Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 26 Νοεμβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    δεν μπορω παρα να συμφωνησω....
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    mds σε γενικες δεν θα διαφωνησω μαζι σου αλλα στα περισοτερα που ειπες κατηγορας καποιους γενικους κανονες λογο ορισμενων εξερεσεων!και ναι πιστευω πως ακομα και ενα αγορι 14αχρονο μπορει να επηρεαστει αρνητικα απο μια σεξουαλικη εμπειρια!εμενα για παραδειγμα οταν ο γερος μου με πηγε σε πουτανα στα 15 μου(σε ταξιδι στην ιταλια)με ξενερωσε και απογοητευσε τοσο πολυ που απο τοτε δεν το ξαναεπιχηρησα εγω προσωπικα αν και εχω ζησει γερμανια χρονια και τα γκομενακια ειχαν εμπειριες απο 12-13 χρονων δεν θα ηθελα η κορη μου να καταληξει ετσι!θελω να εχει επιγνωση του τη κανει και γιατι!
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ... ναι καλα ... η μονη διαφορα με αυτες που εχουν επιγνωση του τι κανουν ειναι οτ μπορουν να μισουν τον εαυτο τους ... αστο .. τουλαχιστο να εχουμε το ακαταλογιστο της ηλικιας !!!
     
  4. masterattilas

    masterattilas Regular Member

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Να πει και εναs βαρβαροs την αποψη του.Τα ορια στον ερωτα δεν τα βαζει ο νομοs αλλα η φυση! Τι λετε μικρα μου.........?
     
  5. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Ειμαι κατα τις παιδοφιλιας για τον απλουστατο λογο πως θεωρω οτι ενα παιδι στα 13-14 δεν εχει την ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ να κρινει τις πραξεις του κ συνεπως ειναι πιο ευκολα υποκεινουμενο απο καποιον ενηλικα που το μονο που θελει ειναι να το χειρηστει οπως του καπνισει... κ αυτο μπορει να (τι μπορει... σιγουρα) θα επιρρεασει στην πορεια πολυ αρνητικα την ψυχοσυνθεση αυτου του παιδιου.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Παιδια καπου φυγαμε απο το θεμα Μ/μας, το θεμα δεν ειναι η παιδεραστια αυτη ειναι κατακριτεα νομομιζω απο Ο/ολους Μ/μας, το θεμα ειναι η απολυτη ελευθερια που εχουν οι Ολλανδοι σε ολα τα θεματα φτανει αυτη η ελευθερια να μην θιγει την ελευθερια του αλλου συμφωνητε η διαφωνειτε με αυτο ?

    Η Σ/σας αρεσουν οι χωρες με τα αυστηρους και πουριτανικους νομους ? (στους/ις σκλαβους/ες ισως αρεσουν....) 


    Οχι φιλε οι Ολλανδοι δεν το βλεπουν ετσι οπως το βλεπεις εσυ και πολλοι αλλοι εδω μεσα και θα σου φερω ενα παραδειγμα.
    Αν εγω ας υποθεσουμε παρω την ενηλικη σκλαβα μου που ειναι μαζι μου γιατι συνεννει σε οτι της κανω και την παω σε μια παρεα μου και την βιασουμε ολοι μαζι κανενας Ολλανδος δεν θα μου πει τιποτα, αν ομως τωρα παω απλα και ενοχλησω εστω και λεκτικα μια κοπελα με εχουν μπουζουριασει σε ενα λεπτο σαν να ειμαι ο μπιν λαντεν.....
    Το ιδιο γινετε και με τους παιδοφιλους δεν τους στερει το δικαιωμα να φτιαξουν κομμα αλλα μεχρι εκει, αν τολμησουν και πειραξουν παιδι τους τον εχουν κοψει και τους τον εχουν δωσει για κυριος πιατο..... με μπυρα βαρελισια....... καταλαβες τι εστι Ολλανδικη ελευθερια φιλε.
     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2007
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Kοσταντινε εχεις δει οριτζιναλ Ολλανδεζα ? οχι αυτες που προερχοντε απο διασταυροση διαφορων λαων, γιατι θα πρεπει να ξερεις οτι οι Ολλανδοι ειχαν σε ολο τον κοσμο αποικιες και θα βρεις και μαυρες πισα Ολλανδεζες, οι οριτζιναλ ομως Ολλανδεζες ειναι η μπειμπη μπο σε ζωντανο κουκλαρες με ολη την σημασια της λεξης φυσικες ξανθες, γαλανοματες,λεπτες, θεικα κορμια, αστα παραλιγο να φυγω παντρεμενος απο εκει καποτε φιλε. 

    Βρε τζιμακο ετσι οπως το γραφεις ακουγετε σαν να εχεις βιωσει εσυ κατι τετοιο. 

