Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η βωμολοχία σε συνεδρίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 9 Μαϊου 2007.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Όπως έγραψα και σε μια συμφορουμίτισσα κάπου αλλού, ευτυχώς που καμία και κανένας από μας δεν είναι το μέτρο του ορθού, αλλά άτομα που εκφράζουν υποκειμενικές απόψεις βάσει του τι κουβαλούν και πως το κουβαλούν μέσα τους.

    Το εύηχο λοιπόν όπως και το αντιαισθητικό είναι υποκειμενικά.

    Προσωπικά ποτέ δεν χρησιμοποίησα τέτοιου είδους εκφράσεις όχι επειδή πλέον τις ντρέπομαι, αλλά επειδή απλά τις βρίσκω αντιαισθητικές, με ξενερώνουν σεξουαλικά και συμφωνώντας με το αρχικό ποστ του μανου -ο οποιος ετρεξε να ανακαλεσει μην δυσαρεστησει την MissMary (σε πειραζω ας το ξεκαθαρισω)  - το σκισε μου το κωλαράκι είναι διαταγή, που μπορεί να καυλώνει τους κινκυ αλλά αμφιβάλλω αν ένας Κυριαρχος, σε σχέση Ds αναφέρομαι βεβαίως, καυλώνει όταν του δίνουν διαταγές, εξ όσων προσωπικά τουλάχιστο έχω παρατηρήσει, δεν ξέρω και όλους τους Κ στον κόσμο.

    Όσο για το βρώμικο του dimi, συμφωνώ αλλά και πάλι το τι εστί βρώμικο είναι υποκειμενικό.
    Το δικό μου υποκειμενικό δεν βρίσκει το σκίσε μου το κωλαρακι διόλου βρώμικο.
    Βρίσκει όμως βρώμικο το να μετατρεπεται η σκλάβα σε τουαλέτα, ή να αναγκάζεται να κυλιέται μέσα στις βρωμιές της σαν γουρούνι κ.ο.κ.
    Οπότε η βωμολοχία προσωπικά δεν με διεγείρει από την πλευρά εκείνου που την χρησιμοποιεί, χωρίς αυτό να με εμποδίζει από το να νιώθω μια βρωμιάρα  
     
  2. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Αυτό είναι ένα πρόβλημα...αν οι Κυρίαρχοι ξενερώνουν με το "Σκίσε μου το κωλαράκι".. Εγώ τελικά ίσως είμαι και kinky (?), τί να πω... Και επειδή βάζω την "επιθυμία" πάνω από οποιουσδήποτε όρους (D/s, κτλ), θέλω να μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα. Οπότε από πριν θα ξεκαθαρίσω οτι το "σκίσε μου το κωλαράκι" δεν είναι προσταγή, είναι κάτι που το ζητάω με όλο μου το δικαίωμα, και μπορώ να το διαμορφώσω για να είναι εύηχο και σε εκείνον: Σε παρακαλώ Κύριε, σκίσε μου το κωλαράκι. Ε μετά και από αυτό, αν ακόμη τον ξενερώνει τι να πω, ας κλείσει τα αυτιά του..  γιατί και να κρατηθώ, θα μου ξεφύγει και θα το πω!

    Συμφωνώ και με όλα τα υπόλοιπα lara[E-p], με την διαφορά οτι δεν θέλω να αισθάνομαι βρώμικη αλλά (ας το πω κόσμια..) πρόστυχη   η λέξη βρώμικη με παραπέμπει αλλού και ως παρθένος στο ζώδιο έχω ένα θεματάκι.. χιχιχι!

    Φιλάκια!! 
     
  3. slave dimi

    slave dimi Regular Member

    Απάντηση: Η βωμολοχία σε συνεδρίες

    Βέβαια οι υποτακτικοί πρέπει να μιλάνε πάντα ευγενικά στους αφέντες τους. Το δικάιωμα των ύβρεων και της βωμολοχίας το έχουν μόνον οι κυρίαρχοι. Εκτός βέβαια αν ζητηθεί από τους υποτακτικούς να μιλήσουν "βρώμικα" για την ευχαρίστηση του αφέντη/της αφέντρας.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Στα αυτακια μου ενα αποτομο, κοφτο και αυστηρο τσακισου, τσουλι, πουτανακι κτλ μονο απο Αυτον ηχει σαν κελαιδισμα.
    Οποιοσδηποτε αλλος μου μιλησει ετσι θα φαει στο κεφαλι του οτι εχω προχειρο  .
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    you rock girl....   
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    O K υποτίθεται ότι δεν αφήνει την υ, να βωμολοχεί, me thinks...

