Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ασυνήθιστη ιστορία μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Platonistis, στις 18 Δεκεμβρίου 2016.

1. Platonistis

Platonistis Ερωτικός Μύστης

Η αγκαλίτσα είναι ένα απ' τα καλύτερα αγχολυτικά.
    Αγκάλιασέ με! Το έχω ανάγκη. Άσε τα μπράτσα μου να περικυκλώσουν το κορμί σου,
    και χάσου στην αγκαλιά μου. <3

2. Platonistis

Νομίζω πως το καλύτερο θα ήταν σιγά σιγά (κατά προτίμηση με την ίδια κοπέλα) να αρχίσουμε να δοκιμάζουμε διάφορα. Ας ξεκινήσουμε κάνοντας κάποια πιο 'βανίλια' πράγματα, και μετά ας πάμε και στις άλλες γεύσεις. Φυστίκι, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα, στρατσιατέλλα..... !   Και βλέποντας και
    κάνοντας καταλήγουμε κάπου. Κρατάμε ότι μας αρέσει, και προχωράμε στην εξερεύνηση...

3. Platonistis

Ναι βεβαίως. Αυτό είχε γίνει όταν και εγώ και αυτή... Ήμασταν παιδιά. Μικρά παιδιά.
    Και κάναμε βλακείες. Δεν το θεωρώ "σχέση" ούτε και "σεξ". Σου μιλάω ούτε καν για γυμνάσιο.
    Βλακείες που έκαναν παιδιά δημοτικού. ΟΚ ?

4. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Αν σου εχει παρει τοσα χρονια η θεωρια κ αν την εχεις αναγαγει σε επιστημη, τοτε φαντασου... κ τα πιο απλα πρακτικα βηματα.

Επισης να σου πω οτι "αυτο το πρακτικο κ το βανιλα" μπορει να κρατησει πολλα πολλα χρονια ευτυχισμενο κ πληρη καποιον αν ξερει τι θελει κ το ψαχνει/ικανοποιει. Οπως θελει αναζητηση το "πρακτικο κ το βανιλα" εξισου θελει κ οτι "bdsm" επιλεξεις να κανεις.

Μη θεωρεις οτι θα σου σερβιρεις φιλετο κ αν τρως καθε μερα αυτο δε θα το βαρεθεις. Η μαγκια ειναι στο να μαθεις να μαγειρευεις, ακόμη κ αν προκειται για το ιδιο πιατο, με απειρους διαφορετικους τροπους.

5. Platonistis

Ε ναι, χρειάζονται πιστεύω αλλαγές, ανανεώσεις, νέα twists σε παλιά γνωστά πράγματα, ολοκαίνουρια πράγματα... Για να αναζωπυρόνεται το ενδιαφέρον και να γεννιέται ο ενθουσιασμός ξανά και ξανά.

6. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Θα έπρεπε οπως πολυ σωστά είπαν και άλλοι να το πας βήμα βήμα...είσαι σαν τα μωρά στο θέμα σεξ,σχέσεις κ.α (απο ότι περιγράφεις)και οπως και τα μωρά πρώτα πίνουν γάλα μετά τρώνε κρεμουλες και ύστερα κανονική τροφή ,τώρα πως σκέφτηκες απο το γάλα που δεν γευτηκες να φας κυρίως πιάτο και πικάντικο θα τολμούσα να πω μόνο εσύ το ξέρεις ,πρόσεχε και απόλαυσε ότι κανείς!
    Το ένστικτο σου ελπίζω να σε οδηγήσει σωστά!

Το βδσμ δεν ειναι για όλους ούτε ταιριάζει σε όλους ,ίσως όταν δοκιμάσεις να δεις αν σου ταιριάζει και αν σε εκφράζει!

Καλο βραδυ

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Έβαλες στο "Rimming" μια παιδική εμπειρία, μάλιστα. Έχει και νήμα Diaper fetish, FYI.

Να μου πεις και για τα επόμενα που ισχυρίστηκες;
    Και το τελευταίο, με προσοχή στο δεύτερο χάρισμα.

Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2016
  8. Platonistis

Ψαγμένη σε βρίσκω!

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ναι το έβαλα, γιατί επί της ουσίας περί αυτού πρόκειται. Τι σημασία έχει η μικρή ή η μεγάλη ηλικία ?
    Πάμε τώρα στα επόμενα...

Ένας άνθρωπος δεν είναι μόνο κρέας, είναι και ψυχή. Και αυτό το εννοώ με διάφορες και όλες τις έννοιες.
    Ένας άνθρωπος νιώθει, σκέφτεται, υποθέτει, φαντάζεται, φαντασιώνεται, έχει γούστα, βρίσκει κάποια πράγματα
    ωραία στη σκέψη και άλλα αδιάφορα, και άλλα απωθητικά. Έναν άνθρωπο τον εξιτάρουν κάποια πράγματα.
    Ένας άνθρωπος μπορεί με το νου του να διακρίνει το αγαθό και το ωραίο και να το ξεχωρίσει από το μη αγαθό και μη ωραίο.
    Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, μπορεί να ξεχωρίσει και να υποθέσει με μεγάλα ποσοστά ακρίβειας αν κάτι θα του αρέσει πριν το
    δοκιμάσει κρίνοντας από πριν με βάση άλλα πράγματα που του αρέσουν, και κάνοντας τους απαραίτητους συσχετισμούς με το νου του.
    Ακόμα και αν όταν τελικά κάτι το οποίο περίμενε πως θα του αρέσει το δοκιμάσει και δεν ήταν ακριβώς όπως το φανταζόταν, η άποψή του
    για αυτό δεν θα είναι όλως διόλου αρνητική για αυτό, καθότι είχε μια προ-ιδέα για αυτό, μια ροπή προς αυτό, και έτσι μπορεί αυτός ο
    άνθρωπος να πει ότι θέλει και του αρέσει το Α', χωρίς να το έχει δοκιμάσει οπωσδήποτε το ίδιο το Α', απ τη μια λόγο του ότι στην έννοια του Α'
    περικλείεται κάτι το οποίο γνωρίζει ότι του αρέσει, και απ' την άλλη επειδή αναγνωρίζει πως για να του έχει σχηματιστεί η επιθυμία να το
    κάνει και να το δοκιμάσει τόσο έντονα, κάποιος λόγος θα υπάρχει, μιας και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.
    Αν με ρωτούσες αν θα μου άρεσε κάποια περίεργη και ευφάνταστη συνταγή σοκολατένιου γλυκού που δεν έχω ξανα ακούσει, το πιθανότερο
    θα ήταν να σου έλεγα πως μου αρέσει, και ας μη το έχω δοκιμάσει ποτέ ξανά, και αυτό γιατί ξέρω τι είναι η σοκολάτα και μου αρέσει η σοκολάτα.
    Διακρίνοντας λοιπόν την απόλαυση της σοκολάτας σε αυτό το νέο γλυκό, θα ήθελα να το δοκιμάσω, και θα ήξερα από πριν ότι θα μου αρέσει,
    επειδή μου αρέσει η σοκολάτα! Έτσι λοιπόν ανέφερα το ένα, το πάνω που έκανες quote ως φαντασίωση, η οποία ξέρω θα μου άρεσε και θα
    την απολάμβανα. Όσο για το δεύτερο, ήταν κάτι από θέληση, κάτι από φαντασίωση, και κάτι από educated guess όπως λένε στο America.
    Εκ του συνόλου των πληροφοριών που έχω συλλέξει από εδώ και από εκεί, μαζί με τα προσωπικά μου γούστα και θέλω, τις προσωπικές μου
    ιδιοσυγκρασίες, επιθυμίες, ευχαριστήσεις, και άλλα, κατέληξα στο συμπέρασμα του ότι θα μου αρέσει, έπειτα από υπέρ-ανάλυση που έκανα
    και για αυτό, όπως έχω τη τάση του να ξεψυρίζω και υπέρ-αναλύω τα θέματα, όπως ανέφερα και νωρίτερα, σε αυτό το θέμα το οποίο έφτιαξα.
    Μπορείς να πεις πως λόγο κεκτημένης ταχύτητας ίσως επέδειξα υπερβάλλοντα ζήλο και αντί να γράψω "Γιατί θα μου άρεσε", έγραψα "Γιατί μου αρέσει".
    Στη γραμματική θα κολλήσουμε τώρα ? Να σου πω κάτι ? Οι άνθρωποι δεν είναι βλάκες. Ξέρω ότι στον πλανήτη Αφροδίτη άμα πήγαινα θα πέθαινα
    λόγο δηλητιριώδους ατμόσφαιρας, χωρίς να έχω πάει ποτέ μου στο πλανήτη Αφροδίτη. Και γενικά χωρίς να έχει πάει κανένας. Ξέρω επίσης πως αν
    πάω στην Αφρική και με συναντήσει ένα πεινασμένο λιοντάρι, το πιθανότερο θα ήταν να αποπειραθεί να με φάει και να το καταφέρει, χωρίς να έχω
    πάει ποτέ στην Αφρική, και χωρίς ποτέ να έχω συναντήσει λιοντάρι. Το ότι δεν συνάντησα ο ίδιος λιοντάρι δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πιστεύω
    πως άμα με συναντήσει ένα λιοντάρι κάποια στιγμή ίσως και να θελήσει να με φάει. Έτσι και για αυτά τα θέματα που συζητάμε εδώ, και για τα
    σχόλια που έκανα. Τώρα για το τελευταίο. Όσων αφορά τη χρονική διάρκεια, αναφερόμουν στον αυνανισμό. Συνήθως διαρκεί 30 με 45 λεπτά, καλά δεν είναι ?
    Και όσο για το δεύτερο τελευταίο, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να με κρίνεις. Ελάχιστα με ξέρεις από αυτά τα 2-3 ποστ, και η πραγματικότητα είναι πάντα
    πιο περίπλοκη από ότι φανταζόμαστε. Το τι και πως για τα συγκεκριμένα, στο απάντησα ελπίζω καλώς και περιεκτικώς σε αυτό το μήνυμα.

