Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 22 Ιουλίου 2011.

Tags:
  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    ουτε γω είχα μέχρι που διάβασα το νήμα...

    ..πταίς, πως δεν πταίς!   πήγες να με αποπροσανατολίσεις με παραπλανητικές ερωτήσεις! 
     
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    ναι μεν αλλά, με το δαχτυλάκι μου έδειξα έναν δρόμο επιστροφής, στο υστερόγραφο, όχι;  

    Όλοι ιδεολογικά και ελαφρώς δεοντολογικά το προσεγγίζουμε και ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζω πως θα μπορούσε να ανοίξει και να κλείσει το θέμα με τη μια έχει να γράψει εδώ πολύ πάνω από ένα χρόνο. Ας κάνω μια προσπάθεια να εκθέσω τις σκέψεις μου μετά από το ποστ που ανέβασα πριν λίγο.

    Να προσπαθεί να κυριαρχήσει κανείς στο ασυνείδητό του, δηλαδή, για παράδειγμα να μάθει να μην τραβάει το χέρι του αν το ακουμπήσει σε καυτή επιφάνεια, βρίσκω ότι είναι χαμένη δύναμη, βάζει πολλά για κάτι χωρίς νόημα ή και λάθος και αυτά που βάζει τα στερεί από κάπου αλλού, άρα συνολικά μου φαίνεται πως λιγοστεύει. Χώρια από αυτό, την μεταβατική εποχή είναι ένας άνθρωπος χωρίς άμυνες γενικώς και αυτό δεν ξέρω αν είναι συνετό. Και γιατί θα το κάνει, να προσπαθήσει να επιβληθεί στο ασυνείδητό του; Κάτι δεν πάει καλά εδώ...

    Να διαπράττει συστηματικά κανείς κάτι που δεν ικανοποιεί ή δεν μιλάει στο ασυνείδητό του, π.χ. να κυριαρχεί ή να υποτάσσεται, εκεί πήγαινε το παραπλανητικό μου ερώτημα, πάλι δεν βλέπω τον λόγο και ως πότε θα μπορεί να το στηρίζει.

    Είναι συνειδητή ενέργεια για υποτακτικό και μάλλον μαζοχιστή εν τέλει να μη σηκωθεί πάνω φωνάζοντας την ώρα του μεγάλου πόνου στο "παιχνίδι"; Έχει εκείνη την ώρα στο νου του το safeword και δεν το λέει επειδή σκέφτηκε πως "θα ήταν κακός υποτακτικός αν το έλεγε" ή υπάρχει μόνον αυτός και ο πόνος και όλα τ άλλα είναι μακριά και πέρα από αυτόν;

    Από την άλλη πλευρά, ο σαδιστής Κυρίαρχος που είναι με το μαστίγιο στο χέρι, δεν πρέπει, στιγμιαία, να επιβληθεί στο ασυνείδητό Του αν τυχόν το τελευταίο τον ωθεί πολύ πέρα από εκεί που ο Ίδιος κρίνει σωστό να φτάσει;

    Για μένα το ξέμπλεξα το θέμα, τώρα άλλους ελπίζω να μη βάζω σε ταλαιπωρίες και εκτός αυτού δεν έχω ιδέα ούτε καν από στοιχειώδη ψυχολογίας, το διευκρινίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων  
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας


    Σωστός ο φιλόσοφος.!!! Με την απλότητα και την ευθύτητα της ανδρικής σκέψης. Το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή το ερυθρό ζεματιστό κωλαράκι τους είναι δεδομένο, σε κάθε περίπτωση. Ας διαλέξουν αυτές, πότε θα τους γίνει η τιμή, ανησυχείς μήπως δεν ξέρουν να το προκαλέσουν? Σε διαβεβαιώ γνωρίζουν... χίλιους τρόπους για να το πετύχουν, μην σου πω πως μπορούν να ορίσουν και την ένταση ακόμα της τιμωρίας τους, με την συμπεριφορά τους.. 
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Οχι , οχι, tender, τώρα φοβούμαι πως τα μπερδεύεις εσύ.
    Καμμία σχέση οι λειτουργίες του αυτόνομου νευρικού συστήματος με το ασυνείδητο.
    Το ασυνείδητο ,οι ψυχίατροι τουλάχιστον θεωρούν πως .περιέχει ιδέες, εξορμήσεις, συναισθήματα, φαντασίες που βρίσκονται έξω από τη συνειδητή αντίληψη και που δεν μπορούν να γίνουν συνειδητά με εστιασμό της προσοχής μας σ' αυτά.
    Αυτο εγω ερωτώ αν οι Κυρίαρχοι μπορούν να ελέγξουν....
    ...
    και αν ναι, γιατί παρακαλώ.
    η εξήγηση, αν θεωρείται τέτοια, του φωτεινού δωματίου, λυπούμαι αλλά δεν με καλύπτει...
     
