Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 14 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Ας είναι εκτός θέματος, δεν πειράζει.

    Δείχνει να συμβαίνει πότε πότε αυτό που λες και να βγαίνει λίγο στην επιφάνεια μία τέτοια ροπή, αλλά σε "κοινωνικό" επίπεδο είναι μάλλον αδιάφορο αν ανταποκρίνεται κανείς με όρους δογμάτων και ερμηνειών σε ερωτήματα που έχουν τεθεί σε μόνάδες μέτρησης ερωτικής απόλαυσης.

    Δεν έχει καμμία σημασία για μένα το τί πιστεύω για τους Κυρίαρχους και τους υποτακτικούς ασχέτως φύλου όταν πρόκειται για την ερωτική μου έκφραση και απόλαυση, γιατί το τί πιστεύω βρίσκεται στα τελείως εξωτερικά στρώματα του εγκεφάλου μου ενώ το τί επηρεάζει το υπογάστριό μου βρίσκεται πολύ παραμέσα.

    Αφού δεν έχεις θέσει το θέμα σε προσωπικό επίπεδο παρά μόνο σε κοινωνικό, δεν προχωρώ παραπέρα να μιλήσω για την ανάγκη ανύψωσης ή καταβαράθρωσης του άλλου που μπορεί να έχουμε σε μία προσωπική BDSM σχέση. Και που αυτό είναι το σοβαρό και το δύσκολο να παλέψουμε όσοι το έχουμε. Αυτή είναι για μένα και η σημασία της σεξουαλικής απελευθέρωσης. Να μην έχουμε την συγκεκριμένη ανάγκη.
     
  2. female wrote:

    "Μου δίνεται η εντύπωση μερικές φορές οτι η τάση για υποτίμηση της μιας ή της άλλης ομάδας, η "ταξική" διαστρωμάτωση κατά status ή/και κατά φύλα ως ανώτερα ή κατώτερα όντα ή κατηγορίες ενυπάρχει διαρκώς μέσα μας και αναδύεται άμεσα ή έμμεσα στα λεγόμενά μας -- είναι άραγε η άρνηση στην αποδοχή της διαφορετικότητας ή/και η εξύψωση του εγώ μια ακόμα από τις συνιστώσες αιτίες; )"

