Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αφέντρα των ονείρων μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος ipakouossklavos, στις 5 Ιουνίου 2008.

  1. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Re: Απάντηση: Η αφέντρα των ονείρων μου

    Λεω ακριβως τα ιδια. Ετοιμο το χειροτερο?  
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η αφέντρα των ονείρων μου

    Αυτές που έβαλες στην πρώτη σειρά μου φαίνονται μια χαρά, αλλά γιατί παίζουν με τα μαστίγια του άντρα τους;

    Αυτές που έβαλες στη δεύτερη σειρά Κορνήλιε λέγονται γυναίκες, όχι αφέντρες (αν και τώρα που το σκέφτομαι, αν τις αποκαλούσες αφέντρες όλο και κάποιο χαστούκι θα τ' άρπαζες). 
     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2008
  3. Caesar

    Caesar New Member

    Είναι κρίμα να περιορίζουμε ένα χώρο όπως του BDSM μόνο στο spanking. Υπάρχουν τόσες τεχνικές και τόσα φετίχ που θα μπορούσαμε να αναλώσουμε τον μισό χρόνο της καθημερινότητάς μας για ένα μήνα και πάλι να μην μπορούμε να έχουμε άποψη για αυτά. Πιστεύω ακράδαντα ότι χρειάζεται να πειραματιζόμαστε στην σεξουαλική μας ζωή για να μην φτάσουμε κάποια στιγμή να καταλήξουμε «σαν τους παππούδες μας» έχοντας καταστεί βαρετοί στον/στην παρτενέρ μας.
    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αναγνωρίζω πλήρως και ολοκληρωτικά την διάθεση του υποτακτικού να τρώει ξύλο στο κεφάλι του όλη την ημέρα ή αντίστοιχα του κυρίαρχου να του ρίχνει παρά μία τεσσαράκοντα.
    Διαφωνώ όμως εάν καταντά εμμονή και δεν συνοδεύεται και από άλλες μορφές ηδονής, αυτοτελώς ή σε συνδυασμό.
    Κατωτέρω αναφέρω τεχνικές που, αν μη τι άλλο, μπορούν να προσδώσουν (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) νόημα στον βαρετό ήχο του μαστιγίου και της …κλωτσιάς:

    1. Μedical restraints/bondage (Κορυφαίο όλων το ιατρικό συρραπτικό πληγών, και φυσικά βελόνες και σύριγγες, που χρησιμοποιούνται τόσον για μαρκάρισμα (branding) όσον και για παιγνίδι με βελόνες (needle play), αλλά και για αιματηρά παιγνίδια (blood play)), 2. Ερωτικός Aντικειμενισμός (Sexual Objectification) 3. Φετιχισμός για Pομπότ (Robot Fetishism ) (Παραδείγματα ρομποτοφετιχισμού είναι η ταινία Metropolis (Fritz Lang), το άλμπουμ του Frank Zappa «Joe's Garage», κάποια βιβλία του Isaac Asimov, κάποια επεισόδια του Star Trek, και τα έργα του Hajime Sorayama.) 4. Αγαλματοφιλία - Πυγμαλιονισμός (Agalmatophilia - Pygmalionism) 5. Κολπικά και Πρωκτκά Παιχνίδια (Vaginal and Anal Fisting) 6. Ποδοπάτημα (Τrampling) (Για μελανιές-αιματώματα που θα εμφανιστούν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να φύγουν πιο γρήγορα και κάποιες αλοιφές σαν αυτές που χρησιμοποιούν οι αθλητές για τα αιματώματα.) 7. Μόνιμο Μαρκάρισμα (Permanent Marks) (Το permanent mark που μπορεί να γίνει σε κάποιον slave το θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη διότι θα αποτυπώνει την επιλογή της/του Κυρίαρχου να φέρει το σημάδι της/του.) 8. Φερμουάρ (Ζipper), Γαργάλημα....!! (Τickle Τorture - Chinese Τickle Τorture) (Έχει χρησιμοποιηθεί σαν βασανιστήριο κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους αλλά και αργότερα, σαν τιμωρία για τους εγκληματίες.!) 9. Παιγνίδι με Πιπερόριζα (Figging), (Αυτή είναι μια σεξουαλική δραστηριότητα που περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός προετοιμασμένου κοτσανιού πιπερόριζας ή ακόμη και πιπεριού στον πρωκτό. Το αίσθημα καψίματος λέγεται ότι προκαλεί έντονη απόλαυση.) 10. Διαγραφή - Αντικατάστασή Προσωπικότητας (Depersonalization – Dehumanisation) (Έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του slave ως "res" (πράγμα) η σαν κάποιο ζώο), Age Play (Daddy - little girl) Πυγοράπισμα 11. Spanking (Η επαφή του Κυρίου/ας με γυμνό χέρι πάνω στον/ην υποτακτικό είναι η πεμπτουσία της κυριαρχίας και υποταγής μεταξύ των δύο, αντίστοιχα.) 12. Έλεγχος Σωματικών Λειτουργιών (Body Functions control) (Η αποστέρηση αισθήσεων (sensory depriviation) όπως της όρασης, αφής γεύσης και οσμής αλλά και άλλων σωματικών λειτουργιών όπως του οργασμού, ούρησης και αναπνοής είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις ελέγχου σωματικών λειτουργιών.) 13. Άρνηση Οργασμού (Orgasm Denial).
    Ας μην παρασυρόμαστε λοιπόν μόνο από τα video του YouTube.
    Φαντασία θέλει το πράγμα.
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Η αφέντρα των ονείρων μου

    Γιατί να περιοριζόμαστε όμως στη BDSM βιβλιογραφία; Έχει κι άλλα. π.χ. 14. Δίαιτα με στοχοθέτηση βάρους 15. Καταναγκαστική τακτοποίηση των καλοκαιρινών στις ντουλάπες και αποθήκευση χειμερινών 16. Υποχρεωτική μπιρίμπα επί 17 συνεχείς ώρες ...

