Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 18 Οκτωβρίου 2009.

1. dora_salonica

dora_salonica Contributor

[Θα μοιραστώ μαζί σας ένα κειμενάκι που έγραψα πριν μερικούς μήνες, όταν είχε ήδη εδραιωθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορούσα να λατρεύω τον Κύριό μου. Το παραθέτω αυτούσιο, με την ελπίδα ότι ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω. Πιστεύω ότι το κείμενο ανήκει στο Training Techniques, γιατί ασχολείται με πρακτικές που αποσκοπούν στην προσήλωση της σκλάβας στον Κύριό της, με ταυτόχρονη έκφραση της Κυριαρχίας και της υποταγής και με μία πιθανή προσέγγιση των ηδονών του σώματος μέσω της πειθαρχίας, μέσω της επιβολής της θέλησης του Ενός και της παράδοσης του ελέγχου από την σκλάβα. Το κείμενο είναι δοσμένο με αρκετό χιούμορ,αλλά αυτό ελπίζω να μην αποπροσανατολίσει από την σοβαρότητα του 24/7. Επίσης, το κείμενο δεν ασχολείται καθόλου με τις συνευρέσεις της σκλάβας με τον Κύριο, οι οποίες βρίσκονται στα Personal Experiences, όπου και ανήκουν. Enjoy...]

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ

Όλες οι λειτουργίες της σκλάβας έχουν έναν αποδέκτη: τον Κύριό της.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η διατροφή της σκλάβας στοχεύει στο να την κάνει πιο όμορφη, πιο επιθυμητή, πιο λειτουργική, πιο ανθεκτική σε αυτά που σχεδιάζει ο Κύριός της γι αυτήν, είτε αυτά είναι δραστηριότητες γενικής φύσεως, είτε σεξουαλικές δραστηριότητες, καθώς και για την επιβολή πόνου και την πρόκληση απόλαυσης. Ο Κύριος πρέπει να γνωρίζει τον ακριβή τρόπο με τον οποίο διαιτάται η σκλάβα, ακριβώς τι εισέρχεται στο στομάχι της καθημερινά, ποσοτικά και ποιοτικά, και να γνωρίζει τι στερείται και τι λαχταράει η σκλάβα. Μπορεί να της επιτρέπει ή να της στερεί τρόφιμα που της αρέσουν ή να την αναγκάζει να τρώει πράγματα που δεν της αρέσουν, εφόσον κρίνει ότι της κάνουν καλό, ή απλά επειδή έτσι το θέλει ο ίδιος. Η σκλάβα θα ζυγίζεται μία φορά την εβδομάδα και θα ενημερώνει τον Κύριό της για το βάρος της. Ο Κύριος θα αποφασίζει τις επιθυμητές αυξομειώσεις του βάρους της και το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα πρέπει να επιτευχθούν αυτές.

ΠΟΤΟ

Αυτά που πίνει πρέπει να μην αφαιρούν από την πνευματική της διαύγεια, έτσι ώστε να διατηρεί την θρησκευτικού τύπου προσήλωση προς τον Κύριό της. Το αλκοόλ απαγορεύεται ασφαλώς, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, με την άδεια του Κυρίου, και μόνο το ποτό της αρεσκείας Του. Ο καφές πρέπει να πίνεται με μέτρο, έτσι ώστε να μην γίνεται νευρική και οξύθυμη, αλλά να παραμένει ήρεμη και υπομονετική. Ο Κύριος καθορίζει την ποσότητα του καφέ που θα καταναλώσει καθημερινά. Το τσάι συνιστάται σε μεγάλες ποσότητες, είτε κρύο είτε ζεστό, καθώς και η κατανάλωση άφθονου νερού. Ο Κύριος μπορεί να καθορίσει αρκετά μεγάλες ποσότητες νερού που θα πιει η σκλάβα του, έτσι ώστε να διασφαλίσει μία συνεχή ενασχόληση με το σώμα της, με την συχνή ούρηση και καθαρισμό των νεφρών και την αποβολή των τοξινών από το σώμα της. Το δέρμα της θα είναι πιο υγιές, η κύστη της μονίμως γεμάτη και οι συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα θα της θυμίζουν ότι ακόμη και αυτή η απλή λειτουργία είναι αφιερωμένη στον Κύριό της.

