Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αδυναμία/ες μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 26 Φεβρουαρίου 2010.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

αχ καρκινάκι μου!

υ.γ: Αδυναμία...  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. mona

mona mea_maxima_culpa

Απάντηση: Η αδυναμία/ες μου

Χρόνια αδυναμία...    

3. XplorR

XplorR Regular Member

Αχ, πώς μ' εκφράζει... 

4. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Η homo-universalitέ του.

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Universalité. Δεν είναι δύσκολο: Programs/Accessories/System Tools/Character Map/βρίσκεις το "é", Select, Copy και Paste...

(Επίδειξη homo-universalité ήταν αυτό...  ).

6. engelsblood

engelsblood Regular Member

Βλέμμα με μια ήρεμη αυτοπεποίθηση(όχι δήθεν).Nα έχει πολύ χιούμορ,να σηκώνει ακόμα περισσότερο και καλοσχηματισμένα χέρια.Μόλις θυμηθώ τις υπόλοιπες 997,θα τις προσθέσω. 

7. MySelf

MySelf Regular Member

Μια πρωτη εντυπωση για να ξεχωρισω καποιον από το πληθος θα είναι κατι εντελως επιφανειακο, όπως ο τροπος ντυσιματος, αδυναμια στo αναρχο / rock / biker look και στα δυο φυλα, το μακρυ μαλλι στους ανδρες, τα γενια ή τα μουσακια, στις γυναικες το περιεργο κοντο μαλλι και τα piercing . Tο μελαγχολικο βλεμμα.

Ουσιαστικα όμως με τραβαει η πνευματικοτητα στους ανθρωπους ( όχι με την θρησκευτικη εννοια  ), η καλλιτεχνικη τους φλεβα , το χιουμορ και τελος η εντονη λαμψη στην σκοτεινη ψυχη τους  

8. mona

mona mea_maxima_culpa

Το αρμονικό σκοτάδι.... <-- ξέρεις εσύ  

9. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

το σκοτεινό βλέμμα... και η ζωώδης δύναμη που πρέπει να εκπέμπει

10. MastroMitsos

MastroMitsos New Member

1)αυτο που με τραβαει σε καποια ειναι, το χαμογελο της, το εντονο βλεμμα, σωματικα η διαπλαση της να ειναι σχετικα φυσιολογικη.απο 1,60 κ πανω,κ απο κιλα,απο 75 κ κατω.
    Το μεγαλα η μικρα στηθη , τα ξανθια η μελαχροινη,μικροκωλη η μεγαλοκωλη, τα πρασινοματα η κοκινοματα, και τα ουγγαρεζικη(λολ) , μυτη η γαλλικη δεν με προβληματιζουν!
    2)αυτο στο οποιο δεν μπορω να αντισταθω, ειναι το προκλητικο εντονα σεξουαλικο βλεμμα, κ οχι μονο  
    δλδ αυτο που λενε οι γυναικες.. ρε μαστορα γραφει στο κουτελο οτι γαμιεμαι; , ε ναι σε καποιες το γραφει  

11. Emma

Emma Contributor

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Να ειναι Αληθινη , να δειχνει αυτο που ειναι και να εκφραζει αυτο που νιωθει ..

Η μορφωση , η κουλτουρα και η "εξυπναδα" μου ειναι παντελως ανδιαφορα εως και σε μερικες περιπτωσεις αρνητικα ... αντιθετα η ψυχικη της ευγενεια ειναι το δευτερο που θα προσεξω ...

Η συνυπαρξη μας πρεπει να βγαζει χαρα και ευθυμη διαθεση και στους δυο μας .... πολυ σοβαροτητα και αποψη δεν θα φερουν καλυτερες μερες ...

εμφανηση :
    Αν προσεχει την γραμμη της , μου ειναι αρκετο . Η φουστα ιδιως η κοντη με τα ποδια γυμνα , κερδιζει απο μονο του το 50% της προσοχης μου , το λαμβανω ως αυτοπεποιθηση , σεξουαλικη εκφραση ενω αποπνει και πολυ θηλυκοτητα ..
    Απεχθανομαι οτιδηποτε αλαζει την πραγματικοτητα .. ψευτικο γελιο , ενισχυμενο σουτιεν , μακιγιαζ ...κτλ κτλ ..
    Μου την δινουν αφανταστα , τα πολλα μπιχλιπιδια και το κινητο που δεν ησυχαζει ... Εχω φυγει απο ραντεβου διοτι μεσα σε 20 λεπτα , το τηλεφωνο της χτυπησε 6 φορες .. στις 11 το βραδυ ...τωρα πλεον επειδη και εκεινες εχουν πονηρεψει , απο το πρωτο ραντεβου , με το προσχημα να δω το μοντελο του κινητου της , το ζηταω και ελεγχω αν το εχει βαλει στο αθορυβο ... ετσι και ειναι σβυστο ή στο αθορυβο .. εφυγα ... φυσικα παιζει να εχει δευτερο κινητο .. αλλα αυτο θα το ανακαλυψεις αργα η γρηγορα ...
    Επισης , δεν ξαναπηρα τηλεφωνο , κοπελα που επεμενε να πληρωσει τον λογαριασμο ... πρωτον διοτι επεμενε δημοσιως διαφωνοντας μαζι μου , δευτερο διοτι δεν με ενημερωσε νωριτερα οτι επιθυμουσε να με κερασει ωστε να ειμαι προετοιμασμενος οταν θα εφερναν τον λογαριασμο . Για να μην γινουμε θεαμα οπισθοχωρησα και την αφησα να πληρωσει και τοτε εκανε το δευτερο της τραγικο λαθος να μην αφησει καθολου μπουρμπουαρ , θωρησα πως ειχα βγει ραντεβου με το ποιο ακαρδο απονο διπροσωπο πλασμα και πολυ στοματου επισεις ... τουλαχιστον απαντηθηκε η ερωτηση μου .. πως γινεται μια τοσο ομορφη κοπελα να μην εχει σχεση .. χρειαστηκε μονο ενα ραντεβου για να το μαθω ...   ...

μμ τι αλλο ... εχω μεγαλη αδυναμια στα καλοσχηματισμενα και σαρκωδη χειλη .
    αν μπορουσα να διαλεξω διχως να με απασχολει σημαντικα .. θα διαλεγα μαυρα μακρια μαλλια (κανουν ομορφο κοντραστ με το σπερμα) , μικρα στηθη (δεν χρειαζονται σουτιεν .. μισω τα σουτιεν) και αδυνατη σιλουετα (μπορω να ειμαι φετιχιστης μονο με αδυνατη γραμμη... με κανονικο σωμα ειμαι βανιλα)
    με τα παραπανω εν μερη αστειευομαι φυσικα ...

Ομως ακομα και αν ολα που αναφερα ηταν στο ιδανικο τους , σε καμια περιπτωση δεν θα προχωρουσα διχως να εχουμε κοινους στοχους για το μελλον ...