Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Συναντηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mindom, στις 16 Ιουλίου 2011.

1. Mindom

Mindom Regular Member

Κυριακή πρωί, άνοιξα τα μάτια μου, εξοργισμένος:
    - Που εισαι;
    - Καλημερα, Κυριε, η σκλαβα σας εκανε καφε.
    Χαμογελασα, ηξερε να με ηρεμει και να μου φτιαχνει την διαθεση...
    - Πολυ καλα, εχεις αδεια να κατσεις διπλα μου.
    Άναψε τσιγαρο, ειχε παντα την αδεια να καπνιζει, και μου εστριψε και εμενα, εκατσε διπλα μου,
    δεν με κοιτουσε αλλα ηξερε τι σκεφτομουν παντα....
    - Θα παμε για φαγητο το μεσημερακι
    - Αν το νομιζετε, Κυριε.
    - Θα βαλεις το ριχτο, μαυρο φορεμα, και αυτα που σου πηρα εχθες.
    - Μαλιστα, Κυριε.
    - Στις 4 θα εισαι ετοιμη.
    - Μαλιστα, Κυριε.
    Τελειωσαμε τον καφε, πηρε αδεια να παει να κανει τις δουλειες της, και πηρα τον Α τηλεφωνο.
    - (Μ) Γεια σου φιλε μου.
    - (Α)Καλησπερα σου, ισχυει το σημερινο;
    - (Μ)Και βεβαια, 4:20 θα ειμαι εκει μαζι με την μικρη.
    - (Α)Ωραια, 4:20 λοιπον, το ζωντανο μου ετοιμαζεται.
    - (Μ)Σε αφηνω, ειναι 2, παω για επιθεωρηση, και να ετοιμαστουμε.
    - (Α)Ωραια, κλεινω, τα υπολοιπα εδω.
    Εκανα μια βολτα στο δωματιο της, ολα αψογα. Μπανιο, κουζινα, κανενα ψεγαδι. Χαμογελασα,
    ειχε κανει τελεια δουλεια.
    Καθαριζε τα ντουλαπια, οταν μπηκα στην κουζινα, και οπως τεντωνοταν για να φτασει ψηλα,
    η πλατη και οι γαμπες της ηταν για δαγκωμα.
    Δεν με ειχε αντιληφθει και την ξαφνιασε η φωνη μου.
    - (Μ) Μικρη!
    - (Σ1) Μαλιστα, Κυριε.
    - (Μ) Παμε για μπανιο.
    Γυρισα και πηγα στο μπανιο, ακουσα να με ακολουθει. Μπηκα στην ντουζιερα και αμεσως εφτιαξε το νερο και με επλυνε ηρεμα. Βγηκα και την αφησα να κανει και εκεινη.
    Σε δεκα λεπτα βγηκε και μυριζε γιασεμι, το λατερυα αυτο το αρωμα και το ηξερε, πλησιασε, της εκανα νευμα και εστριψε μπροστα μου,
    τελεια ολα, τα σκουλαρικια στο στηθος της, τον αφαλο και την κελιτοριδα εκαναν τελεια αντιθεση με το σοκολατενιο χρωμα της...
    Μπηκαμε στο ταξι, του ειπα την διευθυνση, και ακριβως 4:20 χτυπησα το κουδουνι. Ανεβηκαμε και μπηκαμε μεσα, ο Α και η Σ2 μας περιμεναν, στο δικο του και το δικο μου προσωπο ενα χαμογελο πλατυ, τις ειχαμε ντυσει ιδια!
    -(Α)Καλως τον
    -(Μ)Γεια σου, Α, Εφερα τσικουδια, μεχρι να φαμε.
    -(Α)Τελεια, μικρη, στο σαλονι θα κατσουμε.
    -(Μ)Εσυ, μαζι της.
