Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η δύναμη ως παράγοντας έλξης για υποτακτικούς, και τα κουβαδάκια!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος xartaetos, στις 29 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. xartaetos

    xartaetos New Member

    όχι!  
     
  2. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Re: Απάντηση: Η δύναμη ως παράγοντας έλξης για υποτακτικούς, και τα κουβαδάκια!

    Mε αφορμη τις ακολουθες σκεψεις, οι οποιες εκφραστηκαν οχι μονο απο την zofia σε αυτην την συζητηση-

    α) Εχω κουραστει να ακουω οτι οι αντρες που ενδιαφερονται για την εμφανιση ειναι φετιχιστες. Μπορει ναι, μπορει και οχι, σιγουρα υπαρχουνε πολλοι αντρες που δηλωνουν υποτακτικοι αλλα που ψαχνουνε την Mrs. Smith στην σκηνη με το μαστιγιο. Με γεια τους και χαρα τους, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, απλα απο την δικη μου. Αυτο ειναι αμφιβολο ομως αν μιλαμε για αντρες που ενδιαφερονται για μια μεση εμφανιση και οχι για φαντασιωσεις Κυριαρχης γυναικας τυπου Angelina Jolie. Εγω δεν στελνω την φωτο μου πριν καποιος περασει τις διαδικασιες (βλ. προηγουμενο ποστ σε αυτο το thread) αλλα δεν ειμαι αφελης και ξερω οτι οταν γνωρισω καποιον, οσο υποτακτικος κι αν ειναι θα αποφασισει ΚΑΙ με βαση την εμφανιση μου αν θελει να υποταχθει. Το προβλημα δημιουργειται οχι οταν αυτο συνυπολογιζεται αλλα οταν καθοριζει. Οποια γυναικα κυριαρχος και βανιλλα πιστευει οτι η εμφανιση της δεν μετραει καθολου (περα απο φαντασιωσεις για το αν θα επρεπε η οχι) περναει υπερβολικη ωρα μπροστα στο pc της και πρεπει να αρχισει να σκεφτεται να σταματησει να παιζει σε fantasy games online.
    Επισης, σκεφτειτε το ακολουθο- οι αντρες υποτακτικοι που νοιαζονται για εμφανιση ειναι φετιχιστες, οι αντρες κυριαρχοι δεν ειναι real Masters γιατι οι πραγματικοι ενδιαφερονται μονο για υποτακτικοτητα. Εγραψα ομως εγω πριν λιγες μερες οτι η εμφανιση μετραει για μενα και δεν επεσαν 25 ποστ να με φανε-αναλογιστειτε ποιες θα ητανε οι αντιδρασεις ομως αν το ειχε γραψει αυτο ενας αντρας κυριαρχος...
    β) Οι γυναικες δεν παραπονιουνται για βαρος και για ενα σωρο ασουλουπωτα στα ατομα με τα οποια σχετιζονται οχι μονο στο lifestyle αλλα και σε vanilla. Αυτο δεν συμβαινει επειδη οι γυναικες ειναι 'καλυτερες' και μη 'επιφανειακες' (πχ οι αντρες δεν κοιτανε τοσο το ποσα χρηματα κερδιζει μια γυναικα) αλλα ειναι διαφορες μεταξυ των φυλων που ειναι γνωστες και που ειναι αφελες να περιμενουμε οτι στον χωρο μας θα εκλειπουν. Το πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι στις gay κοινοτητες-οι αντρες ενδιαφερονται για την εμφανιση και πολλοι ομοφυλοφιλοι αντρες ειναι γυμνασμενοι που προσεχουν τον εαυτο τους.
     
  3. xartaetos

    xartaetos New Member

    :alien:

    χμμμ.. εξαντλήθηκε το θέμα..

    νομίζω οτι θα 'θελα να το "κόψω" αυτό το "νήμα"..
    κωνσταντίνε??

    (ασε που ήταν και λίγο προβοκατόρικο..)
     
