Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ασυνήθιστη ιστορία μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Platonistis, στις 18 Δεκεμβρίου 2016.

1. Platonistis

Platonistis Ερωτικός Μύστης

Ε εντάξει.. επίσης δε θέλω να είναι ξυνή. Και έχω και κάποια πράγματα τα οποία άμα τα δω στον χαρακτήρα κάποιας με απωθούν. Ε τι ? Κακό είναι αυτό ?

2. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Δεν είπα ότι είναι κακό.
    Απλά είναι τα μάλα περίεργο να μην έχει βρεθεί καμία με αυτά τα χαρακτηριστικά.  

3. Platonistis

Δηλαδή ισχύει αυτό που είχα ακούσει πρόσφατα ?   Πως "άμα δε μπαζώσεις, δεν χτίζεις" ?

Ναι με την ηλικία, μέσα σε αυτά τα πλαίσια, δεν έχω πρόβλημα. Με κακόγουστα στυλ κάπως έχω θέμα, και αταίριαστους χαρακτήρες.
    Για παράδειγμα. Άμα είμαι μαζί της να μη με κάνει να βαριέμαι. Να μην είναι γκρινιάρα και της φταιν τα πάντα όλα. Κτλπ κτλπ.
    Θα προτιμούσα να με... κρατά συνέχεια αναμμένο! Η τουλάχιστον να έχουμε κάποια άλλα κοινά ενδιαφέροντα που να τα ευχαριστιόμαστε και οι 2.

4. Platonistis

Ε κοίτα.. είμαι σπάνιος άνθρωπος. Που να αρχήσω να σου εξηγώ τώρα ?
    Έχει πάει και αργά η ώρα, και με το αλκοόλ που έχω πιει δεν είμαι στη κατάλληλη φάση, προετοιμασία για να
    πιάσω αυτή τη κουβέντα και να αρχίσω να το εξηγώ αυτή τη στιγμή αυτό... Θα σου πω κάποια στιγμή.

5. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Σπάνιο είδος υπό εξαφάνιση που χρίζει αντίστοιχου ταιριού; Ωιμέ  

6. Platonistis

Ναι, ναι. Άστα να πάνε. Θα σου πω με πμ.

7. brenda

brenda FU very much

Ότι δεν είσαι τρολ, δεν είσαι, αν και πολλά έχουν δει τα μάτια μας δω μέσα.
    Πρέπει να κάνουμε όμως ένα νήμα τελικά με τίτλο, ''πες τον πόνο σου εδώ''.
    Εδώ και καιρό το σκέφτομαι, αλλά να, όλο το αφήνω για μετά, με την ελπίδα ότι οι άνθρωποι που είναι εδώ, δεν ψάχνουν για τζάμπα σεξοανάλυση ντυ κωλ, με γκρίζα διαφήμιση στο φόντο.

Κι έρχεσαι ΚΑΙ εσύ, να με διαψεύσεις. Δεν μου φαίνεσαι ανόητος, ούτε εντελώς ανερμάτιστος, αλλά πέραν τής εκτίμησης της ειλικρίνειας σου, δεν είσαι και η πιο απλή περίπτωση.
    Κακώς απολογείσαι με τον τρόπο σου, που είσαι έτσι όπως είσαι.
    Αν δεν σου αρέσει το πως είσαι, είναι απλό.
    ΑΛΛΑΞΕ. Δεν είσαι δέντρο, κουνήσου.

