Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 26 Νοεμβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των

     
  2. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    Επειτα ειμαστε και σε θεση να κρινουμε και τους αλλους λαους, και μαλιστα τους απολυτα ελευθερους λαους που σεβονται ομως την ελευθερια των αλλων που ξερουν οτι η ελευθερια η δικια σου σταματαει μεχρι εκει που δεν πειραζεις την ελευθερια του αλλου αλλα για να τα μαθεις αυτα χρειαζετε παιδεια, για πια παιδεια να μιλησουμε ομως εδω.

    Συμφωνώ απόλυτα..Η παιδεία στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη και θέλει προσωπικό κόπο και σθένος για να γίνεις άνθρωπος με αρχές και ικανότητα διαλόγου...
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    Οι Ολλανδοι δεν απαγορευουν σε κανεναν να φτιαξει κομμα ακομα και στους παιδοφιλους, με το σκεπτικο οτι οπως και ο πιο στυγερος δολοφονος εχει το δικαιωμα να υπερασπιστει τον εαυτο του λεγοντας αυτα που θελει να πει ασχετως αν καταδικαστει ακομα και εις θανατο απο το δικαστηριο, ετσι και οι παιδοφιλοι εχουν το δικαιωμα να πουν τις αποψεις τους για πιο λογο τους αρεσει η παιδοφιλια, (ισως ειναι και ψυχασθενεις και πρεπει να εγκλειστουν σε ψυχιατρειο), ασχετως αν τους καταδικαζει στην συνειδηση τους το 99%των Ολλανδων αυτο φυσικα αν παραμεινουν μονο στο να λενε τις αποψεις τους, γιατι αν τολμησουν και γινουν και κατα πραξη παιδεραστες και δεν μεινουν μονο στις αποψεις τους τοτε τον λογο εχει η Ολλανδικη αστυνομια και τα Ολλανδικα δικαστηρια που τους καταδικαζουν και μαλιστα με τις πιο σκληρες ποινες, και οχι οπως εδω που τρωνε 5-6 χρονια και μετα ξανακανουν τα ιδια, γι' αυτο αλλωστε εκει οι δηλωμενοι παιδοφιλοι μενουν μονον στο να λενε τις αποψεις τους μπας και πεισουν κανενα οτι εχουν δικιο, (δημοκρατικο δικαιωμα τους αλλωστε, και ισως ετσι εκτονονουν και τις αρρωστες αποψεις τους, κατι σαν εγκεφαλικος αυνανισμος ας πουμε..)γιατι ξερουν τι τους περιμενει ετσι και κανουν πραξη τις αποψεις τους, ενω εδω που απαγορευονται τα παντα καθε τοσο βιαζουν και απο ενα ανηλικο.....

    Κυριοι/ες, υποτακτικοι/ες θελω να Σ/σας κανω μια ερωτηση, και θελω να μου απαντησετε ειλικρινα, αν αυριο αποφασιζαμε να κανουμε ενα bdsm κομμα για να πουμε τις αποψεις Μ/μας, για να μαθουν και αυτοι που δεν ξερουν τι ειναι το bdsm, χωρις ομως να τα κανουμε πραξεις αυτα που λεμε και σε τριτους που δεν γουσταρουν αυτα που λεμε, και Μ/μας το επιτρεπανε να το φτιαξουμε (αυτο μην το φανταζεστε να γινει ουτε στα ονειρα Σ/σας.... ) τι θα λεγατε τωρα, αυτα που λετε τωρα και για την Ολλανδικη κυβερνηση οτι κακως Μ/μας νομιμοποιησαν το κομμα Μ/μας, η θα πειτε μπραβο εχουμε ανοιχτομυαλη κυβερνηση και οχι τριτοκοσμικη?