    Καθησαμε, ο Α εβαλε μουσικη, αμεσως εμφανιστηκαν οι μεζεδες και η τσικουδια. Ηπιαμε μερικες, και οι σκλαβες απο 2.
    -(Α)Σερβιρε.
    Οι σκλαβες σηκωθηκαν απο τα ποδια μας, σε δεκα λεπτα εμγανιστηκαν με τις πιατελες: ψητο στον φουρνο με πατατες, σαλατες, τυρια και το κουνελι κοκκινηστο που εφερα εγω, ο Α το λατρευε, το πηρα και το εβαλα μπροστα του.
    -(Μ) Αυτο για εσενα, ακομα και τα κρεμμυδια απο τον κηπο μου ειναι.
    -(Α) Δεν το περιμενα....
    -(Μ) Το λιγοτερο που μπορουσα να κανω.
    Φαγαμε, ηπιαμε κρασι, κουβεντιασαμε. Χορτασαμε το σωμα, ηταν σειρα του μυαλου. Το ειχαμε συζητησει απο καιρο, αλλα τωρα ειχαν ωριμασει οι συνθηκες. Μια κουβεντα.
    -(Μ) Ετοιμασου.
    -(Α) Και εσυ μαζι.
    Πηγαμε στο Playroom, καθησαμε, ο Α εβαλε μουσικη.
    -(Α) Για να δουμε...
    -(Μ) Αστες, να δουμε ποσο καλα ζωντανα αναθρεψαμε...
    -(Α) Μας εχω εμπιστοσυνη....
    Οι σκλαβες μπηκαν μεσα, γυμνες, φορουσαν μονο τα κολλαρα τους...
    -(Μ) Παιξτε....
    Απορησαν.
    -(Α) ΠΑΙΞΤΕ!!!
    Ελαφρα σοκαρισμενες, αρχισαν να φιλανε η μια την αλλη, τελειως αχαρα στην αρχη, αλλα οσο συνεχιζαν τα φιλια και τα χαδια τα μαγουλα τους κοκκινιζαν και οι ρωγες τους φουσκωναν. Η Σ1 δαγκωσε το στηθοες της της σκλαβας του Α, αυτη φωναξε απο ηδονη και εγινε μουσκεμα. Εσκυψε και εγλυψε το σκουλαρικι στην κλειτοριδα της αλλης, και αλλες φωνες....
    Ξαπλωσαν κατω, η καθεμια με το κεφαλι της αναμεσα στα ποδια της αλλης. Πολυ συντομα ειχαν τελειωσει και οι δυο ,και ανασαιναν βαρια....
    -(Μ) Σηκω πανω.
    -(Σ1) Μαλιστα, Κυριε.
    Γονατισε μπροστα μου, ακομα ιδρωτας ετρεχε στην πλατη της.
    -(Μ) Ειδα δισταγμο
    -(Σ1) Μαλιστα, Κυριε.
    -(Α) Μ σε αφηνω εδω με την σκλαβα, ο,τι χρειαστεις υπαρχει. Εχω μια τιμωρια να επιβαλλω.
    -(Σ2) Η σκλαβα σας λυπαται, Κυριε.
    -(Α) Στο δωματιο, ΤΩΡΑ.
    Οπως ηταν γονατιστη εφυγε.
    -(Μ) Σε λιγο θα μιλησουμε.
    -(Α) (Κλεινοντας το ματι) Ναι, ειπαμε, σκληρος αλλα δικαιος.
    Εριξα μια εξερευνητικη ματια τριγυρω, ειδα το σκοινι και τις βεργες απο μουρια, χαμογελασα, δεν ηθελα κατι αλλο.
    -(Μ) Ξαπλωσε.
    -(Σ1) Μαλιστα.
    Την εβαλα στα τεσσερα, εδεσα τον δεξι καρπο με τον δεξι αστραγαλο, αριστερο αστραγαλο με αριστερο καρπο και τους δυο αστραγαλους μαζι. Τσακισε την μεση της ανασηκωθηκε ενας τελειος κωλος, σχημα καρδιας...
    -(Μ) 50, μετρα.
