Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αίσθηση του κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kassandra, στις 20 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. ivoni

    ivoni New Member

    Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Αφού αυτά που γράφεις τα καταλαβαίνεις μόνο εσύ με τον εαυτό σου κι επειδή έχεις ένα πάθος να δείχνεις στους άλλους τι θα πρέπει να κάνουν στη ζωή τους(Π.χ πηγαίντε εδώ,πηγαίντε εκεί,πηγαίντε σε γηροκομεία κλπ κλπ.)και διακρίνω και μια παθιασμένη εμμονή να διακρίνεις όλους τους άλλους κατά το πως αντιλαμβάνεσαι εσύ τα πράγματα και μόνο θα σου απαντήσω με δικά σου λόγια από άλλο νήμα με τα οποία συμφωνώ πολύ.

    Εδώ μπορείς να κατανοήσεις την εμμονή σου με το ότι μπερδεύονται όλοι οι άλλοι.Θα σε πληροφορήσω ότι περισσότερες πιθανότητες έχει να μπερδευτεί κάποιος που ζει το στάτους του μόνο για λίγο και δεν τολμάει να είναι ούτε καν με τον εαυτό του ειλικρινής παρά κάποιος που γνωρίζει τι είναι,ποιος είναι και δεν αλλάζει συνεχόμενα κοστούμια για να κρύβει από τους άλλους κάτι που ούτε αυτός δεν παραδέχεται.
    Όσο γι' αυτό που λες ότι "το κακό είναι πως δεν την κρατάτε μέσα στα κεφάλια σας αλλά την διασκορπίζετε δεξιά κι αριστερά" είναι σαν το χιούμορ σου.Δεν είναι ανεκτό από όλους αλλά "υποχρεώνονται" να διαβάζουν ένα κάρο κακίες στολισμένες με αστείες εκφράσεις υπό μορφή χιούμορ.Το ίδιο δικαίωμα που έχεις εσύ να μην το κρατάς μέσα στον εγκέφαλό σου και να το σπέρνεις αριστερά και δεξιά το ίδιο δικαίωμα έχουμε κι εμείς να μιλάμε σε αυτό το φόρουμ.Ακόμα ένα κοινό μας δικαίωμα είναι ό,τι δεν μας αρέσει να το διαβάζουμε και να το σχολιάζουμε.Τώρα το ποιος θα πρέπει να κρατάει κάποια πράγματα για την πάρτη του δεν θα του το πει ο άλλος,θα το κρίνει ο ίδιος.Δεν νομίζεις;
    Έτσι και μόνο για να σου δείξω ότι δεν έχουν οι άλλοι εμμονές.
    "Γιατί δεν πάτε στο γηροκομείο;Γιατί δεν κάνετε αυτό;Γιατί δεν το κρατάτε μέσα στο κεφάλι σας;" είναι μια εμμονή να φτιάξεις τον κόσμο στα μέτρα σου και δείχνεις ιδιαίτερο πάθος.Για φρόντισέ το λίγο.
    Και για να μην παρεξηγηθεί η πρόθεσή μου όπως βλέπεις σε διαβάζω.Είμαι φαν σου.
     
  2. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    ...κι εγω τον διαβαζω αλλα ειμαι ενηλικας και τον καταλαβαινω κιολας, για να μην παρεξηγηθω κι εγω . Πιο σωστα τον απολαμβανω -για να ειμαι ειλικρινης...-


    Γι:nod:ργος
     
  3. Sadrina

    Sadrina New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η αίσθηση του κολάρου...

    Κι εγώ σε διαβάζω Κορνήλιε και απολαμβάνω τα λόγια σου.Για να μην παρεξηγηθεί και το δικό μου απολαμβάνω γιατί το διάβασμα δεν παρεξηγιέται σίγουρα.Παρ' όλα αυτά είμαι μικρή και τσαχπίνα. Που θα μου πάει θα σε καταλάβω.
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    απλά έκανα roll down με το ποντίκι στη σελίδα 16 και με έπιασε πονοκέφαλος ...

    σταμάτησα σε δημοσιεύσεις της ninevi και του flowform τα οποία ήταν σύντομα και είχαν κάτι συγκεκριμένο να πουν .

    συνεχίστε  
     
  5. Kassandra

    Kassandra Regular Member

  6. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...


    που δεν ήταν καν το θέμα του νήματός σου, αλλά τι σημασία έχει...άμα θέλουν κάποιοι να πουν κάτι, θα το πουν ο κόσμος να χαλάσει φαίνεται  

    το ξαναδοκίμασες έκτοτε kassandra να το φορέσεις δημόσια? είδες άλλη συμπεριφορά? καμμιά φορά, μπορεί να πετυχαίνουμε το στατιστικό δείγμα των παράξενων ανθρώπων στον δρόμο lol


    sk
    ΥΓ με γειά κιόλας   να το χαίρεσαι και να το τιμάς
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    KΡΕΙΤΤΟΝ
    ΥΕΙΝ
     
  8. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Όντως δεν ήταν το θέμα του νήματος αλλά γαμήθηκε που γαμήθηκε είπα να πω κι εγώ τα δικά μου.  

    Όσο για το κολάρο το φοράω κάθε μέρα όλη μέρα. Βασικά ήρθε άνθρωπος και με ρώτησε γι' αυτό και μου έκανε εντύπωση.Έκτοτε εκτός από περίεργα βλέμματα δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο.

    Σ'ευχαριστώ για τις ευχές.      
     
  9. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    Χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα σε αυτο το νημα.
     
  10. just me

    just me New Member

    Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    omorfo to kolaro s... na to timas k ekeino k ton Kurio s
     
  11. Θα ήταν χαριτωμένο να φανταστεί κανείς οτι απαντάς μετά από 3 χρόνια και δύομιση μήνες επειδή θεώρησες οτι ο Ricardo είναι λαίμαργος κι έφαγε τις ενδιάμεσες αναρτήσεις.

    Αμ δε, παρατηρώ οτι είσαι νεούδι (στο φόρουμ) και απλώς ποστάρεις ξεθάβοντας διάφορα από το παρελθόν, ενίοτε και με γκρήκλις (κατά παράβαση των κανόνων).

    Μια συμβουλή κι αν δεν τη θες πέτα την στον κάλαθο των αχρήστων.

    Εάν νοιώθεις αμήχανα και ψάχνεις να βρείς κουβέντα για να υπάρξεις στο διάλογο διάλεξες τρόπο που χτυπάει ως ρεντ φλαγκ. Εάν προσπαθείς να φανείς και να σε δουν επίσης διάλεξες τρόπο που βαράει συναγερμούς. Εάν σε ενδιαφέρει το φόρουμ πάρτο αλλιώς, αν όχι δεν θα ενδιαφερθεί και το φόρουμ για σένα.
     
  12. Απάντηση: Η αίσθηση του κολάρου...

    εχεις ενα δικιο εδω που τα λεμε με τις απαντησεις και τα νηματα που εχουν γραφτει εδω και χρονια αλλα... ποιος εισαι εσυ που θα πεις στον αλλον εδω μεσα τι θα γραψει, πως θα το γραψει και σε ποιο νημα θα το γραψει...φιλικα παντα.