    Και μην μου πειτε αλλο το bdsm και αλλο οι παιδοφιλοι, γιατι Σ/σας μιλαω για κομματα που θα λεμε μονο και οι μεν και οι δε τις αποψεις μας, και δεν θα τις κανουμε πραξεις αυτα που λεμε στις αποψεις Μ/μας παρα μονο αν δεν ειναι παρανομες, και νομιζω οτι καμια αποψη δεν ειναι παρανομη αν δεν γινει πραξη, δεν ειναι καποιος ενοχος οταν π.χ. εχει την αποψη οτι δεν ειναι παρανομο να κλεψει ενας φτωχος εναν πλουσιο, παρα μονο αν το κανει πραξη δηλαδη τον κλεψει πραγματικα και οχι κατ' αποψη....ετσι σκεφτοντε και οι Ολλανδοι λενε λοιπον καλυτερα ειναι να αφησουμε τους παιδοφιλους να εχουν ενα κομμα, (αν και δεν το εβαλαν στην βουλη)να λενε τις αποψεις τους, και ετσι τους εχουμε και κατα καποιον τροπο *μαντρομενους* γιατι γνωριζουμε τα μελη τους (ειδες εξυπνοι οι Ολλανδοι αν και ξανθοι...)και αν τολμησουν να κανουν πραξη αυτα που πιστευουν για την παιδοφιλια με καπιο ανηλικο, τοτε θα γνωρισουν Αστυνομοφιλια.......γιατι απο κει και περα δεν σεβαστηκαν την ελευθερια του ανηλικου να κυκλοφορει ελευθερα χωρις να το ενοχλει κανεις,οπως σεβαστηκε η κυβερνηση την δικια τους ελευθερια να μπορουν να λενε την αποψην τους για την παιδοφιλια.

    Αυτο σημαινει αγαπητοι Κυριαρχουποτακτικοι μου ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν εξυμνω τους Ολλανδους οπως ειπε καποια απο εδω μεσα αν και εχω ζησει το 1/3 της ζωης μου εκει αλλα εξυμνω την ελευθερια του ατομου στο να εκφραζει καθε αποψη του ελευθερα οποια και να ειναι αυτη, γιατι αν δεν πιστευα σε αυτο τοτε κακως εκφραζω την αποψη μου εδω μεσα οτι δεν ειναι ανωμαλια να φερομε ετσι οπως φερομε στην σκλαβα μου γιατι συναινει και αυτη, γιατι καποιοι αλλοι εχουν αντιθετη αποψη απο εμενα.

    Δεν μπορω να δεχτω την υποκρισια Μ/μας εδω μεσα ρε παιδια με τιποτα, ειμαι αρκετο καιρο μεσα στο φοριουμ και διαβαζω πολλους απο Ε/εμας που λεμε και ξαναλεμε οτι Ε/εμεις εδω ειμαστε ανοιχτομυαλοι κ.λ.π.κ.λ.π., (θα ελεγα τι ειμαστε.... αλλα ας το καλυτερα γιατι θα παρεξηγηθω), και λεμε ακομα οτι μπορουμε να ακουσουμε καθε αποψη του καθενος, αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα την δεχτουμε κιολας αν ειναι παρανομη (αλλο να ακουσουμε και αλλο να το δεχτουμε αν ειναι παρανομο), και ειναι ομορφο αυτο που λεμε γιατι αυτο σημαινει κατ' ουσια απολυτη ελευθερια αποψεων, ομως βρε μπιντιεσεμτζιδες μου.... οχι να τα λεμε αυτα μονο για την δικια Μ/μας βολη,φυσικα αυτο ισχυει για Ο/ολους/ες αλλα κυριως τα Αρσενικα του χωρου Μ/μας που λεμε οτι σεβομαστε τα παντελονια που φοραμε.....να ειμαστε Αρσενικα οχι μονο με τις σκλαβες Μας αλλα και σε ολλα τα αλλα.....γμτ μου.

    Υ.Γ. Εχω και μια απορια και θελω να μου την λυσετε, αν καποιος Αντρας κανει κατι με ενα ανηλικο 14χρονο κοριτσι λεμε να τον κρεμασουμε, που κατ' εμε και λιγα λεμε, εγω θα του τον εκοβα και θα του τον εδινα να τον φαι, αλλα τωρα αν μια 50αρα κανει σεξ με ενα ανηλικο 14χρονο αγορι γιατι οι περισσοτεροι/ες απο Ε/εμας λεμε, ελα μωρε δεν του εκανε και τιποτε κακο αντρα τον εκανε γιατι αραγε το λεμε αυτο αφου παιδι το ενα παιδι και το αλλο?
     
