Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η εκπαίδευση στο bdsm μπορεί να καταλήξει σε ευτυχία ή ναυάγιο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Amanteus, στις 10 Μαϊου 2010.

1. vautrin

vautrin Contributor

Re: Απάντηση: Η εκπαίδευση στο bdsm μπορεί να καταλήξει σε ευτυχία ή ναυάγιο;

"Είχα ωραίο ταξίδι· ναυάγησα".

Νίτσε.

2. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, MasterJp.

Παίρνοντας το θάρρος να ερμηνεύσω τoν μεταφορικό λόγο του DreamMaster, σε συνάρτηση πάντα με το "κάψιμο" μίας γυναίκας που αποφασίζει και δέχεται να προχωρήσει σε μία πορεία εκπαίδευσης προς την σκλαβοσύνη, βλέπω σε πόσο μεγάλο βαθμό η αίσθηση της υπευθυνότητας ενός Μάστερ που εκπαιδεύει μία γυναίκα για σκλάβα (για δική του ή για άλλον ή έτσι αόριστα για άλλους) τον οδηγεί να δράσει σύμφωνα με το υλικό που έχει στη διάθεσή του. Εάν για παράδειγμα μία γυναίκα δεν κάνει για σκλάβα, τότε θα πρέπει να την αφήσει να συνεχίσει τον δρόμο της ως ελεύθερη ή ως υποτακτική.

Τί γίνεται όμως αν η γυναίκα κάνει για σκλάβα, απλά δεν κάνει για δική του σκλάβα; Νομίζω εκεί κολλάει αυτό που είπατε κάποτε, ότι η σκλάβα θέλει να είναι μόνο αυτό που θέλει ο Αφέντης της, και αν δεν το θέλει, τότε είναι με λάθος Αφέντη.

Εάν συνεχίσω με τις τολμηρές ερμηνείες μου, θα πρέπει να πω ότι η μπιγκόνια ενός μπορεί να είναι η πορτοκαλιά ενός άλλου. Κι εκεί που κάποιος θέλει μόνο να σκύψει και να μυρίσει για λίγο αυτό που ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως μπιγκόνια, ένας άλλος θέλει και μπορεί να καρπωθεί αυτό που ο ίδιος αντιλαμβάνεται ως πορτοκάλι.

Δεν μπορεί να ισχύει αυτό; Σας φορτώνομαι λίγο, αλλά είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα, please indulge me...

3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Re: Η εκπαίδευση στο bdsm μπορεί να καταλήξει σε ευτυχία ή ναυάγιο;

να με συμπαθατε που πεταγομαι ,αλλα αν ισχυει αυτο που λεει ο Master Jp η σκλαβα δεν μπορει να ειναι τιποτε αλλο απο ενα κομματι πλαστελινη.Ουτε μπιγκονια,ουτε πορτοκαλια,ουτε καν περδικακι.Ολ'αυτα εχουν καποια σταθερα χαρακτηριστικα,ιδιαιτερα και σταθερα για το καθ'ενα ειδος.

4. GRD

GRD Great Red Dragon

Απάντηση: Re: Η εκπαίδευση στο bdsm μπορεί να καταλήξει σε ευτυχία ή ναυάγιο;

Ωραίο  

Ανδρ(ε)ας

5. dora_salonica

Re: Απάντηση: Re: Η εκπαίδευση στο bdsm μπορεί να καταλήξει σε ευτυχία ή ναυάγιο;

Νομίζω πως η σκλάβα είναι κάτι σαν πλαστελίνη, με την έννοια ότι δεν ξέρει τί μπορεί να είναι, δεν έχει σημασία για την ίδια αυτό που θα είναι ή αγχώνεται γι αυτό που γίνεται/είναι - όταν αυτό δεν είναι ετεροπροσδιορισμένο.

Πιστεύω ότι η διαφοροποίηση ανάμεσα στις τόσο ποιητικές μπιγκόνιες και πορτοκαλιές, είναι στην ουσία η διαφοροποίηση ανάμεσα σε μία γυναίκα που επιθυμεί τον ετεροπροσδιορισμό της ταυτότητάς της - με την παράκληση και την αναγκαιότητα να γίνει σεβαστό το είδος του υλικού της (αλλιώς από την μία δεν θα είναι ευτυχισμένη κι από την άλλη θα Τον πάρει ο διάολος) - και σε μία γυναίκα που επιλέγει μόνη της το τί θα είναι, χωρίς να ανησυχεί καθόλου για όλα αυτά.

