Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γκάφα της ημέρας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lina, στις 31 Ιανουαρίου 2011.

1. lina

lina Regular Member

Κι αρχίζω πρώτη...
    μοοοολις έστειλα απαντητικό πιμι στο... Ρικάρντο...     :retard:

αυτό το ντεκαπάζ πόσο καιρό, μετά το ξύρισμα της κεφαλής, κρατάει??? 

2. heeler

heeler Regular Member

Απάντηση: Η γκάφα της ημέρας...

ΑΠΑΙΧΤΗ!!! Μήν μου πεις οτι σου απάντησε κιόλας?????

3. lina

lina Regular Member

Ε! Ναι! Κι άμα μπορούσε θα με χαστούκιζε κιόλας... Πάντως σαν αληθινό είναι κι αυτό που λέει "αυτόματη απάντηση" ανήκει στην σφαίρα του απόλυτου εξευτελισμού... 

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Τουλάχιστον την γκάφα σου την ξέρεις εσύ και ο Κωνσταντίνος.
    Τι να πω εγώ που έγραψα ένα όχι τόσο..."κόσμιο" μήνυμα περιγράφοντας συγκεκριμένες στιγμές προηγούμενης μέρας- ενώ ήθελα να το στείλω στον Κύριό μου - και πάτησα αποστολή sms στην τελευταία κλήση που ήταν η....μάνα μου?
    Ακόμα δεν σηκώνει τηλέφωνο η έρμη μάνα και αναρωτιέμαι, έπαθε εγκεφαλικό ή απλά δεν ξέρει τι να μου πει?

5. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

xaxaxaxaxxaxaxa.... κορίσια σας ευχαριστώ και τις 2...μου φτιαξατε την μέρα....αχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

6. Απάντηση: Η γκάφα της ημέρας...

εγώ την πάτησα με τον προϊστάμενο μου
    πετάχτηκα για λίγο στο δίπλα γραφείο και κατά διαβολική σύμπτωση ήρθε στον υπολογιστή μου να ψάξει ένα αρχείο
    το αρχείο δεν το βρήκε
    βρήκε bdsm φωτογραφίες κατά την αναζήτησή του όμως- που ήταν καλά φυλαγμένο αλλά η ατυχία μου δεν έχει όρια!

από τότε κάπως με κοιτάζει......

7. Astrovroxi

Μήπως έχει τα ίδια γούστα?   Γιά σκέψου το καλύτερα!   Τουλάχιστον ειναι....  "ενδιαφερων" τύπος?

8. Απάντηση: Η γκάφα της ημέρας...

έχω μία αρχή: ποτέ δεν χέζουμε εκεί που τρώμε

όχι τίποτε άλλο ,αλλά μπορεί να με μετατάξει στον Έβρο! 

9. Astrovroxi

Σωστή "αρχή".Χαίρομαι που την έχεις! Αν και εμείς στην Πελοπόννησο το λέμε...."εκεί που βγάζω το ψωμί μου δεν βάζω την ψωλή μου".

10. Uther

Uther Contributor

Είχα δώσει εντολή κάποια στιγμή σε έναν σκλάβο να μου στείλει μία φωτογραφία με συγκεκριμένες προδιαγραφές.
    Μετά απο 4 ώρες μου στέλνει email (Περιμενα τη φωτογραφια στο κινητο μου ως συνήθως) και το ανοίγω. Πριν προλάβω να το δω για να δω τι είναι αυτο το email, ερχεται μια συναδελφος και μου ζηταει να τις δειξω ενα αρχείο/ Ο υπολογιστής κολλάει για δευτερόλεπτα, και καθώς πατάω να κατέβει ένα απο τα ανοιχτά πραράθυρα, κατεβαίνουν όλα εκτός του firefox, που δείχνει το ανοιγμένο email, με τον σκλάβο, γονατιστό, τα χέρια πίσω απο την πλάτη
    , με το Boxer και ένα μαστίγιο στο στόμα.  .... ...  .... 
    Χαίρομαι μόνο που δεν του είχα ζητήσει κάτι πιο extreme... ..αγχώθηκα τόσο πολύ που μου πήρε 2 λεπτά να καταφέρω να πατήσω το x κατά την διάρκεια των οποίων η συνάδελφος κοίταζε τα χαρτιά της και ξερόβηχε. Από τότε σταμάτησα να ζητάω φωτογραφίες.

11. blindfold

blindfold Contributor

η γκάφα της ημέρας ,ρομαντική βόλτα για καφέ σε ένα αναψυκτήριο μέσα σε ένα ήσυχο πάρκο ,μόνο που έτυχε να έχει βραδιά latin ...

12. darksoul

darksoul Regular Member

καναμε και μια μεγαλητερη,κατι ξεχασαμε πισω απο ενα μαξιλαρι