Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ασυνήθιστη ιστορία μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Platonistis, στις 18 Δεκεμβρίου 2016.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Οι νέες δηλαδή να αποσυρθούμε στο ράφι μέχρι να ωριμάσουμε;   χαχαχα    

2. Lady Nawashi

Μα γιατί, αφού αποφάσισες ήδη    

3. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

.. λοιπόν, η λογική είναι η εξής: Εννοείται με την κουτσομπόλα πρέπει να πας!!
    Με αυτήν!! Για να πάει μετά και να πει στις φίλες της πόσες φορές συνεχόμενα το κάνατε και να θέλουν και αυτές ..
    Πίστεψέ με, το έχω ζήσει .. είναι ό,τι καλύτερο .. η μία θα σε δίνει πάσα στην άλλη!!
    Άσε τα συναισθήματα και βουρ στον πατσά! (Εκτός φυσικά εάν είναι τελείως πατσαβούρα .. και δεν σου σηκώνεται με τίποτα ..  )

4. Lady Nawashi

Τι ήθελα και ρώτησα χαχαχα Θα με πνίξεις βραδιάτικα  
    Men's logic  

5. angel42

angel42 Regular Member

Αγαπητέ @Platonistis με τα εξωτικά γούστα, αν δεν τρολάρεις και είναι αληθινά τα όσα λες, προτείνω να χάσεις την παρθενιά σου άμεσσα. Όσο ψάχνεις το τέλειο κινδυνεύεις να παρατείνεται η αγωνία σου στο επάπειρο... Aν το αποφασίσεις ή παρακαλέσεις γι αυτό, ανάλογα με το με ποια μιλάς ή προσεγγίζεις, μπορεί και να σου συμβεί... 'Αιντε να παίρνουμε φόρα σιγά σιγά. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει... A.

6. Platonistis

Platonistis Ερωτικός Μύστης

Δεκτές και οι νέες... αν.. είσαστε εμφανίσιμες και έχουμε χημεία σαν χαρακτήρες.  

7. Platonistis

Ε κοίτα απλά οι μεγαλύτερες σε ηλικία τη πέφτουν πιο εύκολα σε άντρες σαν κι εμένα. Χωρίς πλάκα.
    Ίσως για αυτό να το είπε ο MindFeeder. Κάποιες που λες ψάχνουν άντρα 20 με 30 για να τον
    δείχνουν στις φίλες τους και να αυτοδιαφημίζονται με αυτό το τρόπο για αυτοεπιβεβαίωση.
    Σε φάση "κοίτα φιλενάδα τι χτύπησα, φρέσκο νεαρό κρέας!". Έτσι είναι πιο εύκολο πχ για μένα να βρω μια
    σε milf ηλικία, από ότι μια κοντά στην ηλικία μου ή μικρότερη. Ίσως για αυτό να το είπε.

8. Lady Nawashi

Στα αλήθεια ήθελα απλά να δω την λογική του πίσω από την "πρόταση".
    Ναι, ξέρω πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα.
    Από κει και πέρα, είναι στο χέρι το δικό σου τι θέλεις και τι όχι.

9. Platonistis

Σοβαρά ? Ε λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί καθόλου έτσι.

Κοίτα με βάζεις σε ιδέες πάλι... Το θέμα με τη συγκεκριμένη ξέρεις ποιο είναι ? Άμα πάρεις 2 γυναίκες στην ηλικία της, τη μια μπορείς να τη
    πεις μ@υνάρα, και την άλλη "θείτσα". Γιατί είναι το στυλ τους τέτοιο. Αυτή είναι στο στυλ της 'θείτσας'. 10 χρόνια με περνάει. Και υπάρχουν
    γυναίκες που με περνάν περισσότερα και 'θείτσες' δε τις λέω.

10. Platonistis

Δεν ψάχνω το 'τέλειο'. Απλά το.. να πάω με κάποια που να γουστάρω. Έστω που άμα της ρίξω μια ματιά σε μια φωτογραφία να τη χαρακτηρίσω "μέτρια προς καλή".

11. Lady Nawashi

Θαρρώ πως αν ήταν απλά αυτό το κριτήριο και το ζητούμενο, θα είχε συμβεί ήδη.

12. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

.. Λοιπόν:
    Stop στην ανάλυση του στυλ ! Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, καθώς: "με σβηστή λυχνία, πάσα γυνή ομοία" ..

Μέχρι 20 χρόνια μεγαλύτερη, και 11 μικρότερη (μην σε πάνε και μέσα), καλά είναι .. καύλες να έχει (εσύ πρέπει να έχεις σίγουρα) .. και πέσε με τα μούτρα ..
    Αυτά.