  5. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας


    Δεν θα δεχόμουν να με παρασύρει καμιά, πέραν από τα όριά μου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθω σε σύγκρουση με το ασυνείδητό μου. Εγώ βάζω τα όρια....Τι κυρίαρχος θα είμουν αν με έσερνε σε δράσεις, πέραν από την δική μου επιθυμία. Επιθυμώ και προστάζω.... αυτή εκτελεί και θα σταματήσει εκεί που εγώ θέλω και όταν θέλω. Συνειδητό και ασυνείδητο ενός κυρίαρχου, δεν πρέπει να συγκρούονται...δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Η σύγχυση και η διστακτικότητα που θα του έφερνε μια τέτοια σύγκρουση, θα κατέστρεφε τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητά του.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    Χρόνια Πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες και σ εμένα δηλαδή  
    Έχοντας μπροστά μου την ωραιότερη θέα στον κόσμο, ένα εφ' όλης της ύλης του νήματος  

    Αν παράβλεπα την εξήγηση που έδινε θα ήταν και για μένα ηδονικότατο. Σαφώς και είναι lose - lose έτσι όπως δίνεται, για το ζευγάρι, όχι για τη σκλάβα. Λόγω της εξήγησης που δίνει όμως περί προσπάθειας χειρισμού κ.λ.π. και η οποία με κάνει να λέω μακριά και όξω.

    Υπάρχουν τέτοια, δυστυχώς, φαντάζομαι. Να είναι όλα τέλεια και ο πυρήνας όλων σάπιος και να μην στεριώνει τίποτα σε τέτοια βάση αρνητισμού και κακότητας από πλευράς καταπληκτικού, κατά τ άλλα Κυρίαρχου.

    Ναι, ίσως να υπάρχει θέμα δικαιοσύνης σε μια M/s σχέση και ακόμα περισσότερο ενδεχομένως να υπάρχει θέμα αισθητικής. Μέχρι παθήσεως αισθητικό το μαστίγωμα κάθε είκοσι οκτώ ημέρες, απαράδεκτη η εξήγηση. Αν η εξήγηση ήταν "για να παραμείνει τέλεια και τις επόμενες εικοσιοκτώ", θα την είχα αγαπήσει αυτή την ιστορία.
    Απο δω, λοιπόν, ξεκινά το περί φωτός και σκότους σε τούτο το νήμα, μάλιστα  
    Παροράς συστηματικά πόσο γρουσούζης, θεωρητικά πάντα μιλώντας, είναι ο φέρων τις περί ματαιοδοξίας και topping from the bottom αιτιάσεις μαστιγωτής Κυρίαρχος τούτου του νήματος, ο του δικού σου διηγήματος ουσιαστικά μαστιγώνει χωρίς αιτιολογία και, με τον τρόπο που το κάνει, αποδέχεται δεν απορρίπτει, υπάρχει τεράστια διαφορά!
    underherfeet, έχεις πέρα ως πέρα δίκιο. Απλά, νομίζω χωρίς να γνωρίζω, περνάει μια φάση σκατένια και γεμάτη άγχος μέχρι να μάθει ο τοις Κείνου ρήμασι τειθέμενος ότι ο Κυρίαρχος έχει πάντα δίκιο ή και να μην έχει είναι ο Κυρίαρχος και άρνηση υπακοής δεν χωράει. Αν αυτό δεν φέρνει χαρά, ηρεμία και γλυκύτητα τότε ας τα να πάνε ή είναι κακή η σχέση και ασύμβατη ή δεν κάνει για σκλάβα η σκλάβα.
    Ναι, για τους λόγους που λέω πιο πάνω. Καλό, κάλλιστο το μαστίγωμα κάθε είκοσι οκτώ ημέρες, κακή, κάκιστη η γεμάτη αρνητισμό δικαιολογητική βάση για αυτό.
    Και αυτό, topping from the bottom θα ήταν, όχι; Είπαμε lose - lose μέχρι να γίνει loose, όχι ζαβολιές τώρα!
    Μηδέν αισθητική άποψη δηλαδή ο Κύριος;

    Κατάλαβα, ναι έχεις δίκιο, τώρα που το λες το θυμάμαι.

