Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η διαμόρφωση της ηθικής του υποτακτικού .

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 27 Σεπτεμβρίου 2006.

1. tithon

tithon Contributor

δεν είναι απειλή η αδυναμία της σχέσης να εξελιχθεί. είναι, τις περισσότερες φορές, διαπίστωση.

2. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Το καταλαβαίνω ότι σαν λέξη δεν είναι και η ηθικότερη αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και αυτός ο λόγος της επιλογής της.
    Όμως, πως συνδυάζεται εν γένει ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησα για την διακοπή μίας σχέσης από την πλευρά του κυριαρχικού μέλους με τον σεβασμό σε αυτή την συγκεκριμένη μου διαφωνία ?

Προσωπικά την αντιλαμβάνομαι ως μία πολύ σωστή και πολύ όμορφη παρομοίωση για τον ρόλο της αντικειμενικής ηθικής στο καθέναν μας, είτε σαν φραγμό και εμπόδιο όταν η προσωπική ηθική και τα θέλω είναι σε αντίθεση με την κοινή ηθική ή σαν επιστροφή από την προσωπική ανηθικότητα(κρινόμενη από την κοινή ηθική) στην κοινή ηθική.

Μου είναι πολύ όμορφα κατανοητό αυτό που έγραψε ο ποιητής.

Last edited: 9 Οκτωβρίου 2017
  3. brenda

brenda FU very much

Τελικά αυτή η ηθική δεν είναι και πολύ κοινή ή είναι υπερβολικά ''κοινή''.

4. femdomstories

femdomstories έχω μια μεταχειρισμένη, ενδιαφέρεσαι Auto?

να τα περί ηθικής και λίγο ο Γιαλόμ και το κόλλημα πολλών ψ με τον Φρόυντ και την ψυχολογία που απορρέει από την σεξουαλικότητα και μόνο, μου θύμισαν αυτή την γνωστή πρόταση σε αρκετούς,

''Ίσως Εγώ και το σώμα μου να έχουν οργανώσει μια συνωμοσία πίσω απ΄την πλάτη του ίδιου μου του νου'' Βάλτε στη θέση του Εγώ τον Κ, που είναι το Εγώ του υ κατ' εμέ, και θα καταλάβετε.

Last edited: 10 Οκτωβρίου 2017
  5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Nτιπ άσχετη είσαι ρε παιδί μου...
    <<Ηθική>> είναι ο λογότυπος μιας εταιρείας που φκιάνει πολύ καλούς προβολέις ομίχλης για αμάξ'α και μετά που πήρε ταπάνω της η πληροφορικιά έφκιανε και μπρελόκ που αν χανόσανε, πάταες το κουμπί στο μπρελόκ κι αυτό έκανε πίου-πίου και όσο πιο συχνό το πίου - πίου, τόσο πλησίαζες σπίτι σου κι έφτανες. Είχε κι ο Τζέμης Μπόντ τέτοιο και παρακολούθαγε τους οχτρούς του, ούτε 007 έχεις δει... Αίχος ρε..! Οδηγάς κιόλας..! Ντρουπή σ'..!
    Αυτό ρε συ είναι από μια ρεκλάμα που είχε βάλει στα περγιοδικά και τση φηρημίδες τότε...

6. brenda

brenda FU very much

Με έχεις αποσβολώσει λέμε! 
    Πως είναι δυνατόν το Κ να είναι το Εγώ του υ?
    Αυτή είναι μια βαθιά ψυχαναλυτική προσέγγιση του bdsm.
    Μήπως πρέπει να την σκεφτούμε?
    Γιατί ο έρμος ο Νίτσε μιλούσε για τις ημικρανίες του και επέλεγε να τις αντιμετωπίζει σαν ''καθαρτικό σπασμό''.
    Κάπως έτσι προέκυψε και το ''Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό'', που το φτιάσαμε μέχρι και ποπ τραγούδι.
    Γαμάτη ατάκα, το σωστό να λέγεται, αλλά πορκέ να υποκαταστήσει το Κ το Εγώ?
    Απεμπολείται το Εγώ μέσα από το bdsm?
    Να ενημερώσουμε τον κόσμο αν γίνεται, θα σωθούμε όλοι!  

7. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ο Νίτσε δεν είχε πονοκέφαλο γιατί τούπεσε βαρειά η Ιλιάδα όταν την πρωτοδιάβασε κι έμεινε ζντουπ γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει και δεν κατάλαβε ποτέ και ούτε θα καταλάβαινε κι εκατό ζωές να ζούσε..?
    Μπερδευούτανε πολύ ο άνθρωπας, λογικότατο, "βίλντε λόιτε" από κεί, "θεώνομαι παντού" από δω μεριά, τι να σε κάνει ο άνθρωπας, τον έπιασε πονοκέφαλας...
    Ακούς εκεί πονοκέφαλος, τύφλα τον έπιασε, κι έφερε το φως στο καταπώς τον βόλευε, τουλάχιστον ο άλλος ζήταγε πιο πολύ φως πριν τινάξει τα πέταλα...
    Ελληνιστί: Δυσκολότατη η διάκριση της πούτσας απ' την βούρτσα..!

Δεν είχανε κι ασπιρίνες τότε, γάμα τα..!

8. brenda

brenda FU very much

Είθαι κακούληθ να το κθέρειθ... 

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Πα να πει πάααααρα πολύ καλός άνθρωπας αυτό..!

10. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

11. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Τιντουτο

12. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

A.L.C.S.R. © = Average Level of Compulsion, Spasticity and Retardation