    Last edited: 3 Δεκεμβρίου 2007
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    συμφωνω απολυτα με τα οσα ο MasterPerris εγραψε...το εχω πει αρκετες φορες εδω και θα το λεω η καταστολη ειναι χειροτερη μορφη βιας.Οταν οι κοινωνιες αυτοδιαχειριζονται κρατανε και το επιπεδο τους και την συλλογικοτητα τους και την ομορφια τους και την δυναμη τους.Τα καθε ειδους φιμωτρα δεν βοηθησαν ποτε κανεναν το αντιθετο εβλαψαν και την αυτοδιαχειρηση και την συλλογικοτητα.
    Μην φοβαστε για να μην καταστελετε.
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    μια ερωτιση θα κανω και μετα θα το σταματισω γιατι εχει γινει κουραστικη αυτη η κουβεντα!εχει αναρωτηθει κανεις πως και γιατι ενα παιχνιδι σαν το BIG BROTHER γενηθηκε σε μια χωρα οπως η ολλανδια?
     
  6. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    MasterPerris πολλές φορές έχω εκφράσει απόψεις σαν τις δικές σου, ιδίως σαν το τελευταίο υστερόγραφό σου, αλλά έχω γίνει διαφανής από τους πυροβολισμούς.
    Βέβαια, όλοι οι Ευρωπαίοι είναι πολύ μπροστά από εμάς και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Μόνο οι κλασσικοί φραπογαλο-ελληναράδες "τι λεεεε ρε" μπορεί να λένε το αντίθετο.
    Ε....όταν το πιο μακρυνό τους ταξίδι είναι στην Αίγινα τι περιμένεις?
    αυτό δε που μας σώζει είναι το ότι σε πολλές περιοχές έχει καλοκαιρία και ήλιο πολλές ημέρες τον χρόνο, το ελεύθερο κάπνισμα "νόμιμων" προιόντων, το ξενύχτι, τα 24ωρα περίπτερα μας, οι Κυκλάδες, η ποικιλία σε καφέ που όπου και να είσαι αν θελήσεις να πιείς ένα καφέ σε 2 λεπτά θα έχεις μπροστά σου μαγαζί ανοιχτό.......χμμμ τι άλλο..... το φαί βέβαια!
    Η ασυδοσία που επικρατεί γενικά στην χώρα, ο βιασμός της δημοκρατίας και η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο, η δημοκρατία που όλοι την επικαλούνται για να λένε τις μαλακίες τους ελεύθεροι.
    Βέβαια, οι Ευρωπαίοι είναι μπροστά απο εμάς σε βιοτικό επίπεδο, σε συγκοινωνίες, σε δημόσιο τομέα, σε τοπία πολλές φορές, ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, αλλά όμως....
    δεν είναι αυτό που λέμε εμείς "σπίρτα".
    Εχω γυρίσει και έχω μείνει στα 3/4 της Ευρώπης και έχω βγάλει τα συμπεράσματα αυτά. Ολοι έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.
    Ευρώπη είναι η Ελβετία με 0,29 λεπτά του ευρώ ένα κουτάκι κόκα-κόλα, Ευρώπη είναι και η Βρετανία με 2,5 ευρώ ένα κουτάκι κόκα-κόλα, Ευρώπη είναι και η Ελλάδα με 0,90 λεπτά το ένα κουτάκι κόκα-κόλα....που πάει με όλα.
    Αυτό όμως που δεν πάει με όλα είναι ότι ο Ελβετός και ο Αγγλος παίρνουν βασικό 1000+ ευρώ ενώ στην Ελλάδα τα μισά και βγάλε.
