Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αθέατη πλευρά της δίκης Βαγιωνή Σχέση έρωτα και θανάτου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 19 Ιανουαρίου 2021.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Η αθέατη πλευρά της δίκης Βαγιωνή Σχέση έρωτα και θανάτου

    * Τα ψυχολογικά πορτρέτα των πρωταγωνιστών * Το θύμα και ο θύτης * Το μοιραίο παιχνίδι με το παράλογο πάθος Σχέση έρωτα και θανάτου Η αθέατη πλευρά της δίκης Βαγιωνή ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ Το παιχνίδι ήταν πολύ προσωπικό. Με ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί. Σε καταστάσεις ακραίες. Μια σχέση ανεμοστρόβιλος. Μια σχέση έρωτα και θανάτου. Θανάτου και έρωτα. Μια σχέση κόλαση, που

    Το παιχνίδι ήταν πολύ προσωπικό. Με ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί. Σε καταστάσεις ακραίες. Μια σχέση ανεμοστρόβιλος. Μια σχέση έρωτα και θανάτου. Θανάτου και έρωτα. Μια σχέση κόλαση, που ξεπερνά το σενάριο της ταινίας του Ναγκίσα Οσιμα «Η αυτοκρατορία των αισθήσεων» και αφήνει πίσω της τη λογική. Αφήνει πίσω της και το συναίσθημα. Και φέρνει στην επιφάνεια την άβυσσο της ανθρώπινης ψυχής. Η ιστορία του μεγαλοβιομήχανου Σήφη Βαγιωνή και της Ελένης Πίσχου δεν χωρά στα όρια της κοινωνικής μεζούρας. Ούτε εξαντλείται στα πλαίσια της δικαστικής κρίσης που αναμένεται.

    ………………………….


    https://www.tovima.gr/2008/11/24/archive/sxesi-erwta-kai-thanatoy/
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Ούτε ένα σχόλιο σε αυτό το νήμα.... Αυτή η διαφορετικότητα είναι αβάσταχτη...
     
  3. Y13

    Y13 Regular Member

    Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση τότε το όργανο του φόνου ...ένα ξιφίδιο !
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η δίκη πάντως τελείωσε το '98...  
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Τα σχόλια δεν έχουν θέση στις ιδιωτικές τραγωδίες, από μη ειδικούς.

    Αλλιώς, είναι ασέβεια προς τα θύματα και παραβίαση ανοιχτών θυρών.
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Διαφωνω στο 100%. ΟΙ "ειδικοι" , δεν κατεβηκαν απο τον ουρανο , προεκυψαν μελετωντας την πραγματικοτητα ολων μας. Καθε ενας απο εμας, αποτελλει κομματι της μελετης των "ειδικων". Το ΜΟΝΟ που εχει ενας "ειδικος" παραπανω απο εμενα , ειναι η εικονα μεγαλου αριθμου δειγματων χαρακτηρων και αντιληψεων , ενω εγω μπορω να εκφρασω μονο την προσωπικη μου αποψη. Επισης κανενας "ειδικος" δεν μπορει να αντικαταστησει την κοινη λογικη , την ιδιαιτερη αισθητικη και τις αρχες της ηθικης. Καμια μελετη ή ερευνα , δεν μπορει να ακυρωσει μια αποψη , διοτι , ειτε η αποψη αυτη αποτελλει συστατικο της μελετης , ειτε δεν περιλαμβανεται , αρα η μελετη ειναι ελλειπης.
    Σε οτι αφορα τα περι "ασεβειας" το θεωρω ατοπο και ακυρο. Ειτε θελουμε , ειτε οχι , οι πραξεις μας εχουν δημοσιο κοινωνικο αντικτυπο. Απο την στιγμη που η κοινωνια γνωριζει , δυναται και να σχολιασει και να τοποθετηθει επ αυτου. Βεβαιως υπαρχεις ενδεδειγμενος τροπος για να εκφερουμε την αποψη μας. Λεμε : "θα το ειχα κανει / δεν θα το ειχα κανει , για τους λογους αυτους 1, 2, 3, κτλ " , αυτο που προσπαθουμε να αποφυγουμε ειναι ο ευθης χαρακτηρισμος του εκλειπωντος για τις επιλογες του, καθως δεν δυναται να υπερασπισθει τον εαυτο του. Περαν ομως τουτου , θεωρω οχι μονο δικαιωμα , αλλα και υποχρεωση να αξιολογουμε τα δρωμενα.
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Να ρωτησω κατι .. γιατι "αφηνει πισω την λογικη και το συναισθημα" ????
    Μια επιλογη, εχει ΠΑΝΤΑ την δικη της λογικη, προκειται για την συνεποια απο την αξιολογιση καποιων δεδομενων. Το αν τα δεδομενα ή η αξιολογηση , ητανε ορθα , αυτο ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο , η λογικη διαδικασια ομως υπηρξε....
    Παμε στο συναισθημα .. Ερωτηση κρισεως : μπορω να αφαιρεσω την ζωη μου απο αγαπη για τον εαυτο μου ?
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    @isnogood

    Να ρωτήσεις την Μάνδρου, που τα έγραψε, ξες, εκείνη που είπε στο "κουτί":
    «Δεν είναι μία γυναίκα διανοουμένη, που στέκεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι μία γυναίκα που ζει στο Πέραμα. Είναι μία γυναίκα που είχε έναν άντρα ναυτεργάτη, δηλαδή όποτε είχε δουλειά, στη χάση και στη φέξη, δηλαδή ανήκει σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές. Δηλαδή οι άνθρωποι… και φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους. Την είδατε και πόσο κόσμια είναι. Και να προσθέσω και κάτι ακόμα; Και πόσο περιποιημένη. Την είδατε καμιά μέρα στη δίκη αχτένιστη;»..,
    για την μητέρα του Φύσσα.
    __________________________________________
    Ξεκούδουνο το νήμα, ξεκούδουνα και τα σχόλια...
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Η σημερινη δημοσιογραφια φιλε μου, δεν αποτελλει αντικειμενο προβληματισμου για μενα , καθως απο τον Ηροδοτο και μετα , επαψε να αποτελει μεταφορα των γεγονοτων αλλα προβολη ιδειλογιων με φοντο τα γεγονοτα.
    Να σου πω την αληθεια , δεν στεκομαι στις τοποθετησεις δημοσιογραφων , δικαστικων και δικηγορων , αυτοι εχουν τους σκοπους τους να εξυπηρετησουνε. Με ενδιαφερει ομως πολυ , να κατανοησω την νοοτροπια της κοινωνιας και τον τροπο με τον οποιο αξιολογει .. Ποση αραγε "λογικη" υπαρχει μεσα στην κοινη λογικη ?
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αφού "σ' ενδιαφέρει", στο χέρι σου είναι... Απάνω του!
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    να' σαι καλα ....