    -(Σ1) Μαλιστα, Κυριε. 1,2,3,4(ειδα σπασμους στους μηρους αλλα και απιστευτη υγρασια, εβαλα 2 δαχτυλα και τελιεωσε αμεσως)
    -(Σ1) 5,6,7,8,9,10 (ξανα οργασμος)
    -(Σ1) 40, 50 (με κομμενη την ανασα) Ευχαριστω,Κυριε.
    Ειχα απιστευτη στυση, οπως ηταν μπηκα μεσα της και την ακουσα να βογγαει παλι, ξανατελειωσε, μαζι μου αυτη την φορα, την ελυσα και την πηρα αγγαλια.
    Ουτε συντονισμενοι να ειμασταν, σε δυο λεπτα χτυπησε η πορτα, ο Α με την Σ2. Στα προσωπα τους χαμογελα αναλογα με τα δικα μας.
    -(Α) Ξεκουραστειτε οσο θελετε, εχει καθαρες πετσετες στο μπανιο.
    Κοιταξα το ρολοι στον τοιχο, 23:00
    -(Μ) Καθηστε να πιουμε ενα ποτο, νωρις ειναι ακομα.
    -(Α) Εχεις δικιο.
    -(Μ) Ουισκι σκετο, και νερο.
    -(Α) Και εγω, βαλτε και δικα σας.
    Οι σκλαβες εξαφανιστηκαν και εμφανιστηκαν σχεδον αμεσως με τα ποτα. Εκατσαν στα ποδια μας.
    -(Μ) Κατι θελεις μικρη, ακουω
    -(Σ1) Ν παω για μπανιο, Κυριε;
    -(Α) Και εσυ;
    -(Σ2) και εγω θελω, Κυριε.
    -(Α) Απο εμενα ελευθερα.
    -(Μ) Μονο αν πατε μαζι.
    Ηπιαν τα ποτα μονορουφι και εφυγαν.
    Αναψαμε τσιγαρο, ο καθενας βυθιστηκε στις σκεψεις του, χαρουμενες, χαμογελουσαμε συνεχεια.
    -(Α) Αυτο ειναι για εμας, παμε να το απολαυσουμε...
    Σηκωθηκα, και πηγαμε στο μπανιο, μας καταλαβαν αλλα δεν σταματησαν, η Σ2 ειχε παρει το σκουλαρικι της δικιας μου στο στομα και της εδινε τον εναν οργασμο μετα τον αλλο!!!!
    Αλλαξαν θεσεις, η Σ2 εβαλε 2 δαχτυλα, η Σ1 δαγκωσε τα χειλια της να μην φωναξει. Μερικα φιλια και τελειωσε και αυτη αρκετες φορες..
    Φυγαμε, τις αφησαμε να κανουν ντουζ...
    Καθησαμε, ο Α εβαλε ποτα, αναψα τσιγαρο.
    -(Α) Βελτιωνονται, μου ειπε με γελια.
    -(Μ) Πολυ γρηγορα, συμνπληρωσα γελωντας
    Ηρθαν, πηραν αδεια να πιουν ενα ποτο ακομα. Το ηπιαν σιγα σιγα, απολαμβανα την στιγμη...
    -(Μ) Αδεια να μιλησεις, ξερω οτι το θελεις..
    -(Σ1) Αν εχει λογο αυτη η Σκλαβα, Σας ευχαριστουμε Κυριε και τον Κυριο Α, για την εμπειρια σημερα.
    -(Α) Αδεια και απο εμενα.
    -(Σ2) Και αυτη η σκλαβα ειναι πολυ χαρουμενη, θελει να ευχαριστησει Εσας και τον Κυριο Μ.
    -(Α) Την επομενη φορα θα ειστε καλυτερες
    -(Μ) Αυτο θα ειναι το ευχαριστω.
    Γυρω στην 2 φυγαμε, κληνυχτησαμε τον οικοδεσποτη, η Σ1 εδωσε ενα φιλι στην Σ2.
    -(Μ) Μιλα της.
    -(Σ1) Την επομενη φορα
    -(Α) Μιλα
    -(Σ2) Θα την περιμενω
    Γενψαμε με τον Α, γυρισα και καλεσα ταξι.
    Και εγω θα περιμενω, σκεφτηκα
    ...