    Αρα λοιπόν η προκοπή των Ολλανδών Ευρωπαίων δεν έγκειτε στο αν θα επιτρέψουν σε κάποιους μυστήριους να λένε ελεύθερα ότι γουστάρουν πιτσιρίκια, γιατί πολλοί τα γουστάρουν και ας λένε ότι θέλουν.
    Και να σου πω και κατι ακόμα, εδώ έχω καταλάβει το εξής.
    Λένε πολλοί και πολλές, "η σκλάβα μου , ο αφέντης μου κλπ κλπ κλπ" και μιλάνε για συναίνεση, και τιμωρίες κλπ. αλλά καταδικάζουν εντονότατα ότιδήποτε δεν ανήκει στην σφαίρα του γούστου τους, αδιαφορώντας για το αν ο καθένας και η καθεμία έχει επιχειρήματα.
    Αλήθεια, αν ποτέ η Ελλάδα έκανε ένα πόλεμο κάπου αλλού και είχε στρατόπεδα με αιχμαλώτπους, είναι απίστευτα μεγάλο το νούμερο των ατόμων που θα πήγαιανα για βασανιστήρια. Και μιλάμε για τερατουργήματα όχι αστεία. Τι ανήλικα και ενήλικα μου λες μετά....χαμός θα γινόταν.
    Εδώ χθες ένας κακομοίρης 18άρης (παιδί ακόμα όπως λένε όλοι εδώ), πήγε και πήδηξε μια 14άρα, (άλλο παιδί αυτό) και μόλις την γκάστρωσε (ή γκαστρώθηκε, δεν με νοιάζει πως θα το πούν), πήγε ο "μάγκας ο daddy" να καθαρίσει με κουβέντες του τύπου...
    "Αφού την γάμισες τώρα φάτην" (κοινώς παντρέψου την)
    "Να την φας εσύ που την αμόλυσες" (κοινώς άντε και γαμίσου ρε που θα παντρευτώ)
    Και πήγε ο "μάγκας" και του έκοψε το χέρι!!! Του 18άρη!
    Να πω ότι ήταν 40άρης...άντε να πεις ότι υπάρχει μια λογική...σχετική.
    Αλλά κανείς δεν λέει σε αυτό το αρχίδι, "Που ήσουνα ρε μαλάκα να πεις στην κόρη σου να μην γαμιέται χωρίς καπότα? Που την αμόλυσες 14 χρονών και την παράτησες αφού γούσταρε να τον παίρνει? Πότε της είπες να μην κάτσει να πηδηχτεί γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο και για άλλους τόσους?"
    Και μην πεί κανείς εδώ καμιά μαλακιά για βιασμό και τέτοια γιατί εδώ υπήρχε...έρωτας.
    Αμ ο άλλος πατέρας? Ποιος θα του πει "εσύ ρε μαλάκα είπες ποτέ στον γιό σου όταν γαμάει να βάζει καπότα? Η καμάρωνες που ο γαμίκος σου πήδαγε το μωρό?
    Του είπες ποτέ τι μπορεί να προκαλέσει το ελεύθερο πήδημα? Ιδίως με την κόρη του βαρυποινίτη σε ένα χωριό?"
    Οι γονείς φταίνει πρώτα και όχχι τα παιδιά.
    Οι γονείς της ελληνικής βλαχιάς που ακόμα ζουν με την σκέψη τι θα πει ο γείτονας!
    Γαμώ τον Ελληνα γείτονα πια!
    Τι μιλάμε μετά και λέμε για Ευρώπη και Ελλάδα?
    Αν υπήρχε το μάθημα στα σχολεία και ήξεραν και τα 2 τι μπορεί να γίνει τότε δεν θα είχαμε φτάσει εκεί! Μια 14χρονη έγκυος έτοιμη να φουντάρει, και ένας 18χρονος χωρίς χέρι, ένας μαλάκας πατέρας έτοιμος να καθαρίσει τον αρχι-μαλάκα δολοφόνο που έκοψε το χέρι του παιδιού του.
    Τι να πούμε μετά! τι να πούμε.......
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Re: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα των παιδοφιλων

