Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 18 Οκτωβρίου 2009.

1. Master V

Master V Regular Member

Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Αγαπητέ σύντροφε, αν και εκτός θέματος, σ ευχαριστώ για την υπόδειξη και φυσικά στο απόσπασμα που παραθέτεις δεν είχα καμιά πρόθεση να προσβάλω εσένα ή τις πεποιθήσεις σου. Αναφερόμουν σε αυτούς που υποφέρουν από τις επιλογές τους και αυτή η ανάρτηση (https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t16100-10/#post281695) το εξηγεί με σαφήνεια.

Φιλικά _V

ps. Είναι ελπίζω κατανοητό, πως κάθε θεραπευτική αγωγή (γενικότερα) έχει κι ανεπιθύμητες παρενέργειες αλλά ο τελικός σκοπός «αγιάζει» τα μέσα. Κάθε λόγος δεν θα πρέπει να συγχέεται με τον Λόγο μου.

ps2. de minimis non curat lex

...

2. Iapetos

Iapetos Regular Member

Χαίρομαι που αναφέρθηκες στα quotes και ελπίζω να εφαρμόσεις πρώτος αυτό που ζήτησες γιατί από ότι έχω παρατηρήσει κι εσύ τα χρησιμοποιείς κατά κόρον.
    Για να μην μιλώ άσκοπα όμως θα είμαι λιτός στα λεγόμενα μου με σένα. Καταρχήν λοιπόν θεωρώ τουλάχιστον απρπές από την πλευρά σου να έχεις την απαίτηση να διευκρινίζει κάποιος σε ποιον αναφέρονται οι αναρτήσεις του. αν όπως λες γ΄νωρίζεις πως η Δώρα πάντα αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα τότε άδικα χαλάς την ενέργεια σου σχολιάζοντας το.
    Η δικαίωση είναι μια έννοια γενική και δεν θα μπω στο τριπάκι να σου δώσω εξηγήσεις για τα γραφόμενα μου καθαρά και μόνο γιατί εγώ φέρω την ευθύνη αυτών και δεν έχω την ανάγκη απολογίας σε κανένα. Όσο για την ειρωνία την εντόπισες σε λάθοσ σημείο. Σε ειρωνευόμουν πολύ χειρότερα όταν μιλούσα για τον γλωσσικό σου πλούτο. Απλά το έκανα με τακτ σεβόμενος τα χρόνια σου (γιατί αναφερόμενος σε μένα ως νεαρό φρονώ πως μου ρίχνεις κάποια χρόνια).
    Ελπίζω να καλύφθηκες! αν πάλι όχι λυπούμαι αλλά δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Афу ден му ксефевги типоте...

4. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Ναι, σωστά το έχεις παρατηρήσει. Και θα τα χρησιμοποιήσω κι εδώ λοιπόν, γιατί εγώ δεν καταφεύγω ποτέ σε αοριστίες. Πράγμα βέβαια, που δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να το καταφέρνουν...
    Δεν μου λέει κάτι το ότι "το θεωρείς απρεπές". Δεν μου λέει τίποτε απολύτως. Η κρίση σου είναι βασισμένη σε μιά λανθασμένη παραδοχή: Το ότι εγώ απαίτησα κάποια διευκρίνιση, περί του σε ποιόν απευθυνόταν η ρώσικη πρόταση. Μπορείς να μου δείξεις πού ζήτησα εγώ διευκρίνιση; Quote, παρακαλώ...  

Δεν θα το βρείς, οπότε ας σε βγάλω από τη δύσκολη θέση. Εγώ δεν ρώτησα σε ποιόν αναφερόταν το οτιδήποτε, είπα αντίθετα, πως δεν μ' ενδιαφέρει... "Έσω προσεκτικότερος στο μέλλον", θα πρότεινα...

Πέραν τούτου, ευχαριστώ γιά τη συμβουλή, αλλά την "ενέργειά μου" θα μου επιτρέψεις να κρίνω εγώ πού θα τη διοχετεύω, και πού όχι...
    Την ανάγκη της απολογίας, όντως δεν την έχεις. Αυτό που θα έλεγα ότι σε βαρύνει, είναι το να αποδεικνύεις εμπράκτως το ότι αυτά που λες πατάνε στα πόδια τους, εάν κάποιος τα αμφισβητεί. Η επιλογή είναι φυσικά δική σου, εξακολουθείς όμως να μην απαντάς γιά το από ποιό σημείο των δικών μου γραφομένων συμπέρανες ότι εγώ αναζητώ τη δικαίωση, του οποιουδήποτε είδους. Μπορείς να μην απαντάς, αλλά κι εγώ μπορώ να πιστεύω και να ισχυρίζομαι ότι δεν απαντάς επειδή δεν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις...
    Ειρωνεύτηκες λοιπόν, τον γλωσσικό μου πλούτο! Γιατί αλήθεια; Είδες να ισχυρίζομαι εγώ ποτέ ότι κατέχω κάποιο γλωσσικό πλούτο; Ουδέποτε το έχω κάνει φυσικά, εσύ μιλάς γι' αυτόν. Τα συμπεράσματα πιστεύω, είναι εύκολο να εξαχθούν...