  4. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Η δύναμη ως παράγοντας έλξης για υποτακτικούς, και τα κουβαδάκια!

    Οχι δεν εχω απαιτησεις απο Εκεινον. Μπορω να ζητησω οτιδηποτε ευγενικα και να πω οτιδηποτε σκεφτομαι και Εκεινος Κρινει τι θα μου Δωσει. Φυσικα ειχα και εγω κριτηρια και θελω οταν Τον γνωρισα και αρχισα να μιλαω μαζι Του. Ο καθενας μας εχει μια συγγεκριμενη εικονα στο μυαλο του για το πως θελει να ειναι ο συντροφος του σε οποιαδηποτε σχεση. Η αληθεια ειναι πως μιλουσαμε πολυ καιρο και μεσω ιντερνετ και μεχρι που να βρεθουμε δεν ειχα μια συγγεκριμενη εικονα για το πως Ειναι εξωτερικα. Οχι γιατι δεν ηθελα να μαθω, απλα ποτε δεν το ζητησα. Τγχανει να Ειναι (για μενα) Ενας Ελκυστικος εξωτερικα Αντρας. Ομως ακομα και ο Διδυμος Αδερφος του Κουασιμοδου να Ηταν δεν θα με πειραζε γιατι απλα η υποταγη μου μαζι Του βγηκε φυσικα και για αλλους λογους.

    Οταν ειπα πως εφαγες πορτα γιατι ειχες απαιτησεις δεν εννοω ουτε τα θελω σου ουτε τα κριτηρια επιλογης σου. Εννοω τον τροπο που τα εκφραζεις αυτα και την χρονικη στιγμη. Η υπομονη και η υποτακτικοτητα που δειχνεις. Ζητας αυτοκυριαρχια, ποια ειναι ομως η δικια σου αυτοκυριαρχια αν δεν μπορεις να περιμενεις να σου δειξει Εκεινη οταν και οποτε νομιζει πως ειναι εξωτερικα. Και τελοσπαντων δεν πιστευω πως η Κυριαρχεια εχει αληθεια καμια σχεση με την εξωτερικη εμφανιση αλλα με τον αερα και τον τροπο του αλλου. Φυσικα στην επιλογη ερωτικου συντροφου ειναι αλλιως, αλλα εδω δεν ψαχνουμε να κανουμε παλινδρομικες κινησεις, ψαχνουμε κατι συγγεκριμενο......
     
  5. xartaetos

    xartaetos New Member

    Re: Απάντηση: Η δύναμη ως παράγοντας έλξης για υποτακτικούς, και τα κουβαδάκια!

    Ο βαθμός αυτοκυριαρχίας μου είναι κοντά στο απόλυτο μηδέν ελβίρα!
    Γι'αυτο και είμαι υποτακτικής ψυχολογίας.

    Κοίτα, το τρίκ είναι απλό. Εγώ, που έχω αδύνατη θέληση, μικρή αυτοκυριαρχία κλπ, βρίσκω μια γυναίκα με ακριβώς τα αντίθετα χαρακτηριστικά και της προσκολλούμαι σαν τσιμπούρι!

    Γιατί? Διοτι έτσι λύνω όλα μου τα προβλήματα. Δεν έχω αυτοκυριαρχία στο θέμα Α? Μου το επιβάλει με το ζόρι αυτή. Δεν μπορω να αποφασίσω για το Β? Αποφασίζει αυτή! Δεν έχω τη δυναμη της θέλησης να αρδάξω το Γ? Με αναγκάζει αυτή!!!

    Και ελπίζοντας να με ανεχτεί για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, η ζωή συνεχίζεται!

    βλέπεις??  
     