    γιατι απλα εκει μονο μπορουσε να γεννηθει...εχει αναρωτηθει κανεις ομως γιατι οταν περασε τα συνορα των ''βαρβαρων'' οι πολιτισμενοι λαοι λαου λα ου λα μαζικη κουλτουρα ογκοι κοπριας ,το καταναλωσαν και το χειροκροτησαν;εκει ειναι το ζητουμενο για τους ιθαγενεις που χαιρονται με τα καθρεφτακια των ''βαρβαρων''...
    δεν φταει μια κοινωνια που εχει την ελευθερια να γεννησει κατι τετοιο αλλα εκεινοι που κατακρινοντας την ελευθερια τους αυτη καθονται στα αυγα τους και το καταναλωνουν..δεν νομιζω πως κανεις θεωρει τελεια την ολλανδικη κοινωνια απλα λεμε πως εκει εχεις την δυνατοτητα να εκφραζεις αυτο που πιστευεις χωρις να το φιμωνει κανεις...
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ολλανδικη κυβερνηση νομιμοποιει το κομμα

     
  9. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Ενδεχομένως να μην έχεις αντιληφθεί πως μιλά με για σύσταση πολιτικού κόμματος, όχι για την νομιμοποίηση μιας "παρέας" που συζητά για το θέμα σε επίπεδο "καφενείου" και έναν "ελεύθερο διάλογο". Δεν μπορώ να δω τι είδους πολιτικό λόγο θα μπορούσε να έχει κάποια παράταξη, την στιγμή που εκπροσωπεί ένα ποινικό αδίκημα ως ιδεολογία (και δη ένα απεχθές έγκλημα όπως αυτό).
    Σε όλα τα κράτη - μέλη της ΕΕ η παιδοφιλία χαρακτηρίζεται ως ποινικό αδίκημα (σε βαθμό κακουργήματος μάλιστα), και διώκεται όπως κάθε νομικά κολάσιμη πράξη. Η άδεια σύστασης κόμματος που εκπροσωπεί την παιδοφιλία από το επίσημο κράτος, την στιγμή που καταδικάζει την πράξη, δείχνει πως απαξιώνει το ίδιο του το νομικό πλαίσιο. Συνεπώς, δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να σέβεται ο πολίτης τους νόμους του. Η άδεια δημιουργίας παράταξης δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει την εξουσία του κράτους. Είναι πολιτικά ορθό να παρέχεις την πιθανότητα σε κάποιον, που εκπροσωπεί μια παραβατική θέση, να κυβερνήσει το κράτος και να αλλάξει την νομοθεσία, εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα;
    Προσωπικά ενοχλούμαι όταν η ασυδοσία παρουσιάζεται ως προοδευτική σκέψη και στάση ζωής.

    Προσωπικά δεν συμφωνώ με κανένα από τα δυο παραδείγματα. Εκτιμάς, όμως, πως το παιδί έχει την ίδια μεταχείριση από τον βιαστή του και από την 50αρα, όπως και τα ίδια (πιθανόν) συμπλέγματα να το ακολουθούν;

    Εφόσον το νομικό πλαίσιο της χώρας καταδικάζει το BDSM και τις πρακτικές του, καλώς δεν υπάρχει κόμμα που να το εκπροσωπεί. Εάν αυτό αλλάξει, τότε (θεωρητικά) μπορεί να δημιουργηθεί. Με τις υπάρχουσες συνθήκες όμως, δεν έχει πολιτική θέση, καθώς πρεσβεύει μια ιδεολογία εκτός νόμου, συνεπώς εκτός και του πλαισίου που επιθυμεί να διοικήσει.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αυτό που με θίγει περισσότερο σαν άτομο και θέλω να πιστεύω θίγει, ενοχλεί και προσβάλει όλους Μ/μας, είναι ότι την παιδοφιλία- παιδεραστία, τον κανιβαλισμό- ανθρωποφαγία, την κτηνοβασία κ.α εγκληματικές πράξεις τις κατατάσσουν στα φετίχ

    Έβαλαν δυστυχώς σε ένα τσουβάλι, αυτούς που σαφέστατα έχουν μια φετιχιστική εκδήλωση και που δε στρέφεται εναντίον ανθρώπου ή ζώου, μαζί με άλλους, που δεν έχουν και την πιο νηφάλια τοποθέτηση απέναντι στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα και θα τους αποκαλούσαμε εγκληματίες ή στην καλύτερη περίπτωση ψυχασθενείς.