    Σορυ φιλε οχι σαν ολες τις αλλες χωρες......πολες απο τις πολεις τους ειναι και 8 μετρα κατω απο την θαλασσα (βλεπε Roterntam)...... εχει ηλιθιους, λιγοτερους παντος απο εδω....τωρα αν ειναι μαλακες που εχουν καταφερει να ζουν χωρις καυσαεριο μεσα στην πρωτευουσα τους λογο που κυκλοφορουν με ποδηλατα γυμναζοντας ταυτοχρονα και τα σωματα τους θα σε γελασω.....τον κακο τους τον καιρο τον εχουν σιγουρα ζουν στο βορα βλεπεις, ασχημες γυναικες ?δεν θα το ελεγα...,θορυβο? δεν νομιζω να κανουν θορυβο τα ποδηλατα και τα τραμ..., κινηση? μονο ποδηλατα τραμ και κανενα ταξι κυκλοφορει εκει α και κοσμος πολυ κοσμος απο ολα τα μερη του κοσμου (γιατι αραγε την επισκεπτοντε ολοι αυτοι..?) εγκληματικοτητα? εχει να γινει φονος, βιασμος, κλοπη, εκει εδω και δεκαετιες... εδω δοξα τον θεο καθε ημερα.... δεν σου λεω στην Αγγλια στο soxo σταση πικαντιλη ξερεις εσυ....καθε μερα πλακωνοντε μεθυσμενοι Αγγλοι με τις αδελφες του ελεους...τα ιδια κανουν και στο φαληρακι της Ροδου το καλοκαιρι οταν ερχονται,τωρα οσο για τα στρουφακια που αυτομαστιγωνονται τραγουδοντας θα σε γελασω παλι.....εγω αυτα που εχω δει στα S/M παρτυ τους ειναι οτι ουρλιαζουν οταν τις/ους μαστιγωνουν και στο τελος χυνουν χυνουν.... ασταματητα μεσα απο φοβερους σπασμους....πιστεψε με εχω ζησει και εγω και σε αλλες χωρες μεχρι την Ταυλανδη εφτασα ο αεροπλανοφοβος.....10 ωρες πτηση (καλα αυτοι δεν παιζωνται στο μασαζ...και στην φτυνεια τους και το παζαρεμα τους...)αλλα σαν την Ολλανδια δεν μου αρεσε καμια χωρα, α ξεχασα μου αρεσε και η Ελλαδα.... για την πιο υπεροχη κουζινα της και φαγητα της σε ολον τον κοσμο εκει δεν παιζωμαστε...... και για τους 20-30 αναρχοαυτονομους που καινε αυτοκινητα σημαιες κ.λ.π. και δεν μπορουν να πιασουν ακομα κανενα......γιατι λεει μπαινουν στο ασυλο του πανεπιστημιου και δεν μπορει να μπει η αστυνομια να τους πιασει......Αυτα φιλε για την Ολλανδια που δεν ειδα ποτε αναρχικους να καινε που δεν ειδα ποτε βιαστες να βιαζουν που φονος εχουν ξεχασει τι παει να πει, που δεν εχουν πειραξει ανηλικο εδω και χρονια, που δεν εχουν κουφοματα στα παραθυρα μερικοι ουτε καν κουρτινες γιατι δεν εχουν να φοβηθουν τιποτε ενω εμεις εδω διπλοαμπαρονομαστε, γιατι ειναι ελευθερος λαος και ελευθερος θα μηνει και αυτος ειναι ο λογος που τους θαυμαζω και εχω ζησει πανω απο το 1/3 της ζωης μου εκει.
    uenkioy...file poy me ediabases
     
    Last edited by a moderator: 1 Δεκεμβρίου 2007
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εχω τοποθετηθει, ειμαι καθετα αντιθετη σε τετοια αποβρασματα (παιδοφιλους, παιδεραστες), κλπ.
    Οσον αφορα την Ολλανδια επιτρεψτε μου να πω, πως αλλο ελευθερια και αλλο ασυδοσια!!!!
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

  10. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    sorry Perri, αλλά μας έχεις ζαλίσει με την Ολλανδία... αφού σου αρέσει τόσο πολύ, γιατί δεν πας να μείνεις εκεί;
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Σαπφω τους κανω διαφημιση τι τζαμπα μου δινουν τον μισθο μου....... 

    Τωρα αν σε ζαλισα λυπαμαι sorry..... 

    Σαπφω περα της πλακας, εδω νομιζω οτι μπορει να λεει ο καθενας τις αποψεις του για το καθε θεμα κατα πως το βλεπει αυτος που γραφει, και οχι το πως το βλεπεις εσυ που το διαβαζεις, αν τωρα σε ζαλιζει το τι γραφει καλο θα ηταν να μην τον διαβαζεις, η στην χειροτερη αφου θελεις να τον διαβασεις να πινεις μια ασπιρινη... κανει καλο στον πονοκεφαλο και την ζαλαδα.... 

    Ας μαθουμαι πρωτα να σεβομαστε τις αποψεις του καθενος και να μην τις κρινουμαι αλλα να κανουμε διαλογο εκφραζωντας τις δικιες μας αποψεις,και μετα μιλαμε για τους Ολλανδους..... αυτο κατ' εμε παντα ειναι ενα δειγμα πολιτισμου και ελευθεριας διαλογου

    Γιατι γραφωντας οτι σε ζαλιζει αυτος που μονη σου επελεξες να διαβασεις γιατι δεν στο επεβαλε κανεις νομιζω να τον διαβασεις, διχνεις οτι δεν μπορεις να κανεις διαλογο δεν εχεις να αντιπαραθεσεις δικιες σου αποψεις.

    Υ.Γ,Ποσο φαινεται οτι τα 400 χρονια τουρκοκρατιας εχουν αφησει ακομα τα σημαδια τους επανω μας.....
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    ...

    ελεος...
     
    Last edited: 1 Δεκεμβρίου 2007
Thread Status:
Not open for further replies.