Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αίσθηση της υποταγής και πως αυτή γίνεται αντιληπτή.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος kinvara, στις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

1. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Καλησπέρα συμφορουμίτες,

Ανοίγω αυτό το νήμα με σκοπό να αποτελέσει πηγή μικρών εξομολογήσεων και εμπειριών για το πως αισθάνεται / αντιλαμβάνεται την υποταγή ένα υ και για το πως την αντιλαμβάνεται - εισπράττει, από το υ ένα Κ. Θα προσπαθήσω να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένη ως προς αυτά που ζητάω. Δηλαδή :
    Ερώτηση προς υ : τι αλλάζει μέσα σας, ή και έξω σας όταν αυτό συμβαίνει, πως το αντιλαμβάνεστε; Τι σκέψεις κάνετε; Το αποδέχεστε; Είναι ευχάριστο συναίσθημα ή όχι;
    Eρώτηση προς Κ : Πότε και πως αντιλαμβάνεστε ότι το υ που έχετε απέναντί σας, δείχνει σημάδια υποταγής. Τι είναι αυτό που το αναδεικνύει; Τι σας προκαλεί;

2. iolanda

iolanda Contributor

Όταν είμαι υποταγμένη, νιώθω μια γλύκα και μια ηρεμία μέσα μου, η ζωή μου αποκτά ιδιαίτερα ευχάριστο νόημα και σκοπό.

Ενεργοποιείτε η σεξουαλικότητα μου και μπορεί να είμαι σε διέγερση όλη μέρα.

Η δουλειά, μου φαίνεται λιγότερο κουραστική, έχω περισσότερη ενέργεια και τα κακώς κείμενα του περιβάλλοντος μου δεν με αγγίζουν.

Κρέμομαι από τα λόγια Του, που μπορεί να μου φτιάξουν όλη τη μέρα ή να την καταστρέψουν.

Η διάθεση μου είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη διάθεση Του και η αποδοχή Του μετράει για μένα περισσότερο απ' οτιδήποτε και οποιονδήποτε.

Όταν είμαι υποταγμένη, ομορφαίνω και αγαπώ όλο τον κόσμο.

3. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

@iolanda, σας ευχαριστώ
    Ηθελα να ρωτήσω. Τι αλλάζει μέσα σας από την προ υποταγής κατάσταση και πως αντιλαμβάνεστε - βιώνετε αυτή την αλλαγή;

4. iolanda

iolanda Contributor

Ένα που μου έρχεται τώρα:
    Όταν δεν ανήκω, κάνω ό,τι μου ρθει και κάποιες φορές αμφιβάλλω για αυτά, όταν ανήκω κινούμαι βάσει του τρόπου που θέλει Εκείνος και αυτό καταλαγιάζει τις αμφιβολίες μου, έχοντας Εκείνον ως σημείο αναφοράς νιώθω πιο ισορροπημένη και χαρούμενη.
    Κατά συνέπεια, η αλλαγή είναι εμφανής και μέσα μου και έξω μου γενικότερα στη ζωή μου.

5. iolanda

iolanda Contributor

Άλλο: όταν δεν είμαι υποταγμένη, δεν μου κάνει κούκου, δεν πα να'ναι ο Τζωρτζ Κλουνεϊ ο άλλος.
    Κάποτε θα πήγαινα, έτσι για να πάω και μπας και, τώρα πλέον το θεωρώ χάσιμο χρόνου.

6. xifomaxos

xifomaxos Αυτα που εχουν αξία είναι αυτά που δεν φαίνονται

νομιζω οτι το συναισθημα δεν συγκρινεται και καμμια φορα δεν μπορει να αποτυπωθει

7. Oh.a.witch!

Oh.a.witch! Sub occultist

@iolanda με τόσο λίγα και απλά λόγια λες πραγματικά τόσα πολλά και ουσιαστικά.

Θα προσθέσω μόνο ένα πράγμα όσον αφορά το δικό μου βίωμα. Την αίσθηση της ασφάλειας που βιώνω, και είναι κάτι πολύ όμορφο για μένα.. είμαι γυμνή μέσα και έξω μαζί Του..

8. iolanda

iolanda Contributor