Εγώ το μόνο που θα κάνω, αφού μου διευκρινίζεις ότι το γλωσσικό μου πλούτο θέλησες να ειρωνευτείς, είναι να γελάσω τρανταχτά: Χο-χο-χο!!!
    Είτε δεν έχεις καλή αίσθηση του τί σημαίνει τακτ, είτε αφελώς πιστεύεις ότι κάποιος μπορεί να έχει γλωσσικό πλούτο μεν, να μην πολυκαταλαβαίνει τί διαβάζει, δε. Άρα το σεβασμό που διατείνεσαι ότι ήθελες να δείξεις σε κάποιον αισθητά μεγαλύτερό σου (η δηλωμένη ηλικία μου είναι η πραγματική), δεν τον επέδειξες, τελικά...

Διευκρινίζω όμως, ότι και πάλι παρεννόησες. Δεν σε είπα "νεαρό", αλλά "νέο". Δεν εννοούσα λοιπόν την ηλικία σου, αλλά το ότι είσαι πολύ νεώτερο μέλος από μένα στο φόρουμ, και σίγουρα πάρα πολύ νεώτερο, στις συζητήσεις (πράγμα που πρακτικά σημαίνει, γιά να μην ξεχνάμε την αφετηρία όλων αυτών, ότι υπάρχει μιά μακρά προϊστορία διαλόγων μου με τη dora εδώ, την οποία αγνοείς. Δεν έχεις λοιπόν τα απαραίτητα στοιχεία γιά να καταλαβαίνεις ακριβώς και να κρίνεις σωστά, ασχέτως του πόσο οξυδερκής θα μπορούσες να είσαι)...
    Από τα παραπάνω θα κατανοείς πιστεύω, ότι δεν καλύφθηκα. Δεν εξεπλάγην όμως. Είχα μιάν αμυδρά υποψία, τ' ομολογώ, ότι δεν θα κατόρθωνες "να μ' εξυπηρετήσεις"...

5. Iapetos

Iapetos Regular Member

Μα καλέ μου δεν ένιωσα και ποτέ την ανάγκη να σε εξυπηρετήσω και ούτε θα την εκδηλώσω στο μέλλον.
    Σεβόμενος λοιπόν την ιστορία των διαλόγων σου με την Δώρα και την παλαιότητα σου στον χώρο (αλήθεια που ξέρεις ότι και εγώ δεν είμαι παλαιός ή ότι δεν έχω γνώση των ατόμων εδώ μέσα) απλά θα σε αγνοήσω. ελπίζω να πήρες έστω μια μικρή γεύση νίκης από μένα γιατί κατά τα άλλα δεν θα σε θεωρούσα κατάλληλο ούτε τα παπούτσια μου να γυαλίσεις.
    αν νομίζεις ότι με παλαιότητες και λοιπές αρλούμπες αποκτάς ανωτερότητα έναντι των άλλων μπορείς να απολαύσεις αυτήν την αίσθηση. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες ότι τα σχόλια που πρέπει αν κάνουμε στηρίζονται στην επετηρίδα του φόρουμ.
    αν επίσης την αγνόησή σου την θεωρείς έλλειψη δυνατότητας απάντησης τότε να μκου επιτρέψεις να γελάσω κι εγώ τρανταχτά.
    επίσης επειδή θα ήταν άσκοπο να μιλώ μαζί σου (γιατί πιθανολογώ πως κατ'εσέ δεν μπορώ να σε αντιμετωπίσω σε διαλεκτικό επίπεδο, ή κατ΄εμέ μου είσαι παντελώς αδιάφορος) δε μου λένε τίποτα απολύτως οι όποιες θεωρήσεις σου για τα γραφόμενα μου.
    Ομολογώ πως ίσως εγώ σε "προκάλεσα" σχολιάζοντας κάτι που έγραψες ,παρόλα αυτά θα σε παρακαλούσα να αδιαφορήσεις για την όποια απρουσία μου στον εν λόγω χώρο όπως κι εγώ θα αδιαφορήσω παντελώς για την δική σου εδώ μέσα (τουλάχιστον στο επίπεδο του να σου απαντώ)

Υ.Γ Ζητώ συγγνώμη από την νηματοθέτρια αν οι όποιες αναρτήσεις μου αλλοίωσαν το περιεχόμενο του νήματος και κούρασαν τους αναγνώστες αυτού.

6. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Αυτό που υπογράμμισα, δεν μπορώ να σου το υποσχεθώ. Εάν γράφεις κάτι που θεωρώ πως χρήζει σχολιασμού, και όποτε έχω τη διάθεση, θα το σχολιάζω.

Τα υπόλοιπα που έγραψες εδώ, είναι απ' αυτά που δεν χρήζουν φυσικά κανενός σχολιασμού, και θα τ' αφήσω ασχολιάστα...

7. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Είσαι ανορθόγραφος αγαπητέ μου. Ιδού το σωστό, σε άπταιστα μπιντιεσεμικά:

ажоу дем лоу нефевгеи типоте

ΥΓ. Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo. Αυτό θα το εξηγήσω μόνη μου, σύντομα.

8. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Το να είμαι ανορθόγραφος στα greekssian, είναι ένα κάποιο slack που μπορώ να το επιτρέψω στον εαυτό μου...

Αν χρειαστείς βοήθεια, έχω σχετική προϋπηρεσία:

9. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Γιά να είμαι ειλικρινής, αγαπητέ σύντροφε, δεν καταγοητεύθηκα απ' αυτό που με παράπεμψες να διαβάσω... Αυτό που διάβασα λέει λίγο-πολύ πως οι μονογαμικοί άνθρωποι ασθενούν μεν, δεν επείγει όμως η θεραπεία τους, μιά και είναι τουλάχιστον εξοικειωμένοι με την ασθένειά τους, και δεν δυστυχούν...

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως δεν προσβλήθηκα προσωπικά, είμαι απόλυτα σίγουρος πως όταν έγραφες αυτά που έγραψες, δεν είχες εμένα κατά νου. Προσβάλλομαι όμως γενικά, και πάντα, με τέτοιου είδους γενικεύσεις οι οποίες είναι -ανεξαιρέτως- κατ' εμέ αποτέλεσμα σκέψεων αυθαίρετων και όχι επαρκώς στοιχειοθετημένων... Η αντιλήψεις σου περί "passé" μονογαμικότητος μπορεί να καταβάλλονται ιδιαίτερες προσπάθειες γιά να αποκτήσουν κάποια επιστημονικοφάνεια και να προβληθούν ως οι μόνες ορθές σύμφωνα με τη λογική, τις διδαχές της ιστορίας, την κοινωνιολογία κλπ, δεν είναι όμως κατά τη δική μου άποψη παρά προβολή των δικών σου βιωμάτων (όπως και του κάθε -ας μου συγχωρηθεί ο νεολογισμός- γενικευτή), πάνω σε άλλους, γιά των οποίων τα βιώματα είναι απολύτως βέβαιο πως δεν μπορείς να έχεις εικόνα σωστή και ολοκληρωμένη. Θεωρώ αφελές λοιπόν το να πιστεύει όντως κάποιος ότι παρόμοια συμπεράσματα μπορούν να έχουν καθολική αξία και ισχύ, ή αθέμιτο το να αντιλαμβάνεται το ότι η βάση κάποιας θεωρίας που αναπτύσσει και πρεσβεύει είναι αυθαίρετη, αλλά να επιμένει στην οικουμενικότητά της...

Δεν μπέρδεψα, αγαπητέ μου, κανενός το λόγο, με το δικό σου. Ρώτησα μόνο εάν σε προβλημάτισε κάπου η έμπρακτη απόδειξη του ότι η αποβολή των "χριστιανοβουλγαρικών καταλοίπων" δεν συμπίπτει πάντα με τις πολυγαμικές αντιλήψεις...

Κατά τα άλλα ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τα υστερόγραφά σου (και δεν εννοώ βέβαια, πως με δυσκόλεψαν τα λατινικά)...

Φιλικά,

MM

10. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Υποθέτω αστειεύεσαι?

11. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ!!!!!!!!!!

12. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Νομίζω ότι αναφορικά με το πρώτο ps του V εννοεί ότι ο λόγος του δεν ταυτίζεται με αυτόν της σκλάβας του και ότι εμείς πληρώνουμε την ψυχοθεραπεία αυτής, διαβάζοντας όσα διαβάζουμε...