Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αυθεντικότητα της υποταγής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος master4u4ever, στις 21 Οκτωβρίου 2012.

  1. master4u4ever

    master4u4ever New Member

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    Δεν είναι απλά αυτά που λέω, αλλά πολύ σύνθετα και ναι , περιλαμβάνουν ενεργό συμμετοχή και των δύο πλευρών. Και είναι βέβαια θέμα ετών αν η σκλάβα είναι γεμάτη επιφυλάξεις και διανύει με αργές κινήσεις τη διαδρομή της υποταγής της στον Αφέντη της. Είναι θέμα όμως ελάχιστου χρόνου αν πιστέψει βαθιά σε αυτόν και είναι διατεθειμένη να παραδώσει ολοκληρωτικά σε εκείνον την ψυχή, το πνεύμα και το σώμα της.
    Όσο λιγότερο πιστεύει η σκλάβα στον Αφέντη, τόσο δυσκολώτερα η σχέση αυτή θα είναι μακρόχρονη. Σαφώς ο ρόλος του Αφέντη είναι καθοριστικός στο να εμπνεύσει τη σκλάβα του να του παραδοθεί.
    Εάν είσαι αγνωστικίστρια τότε το παραπάνω μπορεί να μη το νιώσεις ποτέ γιατί έχεις μέσα σου αντιστάσεις, οι οποίες ορθώνουν τείχος αμφιβολίας και επιφυλάξεων προς τον Αφέντη σου, γεγονός που κατά τη γνώμη μου περιορίζει τη δυναμική εξέλιξη της σχέσης.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    Λυπάμαι αν χαλώ κάποια στατιστική πιθανολογία σου, αλλά είμαι εδώ και 9+ χρόνια ιδιοκτησία Του Master Electro-pain και αγνωστικίστρια έγινα μαζί Του.
    Το ότι κανείς μας δεν πιστεύει στο Τέλειο, άσχετα με το ότι βάζουμε τα δυνατά μας να το φτάσουμε, κάνει κατά την υποκειμενική μου άποψη πάντα, πιο ρεαλιστική τη σχέση, χωρίς να χάνει την μαγεία της.

    Εικάζω διαφέρουν οι οπτικές και φιλοσοφίες σας.

    Για τα υπόλοιπα ευχαριστώ, πήρα τις απαντήσεις που περίμενα  
     
  3. eyes_wide_shut

    eyes_wide_shut Regular Member

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    Πράγματι, η προσπάθεια επίτευξης του τέλειου, παρόλο που αυτό δεν υπάρχει, κάνει πιο ρεαλιστικές όχι μόνο τις σχέσεις μας αλλά και τις ζωές μας..Σχήμα οξύμωρο το παραπάνω αλλά εντελώς αληθινό...
     
  4. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    πολυ ομορφο θεμα...Καλησπερα Σ/σας..Μια σκλαβα γνησια πανω απολα ειναι δυνατη απο μονη ειναι απολυτα συγκεκριμενη τι αναζηταει δεν ειναι ενα αβουλο πλασμα οπως πολυ συχνα ακουγετε..τωρα υπαρχουν και καποιες που δηλωνουν σκλαβες και για να ζησουν ολο αυτο το μεγαλειο γιατι πραγματι ειναι μεγαλειο αυτες οι σχεσεις επιλεγουν ατομα που δεν ξερουν τι τους γινετε..οι natural σκλαβες ειναι ελαχιστες και γιαυτες δεν ειναι ερωτικο παιχνιδι αλλα τροπος ζωης γιαυτο δυσκολα κολλανε με καποιον πολυ πολυ δυσκολα
     
  5. ParadiseLost

    ParadiseLost New Member

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    Θα συμφωνήσω αλλά το ζήτημα ειναι να καταλαβάινει ποτέ μια κοπέλα πρέπει να ειναι υποτακτική στον αφέντη της...δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις
    Η καθημερινότητα και το bdsm ειναι πολύ σημαντικό πράγμα αρκεί να υπάρχει αλληλοκατανοήση και σε ένα πνευματικό επίπεδο
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    ¨Η για σχέσεις συμβολαίου μιλάς με deadline συγκεκριμένο,
    ή για 19χρονα που γρήγορα θα τελειώσει η αναζήτηση τους,
    ή για κάποια απελπισμένη γυναίκα που το παίζει σκλάβα,
    για να έχει πρόσβαση στο πορτοφόλι και σε άλλα benefits
    ή για την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα αλλά και αυτή έχει τέτοια αγκάθια στην αποκαλούμενη υποταγή
    που καμιά φορά αναρωτιέται κανείς ποιός υπηρετεί ποιον..
    Οι υποχωρήσεις σε αυτές τις στιγμές είναι αμοιβαίες ή λήγει η σχέση.
    ¨Ολα τα άλλα όπως προαναφέρθηκε θέλουν πάρα πολύ χρόνο.
    Η βασική μου ερώτηση ήταν τί συμβαίνει στο μεσοδιάστημα μέχρι να
    ολοκληρωθεί η εκπαίδευση και να χτιστεί εμπιστοσύνη.
     
