Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αρχή...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Ερατώ, στις 2 Αυγούστου 2016.

1. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

.. τι να πούνε και αυτοί που είναι δίδυμα στο ίδιο σάκκο ..  

2. Soraya

Soraya Guest

βανίλια είναι ότι δεν είναι σοκολάτα  
    βανίλια είναι ότι δεν είναι στρατσιατελα  
    βανίλια όμως είναι και το καϊμάκι.  
    το καϊμάκι δέχεται κι αυτό αλλαγές ανάλογα με το γλυκό κουταλιού που θα προσθέσεις...
    όπως και η βανίλια αλλωστ
    είπα να το κάνω καλοκαιρινό.  

3. bumblebee

bumblebee Contributor

-> Πότε καταλάβατε για πρώτη φορά ότι η vanilla σας τελείωσε?
    Δεν μου τελείωσε. Το βδσμ για μένα είναι μια διαδικασία μεγιστοποίησης της καλοπέρασης μου και όχι μόνο απο συναισθήματα, αλλά απο συγκεκριμένες πρακτικές, που αφορούν από κόπο μέχρι πόνο και όχι μόνο. Δεν περιορίζομαι καθόλου στον ερωτισμό. Με ενδιαφέρει και η καθημερινότητα, το αν θα ασχοληθώ με εκπαίδευση, παιχνίδια, σκηνοθεσίες, εντζ πλέι και στην περίπτωση την δικιά μου και με άλλα (βιτσιο του κατ εικονα και κατ ομοίωση), εξαρτάται καθαρά από το πρόσωπο και τίποτα άλλο.

-> Ποιο ήταν το έναυσμα για να συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή σας δε θα είναι ποτέ ξανά η ίδια?
    Ίδια είναι η ζωή μου, αυτό που έχει αλλάξει στο βδσμ είναι ότι καταναλώνω πολυπλευρα και πολυποίκιλα με μανία και δημιουργώ παιχνίδια όσο μου επιτρέπει η δεδομένη πραγματικότητα μου.

4. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ανωμαλιαρης εισαι αγορι μου και ποτε δεν εφυγες απο εκει 

5. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Ναι πως να φύγεις είναι τόσο γλυκό το άτιμο..

6. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Από μια σχεση που ειχα στα 19 μου, ο φιλος μου ηταν πολύ κυριαρχικο ατομο κι εγω πολύ υποτακτικο, αυτό όμως συνεβαινε χωρις να εχουμε και οι δυο συνειδητοποιησει ότι η σχεση μας ειχε όλα τα στοιχεια μιας BDSM σχεσης, αργοτερα και αφου είχαμε χωρισει αρχισα να μαθαίνω περισσοτερα για το θεμα και ψαχτικα για καθαρα BDSM σχεση, όταν πηγα για σπουδες στον Καναδα

7. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Καλα πηγες καναδα κ γυρισες μη μου πεις εκανες αυτο το λαθος.????????????

8. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Κι όμως το εκανα αυτό το λαθος