Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ανταμοιβή μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nikos777, στις 6 Ιανουαρίου 2014.

1. Νέα ιστορία από την Σκυλίτσα 6/01/2014

Η ανταμοιβή μου

Μου έδωσε ραντεβού 6.30 είχα εντολές για το ντύσιμο μου όπως πάντα,έφτασα στο μέρος που ήθελε,με περίμενε στο car μπήκα μέσα και χωθήκαμε σε ένα στενό . Με φίλησε απαλά και μου ζήτησε να κάτσω πίσω,το έκανα και ήρθε και Εκείνος,κάθισα δίπλα Του και μου έδωσε εντολή να κάτσω κάτω στα γόνατα. Υπάκουσα αυτή είναι η θέση μου άλλωστε και έβαλε τα πόδια Του ανάμεσά μου. Ήταν άγριος,τα χείλη Του είχαν στενέψει,τα μάτια Του με κάρφωναν. Με ρώτησε γιατί βγήκα χτες χωρίς την άδεια Του?κατάλαβα ότι θα νιώσω την οργή Του,το θυμό Του...
    Εκείνος:πήρες άδεια να πας cinema χτες?
    εγώ:όχι Κύριε μου
    ραπ...ένα δυνατό χαστούκι,γύρισε το μάγουλο μου
    Εκείνος:γιατί το έκανες?
    εγώ:μα σας ενημέρωσα Κύριε μου
    ραπ-ραπ-χραπ μέτρησα άλλα 3 πιο δυνατά το ένα μετά το άλλο
    Εκείνος:δε μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς την άδεια μου,στα αρχίδια μου που ενημέρωσες,άδεια πήρες?
    εγώ:όχι Κύριε μου
    ραπ-ραπ δε ξέρω πόσα χαστούκια έφαγα με σάπισε,ένιωθα τα δάχτυλα του πάνω στα μάγουλα μου. Μου τσίμπησε ταυτόχρονα δυνατά τις ρόγες όλο και πιο δυνατά κάθε φορά,ένιωθα το στήθος μου να ξεριζώνετε από το τράβηγμα
    Εκείνος:θα ξανά γίνει ποτέ κάτι χωρίς την άδεια μου παλιό πούτανο?
    εγώ:ποτέ Κύριε μου ποτέ
    Εκείνος:θα φροντίσω εγώ να μην ξανά γίνει παλιό πούτανο
    άρχισε τα χαστούκια στο στήθος μου πότε τράβαγε τις ρόγες μου ασύλληπτα δυνατά πότε με χαστούκια μ είχε λιώσει
    ΄Εκείνος: καυλώνεις βρομώ μούνο? Σα ρεσει να τις τρως ε?
    εγώ:μάλιστα Κύριε μου έχω γίνει μούσκεμα για σας Κύριε μου
    βάζει τα δάχτυλα Του στο μουνί μου και νιώθει τα υγρά μου να τρέχουν,το γαμάει και Τον παρακαλάω να τον χύσω,ήθελα τόσο πολύ είχα καυλώσει τρομερά,ένιωθα τους παλμούς μου Τον ζητούσε το κορμί μου
    Εκείνος:θέλεις να χύσεις βρομώ μούνο?
    εγώ:μάλιστα κύριε μου πολύ
    Εκείνος:όχι βρομώ μούνο όχι τόσο εύκολα μη τολμήσεις να χύσεις χωρίς την άδεια μου
    το πήρε αμέσως και εγώ ήθελα να βάλω τα κλάματα,έσκυψα το κεφάλι μου αμέσως. Κάνε πίσω μου είπε,έβγαλε μια κρεμάστρα και έκλεισε τις ρόγες μου μέσα
    Εκείνος:πονάει πολύ?
    εγώ:πολύ Κύριε μου
    Εκείνος:σ αρέσει πουτάνα μου?
    εγώ:πολύ Κύριε μου
    κράτησε λίγο ακόμα τη κρεμάστρα και όταν την έβγαλε με έγλειψε στις ρόγες και επανέλαβε με σφαλιάρες πότε στο στήθος πότε στα μάγουλα. Είχα παραδώσει όλο τον εαυτό μου στα χεριά Του έλιωνα μπροστά Του είμαι τέρμα δική Του και το βλέπει. Άνοιξε το παντελόνι Του και έβγαλε την υπέροχη πούτσα Του έξω και αρχίζει να τη παίζει,Του ζητάω να τη γλύφω δεν με άφησε αμέσως τον παρακαλάω αρκετά και με τραβάει από τα μαλλιά να την πάρω όλη μέσα. Είναι τόσο υπέροχη,χοντρή,μεγάλη,υγρή,δυνατή τρελαίνομαι να την γλύφω άρχισα να τον πιπιζώνν μέχρι τέρμα του,τη είχα όλη μέσα στο στόμα μου και όσο Τον άκουγα να βογκάει ,λύσσαξα πιο πολύ την έφτυσα ,την έγλυφα ,την χτυπούσα πάνω στην γλώσσα μου, με τράβαγε από τα μαλλιά μου παίρνοντας την πούτσα Του και μου την ξανά έδινε πάλι μέχρι που μέ χυσε.. Τι αίσθηση να την έχω ολόκληρη μέσα στο στόμα μου,να Τον ικανοποιώ έτσι μόνο πληρότητα νιώθω όταν είναι τόσο ευχαριστημένος από μένα ο Κύριος μου, κατάπια όλα τα χύσια Του και αυτή η γεύση Του είναι τόσο καύλα τη λατρεύω τη πούτσα Του. Συνέχισε να μου γαμάει το μουνί με τα δάχτυλα του δε με άφηνε να τελειώσω, με φιλούσε δυνατά νόμιζα θα μου ματώσει τα χείλη, Τον παρακαλούσα πάνω από μια ωρα να χύσω και συνέχεια η ίδια απάντηση (όχι ακόμα παλιό πούτανο) συνέχισα να του γλύφω πάλι τη πούτσα ένιωθα να καυλώνει όλο και πιο πολύ μέσα στο στόμα μου. Μου ζήτησε να γαμήσω εγώ με τα δάχτυλα μου το μουνί μου δεν άντεχα πια το έβλεπε(τώρα μπορείς πουτάνα μου χύσε ),έτρεμε όλο το κορμί μου ουρλιαζα από καύλα από ηδονή έμπηγα τα νύχια μου στα καθίσματα. Με λύτρωσε, η απόλυτη ικανοποίηση πόσο γεμάτη ένιωθα βγάζοντας όλα μου τα χύσια για Εκείνον.
    Η ανταμοιβή μου ήταν η αγκαλιά Του,με πήρε στα χέρια Του και με έσφιξε δυνατά , με χάιδευε παντού από τα μαλλιά μέχρι τα πόδια. Πότε δε με αφήνει να Τον αγγίζω και τώρα ήμουν σαν μωρό στα χέρια του και μπορούσα να Τον χαϊδεύω παντού. Αυτό είναι πληρότητα,αυτό είναι ευτυχία,αυτές οι σκηνές είναι η ζωή μου και τις μοιράζομαι μαζί Του.
    Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση,τι θα κάνει ,πως θα με χτυπήσει,πως θα με καυλώσει,πως θα Τον ικανοποιήσω. Ήμουν πολύ καλή μου είπε,η υποταγή μου τον ευχαριστεί πολύ. Μείναμε αγγέλιασμα μέχρι να φύγουμε. Είναι τόσο δικός μου και νιώθω τόσο υπέροχα παραδομένη σε Εκείνον,Του ανήκω να με κάνει ότι επιθυμεί για όσο επιθυμεί είμαι δίκη Του

