Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 14 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δική μου χαρά δεν είναι tender lilly όταν συμβαίνει κάποιοι άνθρωποι και δη Γυναίκες, είτε αυτές είναι σκλάβες είτε και Αφέντρες -δεν έχει σημασία καθόλου - ξεφεύγουν εντελώς είτε λεκτικά αλλά είτε και στην πράξη.

    Όλα αυτά τα δεν τα ευχαριστιέμαι όταν τα διαβάζω ....οι λέξεις χαλάνε την μαγεία όταν χρησιμοποιούνται ασύστολα και άνευ λόγου και ουσίας.

    Φυσικά τα ευχαριστιέμαι στην πράξη όταν γίνεται η δική μου έκλειψη του Ηλίου με την Σελήνη. Τότε και μόνο όλα μου φαντάζουν σημαντικά.

    (Μaley αστειεύτηκα φυσικά)
     
  2. Don Machino wrote:
    "...ξέχασα να σου πώ ότι δεν τους βάζω εγώ όλους "ψυχωσικούς /σχιζοφρενείς, ή ο ομοφυλόφιλους" στον ίδιο κουβά.

    αυτοί μπαίνουν μόνοι τους..."

    Το παραπάνω, φίλε, μου θυμίζει το: ΔΕΝ είμαι ΕΓΩ ρατσιστής...ΕΚΕΙΝΟΙ φταίνε που είναι Αλβανοί!!!
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    Η ανωτερότητα ορίζεται κάθε φορά βάσει κάποιων κριτηρίων.

    Τα περι ανωτερότητας των γυναικών έναντι των ανδρών ή αντιστρόφως, των γόνων ευγενούς καταγωγής έναντι των γόνων πληβείων, των υπέρβαρων αμερικάνων έναντι των ισπανοφώνων και της γαρδένιας έναντι της ορτανσίας, το έχω κατ’ επανάληψη πει πως δε με εκφράζουν. Θεωρώ τα κριτήρια που ορίζουν αυτή την ανωτερότητα αβάσιμα και τις συνέπειες τους, συχνά, από τραγελαφικές ως τραγικές. Βέβαια δεν ξεχνώ πως σε κάτι τέτοια κριτήρια στηρίχθηκαν και στηρίζονται κοινωνικές δομές, αλλά είναι κάτι για το οποίο έγιναν οι πιο πολλές αν οχι όλες οι επαναστάσεις.

    Σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, η όποια ανωτερότητα μεταξύ ανθρώπων, βασίζεται στην ατομική ικανότητα, ταλέντο, καλλιέργεια, τόλμη και ανάπτυξη. Οπότε, απλά καταγράφω για μια ακόμα φορά τη θέση μου και δεν αντιπαραθέτω επιχειρήματα στη λογική της Sm Art Lady γιατί διαφωνώ επί της αρχής.

    Θεωρώ δε σχεδόν άσχετη την όποια «υπεροχή ή ανωτερότητα» με τη σεξουαλική προτίμηση. Ενας sub μπορεί να είναι «ανώτερος» από τη Mistress αν αξιολογηθεί σαν άτομο, αλλά να προσφέρει τον εαυτό του στα πόδια της εκφράζοντας έτσι το ερωτικό του πάθος και προτίμηση. Και φυσικά το ίδιο μπορεί να ισχύει για μια sub. Πόσες sub δεν έχουν προτιμήσει κάτι βαρβατίλες ψυχώ έναντι εμού; (κάνω και πλάκα αλλά είναι κι αλήθεια).

    Και σ’ όσους είναι έτοιμοι να πουν πως αυτά δεν είναι υποταγή αλλά απλό kinky (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το kinky θεωρείται κάτι σαν διαστροφή του BDSM) έχω να πω πως υποβιβάζουν την αξία και τη δύναμη του ερωτικού πάθους.

    Επέστρεφε συχνά και παίρνε με,
    αγαπημένη αίσθησις επέστρεφε και παίρνε με --
    όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη,
    κ' επιθυμία παληά ξαναπερνά στο αίμα
    όταν τα χείλη και το δέρμα ενθυμούνται,
    κ' αισθάνονται τα χέρια σαν ν' αγγίζουν πάλι.