ΑΦΟΔΕΥΣΗ

Η αφόδευση πρέπει να είναι καθημερινή, κατά προτίμηση το πρωί. Οποιαδήποτε τυχόν προβλήματα με το έντερο πρέπει να αναφέρονται στον Κύριο αμέσως και να αντιμετωπίζονται με αλλαγή στην διατροφή. Εάν η σκλάβα αρνηθεί να εκτελέσει τα καθημερινά της καθήκοντα αφόδευσης, θα πρέπει να κάνει κλύσμα το βράδυ πριν κοιμηθεί, με χλιαρό νερό και σαπούνι, με εισαγωγή πρωκτικής σφήνας και κράτημα μέσα στο έντερο για το χρονικό διάστημα που θα ορίσει ο Κύριος. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι η σκλάβα δεν θα κάνει του κεφαλιού της και δεν θα έχει καμία απολύτως ελευθερία όσον αφορά την ζωή της και την καθημερινότητά της.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η σκλάβα θα ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής, ορισμένο από τον Κύριό της. Κάθε φορά που θα τον συναντά, ο Κύριος θα επιθεωρεί το σώμα της, θα την βάζει να κάνει γυμνή κάποιες ασκήσεις, για να παρακολουθεί την εξέλιξή της και την αντοχή της και θα αποφασίζει σε ποια σημεία του σώματός της θα πρέπει να επικεντρωθεί η γυμναστική της.

ΥΠΝΟΣ

Η σκλάβα θα κοιμάται όσες ώρες θέλει ο Κύριός της, θα πηγαίνει για ύπνο σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα της ορίσει και θα κοιμάται με τον τρόπο που θα αποφασίσει ο Κύριός της. Σύμφωνα με τις επιθυμίες του Κυρίου, η σκλάβα μπορεί να κοιμάται στο κρεβάτι, στο πάτωμα, γυμνή, χωρίς σκεπάσματα ή με ένα ελαφρύ σεντόνι, ή φορώντας «αξεσουάρ» όπως μία πρωκτική σφήνα, μπίλιες στον κόλπο και άλλα. Αν έχει κρικάκια περασμένα στις θηλές ή στα γεννητικά όργανα, μπορεί να κοιμάται δεμένη από αυτά, στα κάγκελα του κρεβατιού ή σε κάποιο κρίκο στερεωμένο στον τοίχο, ειδάλλως μπορεί να κοιμάται δεμένη με ιμάντες, αρκεί να σιγουρευτεί ότι το δέσιμο μπορεί να λυθεί άμεσα σε περίπτωση σεισμού ή φωτιάς. Επίσης, μπορεί να κοιμάται φορώντας κολάρο. Συνιστάται μαλακό κολάρο, υφασμάτινο, ώστε να μην ερεθίζει, καθώς τα δερμάτινα προκαλούν συχνά ερεθισμούς, σπιθουράκια ή κάνουν το δέρμα πολύ σκληρό στον αυχένα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η σκλάβα δεν έχει δραστηριότητες παρά μόνο αυτές που της επιτρέπει ο Κύριος. Οι έξοδοι είναι λίγες, σε αυστηρά χρονικά πλαίσια. Καθορίζεται από τον Κύριο τι θα φορέσει, αν θα φορέσει εσώρουχο, αν θα φορέσει την σφήνα της, τι θα φάει και τι θα πιει, αν θα καπνίσει και πόση ώρα θα μείνει με την παρέα της. Ο Κύριος καθορίζει αν θέλει από την σκλάβα να κάνει ή να πει κάτι καθώς είναι με την παρέα της, είτε αυτό είναι εξευτελιστικό, είτε σεξουαλικής φύσεως, είτε οτιδήποτε άλλο.

Μετά την εργασία της η σκλάβα παραμένει στην οικία της και επιδίδεται στις δραστηριότητες που της έχει καθορίσει ο Κύριός της.

ΟΡΓΑΣΜΟΙ

Όταν η σκλάβα βρίσκεται μακριά από τον Κύριό της, ακολουθεί αυστηρότατο πρόγραμμα οργασμών, σύμφωνα με το οποίο μπορεί να αυνανιστεί ΜΟΝΟ εάν ακολουθήσει την καθορισμένη τελετουργία. Δεν επιτρέπεται να παρεκκλίνει στο ελάχιστο, εκτός εάν επιλέξει να στερηθεί τον οργασμό.

Ένα ενδεικτικό πρόγραμμα οργασμών είναι το ακόλουθο:

Δευτέρα: πρέπει να φορέσει την πρωκτική σφήνα της καθόλη την διάρκεια της ημέρας, αν θέλει να αυνανιστεί το βράδυ. Μετά τον οργασμό μπορεί να την αφαιρέσει. Δεν επιτρέπεται να αφοδεύσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν αφοδεύσει, υποχρεούται να πιεί μισό ποτήρι με τα ούρα της, πριν χύσει.

