Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 18 Οκτωβρίου 2009.

1. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Υπάρχει και γρήγορος δρόμος; [Μα τί λέω; Αν υπήρχε, θα τον βάδιζα...] 

Θα ήθελα επίσης να πω, ότι πιστεύω πως η βουλιμία της απόλαυσης και εν γένει οι διαταραχές στην ρύθμιση της απόλαυσης - όπως και στην διαχείριση του χρόνου, διαχείριση των χρημάτων, διαχείριση του συναισθήματος κλπ - είναι αντιμετωπίσιμες. Δεν θα το έβλεπα επομένως ως κάτι "τραγικό". Μάλλον όμως μιλάτε για την τελική ρήξη σε μία σχέση που ήταν βιώσιμη και επιθυμητή και από λάθους χειρισμούς, "κατέληξε" (με την ιατρική έννοια του "μοιραίου"). Λυπάμαι πολύ.

2. Justholdme

Justholdme Regular Member

Απάντηση: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

Dora θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα όσα κατέγραψες στο νήμα σου αυτό…το bdsm είναι στάση ζωής και θα πρέπει να διέπει κάθε ώρα του 24ώρου μας….εύκολο ή δύσκολο?...δύσκολο κατά τη γνώμη μου…δεν μπορεί να γίνει από τι μία στιγμή στην άλλη…όταν γίνει όμως είναι το ΄΄ιδανικό΄΄..!
    Πιστεύω για να φτάσει μια σκλάβα στο σημείο που περιγράφεις πρέπει να βρει τον Κύριο που θα την εμπνεύσει και θα την κάνει να νιώθει υπέροχα περνώντας μια τέτοια εβδομάδα που πολλοί θα θεωρούσαν ΄΄διαβολοεβδομάδα΄΄ ..!!
    Παρεξηγημένη η έννοια της Θρησκείας – Λατρείας σε αντιπαράθεση με την Λατρεία προς τον Κύριο …μα έχει τόσα πολλά κοινά….στην πρώτη περίπτωση Λατρεύοντας το Θεό το κάνει κάποιος ακλουθώντας κανόνες και ιεροτελεστίες γιατί αυτό έχει μάθει να κάνει, έτσι έχει γαλουχηθεί από τον κοινωνικό περίγυρο και την οικογένεια του δεν είναι δική του απόφαση…..στην δεύτερη περίπτωση Λατρεύοντας τον Κύριο σου είναι δική του απόφαση, προσωπικά το δεύτερο μου φαίνετε πολύ ποιο ισορροπημένο.
    Πολλοί βιάζεστε να κατακρίνετε και να ειρωνευτείτε αυτό το νήμα ..μένοντας στο ότι ίσως η σκλάβα κάνει πράγματα που τις κάνουν καλό μόνο υπο την καθοδήγηση του Κύριου της (χάσιμο βάρους, διακοπή αλκοόλ, κτλ), παρακαλώ εσείς που είστε τόσο δυνατοί και ισορροπημένοι άνθρωποι σκεφτείτε πόση δύναμη θέλει για να παραδεχτεί κάποιος ότι χρειάζεται την βοήθεια του Κυρίου του για να τα καταφέρει ή πόση δύναμη και θέλει καταρχήν για να παραδεχτεί και να αποδεχτεί ότι έχει πρόβλημα και να το πει και δημοσίως.
    Το πρώτο βήμα για να λύσεις ένα πρόβλημα είναι να το παραδεχτείς και να το αποδεχτείς…έτσι θα βρεις τη λύση που σου ταιριάζει και θα πάς παρακάτω εκεί που θα νιώθεις εσύ καλά…αν εθελοτυφλείς είσαι ένας δυστυχής άνθρωπος.

3. dora_salonica

dora_salonica Contributor

THE TWENTY THIRD PSALM OF DAVID

The Lord is my shepherd; I shall not want.

He maketh me to lie down in green pastures: he leadeth me beside the still waters.

He restoreth my soul: he leadeth me in the paths of righteousness for his name's sake.

Yea, though I walk though the valley of the shadow of death, I will fear no evil: for thou art with me; thy rod and thy staff they comfort me.

Thou preparest a table before me in the presence of mine enemies: thou anointest my head with oil, my cup runneth over.

Surely goodness and mercy shall follow me all the days of my life: and I will dwell in the house of the Lord for ever.

4. petrosmpo

petrosmpo Regular Member

Απάντηση: Re: Η Ορθόδοξη Λατρεία προς τον Κύριο

[QUOTE = dora_salonica? 292778] την εικοστή τρίτη Ψαλμός του Δαβίδ

Ο Λόρδος είναι ο ποιμένας μου? Δεν θα θελήσω.

Ο maketh μου να ξαπλώσετε σε πράσινα λιβάδια: Μου leadeth δίπλα από τα ήρεμα νερά.

Ο restoreth ψυχή μου: Μου leadeth στα μονοπάτια της δικαιοσύνης για λόγους όνομά του.

Yea, αν και τα πόδια αν και η κοιλάδα της σκιάς του θανάτου, εγώ δεν θα φοβούνται κακό: για την τέχνη εσύ μαζί μου? Ράβδος σου και σου το προσωπικό που με παρηγορεί.