    Η παιδεραστία είναι εγκληματική, είναι βιασμός στις περισσότερες των περιπτώσεων επειδή ουσιαστικά δεν υπάρχει ούτε η λογική λόγο ηλικίας, αλλά ούτε και η συναίνεση.

    Το Ολλανδικό κράτος έκανε αποδεκτό το κόμμα των παιδεραστών, επειδή σαν Ελεύθερη χώρα που είναι, διατηρεί το δικαίωμα και κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος της, κοπρολαγνόντας ακόμα και στους πολίτες του.
    Αυτό ακόμα και Εγώ, που προσωπικά είμαι λάτρης και οπαδός της Ελεύθερης έκφρασης, την οποία απολαμβάνω συχνά πυκνά στην Ολλανδία, το ονομάζω από μέρους τους «λογική αυθαιρεσία».

    Σαφώς η Ολλανδία είναι μια χώρα, που οι πολίτες της είναι και νιώθουν ελεύθεροι, αλλά και ασφαλείς πάντα μέσα από μια ελεγχόμενη κατάσταση.
    Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, τα αίτια και το σκεπτικό της κυβέρνησης τους, που έκανε αποδεκτή την ίδρυση του κόμματος κάποιων που ανά τον κόσμο είναι εγκληματίες.

    Το να προσπαθεί η κυβέρνηση της Ολλανδίας, να εξαναγκάσει (γιατί περί αυτού πρόκειται) τους πολίτες της, να ενστερνιστούν την απόφαση της για νομιμοποίηση του κόμματος αυτού ….αυτό λέγετε κατάχρηση και βία.
     
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

  12. blindfold

    blindfold Contributor

    για μία φορά θα συμφωνήσω με τον MasterPerris για απλούς λόγους (πέραν του ότι είμαι αντιδραστικός),

    όντως όπως τους δίνουμε δικαίωμα να εκπροσωπούντε από δικηγόρο ,ας μπορούν να έχουν και κόμμα ,δηλαδή οι εθνικοσοσιαλιστές που πάνε 30-30 και μπουκάρουν σε σπίτια οικονομικών μεταναστών και τους ξυλοκοπούν ,γιατί έχουν κόμμα και είναι και στη βουλή μας ;
    προσωπικά αν και δεν έχω καμία σχέση και διάθεση για φιλοολλανδικά αισθήματα ,ντρέπομε για την δική μας κατάντια, που είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με των ολλανδών ...

    όσο αφορά για τα τυπικά εντός,εκτός και επί τα αυτά νόμων και οι κομμουνιστές θεωρούνταν όχι απλά παράνομοι αλλά και επικίνδυνοι για την κοινωνία...

    όσο αφορά το τσουβάλι του φετιχισμού ,υπάρχουν τα "νόμιμα" και τα "παράνομα" και χαρακτηρίζοντε από την συναίνεση... προφανώς τα όρια μεταξύ των δύο είναι δυσδιάκριτα ,γιατί πολύ απλά ακόμη και σε αυτό το forum έχω ακούσει για σκλάβους που δεν το ξέρουν ότι είναι (άρα δεν έχουμε συναίνεση ) και από την άλλη δεν έχω ακούσει κανέναν να καταδικάζει για τους γάμους των δεκατετράχρονων που γινόντουσαν μέχρι και πριν τριάντα χρόνια ...



    anyway τι να σημαίνει που συμφώνω με τον MasterPerris ,λέτε να γίνω Master με κάνα χαρέμι από σκλάβες ;
    ποπό τρέμετε !  
     
Thread Status:
Not open for further replies.