Τρίτη: πρέπει να αυνανιστεί με ένα κομμάτι καυτερής πιπεριάς πάνω στην γυμνή κλειτορίδα της. Θα το κρατήσει εκεί μέχρι να χύσει.

Τετάρτη: πρέπει να γεμίσει την κοιλιά της με έξι ποτήρια νερό πριν χύσει, να σφίξει με μία ζώνη την μέση της και να χύσει στα τέσσερα σαν σκύλα. Αφού χύσει μπορεί να ανακουφίσει την κύστη της. Στα τέσσερα, σαν σκύλα.

Πέμπτη: πρέπει να κρεμάσει βάρη από τα στήθη και από τα μουνόχειλα και να χύσει όρθια, είτε κουνιούνται είτε όχι.

Παρασκευή: αν θέλει να χύσει, μπορεί να χύσει μόνο το πρωί όταν ξυπνήσει, αφού κοιμηθεί όλη τη νύχτα δεμένη στα κάγκελα του κρεβατιού από τις ρώγες και από τα μουνόχειλα με καλά ανοιχτά τα ποδαράκια.

Σάββατο: μπορεί να χύσει γονατιστή στο πάτωμα, αφού χώσει τρία παγάκια στο μουνί της.

Κυριακή: η Κυριακή είναι η μέρα που είναι παραδοσιακά αφιερωμένη στην λατρεία του Κυρίου. Ο Κύριος καθορίζει ΠΑΝΤΑ πώς θα χύνει η σκλάβα Του την Κυριακή.

Господи, помилуй мя грешнаго...

2. DiDi

DiDi Regular Member

Στο έχω ξαναπεί Δώρα μου αλλά θα το ξαναπώ.. μπορεί να είσαι θηλυκό 100% αλλά έχεις μεγάλα αρχίδια.. Μπράβο σου!

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ευχαριστώ,you make my day 

4. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!! Με τέτοιο πρόγραμμα, αμ θα γίνω gay male sub!

τι λες μωρε ξεμυαλισμένη;
    που θα κάνουμε την σχέση κέντρο εκπαίδευσης! να παίζω εγώ τον παιδονόμο αν δεν εκανε καλά το πάνω τα χεράκια κάτω τα χεράκια!
    Μην τρελλαθούμε τελείως πια!
    οτι γράφουν οι αμερικάνοι το κάνουμε θέσφατο!

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Κλπ, κλπ, κλπ...  

Θα σκίσω τα κόμικς μου, δεν τη γλυτώνουν τελικά... Μην τυχόν βρεθεί μπροστά μου ο άτιμος ο Ζωρζ Πισάρ με την αναθεματισμένη "Μαρί Γκαμπριέλ στο μοναστήρι" του, θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει. Αυτοί φταίνε γιά τα μαρτύριά μας...  

Θα μου πει βέβαια κανείς -και θά 'χει δίκιο- "καλά εσύ τώρα, τί ήθελες και μπήκες εδώ μέσα; Τί περίμενες να βρεις;"... Εεε... Δεν ξέρω, ρε παιδιά, αλλά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο, μ' έπνιξε πλέον η μπόχα απ' το λιβάνι. Κι όπου γυρίσω να κοιτάξω αυτές τις μέρες μέσ' στο φόρουμ, βλέπω να φτερουγίζουν Χερουβείμ, και δώσ' του "Ωσαννά ο εν τοις υψίστοις"... Γιά όνομα!!!

Και δεν θα πω γιά τη θρησκοληψία που γέννησε έναν παθολογικό μαζοχισμό ο οποίος πάει να μας φορέσει τώρα σ' όλους καλιμαύκι και να μας βάλει να μετράμε τις βουρδουλιές με το κομποσχοίνι -γιατί αυτό είναι το σωστό, θεόπνευστο, ευλογημένο, "The Ultimate BDSM"-, αυτά αν και με πολύ μεγάλη συντομία, τα είπα ήδη αλλού...

Θα πω όμως πως με τρόμο γνήσιο διαπιστώνω πως από τις ψαλμωδίες και τα θυμιατίσματα αρχίζουν πιά να την ψωνίζουν κι άνθρωποι που -νόμιζα τουλάχιστον- ήξεραν κάποτε πού πάταγαν τα πόδια τους, και γνώριζαν ότι αυτό ήταν χώμα ελληνικό, και όχι το αειθαλές χορτάρι στα Ηλύσια Πεδία...