    Επέστρεφε συχνά και παίρνε με την νύχτα,
    όταν τα χείλη και το δέρμα ενθυμούνται....

    …έγραφε o τεράστιος ομοφυλόφιλος ποιητής που πήγαινε με αποβράσματα, απείρως κατώτερά του. Nα τον χαρακτηρίσουμε kinky, …τρομάρα μας;

    Ξεκαθαρίζοντας λοιπόν πως η ερωτική κυριαρχία/υποταγή είναι φαινόμενο πολύ πιο πολύπλοκο από την κοινωνική διαστρωμάτωση ή την ατομική αξία, και πως μερικές φορές εκφράζεται ανάποδα απ’ αυτές, θεωρώ ότι όλοι οι συνδυασμοί είναι πιθανοί.

    Οι τέσσερεις βασικές σεξουαλικές φυλές (ετερόφυλοι άνδρες και γυναίκες, ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες) δεν είναι απόλυτα διακριτές ούτε ομοιογενείς. Θεωρείται πια παραδεκτό ότι όλοι μας έχουμε αρσενικές και θηλυκές πλευρές στο χαρακτήρα μας. Και ο καθένας έχει τις έντονες προτιμήσεις του και τις λιγότερο έντονες. Στην αβυσσαλέα ψυχή του ανθρώπου η ομοφυλοφιλία μπορεί να πάρει πολλές μορφές από την έντονη προβολή του ανδρισμού και το μίσος κατά των ομοφυλοφίλων, ως τις τριγωνικές σχέσεις (που κατά κάποιους είναι remote ομοφυλοφιλία).

    Και για να έρθω στο ερώτημα του Ηλία, «η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο» σε δύο κατηγορίες ανθρώπων, στους έντονα ετερόφυλους και σε εκείνους που φοβούνται πολύ «μην πουστέψουν».

    Πιστεύω πως θα είναι διαφορετικό να εξουσιάζεις έναν αρσενικό από μια θηλυκιά, αλλά αυτό φαντάζομαι εξαρτάται και από τα άτομα και τις ερωτικές τους προτιμήσεις.

    Προσωπικά θα μου ήταν ανυπόφορο να εξουσιάζω ερωτικά έναν μουστακαλή. Για ένα θηλυκό άτριχο αγόρι (18 ετών και μίας μέρας) θα μπορούσα να το εξετάσω, ίσως. Δεν ξέρω. Ποτέ μη λες ποτέ.

    Για τις sub δεν τίθεται θέμα, θα πρέπει να είναι έτοιμες να αγγίξουν γυναικεία κορμιά αν τους ζητηθεί.
     
    Last edited: 16 Σεπτεμβρίου 2006
  4. gaby

    gaby Guest

    Νομίζω κι εγώ ότι έτσι κάπως είναι, όχι μόνο για ν αγγίξουν αλλά και ν αγγιχτούν εκπαιδεύονται αλλά και για να τιμωρήσουν και να τιμωρηθούν από γυναικείο χέρι. Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι η φυσική τους κλίση ή κάτι που έμαθαν, θεωρώ ότι περισσότερο το δεύτερο πρέπει να είναι.

    Το γράφω αυτό γιατί διαβάζοντας μερικά blogs πανσεξουαλικών είδα ότι κανένας τους δε μένει στο ίδιο σημείο για πολύ, για πάνω από ελάχιστους μήνες εννοώ, δηλαδή με τον ίδιο Κυρίαρχο ή στην ίδια πλευρά.

    Αλλα εφόσον ισχύει, γιατί ισχύει και αυτό

    τότε δεν μπαίνει ζήτημα και μία μη πανσεξουαλική σκλάβα τουλάχιστον κάποια στιγμή πηγαίνει με γυναίκα, υποτακτικά ή κυριαρχικά.

    Σωστότατη αυτή η κουβέντα της zofia, αξίζει το δικό της νήμα. Άμποτε  

    ............................................................................................................................................................

    Περί ανωτερότητας:

    Ο Κύριος φον Κλαιστ αναφέρει κάπου αλλού για Ιταλούς και Αβυσσηνούς στην δεκαετία του '30.

