Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αρχη της αμοιβαιοτητος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 27 Ιανουαρίου 2009.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Η αρχη της αμοιβαιοτητος

    Κατ' αρχήν συμφωνώ με το Μαυροβασίλη. Πώς να αξιώσει το σεβασμό μου ο master που καπνίζει ως φουγάρο ζητώντας να κόψω εγώ το τσιγάρο και αυτός να μου φυσά τον καπνό στη μούρη και μάλιστα να μου τη λέει σε περίπτωση που δε δύναμαι να το κόψω...
    Αυτό γεννά ανταγωνισμό και ξυπνά εγωισμό, άσε που αν εν τέλει το κόψω το τσιγάρο έχω μάλλον αποδειχθεί ισχυρότερος χαρακτήρας από τον μάστερ, οπότε τι να τον κάνω? Μάλλον εγώ θα πρέπει να τον διδάξω αυτοπειθαρχία και άλλα τέτοια ωραία
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εννοείς ότι δεν μπορώ να τα έχω όλα δικά μου; Φτου γαμώτο, καλά που είμαι Υ. 

    Νομίζω πως κατέθεσα ήδη την άποψή μου επ' αυτού: Ο Κ που διαχειρίζεται τα πάθη του τα επιβάλλει, ο Κ που δεν τα διαχειρίζεται δεν δικαιούται καν να ομιλεί.

    Αν η συγκεκριμένη Κυρία διαχειρίζεται τα πάθη της, δικαιούται να τα επιβάλλει. Αν το Υ δεν γουστάρει να ακολουθήσει την συγκεκριμένη Κυρία, δικαιούται να αποχωρήσει.

    Μιλούμε για αυτοδιαχείριση στο παρόν νήμα. Αυτό που το Υ θέλει για τον εαυτό του ή αυτό που το Υ θεωρεί "καλό" για την Κυρία του δεν παίζει στην εξίσωση.

    Ε ναι, δικές μου είναι οι απόψεις, δεν τις έκλεψα. 

    Νομίζω πως η elfcat επικεντρώνεται καλά στο θέμα της αυτοδιαχείρισης, με το παράδειγμά της. Έδωσα ένα ακραίο παράδειγμα για να καταδείξω την ασυμμετρία της σχέσης. Επίσης ήθελα να καταδείξω την τάση των Υ να κρίνουν τον Κ τους, ακόμη και όταν δεν υφίσταται θέμα αυτοδιαχείρισής του. Είναι λάθος.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Αν και μία Κυρία πρέπει να κυριαρχεί στα πάθη της, αλλιώς δε γίνεται να έχει σκλάβο (για πολύ);
    Ιδέα δεν έχω underherfeet. Yποθέτω όμως ότι κατά βάση ναι, τα ίδια θα ισχύουν και για τις Κυρίες.

    Όταν λέω για πάθη δεν μιλώ για τσιγάρα, σοκολάτες και κανένα ούζο με μεζέ, ούτε για στομάχια από μπύρα. Μιλώ για ναρκωτικά, για βαριά και συχνά μεθύσια και για άλλες τέτοιες εξαρτήσεις.

    Νομιμοποιείται πέρα ως πέρα και έχει κάθε δικαίωμα και ενδεχομένως υποχρέωση να επιβάλει νηφαλιότητα στο σκλάβο, είτε γιατί κρίνει ότι αυτό χρειάζεται για τον σκλάβο, είτε επειδή κάποιος πρέπει να είναι εκεί να φυλάει το household την ώρα που αυτή είναι ντέφι   Ή στο κάτω κάτω, επειδή ο σκλάβος έχει το πάθος του ποδοσφαίρου και πρέπει να είναι σε κατάσταση να κλωτσάει καμμία μπάλα  

    Όλες οι σχέσεις ζευγαριών έχουν το μυστικό τους συμβόλαιο, ίσως μία σταυροειδή κάλυψη ενοχών. Κάπου δεν τα βγάζει πέρα ο ένας και κάνει τα στραβά μάτια εκεί που δεν τα βγάζει πέρα ο άλλος, ώστε να κάνει αντίστοιχα τα στραβά μάτια γι αυτόν και ο άλλος.

    Αλλά πόσο θα αντέξει μία σχέση M/s αν το Κυρίαρχο στοιχείο είτε άντρας είτε γυναίκα, από ενοχές για τα πάθη Του, κάνει τα στραβά μάτια σε άλλα πάθη του σκλάβου; Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα διαπίστωναν ότι το M/s έχει εξαφανιστεί από τη σχέση, με τόσες χαλαρότητες και συστροφές και κανένα να μη νοιάζεται παρά για την ικανοποίηση του ατομικού του πάθους.