    Αυτό όλοι το ελέγχουμε, άλλος λίγο άλλος πολύ, θέλουμε δεν θέλουμε. Μέγα αγαθό η κοινωνική συνύπαρξη και δεν θέλουμε να το χάσουμε. Κάνω λάθος; Αυτή δεν είναι η προσπάθεια του εγώ με τα κριτήρια που δίνει το υπερεγώ; Το ασυνείδητο έχει και στάνταρ πράγματα και ροές νομίζω. Μερικές φορές κάνουμε το ασυνείδητο λιγάκι αποθήκη (φαρμάκων ενίοτε) κρύβουμε αυτά που θα μας θεραπεύσουν στις δύσκολες στιγμές απώλειας ισορροπίας, όταν μας βαράνε και πονάμε πολύ π.χ., αλλά και αποθήκη πραγμάτων που δεν θέλουμε να μελετάμε, των απωθημένων μας δηλαδή. Αν τα απωθημένα μας είναι πράγματα όσο δεν παίρνει ανθρώπινα και θα μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε αλλά εμείς λέμε “όχι, με τίποτα” και τα πετάμε εκεί πέρα και γίνονται πολλά, τότε είμαστε και εμείς κομπλεξικά και βλαμμένα, αν αυτό το τμήμα της αποθήκης είναι άδειο γιατί βασικά κάνουμε ότι γουστάρουμε, είμαστε καλοί για τον εαυτό μας και κακοί για όλους τους άλλους, βλέπε περίπτωση Λούη στα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά, αν το θυμάται κανείς. Κάτω απ τη βάση θα έπαιρνα αν έδινα εξετάσεις αλλά παρήλθαν οι χρόνοι εκείνοι και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό  

    Επί του θέματος “φωτεινό δωμάτιο” που εισηγήθηκε, μέσω dora_salonica, ως απάντηση στο κεκλιμένο ερώτημα της sapfw ο εκ Πονηράς Αλβιώνος Γηραιός, έχω να πω ότι ο κύριος είχε καλά αντανακλαστικά στην ηλεκτρονική του διάδραση και τίποτα άλλο, για μένα αυτή είναι η ουσία. Είδε τη λούμπα στην ερώτηση, διόρθωσε πάραυτα το ατόπημα, να μην τον περάσουν δύο αξιόλογα υποτακτικά θήλεα για μούρλιακα και τους επέστρεψε τον κόλαφο, όσο γινόταν, περί αυτού πρόκειται. Κατ΄εμέ πάντα   Το σκέφτηκα τις άγιες τούτες ημέρες και βρήκα ότι δεν ευσταθεί, νομίζω ότι οι Κυρίαρχοι έχουν τόσες σκοτεινές γωνίες και τόση διαίσθηση - που στην προκειμένη την λένε ενσυναίσθηση, empathy δηλαδή - για εργαλείο όσο και οι υποτακτικές, αλλιώς δεν θα έδεναν!

    Εγώ θα ήθελα να μείνουν οι είκοσι και οκτώ ημέρες. σκλάβα με την ατζέντα στο χέρι, δε λέει. Σιγά μην έχει και iCloud, δεν ντρέπεται το παλαιοθήλυ. Να βλέπω το φεγγάρι να φέγγει στην κάμαρά μου τη νύχτα και να ξέρω ότι όταν φτάνει να είναι έτσι κι έτσι την άλλη μέρα θα ξυπνώ και θα παίρνω στάση μαστιγώματος δίπλα στα στρωσίδια μου, αυτό μάλιστα και σε παρακαλώ να το μεταφέρεις, dora_salonica, όχι μόνο της sapfw την παραγγελία αλλά και την δική μου  
     
    Last edited by a moderator: 15 Αυγούστου 2011
  7. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Η αμαρτία της τέλειας σκλάβας

    με τους προλαλησαντες συζητητες γενικα συμφωνω!

    το κιτρινο θεωρω πως δεν μπορει να συμβει!
    ως γνωστο οταν η λογικη "τα βαλει" με τη φαντασια εχει "χασει απο χερι"!

    ...το ασυνειδητο δεν "κυριαρχειται επειτα απο το συνειδητο"!


    Θα διατυπωσω καπως διαφορετικα το συμπερασμα σου, για να μην υπαρχει αυτο το ατοπο.

    ...οι ΠΡΑΞΕΙΣ του ατομου που εχει σκανδαλιστει απο το ασυνειδητο του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝΤΑΙ απο το συνειδητο (λογικη)


    Σε αντιθετη περιπτωση (στην παραφιλια μας) φλερταρουμε με τον βιασμο (καθως και με μια ποικιλια ακομα εγκηματων).



    Γι:nod:ργος