Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αστυνομικός που τo πρωί λέει "διατάξτε" στον αρχηγό και το βράδυ διατάζει στο σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 31 Ιανουαρίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. βγάζει το πηλήκιο με το εθνόσημο, φοράει ολόσωμο βινίλ, σχισμένα καλσόν, παίρνει μαστίγιο και χειροπέδες και μετατρέπεται σε ιέρεια του σαδομαζοχισμού στις μπάρες kinky κλαμπ της Αθήνας

Το πρωί αξιωματικός της Ασφάλειας, το βράδυ χορεύτρια σε σαδομαζοχιστικά πάρτι...

Είναι η διπλή ζωή μιας αστυνόμου που υπηρετεί ως προϊσταμένη σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. και έχει ως κρυφό ταλέντο να μεταμορφώνεται σε άγριο θηλυκό, να ανεβαίνει στις μπάρες περίεργων κλαμπ της Αθήνας και να μιας ολόκληρης υπηρεσίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Δεν κατέχει κάποιο υπηρεσιακό πόστο, αλλά έχει διοικητικό ρόλο, γεγονός που της επιτρέπει να έχει σταθερό ωράριο και να αποφεύγει τόσο τις νυχτερινές βάρδιες όσο και την εργασία τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Οπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν, πρώτη πηγαίνει στην Υπηρεσία και τελευταία φεύγει. Φροντίζει να παρουσιάζει έναν αυστηρό χαρακτήρα και να μην έχει πολλά-πολλά με τους συναδέλφους της. Αυτό που επιδιώκει είναι να εμπνέει τον σεβασμό στους υφισταμένους της.

troktiko: Η αστυνομικός που τo πρωί λέει "διατάξτε" στον αρχηγό και το βράδυ διατάζει στο σεξ

2. spectrum

spectrum Regular Member

Την κοπελα αυτη την εχω δει και εγω σε ενα μαγαζι να χορευει...Δεν εκανε και τιποτα φοβερο εκεινο το βραδυ..Αλλα πιο ειναι το περιεργο στην ολη ιστορια οτι ειναι μπατσος?
    Βρε που καταντησαμε..

3. τασος0

τασος0 Regular Member

Απάντηση: Η αστυνομικός που τo πρωί λέει "διατάξτε" στον αρχηγό και το βράδυ διατάζει στο σεξ

χωρις στοιχεια κ εντελως αοριστα μπορει να γραφει οτι θελει ο καθε δημοσιογραφος.
    αλλα ακομη κ να ειναι αστυνομικος τι παρανομια εχει κανει?
    στην ιδια εφημεριδα διαβασα οτι στην μακεδονια κ συγκεκριμενα στην περιοχη μου, καλλιεργουν μπανανες, μαγκο κ ενα ακομη φυτο απο το περου που ειναι φυσικο γλυκαντικο αντι για ζαχαρη.Αυτα ουτε στα μαναβικα δεν υπαρχουν εδω(εκτος απο τις μπανανες) ποσο μαλλον να καλλιεργηθουν κιολας!!.
    κ μαλιστα το προτεινε ο δημοσιογραφος σαν λυση για καλο εισοδημα αντι να κλεινουν οι δρομοι με τρακτερ. πολυ απλα γραφουν οτι θελουν

4. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Απάντηση: Η αστυνομικός που τo πρωί λέει "διατάξτε" στον αρχηγό και το βράδυ διατάζει στο σεξ

Εγώ το διάβασα εδώ : Πρώτο ΘΕΜΑ online : Το πρωί λέει «Διατάξτε», το βράδυ διατάζει σκλάβους του σεξ ! - Ελλάδα

Για να είμαι ειλικρινής εγώ θα ήθελα να μάθω σε πια clubs αναφέρεται!

Το γεγονός όμως πως τέτοια θέματα πλέον δεν μοιάζουν να σοκάρουν ιδιαίτερα με χαροποιεί.