Με το να βάζεις αγγελίες εδώ, το πολύ-πολύ να χάσεις την παρθενιά σου και να έχεις και μερικές σεξουαλικές (αμφιβόλου ποιότητας) εμπειρίες. Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό που θέλεις?
    Το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας το έχουν πολλές γυναίκες, λίγο γλυκούλης, λίγο αναξιοπαθής, κάτι θα κάτσει. Κι όχι μόνο milf, όπως πικρόχολα σχολιάστηκε παραπάνω, αν και στην περίπτωσή σου, η γυναίκα με το παραπάνω σύνδρομο, παίζει να΄ναι και milf, με άλλη πονεμένη ιστορία κι αυτή, τα μοτίβα είναι συνήθως επαναλαμβανόμενα.
    Έτσι πάει, οι πονεμένοι, συνήθως αλληλοαναγνωρίζονται, μπορεί και να σου κάτσει.
    Αλλά ούτε η ηλικία της διακορεύτριας είναι το θέμα.
    Άλλη απορία έχω εγώ στο κεφάλι μου και λύσε την μου, αν θέλεις και μπορείς.
    Περίμενες μέχρι τα 29 για να κάνεις αυτά που δεν έκανες στα 15 ή στα 16?
    Δεν υποτίθεται ότι ξέρεις τον εαυτό σου λίγο καλύτερα?
    Επίσης υψηλή στόχευση είναι, να μην έχεις καμία εμπειρία και να ''νομίζεις'' ότι είσαι και bdsmer.
    Πας κατευθείαν στα βαθιά, μπορεί και να είσαι, δεν αντιλέγω, η φύση μας διεκδικεί την ολοκλήρωσή της με διάφορους τρόπους, ωστόσο πρέπει να σκεφτείς και λίγο ψυχοπροφυλακτικά, μιας και που όπως λες, το διερεύνησες το θέμα και ψυ-wise και το έκλεισες και αυτό το κομμάτι.
    Μπορεί και να είσαι παιδί-θαύμα, κι εκεί που άργησες -όσο να πεις- να περπατήσεις, αύριο να αρχίσεις να τρέχεις σαν τον Μπόλτ, δεν ξέρω.
    Αυτό που ξέρω, είναι ότι κάθε νεοεισερχόμενος στο bdsm πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την διαχείριση του εαυτού του, του ερωτισμού του και της ψυχής του, αυτό λέω σε όποιους με ρωτάνε, αυτό θα πω και σε σένα, που είσαι και αειπάρθενος.
    Δεν ξέρω αν θα΄ναι γκομενάκι, μιλφάκι, μιλφάρα ή μιλφέιγ το άτομο που θα συσχετιστείς, αυτό που έχω να πω, είναι μην ψωνίσεις ξεπαρθένιασμα από τα λιντλ, πασπαλισμένο με επίφαση bdsm.
    Nα λειτουργήσεις με αξιοπρέπεια και σύνεση, σεβασμό στον εαυτό σου. Δεν είναι -μόνο- εκτόνωση ορμονών.
    Βάζεις κι άλλα πράγματα στον τάκο των σχέσεων και δη των bdsmικών.
    Να είσαι έτοιμος για το -τυχόν- τίμημα για να μην καταλήξουμε πάλι κάπου εδώ να να ξαναλέμε κλαψουρίζοντας.
    Καλή τύχη Πλατωνιστή, έχεις μυαλό στο κεφάλι σου, χρησίμοποίησέ το.

8. Platonistis

Κοίτα δεν ήρθα εδώ για 'σεξανάλυση'. Αλλά γιατί είδα πως συζητιούνται ενδιαφέροντα θέματα που δεν συζητούνται αλλού,
    και δεν αναφέρομαι τώρα πχ σε θέματα σαν αυτό που έφτιαξα, αλλά γενικά. Και επειδή βλέπω ότι είναι ενεργό το φόρουμ
    σαν κοινότητα, και μπαίνουν και άντρες, και γυναίκες, και Κ και υ, κτλπ, και έτσι έχουμε εκπροσώπους διαφόρων οπτικών
    γωνιών, που πιστεύω είναι καλό για τη συζήτηση.

Πίστεψε με αλλάζω. Συνέχεια. Μαθαίνω νέα πράγματα είτε μελετώντας, είτε κάνοντας λάθη και μαθαίνοντας απ' αυτά, είτε
    με άλλους τρόπους, συλλέγω συνέχεια πληροφορίες και αυτοβελτιώνομαι. Ίσως να μην έχω βελτιωθεί όσο πρέπει σε κάποιους
    τομείς ακόμα.. Αλλά γενικά δε μένω στάσιμος. Άμα με γνώριζες πριν 10 χρόνια και με έβλεπες ξανά σήμερα θα έβλεπες 2
    διαφορετικούς ανθρώπους και θα έπρεπε να γνωριστούμε ξανά απ την αρχή.

