Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ανθεκτικότητα του σκλάβου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 29 Μαρτίου 2021.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αναφέρομαι στην ψυχική ανθεκτικότητα.
    Ανέκαθεν πίστευα κι επαλήθευα στην πράξη ότι τα σ έχουν αρκετά υψηλές αντοχές. Το μοτίβο που τα θέλει υποτονικά, μαλθακά κι επιρρεπή σε συναισθηματική κατάρρευση, δεν το έχω δει να συμβαίνει.
    Μέχρι τώρα, έχω δει να διαχειρίζονται αρκετά καλά τις συναισθηματικές προκλήσεις από τη στιγμή της αποδέσμευσης επί παραδείγματι, και δεν τα έχω δει να υπερφορτίζονται. Είναι πάντοτε λειτουργικά, ακόμα κι όταν το περιτύλιγμα δείχνει το αντίθετο.

Μιας και η ψυχολογία ενός σκλάβου είναι εντελώς μακριά από μένα. Πάντοτε επιλέγω να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου μέσα από τις εμπειρίες τους, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Θα ήταν ευχάριστο να αναγνώσω κι εδώ σχετικές αναφορές ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία κάθε σκλάβου.

Ευχαριστώ.

2. kostas98

kostas98 I didn't change. I just found myself

Προσωπικά γενικά είμαι άτομο που δεν εκφράζει εύκολα τον συναισθηματικό του κόσμο. Πληγωνομαι όταν αποριπτομαι και χαίρομαι όταν είμαι ευπρόσδεκτος, αλλά και στις δύο περιπτώσεις το κρατάω μέσα μου (ειδικά στην πρώτη, στην δεύτερη έτσι κι έτσι ανάλογα). Ωστόσο με το χρόνο το διαχειρίζομαι και το ξεπερνάω. Νομίζω όμως ότι αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο, δεν είμαστε όλοι οι υ το ίδιο.