Και βλέπω, όλο και συχνότερα -ω του αποτροπιασμού και της βαθειάς απογοήτευσης-, να γράφονται με κεφαλαία αρχικά το "Εγώ", το "Μου" και το "Εμένα"...
    Και σκέφτομαι: Τόσο πολύ μεγάλη ανάγκη έχει ο καθείς να λατρευτεί θρησκευτικά, να νοιώσει σαν θεός, μόλις βρεθεί ένας έστω, που να κόπτεται γιά να τον προσκυνήσει; Μα τόση προθυμία πιά, να κάτσουν όλοι στο θρόνο του Υψίστου;      

Παρεμπιπτόντως, κάτι άλλο:

Τότε δεν μίλησα, αγαπητέ μου V, που με αποκάλεσες μικροαστό και ντεμοντέ. Τώρα όμως, και σε συνδυασμό μ' αυτό
    ("Κύριε, ελέησόν με τον αμαρτωλό", γιά όποιον δεν κατάλαβε), οφείλω να ρωτήσω: Διακρίνεις μήπως σ' αυτή τη φράση (ακριβώς χριστιανική και ακριβώς βουλγάρικη), την εκφωνηθείσα από έναν από τους πλέον λαλίστατους υπερμάχους της πολυγαμικότητος, τίποτε "κατάλοιπα χριστιανοβουλγαρικής παθολογίας";

Last edited: 18 Οκτωβρίου 2009
  6. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Re: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Έξοχη παρατήρηση.

7. dora_salonica

Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Είναι ρώσικα. Господи, помилуй мя грешнаго. Γκόσποντη, πομήλουη μια γκρέσναγο.

Η φράση απευθύνεται σε αυτόν που ήδη την κατάλαβε.

8. Iapetos

Iapetos Regular Member

Εξαιρετικό ως σύλληψη,σκληρό ως προς την εφαρμογή του αλλά πιστεύω μεστό ως προς το νόημα και την προσήλωση στον Κύριο.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια Δώρα!

9. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Δεν μ' ενδιαφέρει σε ποιόν απευθύνεται. Αναρτημένη ήταν, γιά να τη διαβάσουν όλοι, έτσι δεν είναι;

Όσο γιά ρώσικα μπορεί να είναι, πάντως σύγχρονα ρώσικα, δεν είναι. Γι' αυτό θεώρησα ότι είναι βουλγάρικα. Προφανώς είναι παλιά ρώσικα, μάλλον -και λογικά- από το ευαγγέλιο...
    Η μετάφρασή μου παρ' όλα αυτά, είναι αρκετά ακριβής πιστεύω...

Ούτε και αποδυναμώνεται το ερώτημα που θέτει το ποστ μου πιστεύω, μιά και η διαφορά μεταξύ ρωσικού και βουλγαρικού ευαγγελίου εδώ, είναι γιά τους πολύ καλούς γνώστες, μόνο:

Господи, помилуй мя грешную (ρώσικα)
    Господи, помилвай мен грешника (βουλγαρικά)
    Господи, помилуй меня грешную (μοντέρνα ρωσικά)...

10. Iapetos

Iapetos Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Παρά την ομολογουμένως εκπληκτική παράθεση επιχειρημάτων από την πλευρά σου,δημόσια αναρτώμενη ή μη η συγκεκριμένη έκφραση δεν παύει να απευθύνεται σε κάποιον που η αγαπητή Δώρα επέλεξε, οπότε δεν τίθεται θέμα δικαίωσης σου. Άσε την ιστορία της γλωσσολογίας να σε υμνήσει στο μέλλον

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Θα έπρεπε τότε να μας το έχει διευκρινίσει από την αρχή Ιapete, και όχι εκ των υστέρων. Επίσης, να σε πληροφορήσω γιατί νέος είσαι και δεν ξέρεις, ότι η dora δεν γράφει ποτέ τίποτε, που να μην απευθύνεται πρωτίστως σε κάποιον συγκεκριμένο, και εξ αντανακλάσεως σε όλους τους υπόλοιπους...

Τέλος, θα ήθελα να μου δείξεις πιά ακριβώς φράση μου ήταν αυτή που σε έκανε να μιλάς γιά θέμα "δικαίωσης" από πλευράς μου. Συγκεκριμένα σε παρακαλώ, και με quote, όχι αοριστίες.

Όσο γιά τη δικαίωση της (τελείως απρόκλητης) ειρωνίας της τελευταίας σου φράσης θα την φέρει υποθέτω κι αυτήν, το μέλλον...

Last edited: 19 Οκτωβρίου 2009
  12. dora_salonica

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

поу ма неяо оти ха то йоитанеис...

дыяа