Last edited: 6 Ιανουαρίου 2014
  2. Kat

Kat Regular Member

Απάντηση: Η ανταμοιβή μου

Αυτή είναι σούμπα! Εύγε! Και σινεμά πήγε γράφοντάς τον και τη φάση της την είχε μετά!

Αγαπητέ κύριε Dom, δε θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά νομίζω πως σας χρησιμοποιεί...

3. Medusa X

Medusa X New Member

Χαχαχαχαχα σωστό! Κι εγώ αυτό είπα όταν το διάβασα. Αλλά αρκετά καλή ιστορία.

4. BiVampi

BiVampi Regular Member

Topping from the bottom ... Lol

5. Και βάλε. Εδώ ο πάτος έχει φουσκώσει πιο πολύ κι από ποτάμι.

6. Elysium

Elysium Contributor

Πω… πήγε σινεμά, χωρίς να πάρει άδεια. Απίστευτα πράγματα...
    Πάει, δεν υπάρχουν υποτακτικοί πλέον.

7. atasai

atasai Regular Member

Μπράβο, nikos777.

Καιρό είχαμε να διαβάσουμε μια ιστορία όπου στους τρίτους να προκύπτει αβίαστα η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν το απολάμβαναν εξίσου.

Παρατηρείται συχνά το φαινόμενο για λόγους πλειοδοσίας να ξεχειλίζει η μεταξύ των συναινούντων ερωτικών συντρόφων δυναμική στους παρατηρητές τρίτους με μοναδικό σκοπό τον υπερακοντισμό του μπιντιεσεμικού τρουισμού (εκ του αγγλικού όρου true, συν. πούρος): δλδ να αποφεύγεται το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ανάγνωση της απόλαυσης υπό τον προσδιορισμό "εξίσου". Η γυναίκα του ελληναρά μπιντιεσεμικού καίσαρα δεν αρκεί να τρώει τα σκαμπίλια για να είναι σούμπα, πρέπει και να μην το απολαμβάνει στις ιστορίες που εκθέτει στους τυχάρπαστους τρίτους.

Υγρό να είναι το 2014 για κάθε ποταπό wannabe bdsmer. Οι πουρίστες ας φυλάνε τον κώλο τους μήπως και τοπαριστούν από κανέναν ενεδρεύοντα αλγολάγνο. Είναι, φαίνεται, χαλεποί οι καιροί στο μπιντιεσεμικό βυζαντινό βασίλειο.

Last edited: 9 Ιανουαρίου 2014
  8. Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα γι αυτό και δεν θα συγχαρώ το νηματοθέτη.

'Ετσι κι αλλώς, όλοι θα συμφωνήσουμε, οτι η εν λόγω ιστορία δεν μπορεί να αντιστραφεί ως προς το ρόλο των φύλων, άρα βρίσκεται εγγεγραμμένη στο σκληρό πυρήνα του ελληναρά μπιντιεσεμικού καίσαρα, αυθεντικά εκφρασμένου από τις Kat, MedusaX kai BiVampi.

Περαιτέρω, φρονώ οτι η αυθεντικά εκπεφρασμένη αλγολαγνεία συνοψίζεται σε car με φούλ εξτρά συν κρεμάστρα.