Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η βωμολοχία σε συνεδρίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 9 Μαϊου 2007.

  1. nightingale

    nightingale Regular Member

    Απάντηση: Re: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Συμφωνω απολυτως. Για μενα η οποια βωμολοχια συνδεεται αμεσα με τον εξεφτελισμο και την ταπεινωση. Επουδενι δε παιζει ρολο η λεξη αυτη καθε αυτη, αλλα η σημασια και το υποβαθρο που της δινει ο καθε υποτακτικος. Σε καποιες το 'τσουλα' μπορει να ακουγεται ως επαινος και κοπλιμεντο και σε αλλες ως βρισια. Και ακομη και αυτες που παλαιοτερα το θεωρουσαν βρισια και δεν ανεχονταν να τις αποκαλουν ετσι, με την επαναληψη και την παροδο του χρονου ειναι πιθανο να αποκτησουν μια παθητικοτητα απεναντι στη λεξη λογω ανοσιας.
     
  2. BiVampi

    BiVampi Regular Member

    Περιέργως εγώ στα Ελληνικά δεν μπορώ να βρίσω χόντρα.. κάτι κολλάει στις λέξεις «πουτάνα, τσουλάκι» κτλ κτλ. Αν αλλάξω γλώσσα όμως (μια και μιλάω καθημερινά Αγγλικά) τότε δεν έχω στεγανά, μπορώ να βρίσω σαν τον καλύτερο λιμενεργάτη. Να ανησυχώ; Τι λέτε;  
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Re: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Χρησιμοποιώ ευκολότερα βωμολοχίες Αγγλικά ή Ρωσσικά παρά Ελληνικά.
    Κι αυτό οφείλεται εικάζω στο ότι η μητρική μου είναι η Ελληνική άσχετα με το πόσο καλά γνωρίζω τις άλλες και οι βωμολοχίες στη μητρική κουβαλούν το "ένοχο", "πρόστυχο", "απαγορευμένο".
    Δεν "νιώθω" στις άλλες γλώσσες όλους αυτούς τους χρωματισμούς, οι βωμολοχίες στις άλλες γλώσσες είναι απλά λέξεις χωρίς όλο το βάρος που τους προσδίδει ο εγκέφαλος μου στα Ελληνικά.
    Γι αυτό ίσως και δεν με διεγείρουν όταν τις λέω, όπως συμβαίνει όταν με αναγκάζει Ο Κύριος μου να ξεστομίσω τις Ελληνικές.  
     
  4. BiVampi

    BiVampi Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Δεν είναι το ίδιο με μένα... είμαι φυσική δίγλωσση και τα Αγγλικά τα "νιώθω" όπως νιώθω τα Ελληνικά. Και φυσικά μιλάμε τόσο για καταστάσεις bottom όσο και top μια και είμαι switch. Ανησυχώ...  
     
  5. XSU

    XSU Regular Member

    Απάντηση: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Προσωπικά δεν μου αρέσει να βγαίνουν πρόστυχα λόγια από μία sub. Μόνο αν το ζητήσει ο Κύριος της.
     
  6. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Cheers mate!   Η βωμολοχια ειναι διεγερτικη στο 99% των περιπτωσεων...
     
  7. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Προσωπικά πιστεύω ότι ένας ή μία υποτακτικός μπορεί να χρησιμοποιήσει "κακές" λέξεις, αρκεί να τις χρησιμοποιεί με σεβασμό εφόσον φυσικά της επιτρέπεται να παίρνει μικρές πρωτοβουλίες προκειμένου να δείξει στον Κύριο τι θα ήθελε κια αυτή:
    Για παράδειγμα, το "σκίσε μου το κωλαράκι" είναι σαν να διατάζει τον άλλον, και έχει μίλια διαφορά με το: "Κύριε, μήπως θα θέλατε να μου σκίσετε το κωλαράκι μου;"

    Μάνος (manos291)
     
  8. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Δεν είναι τόσο εύηχο το δεύτερο όμως... αν είναι να το πω έτσι, δε το λέω καθόλου.. φεύγει η μισή απόλαυση...μετά το "κύριε"..

    Προσωπικά πιστεύω οτι δεν πρέπει να μπαίνει σε καλούπια η λεκτική έκφραση των ατόμων, ανάλογα με την σεξουαλική τους προτίμηση.. μπορούν να πάρουν ενίοτε πιο επιθετική χροιά ή πιο υποτακτική, χρησιμοποιώντας κάποιες βοηθητικές λέξεις, προσθέτοντας άλλες λέξεις ή αλλάζοντας τη σειρά ή την έκφραση (ερώτηση ή προσταγή), αλλά αν πρέπει να σκέφτεσαι και αυτό εκείνη την ώρα χαλάει η μαγεία..

    Επίσης πάντα πρέπει να υπάρχει κ το περιθώριο λάθους... Ένα spanking υπενθύμισης του ποιος κάνει "κουμάντο" είναι πάντα ευπρόσδεκτο.. θέλω να πιστεύω...

    Η Ανυποταξία ξυπνά το πάθος της Κατάκτησης.. Και ο έρωτας είναι ένας συνεχής πόλεμος....
     
     
  9. SomeShapes

    SomeShapes Regular Member

    Απάντηση: Re: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Με τα γερμανικά που είναι και της μόδας πώς τα πας? Είσαι εξοικειωμένη?   

     
  10. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Όντως MissMary, δεν είναι ανάγκη να σκεφτόμαστε τι λέμε...πρέπει να είναι αυθόρμητα...

    Εξάλλου παρόλο που είσαι καινούργιο μέλος, είσαι στο σωστό δρόμο: "... Ένα spanking υπενθύμισης του ποιος κάνει "κουμάντο" είναι πάντα ευπρόσδεκτο.. "  

    Φιλικά,

    Μάνος


     
  11. Απάντηση: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Μ'αρέσει και να με βρίζει όπως και να με προκαλεί να τον παρακαλέσω.Και όσο θα τον παρακαλάω αυτός να με βρίζει και να με φτύνει επειδή τον παρακαλάω.It's complicated.
     
  12. slave dimi

    slave dimi Regular Member

    Απάντηση: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Η βωμολοχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση στις σχέσεις Κυρίαρχου/υποταχτικού. Γενικώς στον έρωτα είναι απαραίτητη. Η τρυφερότητα δεν είναι στοιχείο του έρωτα. Της αγάπης, ναι! Όχι του έρωτα. Αν δεν είναι βρώμικος, δεν είναι έρωτας. Γι΄αυτό και η ερωτική "συνεδρία" είναι άκρως πολιτική και κοινωνική πράξη. Διακρίνεται από μια επαναστατικότητα κατά του κοινωνικού καθωσπρεπισμού. Είναι η πράξη που φέρνει τους ανθρώπους τον έναν στον άλλον όσο πιο κοντά γίνεται. Στις κοινωνικές σχέσεις δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν πάντα αποστάσεις. Γλωσσικές, μεταξύ άλλων. Βωμολοχήστε ελεύθερα όταν κάνετε έρωτα. "Μίλα μου βρώμικα, μ΄αρέσει!"