    H γνώμη μου είναι ότι κάθε ομαδική προσπάθεια ακύρωσης των Μεν ή των Δε και τούμπαλιν είναι ανούσια τουλάχιστον σε ένα φόρουμ όπως αυτό. Η διαφορετικότητα, όπως και η προσωπική άποψη ή η διαφωνία πρέπει να είναι αποδεκτή και να θεωρείται δεδομένη γιατι...απλά είμαστε ο καθένας μοναδικός με τον τρόπο του. Τώρα, το αν ο Α πιστεύει ότι ο Β δεν αξίζει (σαν άνθρωπος, σαν στατους κλπ) θα πρέπει να το τονίζει πάντα με την φράση ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Πάντως, αυτό το παιχνίδι αξίας / απαξίας και ακύρωσης, που αναφέρει και η female (το εχουνε αναφέρει και άλλοι) απαντάται και σε άλλες περιπτώσεις της ζωης... είναι αν θες (ανεξαρτήτως στατους και ανεξαρτήτως ΒDSM) η προσπάθεια του κάθε ανθρώπου να επιβληθεί, κυριαρχίσει, αναριχηθεί, ξεχωρίσει και υπάρχει πιστεύω έμφυτο στον κάθε άνθρωπο (είναι δε πιστεύω πρωτίστος αντρικό χαρακτηριστικό). Ένα παράδειγμα μόνο θα φέρω...την επόμενη φορά που θα βρεθείται με μια παρέα αντρών που μιλάει πάρτε για λίγο την θέση της κάμερας και σιωπήστε ενω ταυτόχρονα καταμετρήστε πόσες φορές η συζήτηση θα πιάσει κόκκινο με τα απαραίτητα συνοδευτικά ήτοι φράσεις και βρισιές ακύρωσης του ενός απέναντι στον άλλο ακόμα και χωρις βασιμα επιχειρήματα, εφιδρωτική προσπάθεια επιβολής της μιας γνώμης απέναντι στην άλλη και μην ξεγελαστείς από τα χαμόγελα ή τα μιδιάματα πολλόι αν είχαν την δυνατότητα δεν θα έχαναν την ευκαιρία να πουν στον άλλο ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩΩΩ!!! και αυτή ουσιαστικά είναι η πρωτογενής λέξη που συνοψίζει όλα όσα ανέφερα ΤΟ ΕΓΩ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ όμως, πόσο λιγότερο άνδρες θα είμασταν (τουλάχιστον στην παρούσα χιλιετία) χωρίς άυτο το ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΛΙΚΙ, γιατί και εγω με τα δικά ΜΟΥ μέτρα και σταθμά ΔΕΝ αναγνωρίζω άνδρα (ασχέτως στάτους η bdsm) που να μην φέρει τα κάτωθι χαρακτηριστικά: Eγωκεντρισμό, προσπάθεια επιβολής, Κτητικότητα και επιθετικότητα...αλλά με μέτρο και εκεί που χρειάζεται διαφορετικά τον αποδοκιμάζω ως ΝΤΑΗ (πλυν όμως άντρα) χωρίς εύρος και βάθος. Επιπροσθέτως δεν μπορώ να αποδεχτώ άνδρα (αλλά και γενικότερα άνθρωπο) που δεν φέρει τα κάτωθι: Πάθοι και αδυναμίες και ένα προσωπικό ιδεώδες (που να διαφέρει από το συλλογικό), άσχετα αν διαφέρει απο το δικό μου, καθως και ένα χαρακτηριστικό που να τον καθιστά μοναδικό έναντι των υπολοιπων.
    Τώρα όσον αφορά το Thread που ανοιξε ο Ηλίας
    Ηλια δεν μου έχει γεννηθεί ΠΟΤΕ η επιθυμία να κυριαρχήσω ερωτικά σε έναν άνδρα (καθώς και να συνευρεθώ ερωτικά με ένα αντρα). Να βρεθώ σε μια κατάσταση απλού session SM με τις εξής συνθέσεις: Eγώ Τοp και ένας (η και περισσότεροι) άνδρας μαζί με μια (η και περισσότερες) γυναίκα bottom, εγω Τοp μαζί με μια (η και περισσότερες) γυναίκα Τοp και εναν (η και περισσότερους) αντρα bottom, εγω Top μαζί με μια (η και περισσοτερες) γυναίκα Top και μια (η και περισσοτερες) γυναίκα bottom..ναι δεν θα ειχα πρόβλημα και δεν το εχω δοκιμασει ποτέ αρκει να μην εχω σεξουλική επαφή με κανένα από τους άντρες (παρά μονο με τις γυναίκες). Αυτά.
     
  3. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Είμαι υποτακτική και την υποταγή μου θέλω και νιώθω ότι μπορώ να την δώσω μόνο σε Κάποιον Κυρίαρχο.
    Γιατί; Έτσι νιώθω πως με συμπληρώνει κουμπώνει επάνω μου και νιώθω γεμάτη.
    Γιατί η σεξουαλικότητα μου εκφράζετε μόνο μέσα από την υποταγή και μέσα από την Κυριαρχία του αντίθετου φύλου.
    Αν και είμαι υποτακτική αντλώ απίστευτη ικανοποίηση από την υποταγή και τυφλή υπακοή μιας γυναίκας αναπτύσσονται απίστευτα δυνατά συναισθήματα αλλά όχι σεξουαλικής φύσης.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Σκέπτομαι ότι συχνά Κυρίαρχου απαιτούν από τους σκλάβους τους να είναι πανσεξουαλικοί. Απόλυτη ή όσο το δυντόν μεγαλύτερη ελαστικότητα και σ' αυτό το θέμα. Άσχετα από το αν οι Ίδιοι είναι οι δεν είναι. Και ότι οι πανσεξουαλικοί σκλάβοι νιώθουν ευτυχείς και εκπληρωμένοι ιδίως όταν έχουν τις ευκαιρίες να βιώσουν την πανσεξουαλικότητά τους.

    Δε νομίζω κάτι τέτοιο να απαιτείται από τους υποτακτικούς.

    Θα ήθελα πολύ να είμαι πανσεξουαλική. Να αντλώ ηδονή από τον οποιονδήποτε. Ως ιδέα με ελκύει ιδιαίτερα.

