Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 14 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    "Η γεύση των αντιδράσεων, περασμένη μέσα από το θηλυκό πλέγμα έκφρασης"...
    Δεν θα είχα καταφέρει να το εκφράσω καλύτερα, έστω κι αν χρησιμοποιούσα 110 λέξεις αντί για τις 11 που χρειάσθηκαν σε σένα γιά να δώσεις αυτό τον έξοχο ορισμό.
    Είναι όμως κι οι εικόνες φίλε μου, οι πανέμορφες (στα δικά μου τουλάχιστον μάτια) εικόνες που ξεδιπλώνονται μπροστά μας κατά τη διαδικασία προσφοράς και αποδοχής πόνου... Απερίγραπτα δυνατές... Σαν πίνακες του Νταλί...

    Τώρα όσο γι' αυτό:

    ... ομολογώ ότι δεν κατάλαβα. Αν όντως ζητάς απάντηση, μήπως θα μπορούσες να διατυπώσεις το ερώτημα κάπως πιό εύληπτα;
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που η σαδιστική συμπεριφορά του απευθύνεται σε οτιδήποτε μπορεί να αντιδράσει (ανεξάρτητου φύλου και όχι μόνο ανθρώπου ) και μέσω αυτής της αντίδρασης του δέκτη να ερεθιστεί ; Κάπου εκεί κατά την δική μου οπτική βρίσκεται ο αυθεντικός ή καθαρόαιμος σαδιστής .
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Έτσι όπως το τοποθέτησες τώρα, πιστεύω ότι ξαναγυρίσαμε εδώ, στο post #62, εκεί ακριβώς απ' όπου ξεκινήσαμε, δηλαδή στο post #2:

    Ψυχολόγος ή ψυχίατρος δεν είμαι, γιά να κρίνω το κατά πόσο αυτά που λέει ο σεβαστός Don Machino είναι απόλυτα σωστά.
    Αυτό όμως που με χαρά έχω διαπιστώσει από τα όσα έχω διαβάσει ως σήμερα στο forum, είναι το ότι ουδείς των συμμετεχόντων δηλώνει ότι είναι (ή έστω διαφαίνεται από τα γραπτά του ότι είναι) το άκρως, κατ' εμέ, απωθητικό πλάσμα που ο Don Machino περιγράφει...
     
    Last edited: 24 Δεκεμβρίου 2006
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Λειτουργώ σαδιστικά μόνο απέναντι σε άνδρες. Αυτό συμβαίνει επειδή συνδέω το s/m με το σεξ. Αν δεν υπήρχε στο μυαλό μου αύτή η σύνδεση, δεν θα υπήρχε η αναγκαιότητα να ισχύει η συνθήκη της ετεροφυλίας.

    Θέτω και μία ερώτηση: Πολλοί συνομιλητές δηλώνουν ότι το s/m δεν αφορά απαραίτητα στο σεξ (επομένως δεν υπάρχει απαραιτήτως σεξουαλική διέγερση). Σε ποια σημεία θεωρούν ότι διαφέρουν από το σαδιστή που δεν εισπράττει ερωτική ικανοποίηση μέσα από τις πράξεις του, όπως τον περιέγραψε ο Don Machino?
     
  5. DarkPrince

    DarkPrince New Member

    Απάντηση: Re: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Τους...ρατσιστες που τους βαζεις???
     
  6. DarkPrince

    DarkPrince New Member

    Απάντηση: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Οσον αφορα την ουσια της ερωτησης και επειδη ,οπως η SM ART LADY, ετσι κ εγω αντιλαμβανομαι το bdsm μεσω της σεξουαλικης διασυνδεσης,η απαντηση μου ειναι ναι μονο απο το αλλο φυλο.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Θα προσθέσω εδώ μία ίσως πυροδότρα σκέψη, ελπίζω όχι με την κακή έννοια πυροδότρα. 