Εσύ preparest έναν πίνακα πριν από εμένα στην παρουσία των εχθρών μου: χιλ. anointest το κεφάλι μου με λάδι, runneth φλυτζάνι μου πάνω.

Σίγουρα καλοσύνη και έλεος θα με ακολουθούν όλες τις ημέρες της ζωής μου: και εγώ θα σταθώ στο σπίτι του Κυρίου για πάντα. [/ QUOTE]

O KΥΡΙΟΣ ειναι ο Ποιμενας μου.
    Δεν θα μου λειψει τιποτα .
    Σε χλοερα βοσκοτοπια με βαζει να ξαπλωσω.
    Με φερνει σε τοπους αναπαυσης με αφθονα νερα.
    Αναζωογονει τη ψυχη μου .
    Με οδηγει στα μονοπατια της δικαιοσυνης για
    Χαρη του Ονοματος του
    Αν και περπατω σε κοιλαδα θανατου Δεν φοβαμαι
    κανενα κακο Γιατι εισαι μαζι μου.
    Το Ραβδι σου και το Μπαστουνι σου ,αυτο με
    παρηγορουν.
    Ετοιμαζεις μπροστα μου τραπεζι,ενωπιον εκεινων
    που μου δειχνουν εχθροτητα.
    Με λαδι αλειψες το κεφαλι μου,το ποτηρι μου ειναι
    καλογεμισμενο.
    Ασφαλως αγαθοτητα και στοργικη καλοσυνη θα με ακολουθουν
    ολες τις μερες της ζωης μου.
    Και θα κατοικω στον οικο του Κυριου σε μακροτητα ημερων.

Ο Πρωτος διδαξας απλος υποκλιθητε !!!!!!!!!!!!!!

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Εξαιρετική μετάφραση, petrosmpo!!! Μά το Θεό, τον Παντοκράτορα τον Καλό Ποιμένα και όλους τους απανταχού Αφεντάδες, καινούριο συκώτι έφτιαξα από τα γέλια...      

Το να τη φορτώνεις όμως αυτή τη μετάφραση στη dora, με "quote", είναι πολύ μεγάλη προβοκάτσια... Δε λέω, πολλά της έχουν καταμαρτυρηθεί εδώ (κάποια μάλιστα από μένα τον ίδιο και με πολλά άλλα συμφωνώ), αλλά να μην καταφεύγουμε και σε τέτοιες μεθόδους κατασυκοφάντησης. Τέτοιο ανοσιούργημα, πιστεύω ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να το διαπράξει...

6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Ποιος ειναι ο Πρωτος διδαξας τωρα, ο Κυριος (ο γνωστος μη βδσμερ Κυριος, -θου Κυριε....) , ο υμνολογων Δαβιδ η η Ντορα ,που πρωτη εισηγαγε το λατρευτικο ΒΔΣΜ;

Οχι τιποτ'αλλο ,για να ξερουμε προς τα που να υποκλιθουμε...

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Αν θες τη δική μου συμβουλή, φρόντισε να έχεις πάντα την πλάτη στραμμένη προς τον τοίχο όταν υποκλίνεσαι, κι όλα τα υπόλοιπα, βρίσκονται...  

8. underherfeet

χμμμμ...οι δυο πρωτοι, και να ακολουθησω τη συμβουλη σου αμα με στοχοθετησουν δεν τη γλυτωνω,καθ'οτι πνευματα...(φυσει ο ενας,δυναμει ο αλλος,αν ισχυουν οσα ειπε ο πρωτος)

Οσο για τη Ντορα...ξερεις κατι που δεν ξερω;  

9. llazouli

llazouli Contributor

Τι ανοσιούργημα; Εδώ πρόκειται για Θαύμα εξ Ουρανού!!!
    Άνοιξε το πνεύμα σου, MindMaster, και ψάλλε μεθ' ημάς το άνωθεν τροπάριο.

Αν το διαβάσεις με ευλάβεια, σου αποκαλύπτεται εν είδει περιστεράς το φως το απρόσιτον, το εκ Λόρδου εκπορευόμενον και παρέχοντα ημιν το μέγα έλεος και μια ντουζίνα σκλαβόπουλα να τα καλαναρχάμε απ' το πρωί ως το βράδυ.   

Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2009
  10. llazouli

llazouli Contributor

Μη μπερδεύεσαι σε τρίο, υποκλίσου σε μένα που γνωρίζω κατά το πρέπον και σε ήχο πλάγιο β΄, να ψάλλω τον Εξάψαλμο... 

11. underherfeet

Aααα, πιασε τοιχο ο ενας , ασε τα τριο η αλλη..., τι βρωμικα μυαλα εχετε εσεις οι μπιντσιεμτζηδες..
    Αφηστε με επιτελους ησυχο να εκφρασω την Λατρεια μου προς τον Κυριο... 

12. MindMaster

MindMaster Contributor

Και να ήξερα, δεν θα μιλούσα. Omertà!

Εσύ όμως, γιά το φουσκωτήρι, δεν έτυχε να διαβάσεις ποτέ;

Αν είναι γιά περιστερά, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω... Καμμιά γαλοπούλα υπάρχει περίπτωση να μου αποκαλυφθεί μέρες πού 'ναι, να μην τρέχω ν' αγοράζω;