Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εκπαίδευση ενός s.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 19 Μαρτίου 2009.

?

Η εκπαίδευση ενός s.

  1. 1

    0 vote(s)
    0,0%
  2. 2

    28,6%
  3. 3

    28,6%
  4. 4

    7,1%
  5. 5

    21,4%
  6. 6

    14,3%
  7. 7

    0 vote(s)
    0,0%
  1. Syrah

    Syrah Contributor

    1. Η εκπαίδευση ενός s πρέπει να βασίζεται σε κάποιο τυποποιημένο μοντέλο εκπαίδευσης, για να είναι με βεβαιότητα επιτυχής.

    2. Τα τυποποιημένα μοντέλα εκπαίδευσης δεν έχουν επιτυχία σε s όλων των ιδιοσυγκρασιών, γι αυτό πρέπει να προσαρμόζονται ως ένα βαθμό στην κάθε περίπτωση.

    3. Κάθε s είναι ένα case study γι αυτό θα πρέπει να σχεδιάζεται ειδικά για την περίπτωσή του ένα πλάνο εκπαίδευσης.

    4. Η εκπαίδευση του s δεν χρειάζεται να είναι δομημένη, άρα δεν χρειάζεται να έχει σχεδιαστεί εξ αρχής με αρχή - μέση - τέλος. Μπορεί να αποτελείται από αυτοτελείς εκπαιδευτικές συνεδρίες σποραδικού χαρακτήρα, όταν προκύπτει συγκεκριμένος λόγος για εκπαίδευση, δηλαδή συγκεκριμένο πρόβλημα στη συμπεριφορά του s που πρέπει να διορθωθεί.

    5. Η εκπαίδευση είναι εύρημα της BDSMικής κουλτούρας, που κρίνεται ως πλεοναστικού χαρακτήρα. Για μία βιώσιμη σχέση μεταξύ Μ και s δεν υπάρχει αναγκαιότητα εκπαίδευσης, παρά μόνο αναγκαιότητα θέλησης και των δύο μελών να είναι μαζί. Φόρμουλα ομαλής συνύπαρξης θα βρεθεί και από τους δύο στην πορεία.

    6. Ένας συνειδητοποιημένος (ως προς την τάση του) s οφείλει να έχει καλλιεργήσει από μόνος του τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα του που θα του επιτρέψουν, αφενός να είναι σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες που θα του ζητηθούν, αφετέρου να ψυχανεμιστεί τις ανάγκες του Μ και να (προσπαθήσει) να τις ικανοποιήσει πριν καν διατυπωθούν.

    7. Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ / Δεν με καλύπτει καμία από τις παραπάνω επιλογές (Στην περίπτωση αυτή παραθέστε μία διατύπωση που θα σας κάλυπτε).
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Η εκπαίδευση ενός s.

    Ψηφισα την 5η επιλογη, αλλα ειμαι αναμεσα στην 4η και στην 5η 
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Η εκπαίδευση ενός s.

    μια χαρα ψηφισες , ασε τις παρασπονδιες!  
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η εκπαίδευση ενός s.

    Respect 
     
  5. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    το 7.Αν μιλαμε για μια εφημερη σχεση κανενα απο τα ανω ερωτηματα δεν εχει νοημα.Αν υπαρχει θεληση για κατι σοβαρο και μονημο καλο θα ηταν η αντιμετωπιση τις καθημερινοτιτας να ειναι πρωτη προτερεωτιτα,ολα τα αλλα ανακαλυπτωντε απο μονα τους.Το ερωτιμα ειναι λοιπων εχουμε αυτην την ικανοτητα,η απλα ειμαστε εφημερη υδωνιστες?
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Το 1. και το 6. όχι
    Είμαι ανάμεσα στο 2, στο 3, στο 4 και στο 5. Αν είχα περισσότερες γνώσεις περί εκπαίδευσης ίσως να κατέληγα κάπου, με μεγαλύτερη σιγουριά.

    Αναφορικά με το 2 και το 3 : Τείνω προς το 3 αν και το 2 δεν μου φαίνεται λάθος τρόπος σκέψης. Είναι τρομερά πολύ πιθανό για έναν Κ ,να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, χωρίς να χρειαστεί να εφεύρει ένα σύστημα εκπαίδευσης, δομημένο αποκλειστικά πάνω στον σκλάβο του.

    Όσον αφορά στο 5, θα συμφωνήσω σε όλα πέρα της πρώτης πρότασης. Αυτό που είναι πρωταρχικά αναγκαίο είναι το να θέλουμε να είμαστε μαζί και να προσπαθήσουμε να το επιτύχουμε. Η "φόρμουλα ομαλής συνύπαρξης" θα μπορεί όμως να περιέχει και κομμάτια εκπαίδευσης, οπότε και να αποτελεί τέτοια.

    Ίσως το 4 είναι τελικά αυτό που με εκφράζει περισσότερο, καθώς το "πρόβλημα συμπεριφοράς" είναι αρκετά γενικό για να περικλύει σχεδόν τα πάντα..


    υγ: δεν ήξερα πως υπάρχουν τυποποιημένα μοντέλα εκπαίδευσης..
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Η εκπαίδευση ενός s.

    Η απάντηση δεν είναι μια και είναι ανάλογη με τα μέρη που συμμετέχουν στην κάθε φορά εξεταζόμενη σχέση...