουσταρουν (λες να το γουσταρουν.... ) ,εκει εχει νομιμοποιηθει η πορνεια απο το 1860 και οι πορνες ελεγχοντε απο γιατρους κ.λ.π. εδω κοντευει να εξαπλοθει το ειτζ γιατι δεν ελεγχοντε οι παρανομες πορνες ,γιατι αμα τις νομιμοποιησουμε θα χαλασει η ηθικη μας..........
    Οσο για το κομμα που δεν νομιμοποιηθηκε ποτε και ουτε προκειται να νομιμοποιηθει εχω να πω ενα πραγμα,πολλοι παιζουμε τζοκερ και ωσπου να γινει η κληροση ειμαστε ολοι υποψηφειοι πλουσιοι, ενας ομως θα πιασει το 5 +1(ποτε εγω γμτ...)και θα γινει πλουσιος ,επειδη λοιπον καποιοι εκαναν κομμα παιδοφιλων αυτοματος τους κανει ολους παιδεραστες?υποψηφειους και σταμπαρισμενους ναι, καλο αυτο για τους πανεξυπνους Ολλανδους θα ξερουν αν γινει κατι που θα ψαξουν σαν αρχη, και εμεις εδω φτιαξαμε ενα σαιτ bdsm ολοι λοιπον που ειμαστε εδω ειμαστε μπιντιεσεμτζιδες......(γελαει), ας τολμησει να πειραξει ανηλικο παιδι καποιος απο αυτους η και οποιος αλλος, και τοτε θα διαπιστωσει τι εστι Ολλανδικη Αστυνομια και δικαιοσυνη......
    Ας μην τους βαζουμε λοιπον ολους σε ενα τσουβαλι εμεις οι ηθικοι....., ειπαμε κρεμασμα στους παιδεραστες, οχι κρεμασμα στην φιλελευθερια ενος λαου.
    Και μια και υποθηκε κατι για δημοκρατια, εκει η δημοκρατια φτανει μεχρι εκει που δεν ενοχλεις την ελευθερια του αλλου, ενω εδω μια χουφτα συμπολιτων σου μπορουν να σου στερησουν να περασεις απο τον δρομο τον οποιον πληρωνεις με τελοι κυκλοφοριας για καποια δικαιοματα που εχουν που μπορει και να ειναι δικαια, αλλα δεν φταις εσυ γι' αυτο.
     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2007
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    διαβασα το ποστ του φιλου περρι και θα ηθελα να πω τις σκεψεις μου σε ορισμενα σημεια!1)το οτι θα γινει καποιο κομμα δεν σημαινει πως ολοι θα ειναι μελοι!2)το θεμα των ναρκωτικων ειναι καθαρα θεμα πολιτειας αν η δικη μας δεν σκαει αν πεθαινουν οι ναρκομανεις εδω δεν ειναι επειδη πληρωνουν την πρεζα 500 ευρω αντι 50!3)οι βιασμοι δεν ειναι πραξη λογο εληψης γυναικων!ο βιαστης κανει οτι κανει επειδη θελει να νιωθει αντισταση(γιαυτο κοριτσια ανοιξτε ολες τα ποδια σας χεχεχε)!4)αν ειναι ολοι παιδεραστες επειδη καποιοι εκαναν κομμα?χμ αν θυμαμαι καλα αν καποιος ξερει για ενα εγκλημα και δεν μιλησει θεωρειται συνεργος!και ο χιτλερ(αυτος ο τυπος τελικα κολαει παντου χεχε)απο μια μπυραρια με μερικους κολιτους του ξεκινησε και ειδαμε η ανοχη που κατεληξε!τελος στο θεμα των ελληναραδων ισως με θεωρησουν ορισμενοι οπισθοδρομικο και κομπλεξικο αλλα συγνωμη ρε παιδια εμενα μου αρεσε η ελλαδα οπως ηταν πριν 20 χρονια με την αγαθοτητα και την αφελια της!τοτε ημουνα ανετος και ωραιος και εβλεπα ολο το κοσμο χαμογελαστο παρα τα προβληματα του!σημερα δεν ειμαι ετσι το παραμικρο με αγχωνει και με γονατιζει!και δεν θα θεωρεισω τον εαυτο μου μοντερνο και ανυχτομυαλο επειδη θα μπορω να μιλαω πιο ανετα για θεματα σεξουαλικου περιεχομενου!
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    Όσον αφορά το θέμα τον ναρκωτικών εκεί ...Τα νομιμοποίησαν γιατί θέλουν την κοινωνία κοιμισμένη, το μέτρο δεν λειτούργησε γιατί αυξήθηκαν οι χρήστες δεν μειώθηκαν και θα το θέσουν σε ψηφοφορία να το καταργήσουν μάλλον.
    Τώρα όσον αφορά τους Ολλανδούς, είναι μια χώρα που πολύ απλά ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, τίποτα παραπάνω, πολλές χώρες το έκαναν αυτό και λειτουργούν ρολόι (βλ. Γερμανία, Εσθονία κ.τ.λ) Δεν καταλαβαίνω γιατί να δίνεις λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους, τι έχουν να προσφέρουν στην δημοκρατία? Όταν πλησιάζεις ένα παιδάκι με αυτό το σκοπό το παιδάκι δεν έχει την σωματική ωριμότητα, την πνευματική την την την ...... να καταλάβει, άρα του επιβάλει αυτός/η να κάνει σεξ μαζί του και αυτό δεν νομίζω να είναι δημοκρατικό οπότε τι την χρειάζονται την δημοκρατία αυτοί οι άνθρωποι;

    Οι προγονοί τους ζούσαν σε φυλές και πιστεύω είναι γονιδιακά κατάλοιπα για αυτό και είναι τόσο απελευθερωμένοι όσον αφορά τον γυμνισμό.