  6. pax

    pax Regular Member

    Αυτή η συγκεκριμένη φράση με έκανε να γελάσω  , είναι καλό να έχεις απαιτήσεις και δεν βρίσκω καθόλου παράλογη τη συγκεκριμένη απαίτηση, αλλά μάλλον αρχίζεις να μπερδευτείς την κυρίαρχο με τη μαμά όταν λες:

     
  7. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η δύναμη ως παράγοντας έλξης για υποτακτικούς, και τα κουβαδά

      αν ειναι οντως ετσι μαλλον πρεπει να σκεφτεις παλι μερικα πραγματα και να επαναπροσδιορισεις μεσα σου....η υποταγη δεν δινεται λογω αδυναιμιας να τα βγαλεις περα μονος σου και οι υποτακτικοι δεν ειναι τσιμπουρια!!!!!!!!!!!!!!!....αν δειξεις την δικια σου αυτοκυριαρχια πρωτα μπορει αν το κρινει καποια να παρεις και λιγη κυριαρχεια....

    Τελοσπαντων οπως ειπα στον χωρο υπαρχουν πολλα. Τα αξιολογα ατομα βρισκουν αξιολογα ταιρια. Και οι αλλοι μενουν με τους αλλους.
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2007
  8. xartaetos

    xartaetos New Member

    οχι pax! δε μπερδεύω την κυρίαρχο με τη μαμά μου!

    1ον δεν φαντάζομαι σε καμία περίπτωση την κυρίαρχο να σιδερώνει (εκτός αν είμαι εγώ πάνω στη σιδερώστρα! αουτς!   )

    2ον Η μαμά μου είναι χοντρή!!

     
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2007
  9. fractal

    fractal Regular Member

    Είναι εκπληκτικό πόσο συχνά επανέρχονται κάποια θέματα και πόσο συχνά ξανακούγονται με διαφορετικό τρόπο τα ίδια πράγματα.
    Μήπως δεν έχει τύχη σε όλους τους sub κάποιο freak show;;
    Λυπάμαι αλλά δεν μου φτάνει μόνο το μυαλό (αδιανότητο μια DOMME αγράμματη) αλλά και μια κάποια εμφάνιση και δε μιλάμε για μοντέλο και το εννοώ.
    Αυτό για υποστήριξη της αρχικής ένστασης του x.
    το ίδιο και η δικιά μου.
     
  10. lalakis48

    lalakis48 New Member

    Καλώς ή κακώς η "μαμά" πάντα μπλέκεται σε αυτό το παιχνίδι, άλλες φορές απλά ως έννοια ή ώς ρόλος και άλλες φορές ως συγκεκριμένο πρόσωπο.
    Οπότε δεν έχει νόημα να κατηγορούμε κάποιον ότι μπερδεύει την αφέντρα με τη μαμά του αλλά ούτε και να προσπαθούμε να πείσουμε ότι δεν την μπερδεύουμε ...
     
  11. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Η δύναμη ως παράγοντας έλξης για υποτακτικούς, και τα κουβαδάκια!

    χαχαχαχα! Ευφιεστατη ανατρεπτικη σκεψη. Το τελειο επιχειρημα. Εγραψες! (και μαλλον ειναι δειγμα αυτοκυριαρχιας το να μπορεις να αντεπεξερχεσαι με χιουμορ ως αντεπιχειρημα. +1 στη βαθμολογια σου)

    Ει! Αυτοκυριαρχια απο ενα υποτακτικο; Αυτο ειναι perversion! Το αγαπημενο δικο μου perversion. Και εσυ Elvira το βαζεις στο τραπεζι; Θα μου το φανε τωρα οι βουλιμικες αφεντρες και σκλαβες  

    Χωρις αστεια τωρα.
    "Αυτοκυριαρχια υποτακτικων". Πιστευω οτι ειναι ενα καλο θεμα που δεν εχω δει να εχει αναπτυχθει μεχρι τωρα.

    και μια απορια για τον χαρταετο:
    Ποια η διαφορα του χοντρου απο το κουβαδακι;    
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2007
  12. pax

    pax Regular Member

    Ήταν μέτρο σύγκρισης, όχι κατηγορία