  7. master4u4ever

    master4u4ever New Member

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    Πιστεύω οτι ο Κυρίαρχος οφείλει να δημιουργήσει το πλαίσιο της κυριαρχίας του, μέσα στο οποίο υποχρεούται να αναδείξει την υποταγή της η υποτακτική. Κάθε φορά που εκεινη ξεφεύγει, ο Αφέντης πρέπει να την επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Στην αρχή κάνει τα στραβά μάτια, όσο όμως περνάει ο χρόνος μειώνονται τα φαινόμενα ανυπακοής και εμπεδώνεται η κυριαρχία του Αφέντη. Ολη αυτή η διαδικασία όμως είναι μαγευτική και για τους δυο φέρνοντάς του όλο και πιο κοντά μέχρι την ολοκληρωτική ταύτιση.
     
  8. master4u4ever

    master4u4ever New Member

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    Εδωσες μόνη σου την απάντηση. Η εμπιστοσύνη χτίζεται μέρα με τη μέρα. Και οσο γρηγορότερα πλησιαζει ο ένας τον άλλον τόσο γρηγορότερα ολοκληρώνεται η εκπαίδευση και ταυτίζονται οι δυό τους. Το μεσοδιάστημα δεν είναι νεκρός χρόνος . Τα συναισθήματα διαδέχονται το ένα το αλλο και μπορούν να αναπτυχθούν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς για να φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα. Επομένως είναι εφικτό και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απο τους δυο τους. Στο λέω μετά λόγου γνώσεως ....και πράξεως!
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Θα συμφωνήσω, in theory.
    Δυστυχώς, στην πράξη, πολλές δηλώνουν υποταγή, λίγες το "έχουν" και ακόμα πιο λίγες εν τέλει το καλλιεργούν όπως πρέπει. Για κάθε μια υποτακτική/σκλάβα (ακόμα και ανεκπαίδευτη), υπάρχουν 5 coca-cola subs, 4 SAMάκια και 2-3 που ψάχνουν γαμπρό/σπόνσορα (thanaseian statistics).

    Η αυθεντικότητα της υποταγής τεστάρεται:
    • εν τη παρόδω του χρόνου. Μια υποτακτική έχει ένα σχετικό consistency. Μια κοκακολίσια όχι.
    • ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. Αντιστοίχως, το υποτακτικό άτομο φαίνεται όταν έχει να κάνει πράγματα που ΔΕΝ του αρέσουν.
    • στο πώς ανθίζει και ηρεμεί η υποτακτική, όσο προχωράει η εκπαίδευση. Μια raw υποτακτική, το καλύτερο σουμπυλικό [sic] του σύμπαντος να είναι, θα απέχει παρασάγγας από τον αρχικό σου ορισμό. Θα αντιδρά, θα κλωτσάει, θα δαγκώνει, αλλά δεν είναι SAMάκι. Είναι δουλειά σου να την οδηγήσεις να αναπτύξει το δυναμικό της και να ανθίσει στα χέρια σου και η γαλήνη που θα προκύπτει μέσα της ως αποτέλεσμα της εκπαίδευσής σου είναι δείκτης οτι "το έχει".
     
  10. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Αν και διαφωνώ σε αρκετά σημεία θα αρκεστώ σε δύο βασικά .
    Καταρχάς στη μεταφυσική επένδυση από την οποία θεωρώ ότι άγονται κατά βάση τα ποστ (δε ξερω αν κάτι τέτοιο γίνεται αντιληπτό από τους υπόλοιπους).
    Κατά δεύτερον σε μια προσέγκιση ολοκληρωτισμού (απόρροια του μεταφυσικού ?) που ,αν και εμφανίζεται εν πρώτης όπως ειπώθηκε να διέπεται από μια κανονικότητα και να μην έρχεται σε αντίφαση με τη καθημερινή πρακτική, εντούτοις στη ουσία αφήνει όλα τα περιθώρια και στις δυο πλευρές να καλλιεργούν η κάθε μια τις δικές τις αυτοτελείς σκέψεις ,χωρίς ποτέ να χρειαστούν να έλθουν σε επικοινωνία.
    Όλως παραδόξως μια τέτοιου είδους ισορροπία επιτυγχάνεται πολύ ευκολότερα απ ότι εικάζεται και οι εκφάνσεις της βρίσκονται να αφορούν λίγο πολύ τη πλειονότητα των σχέσεων.Το μόνο που αρκεί είναι να συναντηθούν δυο πλευρές , που η κάθε μια για τους δικούς της λόγους θα προβάλλει στην άλλη τη λύτρωση των αναγκών της.Πείτε το D/s ,πείτε το γάμος , φίλοι ,παιδιά κοκ.
    But..seems to work pretty damn well, οπότε σκάω...
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    @Enthralling kernel G θα ομολογήσω πως είμαι πανηλίθια δημόσια, γιατί ενώ γνωρίζω όλες τις λέξεις του πιο πάνω σου ποστ, ιδέα δεν έχω τι λένε οι προτάσεις!
     
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Η αυθεντικότητα της υποταγής

    Τελευταία φορά που το είχα δει αυτό ήταν στην τρίτη λυκείου στο μάθημα των θρησκευτικών. Εκείνο το βιβλίο το διάβαζε κανείς και μολονότι ήξερε τις λέξεις δεν καταλάβαινε τίποτε. Ενα πράγμα σαν μετάφραση από το Google Translate. ;-)