    Μου δίνει την αίσθηση της αγνότητας. Σα να μην έχει κατασταλάξει ο πανσεξουαλικός, να μην έχει προκαθορισμένες διαδρομές ηδονής, να σταματάει σε κάθε σημείο της διαδρομής και ν αντλεί από κει.
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    Την κυριαρχία μου θέλω να την επιβάλλω μόνο σε γυναίκες...γιατι αυτες και μόνο με καβλώνουν....
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Maley, Maley γλυκε μου τι λογια ειναι αυτα?
    Λενε τετοια λογια σε παρθεναγωγειο?
     
     
  7. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Θαυμάζω τις υποτακτικές γυναίκες και τις σκλάβες .
    Θεωρώ πως έχουν ένα μεγαλείο, έχουν τρομερή δύναμη και αυτή φαίνεται από τις πράξεις τους , μπορούν να εκμηδενίσουν τον εγωισμό τους .
     
  8. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Maley και εγώ μαζί σου !!!!!
    Ε δεν μπορώ βρε αδερφέ να καυλώσω με γυναίκα, κακό είναι??????
     
  9. gaby

    gaby Guest

    καβλώνω, καβλώνεις, καβλώνει, κάβλωσα, να καβλώσω, κάβλωσε, θα καβλώσω, έχει καβλώσει, είχα καβλώσει.
    χύνω, χύνεις, χύνει, χύνουμε, χύνετε, χύνουν, να χύσω, χύσε, έχυσα, έχω χύσει, είχα χύσει.

    ορίστε, ευχαριστηθήκατε τώρα Εύα;

    <ψιθυριστά> δεν αντέχω να στενοχωρώ για πολύ τον ίδιο άνθρωπο κάπως έπρεπε να της δώσω λίγη χαρά της Κυρίας SM_Art_Lady που τόσο στενοχωρέθηκε αυτές τις μέρες.
     
  10. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Πρέπει να καβλώνω για να μπορέσω να υποταχθώ; Δε νομίζω!
     
  11. Don Machino

    Don Machino Regular Member

    Αγαπητέ Ηλία σου απαντώ ευθέως: ναί, μόνο στο γυναικείο φύλο μου αρέσει, γιατι πολύ απλά και η εικόνα ενός δεμένου και ευάλωτου στις ορέξεις μου γυναικείου κορμιού με εξιτάρει, ανεβάζει τους παλμούς μου. πέρα απο το εγκεφαλικό παιχνίδι και την ολη προεργασία μέχρι να στηθεί ένα τετοιο σκηνικό. λέω ένα παράδειγμα
    Απ'την άλλη δεν θυμάμαι να έχω φανταστεί ποτέ εικόνα να θέλω να κυριαρχίσω σε αρσενικό ή το αντίθετο...
    Αυτό όμως που με κάνει να νοιώθω σιγουριά, όχι για τις προτιμήσεις μου, αλλά για το οτι ειμαι πάντα έτοιμος να εκπληρώσω την υποχρέωση μου απέναντι σε μια γυναίκα, είναι ότι αρκεί να κλείσω τα μάτια, να χαλαρώσω, να σκεφτώ την μορφή της να αισθανθώ πόσο τη θέλω και ο πούτσος μου σαλεύει.
    και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα...

    Τώρα όσο αφορά την SM_Art_Lady / The Art of Sin, αν έχεις κάνει τον σαδισμό επάγγελμα μεγιά σου με χαρά σου.

    Αλλά μην ακούω ανόητα άλλωθι για σεξουαλικούς σαδιστές. κάνε αίτηση στο Πάντειο, μπορεί να διδάξεις την διατριβή σου με τον κυρ. Γιώργο. θυμάσε....

    και κλείνω με την εξής ερώτηση. Είσαι ήδη 38 ετων. Μέχρι πια ηλικία πιστεύεις οτι θα παρέχεις υπηρεσίες αφέντρας..?
    και μια δεύτερη αν μου επιτρέπεις. οι γονείς είναι αυτοί που διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους και σεξουαλικά, όσοι ενδιαφέρονται βέβαια. θα τους εξηγούσες, σε πια ηλικία πιθανόν, τι σημαίνει κυριαρχική γυναίκα / σαδίστρια, ενώ παράλληλα και το οτι υπάρχουν και άντρες που πληρώνουν... για τέτοιου είδους υπηρεσίες..?