    Θα ξενέρωνα με το "παρακαλώ, κάν(τ)ε μου σκληρό πρωκτικό σεξ Κύριε" , με εκφράζει απόλυτα το "παρακαλώ σκίσ(τ)ε μου τον πάτο Κύριε" , δεν ακούγεται πιο ωραία, #εεεε;
     
  7. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εαν δεν με εχει σκισει απο μονος του, πραγμα δυσκολο, το σκιστε μου τα κωλοβαρδουλα επιτρεπετε;!
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    OXI, μην φτάνουμε σε ακρότητες.  
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Καλα ντε, μην βαρας..... 
    Σκιστε με να αλλαξω ραφτη;
    Ξεσκιστε το κωλαρακι μου;
    Ριχτε μου ενα σφουρλιαγκο;
     
  10. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Mε βάση το παραπάνω και το δικό μου χαρακτήρα να πω πως δεν διανοούμαι να ζητήσω απο τον Κ να μου κάνει το οτιδήποτε τη στιγμή που με έχει μπροστά του. Είτε το πω με παρακαλώ, είτε το πω πρόστυχα, είτε ικετευοντας, για εμένα, δεν παυει να είναι εντολή, δεν παυει να σημαίνει οτι του κάνω υποδείξεις κάτι που ούτε εγώ επιθυμώ, ούτε εκείνος.Χάνεται και η μαγεία του να μην ξέρω τι θα ακολουθήσει μετά, χάνεται το δικαίωμα μου στο να μήν έχω δικαίωμα, χάνεται η ομορφιά του να σε κάνει ο,τι τον εμπνεύσεις.

    Θα μπορούσα να εκράσω, σωστά, το τι θα ήθελα μόνο αν μου το είχε ζητήσει, ή κάτω απο πλαίσια φαντασίωσης/περιγραφής ή έστω ως επιθυμία-ευχή αλλα και αυτό ρεγουλαρισμένο και μόνο αν το ''σηκώνει'' το κλίμα την προκειμένη στιγμή, σίγουρα όχι πάνω σε παιχνίδι.

    Αν είναι να παρακαλέσω, ζητήσω κάτι λοιπόν,θα πρέπει να μου βγεί αυθόρμητα και εμένα και θα είναι σχετικό με τη δική του ικανοποίηση, να μου επιτρέψει να τον αγγίξω, να μου επιτρέψει να του κάνω κάτι, να με αφήσει να του δείξω πόσο τον θέλω. Δεν είναι δεδομένο τίποτα. Εκεί φαντάζομαι θα χρησιμοποιούσα οποιαδήποτε ''γλώσσα'' ξέρω οτι θα του ήταν πιο αρεστή.

    Προσωπικά δυσκολέυομαι να μιλήσω πρόστυχα face to face, τρελαίνομαι να μου μιλούν άσχημα και πρόστυχα αλλα δυσκολέυομαι υπερβολικά να μιλαω εγώ έτσι. Να ακούω τον εαυτό μου έτσι. Δεν γνωρίζω το λόγο αλλά αυτόματα νιώθω οτι δεν μου πάει, σαν να μην είμαι εγώ, σαν να ακούγομαι ''χαζή'' λέγοντας τις λέξεις. Δεν έχει να κάνει με ηθική νομίζω αλλά ταυτόχρονα αισθάνομαι ντροπή και αμηχανία.
    Οχι οτι έχει σημασία βέβαια, αν πρέπει να μιλήσω έτσι, θα μιλήσω έτσι.
     
  11. whisperer

    whisperer Regular Member

    ειμαι της αποψης πως ενα σκισε με ετσι γενικα κι αοριστα χωρις περαιτερω τοπικους προσδιορισμους θα εκανε τη δουλεια μια χαρα.
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Για να γραψω και λιγο σοβαρα....
    Δεν μπορω να με διανοηθω να μιλαω προστυχα στον Κ μου και να του λεω σκιστε μου τον αδοξαστο..
    Κομπλαρω, ντρεπομαι, ερχομαι σε τρομερη αμηχανια οταν μιλαω ετσι σε καποιον, ποσο μαλλον σε καποιον ανθρωπο και θα σεβομαι και θα εκτιμω απεριοριστα.
    Θεωρω δεδομενο οτι ο Κ μου θα σκισει τον πατο μου χωρις καν να το ζητησω, αλλιως τι κανω εγω μαζι του;!
    Εκτος εαν πανω στο παιχνιδι με ρωτησει τι θελω και απαιτει να μιλησω προστυχα.
    Και εδω καταθετω την απορια μου.
    Υπαρχει Κ που δεν σκιζει πατους;;;;;;;εεεεεε;;;;;