9. Morfonios

Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

Και αυτο ειναι μια ατελειωτη θεωριτικολογια στα ορια της μπουρδολογιας.. Ρε φιλε συνελθε, φιλικα στο λεω. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ. Σου κανει κακο. Και ας μην συνοδευτει απο καμια πραξη αυτο το σταματημα. Απλα μη σκεφτεσαι και ασε το ρεμα να σε παρασυρει..

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Θα το χάσεις το παιχνίδι Σταχτομπούτε, ξύπνα από τη Φούσκα σου & ζήσε μην αναλύεις τα πάντα.

11. Platonistis

Ωραία θέλω να το ζήσω. Το αποφάσισα. Now what ?

12. Μα δεν γίνεται να λες τρελαίνομαι για σουσι πχ χωρίς να έχεις φάει. Δε γίνεται να πεις πως λατρεύεις το Βολο πχ λόγω της φιλοξενίας των ανθρώπων εκεί, χωρίς να έχεις πάει και χωρίς να έχεις γνωρίσει στη ζωή σου έναν Βολιωτη.
    Επίσης που κολλάει η διάρκεια του αυνανισμού με την τυχούσα διάρκεια που θααα είχες στο σεξ;
    Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω αν ισχύει η ιστορία σου ή οι περιγραφές ερωτικού περιεχομένου που έχεις κάνει..
    Επίσης,να είσαι σίγουρος πως τέτοια λάθη "γραμματικής" σε εκθέτουν.
    Στα λέω αυτά, με όλη μου την καλή διάθεση,για να σου εξηγήσω πως ακούγονται εντελώς "παραμυθένια" και είναι λογικό να βάζεις τους αναγνώστες σε δεύτερες σκέψεις.