    Δεν θα πω ότι ο λόγος που είχε βγάλει ο Χαϊλέ Σελασιέ στην Κοινωνία των Εθνών (τον τότε Ο.Η.Ε.) όταν οι Ιταλοί πάτησαν στην Αβυσσηνία "του" έχει μείνει στα χρονικά ως ένας από τους πιό δυνατούς που έβγαλε ποτέ ηγέτης κράτους σε διεθνές φόρουμ.

    Θα πω τί μου είπε Ιταλός που είχε βρεθεί στην Αβυσσηνία τότε, με αυτούς που νικούσαν. Που έπιαναν αιχμαλώτους Αιθίοπες και τους έβραζαν ζωντανούς σε καζάνια. Το θυμόταν μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

    "Αυτό που βάζει σε κλίμακα τους ανθρώπους είναι η ανθρωπιά και μόνο. Ξέρεις τί είναι να μπορεί να σε κάνει σκουπίδι με μία ματιά του ένας εξαθλιωμένος που αύριο το πρωί πηγαίνει για βράσιμο στο καζάνι; Αυτο είναι ο άνθρωπος και τίποτα άλλο."
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor


    Θα απαντήσω σε αυτά που με αφορούν.

    Προσωπικά βρίσκω ερωτικά και τα δύο φύλα, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό.
    Στο Ds όμως δεν θα μπορούσα να υποταχτώ σε γυναίκα, εκτός κι αν αυτή θα ήταν τιμωρία από Τον Κύριο μου.
    Για να υποταχτώ, πρέπει να νιώσω πως ο άλλος είναι "ανώτερος" με κάποιους τρόπους που μόνο ένας πολύ Ξεχωριστός Άντρας μπορεί να είναι και ανώτερη δεν μπορεί να είναι οποιαδήποτε γυναίκα (για όσους βιαστούν να με κατηγορήσουν για έλλειψη ταπεινοφροσύνης, θυμίζω-ουδέποτε δήλωσα ταπεινοφρονούσα). Το αντίθετο θα έλεγα συμβαίνει, το φύλο μου μου βγάζει έντονα την Top πλευρά μου. Όσο για τους τρόπους κάποιων που δηλώνουν κυριαρχικές το μόνο που μου γεννούν είναι περιφρόνηση, οπότε πως μπορώ έστω να διανοηθώ να υποταχτώ σε άτομο που δεν μου γεννά καν εκτίμηση για να μην μιλήσω για σεβασμό?

    Στον πόνο τώρα, απολαμβάνω να προσφέρω πόνο το ίδιο τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, αλλά να λαμβάνω μπορώ μόνο από άντρα.​
     
  6. Don Machino

    Don Machino Regular Member

    Μακροσκελής η απάντησή σου κυρία SM_Art_Lady... αποδεκτά όσα λες αν και υπερβολική σε κάποια σημεία.
    καλό είναι να μην ειρωνευώμαστε εδώ μεταξύ μας, θεωρώ πάντως οτι και εγώ είμουν ενοχλητικός με τον τρόπο μου.

    να είσαι σίγουρη οτι αν κάποια στιγμη βρεθώ στο χώρο σου δεν θα βρεις λόγο να μου δείξεις την πόρτα. άλλωστε πάντα όταν νοιώθω ότι είμαι ανεπυθίμητος σε κάποια παρέα αποχωρώ διακριτικά.

    συνεχίζω με την περίπτωση των συνανθρώπων μας , που έλεγα μπαινουν στον ιδιο κουβά μόνοι τους. ήταν καθαρά σχήμα λόγου.

    βεβαίως και δεν είμαι ρατσιστής. δεν κάνω λόγο για τους διανοητικά ασθενείς, ψυχωσικούς/σχιζοφρενείς άτομα με κινητικά προβλήματα.. κ.α. είναι θέμα της κοινωνίας και της πολιτείας ειδικότερα να μεριμνήσει. και το πόσο ενδιαφερόμαστε γι'αυτους είναι και ένα δείγμα της ποιότητας του πολιτισμού μας.