2. anima0

anima0 Regular Member

Απάντηση: ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μια χαρά στημένη η δουλειά κύριοι Μ & Α.
    Μερακλήδες  

3. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ τόσο ξεκάθαρα απλή...

Πολύ δροσερό και όμορφο, μπράβο Mindom.

4. Whip_Holder

Whip_Holder Regular Member

Mindom...Ήξερα οτι θα διαβάσω κάτι ωραίο αφου είναι απο εσένα.Αλλά το οτι περιέγραψες κάτι ωραίο,ερωτικό και κάτι που για πολλούς άντρες αποτελεί φαντασίωση,με απλό λεξιλόγιο,προσεγμένο χωρίς να δω μέσα τις λέξεις μουνί κλπ κλπ,αυτό σε καθιστά άξιο συγχαρητηρίων.
    Υ.Γ θέλω και εγω κουνέλι!

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Θα συμφωνησω με τον Whip Holder.
    Δεν χρειαζεται να εμπλουτισει κανεις ενα κειμενο με τετοιες λεξεις για να αποδωσει τον ερωτισμο ή την καυλα του καλυτερα.
    Πολλες φορες, απλος διαλογος με λιτο τροπο γραμμενος,μεταμορφωνει στο μυαλο μας και κανει εικονα ενα περιστατικο και αποδιδεται με πιο αμεσο τροπο στους αναγνωστες.
    Ομορφος διαλογος, συντομος και ουσιαστικος!
    Χαιρομα που απολαυσατε την εμπειρια και οι 4.

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

χμ ........
    εχω κολλησει σε κατι ..... ισως να εχω καταλαβει εγω λαθος τα δεδομενα των εμπειριων μου ...
    αλλα ...
    οταν μια γυναικα σπευδει στο μπανιο αμεσως μετα το οτιδηποτε ....
    δεν ειναι καλο σημαδι ....
    στην δικη μου αντιληψη , εσπευσαν στον μπανιο αμεσως μετα απο κατι που δεν ειχε παει καθολου καλα σαν να ηθελαν να το βγαλουν απο πανω τους .
    στον αντιποδα , ειδικα σε σχεσεις εξ αποστασεως , ειχε αφησει απλυτα τα σκεπασματα για μερες και ιδια δεν εκανε μπανιο για να κρατησει το δυνατο περισσοτερο την μυρωδια μου ....
    εξαρταται βεβαια και ποιες ειναι οι εκαστοτε συναισθηματικες προσδοκιες ....

παντως οτι κανετε και το φ΄χαριστιεστε καλο ειναι ....  

7. Απάντηση: ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μου άρεσε πάρα πολύ.

8. Gate

Gate New Member

Απάντηση: Η Συναντηση

Χαχά nice storytelling

9. Απάντηση: Η Συναντηση

Πολυ ωραια γραμμενο,με ομορφο λεξιλογιο.
    Μπραβο σας.

Υ.Γ ωραια η τσικουδια!

10. Alex_

Alex_ New Member

μπραβο σας συντεκνοι.....!!!good job....

11. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

παρα πολυ ωραία... περιγραφή...!!!!!!!!!!!!!
    Δεν ξερω για πόσους αποτελεί... φαντασίωση και για πόσους είναι μια καθημερινή επίσκεψη... αλλα ετσι και αλλιώς ξεσηκώνει...

12. sexy_goiteytikos

sexy_goiteytikos Regular Member

nice παιδια.. μου αρεσε το σκηνικό.. παντα να περνάτε ωραία..