Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 18 Οκτωβρίου 2009.

1. Ci

Ci Guest

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. anchor

anchor Regular Member

Εγώ λέω όχι στη συμμετοχή. Έχεις άλλο θέμα εδώ και αν γίνει διαγωνισμός θα ξεχάσω πάλι τί διάβαζα. 

3. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Εγώ δεν ξεχνάω αυτό που συζητούμε εδώ. Μου άρεσε ιδιαίτερα η μουσική παρέμβαση του Ci, η οποία ίσως και να θέτει το θέμα στη σωστή του βάση. Θα επανέλθω επ' αυτού, καθότι η συζήτηση θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μία ηθική κρίση περί του BDSM.

Με λίγα λόγια, is it good or is it evil? Αυτή είναι η ερώτηση.

ΥΓ. @tinky, νομίζω τελικά πως ο διαγωνισμός λέγεται "Ποιος θα κάνει την D να θυμώσει". Βάλθηκαν να με αποδείξουν αγάμητη, λολ. Ε ρε με τί ασχολούνται οι άνθρωποι... 

4. Iapetos

Iapetos Regular Member

Μπορεί αν θέλουν απλά να αποδείξουν όχι ότι είσαι αγάμητη αλλά ότι είσαι κακογαμημένη! Τα ίδια κακά αποτελέσματα επιφέρει και αυτό.

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Re: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

οχι,δεν ειναι αυτη η ερωτηση,αν δεν συμπληρωσεις "σε σχεση με.... (τι; )" και "ως προς...(τι; )"

6. dora_salonica

Re: Απάντηση: Re: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Ναι, καταλαβαίνω τί εννοείς, αλλά ήταν η πρώτη αυθόρμητη ερώτηση που μου ήρθε όταν κατάλαβα για πρώτη φορά ότι κάτι γίνεται με το BDSM, όταν άρχισα να ξεφεύγω από την θεατρικότητα του BDSM και είδα κάποιες φοβερές αλλαγές να συντελούνται μέσα μου. Δεν ήξερα πώς αλλιώς να το θέσω και το ρώτησα ακριβώς έτσι. Επειδή ήταν μια πρωτόγνωρη αίσθηση για μένα, δεν ήξερα πού να την κατατάξω. Ήξερα ότι ήταν κάτι διαφορετικό από αυτά που είχα συναντήσει στη ζωή μου και σε αναγνώσματα και σε αυτά που είχα διδαχθεί και σε αυτά που είχα μάθει, και για να πω την αλήθεια φοβήθηκα για λίγο. Νομίζω ότι αναρωτιόμουν αν τελικά είμαι καλός άνθρωπος ή όχι, αν ο Κ ήταν καλός άνθρωπος ή όχι, και αν αυτό που φτιάχναμε μαζί ήταν μια "βρωμιά", κάτι ανάξιο. Δεν ξέρω πώς να το θέσω καλύτερα. Πρόκειται περί αίσθησης.

Και μη με ρωτήσεις τώρα τί θα πει καλός άνθρωπος. 

7. dora_salonica

Άμα έχω φίλους σαν κι εσένα, τί να τους κάνω τους εχθρούς; 

8. underherfeet

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

παει να πει ,ρωτας αν ειναι καλο η κακο το βδσμ οπως το εχεις αισθανθει εσυ ,αφου ξεφυγες απο την θεατρικοτητα του;(ρωταω ,γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχω και πολυ καθαρο μυαλο το γιατι αστο, ειναι μια πονεμενη ιστορια...)
    Αν ειναι ετσι,απαντηση εισαι μονο εσυ αρμοδια να δωσεις. και οποια κι'αν ειναι αυτη θα ισχυει μονο για σενα..

9. dora_salonica

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Όχι. Ρωτάω ευθέως: το BDSM, για όποιον γνωρίζει τί εννοώ, είναι καλό ή κακό;

Αυτό απαιτεί αξιακή κρίση και θάρρος γνώμης. Δεν "εξαρτάται" από το τί νιώθει ο καθένας.

ΥΓ. Μου λείπει ο Χάινριχ...

10. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

θεωρώ πως δεν υφίσταται τέτοια δίπολο, δεν υπάρχει αντικειμενικά καλό ή κακό
    οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι εν τέλει καλά είναι καλό για σένα

11. anchor

anchor Regular Member

Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Συγγνώμη που παρεμβαίνω ενώ δεν έχει τεθεί σε μένα η ερώτηση. Και ενώ επίσης δεν γνωρίζω την απάντηση. 

Έχω πάψει εδώ και καιρό να διερωτώμαι τους λόγους για τους οποίους με θέλει, αν είναι ο ένας ή ο άλλος λόγος. Ίσως επειδή δεν μπόρεσα ποτέ να το απαντήσω. Όλες οι απαντήσεις περιστρέφονταν γύρω από τον εαυτό μου, μου φαινόμουν άλλοτε εξαιρετική, άλλοτε για φτύσιμο. Μέχρι που σταμάτησαν. Μάλλον λόγω κόπωσης. 

Δεν ξέρω πώς χτίζεται η πίστη με την έννοια της εμπιστοσύνης που δεν κλονίζεται από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Θέλει, κάνω.

Last edited: 30 Οκτωβρίου 2009
  12. underherfeet

Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Ωραια λοιπον:

Το βδσμ ως σταση ζωης, ως φιλοσοφια, ,ως τροπος οργανωσης του βιου,ειναι κακο.ΚΙακο για τα ατομα που απαρτιζουν το διπολο, κακο για την κοινωνια της οποιας ειναι μελη αυτα τα ατομα και την διαμορφωνουν.
    Φαντασου μια κοινωνια απαρτιζομενη απο σκλαβους και αφεντες .Τους μισους να αποφασιζουν και να διαμορφωνουν τις ζωες των αλλων μισων.Τους μισους να θεωρουν κεντρο της υπαρξης τους τους αλλους μισους και εαυτους δορυφορους. Τι βλεπεις;
    Εγω βλεπω φρικη .Την απολυτη Φρικη.