    Δεν έχεις διαβάσει Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και Νόμους που ίσχυαν στην Αρχαία Ελλάδα, ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουν 'Έλληνες που αναμασάν ότι λένε οι Ανθέληννες.

    τότε γιατί ο Αριστοφάνης τους ονόμαζε κίναιδους (σημασιολογία Κινώ, προκαλώ + αιδώς, ντροπή.)?
     
  10. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Απλά ένα παιδί...
    Απλά δικαιολογείται νομικά η παιδεραστία...
    Ενας 30αρης π.χ δε μπορεί να ξεγελασει το μικρό? Να το κανει να αισθανεται μοναδικό γι αυτον?
    ΕΛΕΟΣ. ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΥΣΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ Η ΑΠΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ?

    Απλη ερώτηση όχι για ευαισθητο κόσμο: Πως θα είναι το μουνί μιας κοπελας που απ τα 12 ως τα 16 τη γαμαει ενας ενηλικας με 15-20 χρονια διαφορα?Τι ψυχολογία θα έχει?

    Ενα αγορακι στην ίδια φαση παλι. Στα 14 ας πουμε. Με καλη στυση. Αν το ξεζουμιζει μια πολυ μεγαλύτερη τι σκατα θα βγει μετα?

    Εχουμε νομιμο βιασμο στην Ολλανδια πλεον.Μια χωρα που θαυμαζα κατα τ' άλλα...

    Αηδίασα. Πειτε με και πουριτανο κι ότι θέλετε εσεις! Αλλα το βλεπω σα νόμιμη παιδεραστεία!

    Ελευθερια ή νομιμοποιηση καταπατησης δικαιωματων Μιρελλα?

    Κιναιδος, ναι όντως. Γενική λέξη. Και για τους "ζωοφιλους" και για παιδόφιλους και φια ομοφυλόφιλους και γενικα για όποιον παρέβαινε ηθικες αξίες της εποχής.
     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2007
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    βρε περρι αφου ειναι τοσο σχολαστικοι εξηγησε μου πως μπαινει το ναρκωτικο σκληρο η μαλακο στη χωρα τους απο την κρητη πχ!με τη χαρτια απο την στιγμη που τυπικα δεν υπαρχει!πως πουλανε χασησι κρητης και πελλοπονησου ελευθερα στα coffeshop!
     
  12. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Μήπως (ρωτάω μήπως), είναι λίγο τραβηγμένη αυτή η ερώτησή σου?
    Μήπως και στα 2 υπάρχει λίγο η υπερβολή?
    Το μουνί της κοπέλας πάντως θα είναι πολύ καλύτερο από της κοπέλας -γύφτισσας που στα 16 της μπορεί να έχει ξεχειλώσει από 2-3 γέννες.(χαχαχα)
    Οσο για τον μικρό στα 14, απ'οσο γνωρίζω κανείς δεν πέθανε στα 14 από το γαμήσι, είτε με συνομίληκή του είτε με 40άρα!
    Δεν έχω ακούσει ποτέ ότι αν ξεκινήσει κάποιος στα 14 μετά στερεύει νωρίτερα!
    Και με αφήνει αδιάφορο το θέμα των Ολλανδών, επειδή θα προτιμούσα να απαιτούμε όλοι στην Ελλάδα να εφαρμοσεί το Ολλανδικό μισθολόγιο και όχι το ανωμαλο-λόγιο.
    Αλλά επέτρεψέ μου ναθ έσω ένα γενικό ερώτημα μια και το συζητάμε.
    Αν μια 14χρονη αποφασίσει να πηδηχτεί, άσχετα από αν έχει το λελογισμένο ή το ακαταλόγιστο, αν πάει με ένα 18άρη "άγριο" θα πάθει ή δεν θα πάθει "ζημιά"?
    Δηλαδή τι ζητάμε τελικά όλοι?
    Να πηδιούνται τα ανήλικα μεταξύ τους ελεύθερα αλλά όχι με μεγαλύτερους?
    Η να σταματήσει κάθε μορφής σεξουαλική πράξη των ανηλίκων, ασχέτως ηλικίας παρτενέρ?
    Ο σαραντάρης που λέμε, και γενικά ο μεγάλος ενήλικας, αν είναι να προκαλέσει το κακό θα το προκαλέσει είτε σε 15άρα είτε σε 20άρα.
    Δηλαδή η παρθένα 23άρα αν πέσει στα χέρια του οποιοδήποτε, θα πει "τον δεσπότη παναγιώτη" και θα κάνει να κάτσει σε καρέκλα ένα μήνα 
    Βλέπετε τα πάντα είναι σχετικά. Ο καθένας όπως θέλει το θέτει το ζήτημα, ακόμα και εγώ.
    Ολοι είμαστε σε μια φάση που λέμε αυτό που μας βολεύει και πιστεύουμε.
    Πείτε μου για τι νόμους μιλάμε, όταν ο 40άρης ή ο 30άρης πηδήξει μια 15άρα και μετά την παντρευτεί τότε δεν διαπράτει αδίκημα!
    Αρα τι προστατεύει ο νόμος? Κανέναν και τίποτα. Και εκεί ορμάμε όλοι και λέμε την μαλακία μας και όπιον πάρει ο χάρος...
     
Thread Status:
Not open for further replies.