    για τους δε ομοφυλόφυλους, τραβεστί και ότι άλλο, καλά κάνουν και να εκφράζονται όπως αισθάνονται.
    αυτό που με ενοχλεί είναι αυτοί οι οποίοι είναι προκλητικοί. όπως και κάθε προκλητικός γενικότερα...
    το ότι είναι άνθρωποι οι οποίοι αποκλίνουν βιολογικά και σεξουαλικά και τον αντίκτυπο αυτού του γεγονότος στον ψυχισμό τους νομίζω το αποδεχόμαστε όλοι.
    Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι αποκλίνουν στην κοινωνική τους ή στην επαγγελματική τους ζωή.
     
  7. Don Machino wrote:
    "για τους δε ομοφυλόφυλους, τραβεστί και ότι άλλο, καλά κάνουν και να εκφράζονται όπως αισθάνονται.
    αυτό που με ενοχλεί είναι αυτοί οι οποίοι είναι προκλητικοί. όπως και κάθε προκλητικός γενικότερα... "

    Εδώ θα με βρεις σύμφωνο.
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Έχεις δίκιο που λες ότι είμαι "υπερβολική σε κάποια σημεία".
    Αυτό το κάνω στον γραπτό μου λόγο από παιδί θυμάμαι. Γίνομαι ενίοτε και γλαφυρή.
    Με αυτόν τον τρόπο θεωρώ ότι καλύπτω το κενό της έκφρασης από την απουσία της οπτικής μας εικόνας και βάζω κάποιον/ους που συνομιλώ περισσότερο στο σκεπτικό μου και τον ψυχισμό μου την δεδομένη στιγμή.
    Έτσι γίνομαι περιγραφική αλλά και ορισμένες φορές συνειδητά υπερβολική.

    Σε γενικές γραμμές η απάντησή σου με κάλυψε Don Machino.
    Ευχαριστώ! 
    Μπορείς να καθίσεις άνετα στο σαλόνι μου! 
     
  9. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Αν μιλάμε για καθαρό σαρκικό σαδομαζοχισμό συμφωνώ πως το φύλο δεν παίζει καταλυτικό ρόλο, καθώς η προσοχή και το ενδιαφέρον τόσο του δότη (σαδιστή) όσο και του λήπτη (μαζοχιστή) είναι στραμμένα στην καθεαυτή πράξη. Όταν όμως εμπλέκονται καταστάσεις εσωτερικές/πνευματικές όπως η Κυριαρχία και η υποταγή, η επιλογή του ατόμου που θα ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη γίνεται ,εκτός των άλλων, και μέσα από λογική διεργασία. Συνεπώς, η σεξουαλικότητα του κάθε ανθρώπου επεμβαίνει στην τελική επιλογή του καθενός πριν δημιουργήσει μια D/s σχέση και επηρεάζει τον ίδιο και κατ' επέκταση την εσωτερική του ανάγκη να εκφραστεί όπως θα ήθελε (Κυριαρχικά ή υποτακτικά).
     
  10. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    προσυπογράφω
     
  11. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    zofia εάν δεν καυλώνεις, εάν δεν φτιάχνεσαι, ποιός ο λόγος τότε καλή μου να παίζεις παιχνίδια BDSM?
    Tα πάντα γίνονται για την καύλα μας ή λανθάνω?
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Re: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Λανθάνετε!

    Αν αυτό που λέει η zofia είναι ίδιο με αυτό που βιώνω κι εγώ ως femsub, αυτό που εννοεί είναι ότι υποτακτική και υποταγμένη και υπάκουη δεν είσαι μόνο τις ώρες της διέγερσής σου αλλά πάντα, τουλάχιστον στον Κύριό σου και από κει και πέρα οπουδήποτε αλλού κρίνει Αυτός.

    Δεν γλύφεις πχ τα πόδια του Κυρίου σου όταν είσαι διεγερμένη, αλλά όταν στο ζητήσει, άσχετα αν νυστάζεις και είσαι με την τσίμπλα στο μάτι.

    Το "έχω πονοκέφαλο τώρα αγάπη μου" δεν γίνεται για μάς τις υποτακτικές "έχω πονοκέφαλο τώρα Κύριε". Απλά δεν υπάρχει