    Από κάτι βόλτες που έκανα στα ηλεκτρονικά σπίτια αυτών που ετοιμάζουν την M/s conference, από συζητήσεις που είχα, από πράγματα που έχω διαβάσει - έγκυρα ή "έγκυρα" πάντως σίγουρα επαληθεύσιμα, η εικόνα που αποκόμισα είναι ότι τουλάχιστον το "καθαρό" το πλήρες BDSM lifestyle είναι ομοφυλοφιλικό. Ή μάλλον ότι από κει ξεκίνησε και διαμορφώθηκε το BDSM. Το μόνο που έχω εντοπίσει για κυρίως ετεροφυλοφιλικό και μάλιστα κυρίως M/f ετεροφυλοφιλικό, είναι το D/s, ιδίως όταν είναι σχεδόν μόνο του και δεν έχει S/M.

    Δεν έχω σφαιρική γνώση του θέματος, αλλά μπορεί να εξηγούνται έτσι πολλά πράγματα που ξενίζουν πολλούς από μας, πχ τα πρωτόκολλα στο M/s.

    Δηλαδή, οσον αφορά το νήμα τούτο, οι προτιμήσεις, οι διαθέσεις, οι εσωτερικοί περιορισμοί και οι αιτιολογίες όλων άξιες σεβασμού και συζήτησης ως προσωπικές οπτικές. Το γενικό πλαίσιο είναι ότι οι ομοφυλόφιλοι λαιφσταιλερς έχουν συνεισφέρει πάρα πολλά και είναι κυρίως αυτοί που έχουν συνεισφέρει σε ότι αποκαλείται σήμερα BDSM lifestyle.

    Άρα για μένα

    το θέμα δεν είναι το αν είμαστε ρατσιστές ή δεν είμαστε - αδιάφορο - μπορεί ένας BDSMer να είναι άνετα ρατσιστής όπως μπορεί κι ένας ομοφυλόφιλος και οποιοσδήποτε,

    το θέμα δεν είναι αν εμείς αρεσκόμαστε σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις ή αν είμαστε κυρίως ομοφυλόφιλοι που μπορεί κάποιες φορές να προβούν και σε ετεροφυλοφιλικές ερωτικές - σεξουαλικές επικοινωνίες,

    το θέμα είναι ότι το ίδιο το BDSM έχει σε μεγάλο βαθμό διαμορφωθεί για να καλύπτει ανάγκες ομοφυλόφιλων και συνεπώς όσοι κάνουμε BDSM αποδεχόμαστε ότι "το φύλο δεν έχει σημασία"

    Ασφαλώς το νήμα αυτό θέτει το θέμα για να συζητηθεί από προσωπικές οπτικές, η λέξη "γεύση" παραπέμπει στην υποκειμενικότητα, και μάλιστα από προσωπικές οπτικές κατ αρχήν και αρχικά ετεροφυλόφιλων,

    αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτόν τον προβληματισμό...  
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Αγαπητή tender lilly, ένα πράγμα δεν κατάλαβα... Το παρακάτω

    αποτελεί τελικώς άποψη δική σου η οποία αποκρυσταλλώθηκε μετά "από κάτι βόλτες που έκανες στα ηλεκτρονικά σπίτια αυτών που ετοιμάζουν την M/s conference, από συζητήσεις που είχες, από πράγματα που έχεις διαβάσει", ή απλώς μεταφέρεις ως αντικείμενο προβληματισμού κάτι που είδες, συζήτησες ή διάβασες στις βόλτες σου αυτές;

    Όπως και να 'χει, άσχετα με το αν το παραπάνω απόσπασμα αποτελεί δική σου θέση ή μεταφέρεις τη γνώμη κάποιου άλλου ή άλλων, το θεωρώ απόλυτο και απαράδεκτα γενικευτικό (εάν δηλαδή έχει την έννοια του ότι όποιος "BDSMίζει"
    δεν θα 'πρεπε να ενδιαφέρεται γιά το φύλλο του παρτενέρ του).

