Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η γκάφα της ημέρας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lina, στις 31 Ιανουαρίου 2011.

1. lina

lina Regular Member

Απάντηση: Η γκάφα της ημέρας...

Εχμ... το... δημόσιο σκέφτηκα πρίν που το πρωτοείδα... είμαι κακιά?

2. sw

sw

Γυρω στο 1995 στη λεσχη του trial (αγωνιστικη λεσχη μοτοσικλετας ) οπου ημουν την περιοδο εκεινη ΤΑΜΙΑΣ.
    Παντοτε, 10ετιες τωρα, εκανα ΒΔΣΜικες κατασκευες. Ειχα λοιπον φωτογραφησει πολλα δερματινα αξεσουαρ που κατα καιρους ειχα φτιαξει, για να τα δειξω μετα σε καποια φιλη του χωρου μας, για να διαλεξει και να της τα φτιαξω.

Ε! μετα τη συναντηση της λεσχης, ξεχναω το σακιδιακι πλατης στη λεσχη και φευγω για το ραντεβου!
    Φτου!!!!

Την επομενη βδομαδα αναζητωντας το σακιδιακι διακριτικα στη λεσχη, δεε βρισκω τιποτα...
    Ενας πλακατζης συναδελφος, αφου μαζευτηκαμε ολοι για να συζητησουμε το θεμα της βδομαδας (οργανωση κ ετοιμασια του επομενου αγωνα), σε απαρτια... σηκωνεται και λεει : Πριν ξεκινησουμε θελω να ευχαριστησω τον Γι ργο που μεσα στο σακιδιακι του , εχει "ολα τα λεφτα"! (...μονο τις φωτογραφιες ειχε!). Και μου ριχνει ενα βλεμα ολο νοημα... καθως μου το φερνει! Καλα που το δικαιολογουσε η ιδιοτητα μου εκεινη την περιοδο και περασε ασχολιαστο το πειραγμα του!

Γι ργος

3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Μια χαρά!
    Έστειλα κι εγώ μήνυμα στον Ρικάρντο!  

4. Kat

Kat Regular Member

Δεν είχε περάσει πολύς καιρός που είχα κάνει το piercing κάτω από τη γλώσσα, συνεχεια πηγαινα στον καθρεφτη να το θαυμασω! Ω τι ωραιο που ειναι, πόσο δικιο είχε ο αφέντης μου! Χαιροταν η Κατ.
    Ψιλοαρρωσταινει η Κατ. Ή μάλλον πνιγόταν από το βήχα. (Βήχας όχι αστεία- καθάριζαν οι πνεύμονες). Έρχεται λοιπόν ο γαμπρός μου ο γιατρός να με εξετάσει:
    "Κααατ, άνοιξε το στοματάκι σου".
    Το ανοίγει η Κατ δισταχτικά επαναλαμβάνοντας απο μέσα της "όχι πάνω η γλώσσα-όχι πάνω η γλώσσα!".
    "Κατέβασε τη γλώσσα σου να δω τις αμυγδαλές σου".
    Γκντουπ! Πάνω η γλώσσα η Κατ!
    Τον βλέπω να πρασινίζει, κοκκινίζει.
    "ε δεν έχεις τίποτα, μια χαρά είσαι"..
    Δεν ξαναρωτησα τη γνώμη του για piercing στις ρώγες..

5. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Re: Απάντηση: Η γκάφα της ημέρας...

κατι εχασα εδώ.... ηταν δεμενη η γλώσσα με τα piercing στις θηλες;