Τώρα κοίτα, αυτά που έγραψα εδώ τα λέω παντού. Ίσα ίσα που προσέχω αρκετά τι θα πω face to face, σε ποια/ποιον θα
    τα πω, πως θα τα πω, κτλπ, και λόγο της ανονυμίας πήρα ένα θάρρος παραπάνω να πω κάποια πράγματα, και όπως εξήγησα
    επειδή πίστεψα, και καλώς έκανα, πως θα βρω ανθρώπους να πούμε 2 κουβέντες σοβαρά.

Τώρα για την ερώτηση σου.. Πιστεύω πως κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το ότι δεν έτυχε κάτι νωρίτερα, δεν σημαίνει απαραίτητα
    πως δεν πρόκειται να γίνει στο κοντινό μέλλον, ή πως πρέπει να αποφασίσουμε μέσα μας πως δεν θα γίνει ποτέ, έτσι δεν είναι ?
    Στα 15 και τα 16 ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εγώ ήμουν αλλιώς. Οι συνομήλικες/οι μου ήταν αλλιώς. Η τεχνολογία ήταν αλλιώς.
    Η κοινωνία ήταν αλλιώς. Πολλά πράγματα ήταν αλλιώς, και τώρα είναι διαφορετικά. Άλλες συνθήκες και καταστάσεις τότε, άλλες τώρα.

Προσωπική αξιοπρέπεια πάντα είχα. Άσχετα το τι θεωρούν άλλοι άνθρωποι αξιοπρεπές, εγώ για εμένα έκανα και κάνω αυτά
    που θεωρώ προσωπικά αξιοπρεπές. Περί bdsm ο λόγος, όπως είπα κάποια πράγματα που έχω δει ή διαβάσει υπάρχουν και
    με εξιτάρουν, μου εξάπτουν τη φαντασία και θέλω να τα δοκιμάσω. Τώρα αναφορικά με το 'βαθιά', κοίτα πιστεύω και ελπίζω,
    και θα επιδιώξω τα πράγματα να κυλήσουν σιγά σιγά. Τι εννοώ με αυτό, ας δοκιμάζουμε σιγά σιγά νέα πράγματα, με συζήτηση,
    κατανόηση μεταξύ μας κτλπ. Για το τίμημα για το οποίο λες έχω κάτι υπόψιν μου για το τι μπορεί να εννοείς αλλά δεν είμαι
    απόλυτα σίγουρος. Μήπως θα ήθελες να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς ?

Ευχαριστώ για τις ευχές σου!  

9. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Αλήθεια τώρα;

10. Platonistis

Εμμ... ναι ?

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Συνοπτικά ( απίστευτο κι όμως αληθινό ). Στην πρώτη που θα σου κάνει έστω και λίγο κούκου, ρίχτα και τσάκασε την.
    Αν φας άκυρο, σκέψου ότι και οι χυλόπιτες στο παιχνίδι είναι. Άσε στην άκρη τα περί βουδουσουμού, χαρακτήρα, κουτουλού κουτουλού.
    Γέμισε το "στομάχι" σου και αφού "χορτάσεις", σταμάτα, επεξεργάσου όλα τα input που πήρες απ' την καινούρια εμπειρία.
    Και πια μετά γνώσεως προχώρα στο κάτι για σένα παραπάνω.

Εγώ στη θέση σου, θα έκανα ότι σου προέγραψα. Αλλά ούτε στη θέση σου είμαι και μάλλον αρκετά διαφορετικός - σαν λειτουργία - σε σχέση με σένα θα ήμουν.
    Άρα ότι έγραψα, πάρε το με μανταλάκια και κάνε του κεφαλιού σου, όπως και θα ήταν σωστό να κάνεις.

Άποψη, σε καμία περίπτωση ψυχανάλυση ή εμπαιγμός.

** Δεν έχω δει ακόμη γαϊδούρι να πετάει. Αν και όταν το δω, θα πω ότι είδα κάτι αληθινά περίεργο/ασυνήθιστο. Μέχρι τότε... 

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

@Platonistis

Όσο γουστάρεις να βαυκαλίζεσαι και να καμώνεσαι, αυτά θα τραβάς...
    Αλλιώς τσάμπα τα λεφτά στον ψυ...