    ...ξέχασα να σου πώ ότι δεν τους βάζω εγώ όλους "ψυχωσικούς /σχιζοφρενείς, ή ο ομοφυλόφιλους" στον ίδιο κουβά.

    αυτοί μπαίνουν μόνοι τους...
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αν αυτό κατάλαβες από όσα έγραψα, έχεις πολύ φτωχό πνεύμα.
    "Ανόητο άλλοθι"?
    Με "θιγεί" ...να με κατατάσσεις σε κάτι άλλο που προσωπικά σιχαίνομαι και απεχθάνομαι μια που το θεωρώ πραγματική ασθένεια και δεν με αφορά. Φυσικά αυτό το "κάτι άλλο" δεν ανήκει στο S/M που όλοι εμείς αναφερόμαστε σε αυτό το forum.
    Ελπίζω να "θίγει" και άλλους η άποψη σου αυτή...

    Αν σε φιλοξενούσα σπίτι μου και μου εξέθετες αυτές τις απόψεις γι αυτό που λεμε "σεξουαλικό σαδισμό" και στον οποίο αναφερόμαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα....απλά θα σου έδειχνα την πόρτα προς την έξοδο.
    Δεν είσαι όμως σπίτι μου.
    Για "υπηρεσία" όπως εσύ το αναφέρεις και όχι Εγώ...τι να σου πω τώρα γμτ....δεν μπορώ να ξέρω μέχρι πότε θα "παρέχω"....
    Άγνωστες οι βουλές μου διότι ως γνωστόν είναι άγνωστο το αύριο όλων.
    Εσύ ξέρεις αν αύριο θα είσαι αυτό που είσαι και ότι θα ασχολείσαι με ότι και σήμερα κάνεις και ότι δεν θα σου πέσει το λαχείο να μας αφήσεις όλους στην "μιζέρια" μας και να πας Μαλβίδες μαζί με τον isnogood?

    Εν τάχη και πρόχειρα σου απαντώ ότι θα το κάνω όσο γουστάρω να το κάνω και όσο πιστεύω ότι το κάνω καλά και αυτό με εκφράζει Ελπίζω να Είμαι μόνο καλά όσο με παίρνει ηλικιακά.
    Αργότερα ίσως όταν γεράσω και παχύνω αν δεν έχω ξεκουτιάνει (παίζει και αυτό – ποτέ δεν ξέρεις) σκέφτομαι ν΄ ανοίξω και σχολή εκπαίδευσης για Κυρίαρχους/ες και υποτακτικούς/ες.
    Το ίδιο έχει κάνει και μια καθώς πρέπει Κυρία 72 ετών σήμερα στο Amsterdam. Την σέβονται και την συμβουλεύονται όλοι του "χώρου" ανεξαιρέτως. Αν φυσικά έχει αλλάξει και το καθεστώς που ισχύει στην Ελλάδα (ευελπιστώ πια κάποτε ...του π....η)
    Έχω μακροπρόθεσμα σχέδια.  
    Σε ξενίζουν ολ’ αυτά το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να κάνω και να πω κάτι άλλο διαφορετικό για να σ΄ ευχαριστήσω.
    Όμως ουδεμία σχέση έχει το μέλλον μου με το θέμα (αν σε καίει τόσο το τι θα κάνω στείλε μου pm)
    Μπορώ όμως να σου πω ότι "Αφέντρα" δεν έγινα ξαφνικά για να "παρέχω" υπηρεσίες.
    Δεν το σπούδασα πουθενά το επάγγελμα και δεν έχω κανένα πτυχίο.
    Γεννήθηκα έτσι. Άρα πιστεύω ότι η μοίρα μου θα θέλει και θα πεθάνω έτσι.
    "Αφέντρα" είναι η ψυχή Μου και όχι μόνο το κορμί μου ....!!!! Αυτό απλά ακολουθεί.