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

lara, μάλλον θα μείνεις με την χαρά ότι επιτέλους και η Ελλάδα απέκτησε ανοιχτόμυαλα άτομα. Δυστυχώς η αστυνομικίνα τέθηκε σε διαθεσιμότητα για "ιδιαίτερα αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά για την ιδιότητά της"!!!

Και να φανταστείς ότι στην υπηρεσία της ήταν άριστη ως αστυνομικός. Ακόμα, από αυτά που είπαν, ό,τι έκανε, το έκανε με την παρέα της στα κλαμπ όπου σύχναζε για το κέφι και την καύλα της και μόνο - χωρίς να πληρώνεται.

Ελλαδάρα μου, τα μεγαλεία σου.

Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2010
  6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Οντως  

7. nadu

nadu Regular Member

βεβαια αντι να ασχοληθουν με σοβαρα θεματα ... μας τα εχουν κανει τσουρεκια με το διαζυγιο της πρωινατζους .
    βρε ΟΥΣΤ !!!

8. danos

danos Regular Member

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τσουρέκια  
    Υγ. αν είμαι εκτός θέματος παρακαλώ να με επαναφέρετε στην τάξη:crosseyed6:

9. Seduction

Seduction Regular Member

Καλησπέρα σε όλους και όλες

Οσοι υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ, διέπονται από συγκεκριμένους κώδικες συμπεριφοράς, που (καλώς ή κακώς) οφείλουν να ακολουθούν και στον ιδιωτικό τους βίο σε όλη τη διάρκεια που στελεχώνουν το σώμα. Δεν επιτρέπεται δλδ να πλήττουν τη δημόσια εικόνα της Αστυνομίας. Οφείλω να υπογραμμίσω εδώ, ότι αυτό το έχουν αποδεχτεί με την επιλογή τους να καταταγούν και να υπηρετήσουν στην ΕΛ.ΑΣ.

Οσο αφορά αυτούς τους κανόνες, είναι ελάσσων το γεγονός ότι δεν υπήρχε οικονομική απολαβή.

10. Durcet

Durcet In Loving Memory

Νομίζω υπάρχουν και λοιποί κανόνες που πρέπει να τηρούνται, όπως το να μην πλακώνουν στο ξύλο κόσμο απλά και μόνο για να κάνουν την πλάκα τους, να συμπεριφέρονται απέναντι στον πολίτη με σεβασμό και αξιοπρέπεια, να μην εμπλέκονται σε έκνομες ενέργειες. Παρ' όλα αυτά, τέτοια περιστατικά είτε συγκαλύπτονται είτε, όταν θέλοντας και μη βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι ποινές είναι ελάχιστες. Τελικά, η ηγεσία της αστυνομίας έχει μια περίεργη εντύπωση για το τι είναι ουσιώδες και τι όχι, τουλάχιστον όσον αφορά το πότε πρέπει να επιβάλλει ποινές στο προσωπικό της.

11. Seduction

Seduction Regular Member

Durcet το νήμα δεν εξετάζει και φαντάζομαι δεν δημιουργήθηκε για να σταθούμε στην εν γένη κρίση στα πεπραγμένα της ΕΛ.ΑΣ (που κατά τη γνώμη και την εμπειρία μου, έχει κάνει ΠΟΛΛΑ, ΜΕΓΑΛΑ, ΗΛΙΘΙΑ και ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ λάθη) αλλά παρουσιάζει συγκεκριμένο γεγονός. Το σχόλιο μου αφορούσε αυτό και μόνο.

Σχετικά με την αναφορά σου στις ποινές που επιβάλλονται στα στελέχη της, δυστυχώς αυτά δεν καθορίζονται βάση του παραπτώματος, αλλά βάση πολλών άλλων παραγόντων

12. Elysium

Elysium Contributor

Η ανακοίνωση της δίωξης της αστυνομικού όσο και τα σχόλια περί «αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς», δόθηκαν από το Υπουργείο ΠΡΟ. ΠΟ (ίσως στα πλαίσια του σοσιαλισμού) κι όχι από την ηγεσία της αστυνομίας.

Thread Status:
Not open for further replies.