    ΥΓ. Αυτό το 10. Διαγραφή - Αντικατάστασή Προσωπικότητας (Depersonalization – Dehumanisation), κι αν θέλει φαντασία.
     
  5. Caesar

    Caesar New Member

    Δεδομένης της έλειψης ενδιαφέροντος για το αν μου αποθηκεύσουν στην ντουλάπα τα χειμερινά και της πλήρους άγνοιας περί μπιρίμπας, δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για τα εκτός θέματος BDSM παιχνίδια. Δυστυχώς το μάθημα της οικιακής οικονομίας που έκανα στο σχολείο το πέρασα με σκονάκια και δεν μου έμεινε τίποτα.
     
  6. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Η αφέντρα των ονείρων μου


    Το θέλω... πολύ... Όποιος πρόθυμος να καταναγκαστεί, ας προσέλθει..
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Άποψη μου είναι πως πριν από κάθε έκφραση τέτοιας ερωτικής (?????) και σεξουαλικής (πώς είπατε?) έκφρασης θα πρέπει να προσκομίζονται ιατρικές εξετάσεις που θα περιλαμβάνουν ακτινογραφία θώρακος, ακτινογραφία κρανίου, πανοραμική ακτινογραφία, γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων βεβαίως. Να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κάποια επιπλοκή κατά την διάρκεια. Μετά την την ερωτική και σεξουαλική έκφραση (????) ένα check up θα είναι απαραίτητο. Θα βρίσκεται σε επιφυλακή ασθενοφόρο να παρέμβει σε οποιαδήποτε στιγμή αυτό κριθεί σκόπιμο. Ευνόητο είναι πως με το πέρας της άκρως ερωτικής (???) αυτής σκηνής το ασθενοφόρο θα μεταφέρει τον ασθενή (γιατί περί ασθενούς θα πρόκειται) στο παρακείμενο εφημερεύων νοσοκομείο. Καλό θα είναι τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης και λατρείας (πώς είπατε???) να αποφεύγονται εν μέσω αργιών ή Σαββατοκύριακων μιας και η παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας ίσως να μην είναι εφικτή. Επίσης τα όποια σύνεργα χρησιμοποιηθούν (βελόνες, μαστίγια και τα συναφή) πρέπει να έχουν την έγκριση του ΕΛΟΤ καταρχήν και του ΕΦΕΤ καθώς και του ΕΟΦ κατά δεύτερον όσον αφορά την καταλληλότητα τους για εφαρμογή στο ανθρώπινο σώμα και αποφυγή κάθε είδους μόλυνσης.

    Σκλάβοι όλου του κόσμου αντισταθείτε! Διεκδηκείστε τα αναφαίρετα δια νόμου δικαιώματά σας!!!!  
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Η αφέντρα των ονείρων μου

    Εσυ ζητησες φαντασία κατεβάζοντας βιβλιογραφία.

    Ολα γίνονται BDSM παιχνίδια και όλα τα παιχνίδια BDSM γίνονται ανούσια δρώμενα ανάλογα με το πως θα τα δεί κανείς. Ακόμα και η "ασχετη" αγαλματοφιλία που ανέφερες.
     
  9. Caesar

    Caesar New Member

    Re: Απάντηση: Re: Η αφέντρα των ονείρων μου

    Ναι, σε αυτό δεν θα διαφωνήσω. Ακόμα και το πιό άσχετο μπορεί να προκαλέσει ευχάριστα ή δυσάρεστα, πάντως να προκαλέσει.
    Η δε βιβλιογραφία καθίσταται το καλύτερο όργανο σεξουαλικής προόδου δεδομένου ότι ακόμα και εάν κάποιος έχει προβεί σε ανάλογες τεχνικές, δεν είναι απαραίτητο να μπορεί να τις ονομάσει, οριοθετήσει και εν τέλει περιγράψει στους υπόλοιπους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και στα πλαίσια του ύπιου και του ερωτικού, προκύπτουν καταστάσεις που αδιαφορώντας τις απαξιώνουμε, ενώ υποψιασμένοι τις χρησιμοποιούμε και απογειωνόμαστε.
     
  10. Re: Απάντηση: Re: Η αφέντρα των ονείρων μου

    Ασφαλως θα επροκειτο περι υψιστης τιμης δια την ημετερα μετριοτητα υψηλοτατη.
    Διατελω υπο τας διαταγας σας και αναμενω οδηγιες  
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2008
  11. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member



    Μην τον ακούτε !!! Ψεύδεται ασύστολα !!!

    Υ.Γ. : Αργίες και Σαββατοκύριακα, βολεύομαι καλύτερα ..
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Θα ήταν πραγματικά "ονειρο" υπό έναν όρο:

    Να μη φορούσε την προστατευτική κάσκα!!!!!!!!!!!!