    Λες να φτάσω στα 60-70 και άνω και να αποφασίσω ότι επειδή ηλικιακά δεν με παίρνει άλλο να είμαι Αφέντρα να το γυρίσω και να γίνω σκλάβα? Δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό σήμερα.
    Αλλά αν το νιώσω και μου βγει έτσι ... ε, τι να πω?
    Θα το αντέξω και αυτό. Ίσως να συμβεί αν τα καταφέρει Κάποιος να με πείσει να γίνω σκλάβα γι’ Αυτόν. (Θα πρέπει να είναι ....ε δεν μπορώ να τον φανταστώ γμτ)
    Πέρα από την πλάκα θα σου πω ότι έχεις μπερδευτεί αρκετά Don Machino
    Τα παιδιά Μου δεν είναι ανημέρωτα στο θέμα ....το έχω ξαναπεί αυτό. Όπως δεν είναι και ανημέρωτα τα παιδιά που μεγαλώνουν σε πόλεις Amsterdam, London κλπ. Τα δικά Μου (μια που αναφέρεσαι σε αυτά – κακώς αλλά τες πα) είναι και αρκετά μεγάλα για να γνωρίζουν αλλά και για να μπορούν από μόνα τους να κρίνουν.
    Επίσης θα σου πω ότι τα σημερινά παιδιά γενικά δεν είναι και ηλίθια.
    Πηγές ενημέρωσης έχουν τα ΜΜΕ το internet κλπ.
    Δεν περίμεναν εμένα μόνο για να τους πω ότι όλα υπάρχουν και παίζουν στην ζωή.....
    Αυτό που σαφώς έκανα και κάνω, είναι να τους εξηγώ το πως λειτουργούν και εκδηλώνονται όλ΄ αυτά μέσα σε μια ανθρώπινη σχέση για να είναι αυτή υγιής.

    Τώρα στο αν υπάρχουν άντρες - και γυναίκες και στο υπογράφω - που πληρώνουν τέτοιου είδους υπηρεσίες ....αυτό δεν χρειάζεται να το εξηγήσω. Το θεωρούν όπως όλοι μας δεδομένο.
    Το Erotic Museum στην Red Light District και το Sex Museum στο Amsterdam φρόντισαν και γι αυτό.
    Οι Έλληνες ομοφυλόφιλοι αγαπητέ μου, ζουν υπό το καθεστώς καθημερινής κοινωνικής καταπίεσης. Έτσι αρνούνται τις περισσότερες φορές να δημοσιοποιήσουν την φύση τους. Είναι αναγκασμένοι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, να συμπεριφέρονται σαν να είναι ηθοποιοί της ζωής. Αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν άτομα με το δικό σου στερημένο από γνώσεις και φτηνό παραδοσιακά λαϊκό σκεπτικό, που τους κατατάσσουν στους "ψυχωσικούς /σχιζοφρενείς".
    Θα μπορούσα να πω πολλά πάνω στο θέμα μια που ανήκω σε ομάδα Ακτιβιστών και στήριξης των ομοφυλοφίλων. (Η ίδια είμαι straight – το διευκρινίζω για να μη νομίζεις ότι κάνω προπαγάνδα για να υποστηρίξω την δική μου φύση και επιλογή) ...Αλλά δεν είναι του παρόντος.

    Απλά πιστεύω ότι είναι ανθρώπινο και αναφαίρετο δικαίωμα η ελεύθερη επιλογή σεξουαλικής έκφρασης όταν αυτή δεν είναι εγκληματική και δεν βλάπτει κανένα.
    Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του...αν "τον παίρνει" η αν "τον δίνει", δεν με απασχολεί και ούτε είναι δικό μου θέμα. Ποτέ φυσικά δεν ρωτάω αλλά και ούτε το έχω σαν κριτήριο σε καμία περίπτωση. Αν τύχει και το γνωρίζω ποτέ δεν θα κρίνω κάποιον/α για το πόσο άνθρωπος είναι η το πόσο χρήσιμος στην κοινωνία.

    Και για του λόγου Μου το αληθές θα δηλώσω ότι μια από τις καλύτερες Μου φίλες στην Αθήνα είναι Τραβεστί. Έξυπνη, δημιουργική, καλοσυνάτη, καλλιεργημένη, ακομπλεξάριστη, όμορφη και sexy, πετυχημένη επιχειρηματίας, ευαίσθητη, με φοβερή προσωπικότητα και πολύ δυναμική, fun του BDSM να μη το ξεχάσω (γράφει και βιβλίο) και πάνω από όλα ανθρώπινη.
    Τύφλα να έχουν οι Αφέντρες όλες μαζί. Τι δηλαδή και αν κατουράει όρθια?
    Την κάνει αυτό λιγότερο άνθρωπο άξιο να αγαπηθεί?
    (Φίλη Μου Μαρίνα ....... για Σένα !!