Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αληθεια ειναι μια και πρεπει καπιος να την πει...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος BBW_Admier, στις 28 Δεκεμβρίου 2016.

1. BBW_Admier

BBW_Admier Thick Girls Rock The World

ανωτερος γιατρος ειναι αφτος που εχει τελιωσει τα καλητερα κολεγια της γης και εχει κερδισει και νομπελ για τις διαλεξεις του...αμα θες να το πεξεις αστιος ρε ψιλε τουλαχιστον προσπαθησε με τιποτα αλλο γιατι ετσι καταλιγεις να φενεσε οτι να ναι...διλαδη αμα δεν ξερετε τι σιμενει ανωτερος γιατρος τοτε δεν απορω γιατι το 90% απο σας αρεσκετε στο να τρωει ξυλο..

2. Φυσικά και μπορούμε να τα κρατήσουμε,σε μια ειδική στήλη που θα ονομάζεται ''το κουτάκι με τις....''.
    Δε γνωρίζεις τι είναι ο ανώτερος γιατρός;Φτωχό μου κορίτσι..

3. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Τα χίλια δικια έχεις αδερφέ. Εγώ δηλαδή είμαι ήδη στα πατώματα και προσκυνώ. Μη με βλέπεις έτσι χαλαρό είναι που δε φαίνονται τα δάκρυα που σταζουν στο πληκτρολόγιο.

4. BBW_Admier

fimdome η domina το ιδιο πραγμα ειναι στιν ουσια θα χρησιμοπιησεις καπιον για να βγαλεις ευκολα λεφτα...το προβλημα ενος ατομου...ειναι σε φαση ενα κοριτσακι το οπιο εχει κακοπιηθει και τωρα αφτο το κοριτσακι εχει βαλει mental barriers στο μυαλο της και το θεωρει πλεον σωστο να την κακοπιουν να βρισκει εναν τυπο και να την βαραει και μετα να υπαρχει ποστ που λεει σε αφτο το σιτε "υποστιριζουμε τις κακοπιημενες γυναικες" αλλα οταν ειναι για γυναικα ειναι κακοπιηση και οχι προβλημα οταν ομως ειναι για αντρεςσ που τα ακουμπανε γινετε κατι φυσιολογικο εε? ντρεπομαι και που ασχολουμε μαζι σου...

5. BBW_Admier

δεν πειραζει προσπαθησε να το πεξεις "αστειος" την αληθεια ομως δεν μπορεις να την αρνιθεις!

6. Έχεις κοκκινήσει πολύ απο τη ντροπή σου;Αν όχι,μισές δουλειές κάνεις.
    Επίσης,να σε ενημερώσω πως το σπάνιο είδος που λέγεται υποτακτικό άτομο,βγαίνει και σε θηλυκό γένος.Επίσης είναι άλλο πράγμα η κακοποίηση(ενός ατόμου,από ένα άλλο χωρίς τη συγκατάθεση του ΘΥΜΑΤΟΣ) και εντελώς άλλο βέβαια το να το θέλουν και τα δύο άτομα(Κ και υ)

7. angel42

angel42 Regular Member

Μπήκε και ένας σοβαρός άνθρωπος επιτέλους εδώ μέσα να μοιραστεί μία μεγάλη αλήθεια, τη μόνη και μοναδική, που επιτέλους κάποιος έπρεπε να έχει τα χχχχ να την πει κι εσείς βρωμοτσούλες αμέσως να τον πειράξετε... Πίσω στη μαμά σας γρήγορα. Θα φταίει που δε σας έδερνε αρκετά όταν έπρεπε... Ή μήπως στο μπαμπά; Εδώ κάπου το έχασα στο στόρυ. Θα πάω να ρωτήσω έναν ανώτερο γιατρό... Εγώ που Είμαι ντόμινα αλλά το κρύβω πίσω από το angel γιατρέ Μου και όλο την καταβρίσκω με κάτι φτωχαδάκια σε ποιό τμήμα να πάω να κοιταχτώ; Βοήθεια γιατρέ Μουυυυυυυ

Α.

8. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Αρνούμαι εγώ!? Εγώ που ψάχνω ήδη ανώτερο γιατρό?! Νταξει γτ να με πληγώσεις έτσι...?

Ένα άλλο ερώτημα όμως που με βασανίζει χρόνια μια που σε βρήκα δλδ αν έχεις κάποια γνώμη και μπορείς να βοηθήσεις γτ οκ σε κόβω καλό τύπο είναι: τα αμπελοφασουλα τι βγαζουν; κρασί ή φασολαδα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλε!

9. Εγώ που Είμαι ντόμινα αλλά το κρύβω πίσω από το angel γιατρέ Μου και όλο την καταβρίσκω με κάτι φτωχαδάκια σε ποιό τμήμα να πάω να κοιταχτώ; Βοήθεια γιατρέ Μουυυυυυυ

Α.[/QUOTE]

Εσύ θα την πληρώσεις τώρα.Άσε που είσαι και διαταραγμένη,φαίνεται απο χιλιόμετρα,κάνεις μπαμ!

10. Επίσης,όταν τελειώσεις τη βάρδια "BDSM", μπες σε κανένα φόρουμ ομοφυλοφίλων να τους κράξεις για την ''gay κατάσταση'' τους..βασικά πρώτα να μπεις στων λεσβιών,να τους εξηγήσεις ότι το ''πρόβλημα'' τους πηγάζει απο την προ-πρωκτική τους ηλικία.     

11. BBW_Admier

οτι εγινε εγινε στο παρεληθον αλλα τωρα οπως ειπα το θεωρει σωστο να την κακοπιουν και το θεωρει "φετιχ" αλλα στιν ουσια δεν ειναι ειναι απλα μια καταπιεσμενη αναμνιση η οπια βγικε στιν επιφανια με μορφη φετιχ για να καληψει τον πονο που ενιωθε!

Αφτο λοιπον συμβενει και με τους αντρες απο τους οπιους εσυ βγαζεις λεφτα γιατι φισικα το θεωρεις σωστο για εναν αντρα εε? αλλα οχι οταν ειναι για μια γυναικα εε?

ο αντρας που εχει το ιδιο ακριβως προβλημα δεν το δεχεσε σαν προβλημα αλλα προσπαθεις να βγαλεις λεφτα...ντροπη απλα..

12. Platonistis

Platonistis Ερωτικός Μύστης

Έχει μπλέξει λίγο τις έννοιες φαίνεται.