    Προβληματισμός στον προβληματισμό σου: Μήπως τα πράγματα εμφανίζονται έτσι, απλώς λόγω του ότι η ομοφυλλοφυλική σεξουαλική "ιδιαιτερότητα" είναι απείρως περισσότερο διαδεδομένη από τις BDSM "ιδιαιτερότητες", περισσότερο προβεβλημένη, περισσότερο συζητημένη, και ως εκ τούτου το BDSM τμήμα της μοιάζει τελικώς ως μεγαλύτερο ή περισσότερο βαρύνον από το σύνολο του ετεροφυλλόφιλου BDSM...;

    Κι αυτό πάλι

    ??? !!!

    Και προδότρα σκέψη θα έλεγα εγώ, αλλά αναμφισβήτητα πυροδότρα όπως είπες και συ...
    Οι πυρσοί, να το ξέρεις, έχουν ήδη ανάψει... Δώσε χωρίς καθυστέρηση τις απαραίτητες διευκρινίσεις λοιπόν, γιά να ξέρουμε τουλάχιστον ποιού το σπίτι να πυρπολήσουμε και να μην την πληρώσουν τίποτε αθώοι...
     
    Last edited: 29 Δεκεμβρίου 2006
  9. Last_Dom

    Last_Dom New Member

    τοσα χρονια περασαν , αναζητησεις εμπειριες συζητησεις sessions...
    κι ακομα επιμενουμε να ξεχναμε οτι μια σχεση D/s ειναι σχεση αγαπης και εξαρτησης( σε ολα τα σοβαρα sites του ειδους, αναφερεται φαρδια πλατια στην αρχη)... τα υπολοιπα νομοι κανονες θεωριες υπαρχουν για να ανατρεπονται και να προσαρμοζονται κατα το δοκουν αναμεσα στο ζευγαρι...There are no rules in D/s relationships my friends 
     
  10. Mannia

    Mannia Regular Member

    Κυριαρχια και φυλο... η μηπως οχι!!

    Τελικα εχει φυλο η Κυριαρχια η οχι? Αντιστοιχα και η υποταγη. Αυτο που κανει μια σκλαβα να υποταχθει σε ενα Κυριαρχο, ειναι το ιδιο στοιχειο που θα την εκανε να υποταχθει και σε μια Κυριαρχο? Η οχι? Η κατι αλλο? Αντιστοιχα και για τους σκλαβους η ιδια ερωτηση.
    Και παμε και στην αλλη πλευρα...!
    Ενας Κυριαρχος (οχι bai) θα θελε να υποταξει εναν σκλαβο η οχι? Κι αν ναι, τι ειναι αυτο που θα τον εκανε να θελει κατι τετοιο? Η ιδια ερωτηση αφορα και τις Κυριαρχες, οσον αφορα τις σκλαβες.
     
    Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2007
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Η γεύση ικανοποιείται μόνο από το άλλο φύλο ;

    Προσωπικά δεν διαχωριζω σε φυλα τους ανθρωπους.
    Η αίσθηση της παρουσιας, αυτό που αποπνέει ο απέναντι μου άντρας ή γυναίκα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας καθορισμού της δικής μου αντιμετώπισης προς αυτον. Με ελκύουν τα όμορφα μυαλα η ευγένεια που θα φανει στο βλέμμα ή και στις κινήσεις, αντιστοιχα όμως και η όποια κρυμένη προστυχια. Μ αρέσουν οι ισχυροι κ αρρενωποι αντρες και σίγουρα ειναι η πρωτη μου επιλογη, δεν θα πω οχι όμως σε ένα θηλυκο που βλεπω οτι ανυποψίαστο θέλει να παίξει μαζι μου.


    ps Να ευχαριστήσω τον φίλτατο Dolmance για την διόρθωση.. κακο πραγμα να μαδαει κανεις..
     
    Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2007
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Ευτυχώς. Αν τους διαχώριζες σε φύλλα μπορεί να μαδούσαν. Ας παραμείνουμε στα φύλα.
     
    Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2007