Εξ ού και η ερώτησή μου προς τον MasterJp. Εάν κάποιος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη δεν είναι πλαστελίνη - ή δεν θα έπρεπε να είναι πλαστελίνη - αυτό είναι άραγε μία αντικειμενική αλήθεια;

6. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@dora_salonika: η ερώτησή σου είναι περιττή, η απάντηση απορρέει από το παρένθετο σχόλιο. Αν και υφίσταται αίτηση απαγόρευσής σου της ανάγνωσης  , όταν θέλεις μπορείς και το κάνεις περίφημα. Το εκλαμβάνω ως επιθυμία επιβεβαίωσης.

Επιπλέον, η απάντησή σου στον underherfeet επιβεβαιώνει το εν μέρει ορθόν της ανάγνωσής. Οι πορτοκαλιές και οι μπιγκόνιες αποτελούν αμφότερες ετεροπροσδιορισμό.

Διευκρίνηση επί των δικών μου λόγων που χρησιμοποίησες:

Η σκλάβα (σίγουρα κάθε μη έμπειρη άλλα και σχεδόν κάθε σκλάβα) ως κατά μέγιστον ετεροπροσδιοριζόμενο άτομο είναι έτοιμη να δεχθεί τον όποιο ετεροπροσδιορισμό, η εμπειρία σου φρονώ το επιβεβαιώνει. Άπτεται το αποδίδοντος τον προσδιορισμό να επιλέξει τον σωστό. Το γεγονός πως η σκλάβα επιθυμεί να είναι πλαστελίνη δεν συνεπάγεται πως αυτό είναι εφικτό.

7. dora_salonica

Ευχαριστώ πολύ και πάλι MasterJp. Σας είμαι ειλικρινά υπόχρεη.

Συμφωνώ μαζί σας ότι τα κουτσοκαταφέρνω στην ανάγνωση, και σας διαβεβαιώ ότι το θέλω πάντα, παρά τις δυσκολίες που ενίοτε προκύπτουν.

Μία εξ αυτών είναι τα ήξεις αφήξεις που σερβίρετε με τόση ψυχραιμία. Καλά που δεν πτοούμαι ποτέ. 

8. Savazios

Savazios Regular Member

Απάντηση: Η εκπαίδευση στο bdsm μπορεί να καταλήξει σε ευτυχία ή ναυάγιο;

Μόνο σε ευτυχία μπορεί να καταλήξει, αν το bdsm είναι μέρος της ζωή σου και όχι όλη η ζωή σου..Έχω πολύ μικρή πείρα, αλλα απο τον εαυτό μου βλέπω οτι κάποιες πρακτικές είναι πολύ εθιστικές και αυτό θέλει λίγο έλεγχο..

9. lina

lina Regular Member

Υποθετω...
    Οταν κάποια υ και κάποιος Κ συναντιούνται και γνωρίζονται θετουν τα πλαίσια των στόχων τους...
    Δηλαδή η υ θα έχει αναλύσει μεσα της και θα έχει αναπτύξει το τί περιμένει απο την εκπαίδευση... τί προσδοκα απο το ταξίδι αυτό...
    Ποιά πράγματα είναι εκείνα που θα παραδώσει και θα τα καταθέσει...
    Εχω στο μυαλό πως πρόκειται για μια εθελούσια είσοδο σε ένα σύμπαν παράλληλο με τούτη την πραγματικοτητα, οπότε κάθε τί που θα αλλάζει μεσα της θα έχει αντίκτυπο και στην υπόλοιπη ζωή της...
    Το να παραδωθεί ολοκληρωτικα στον Κ είναι πολύπλοκο για κείνον και ιδαίτερα δύσκολο γιατί, ό,τι δουλειά γίνεται στα πλαίσια της ευχαρίστησης του bdsm, θα πρεπει να έχει αποτελέσματα που να σταθούν και έξω απο το bdsm,
    τα ωφέλη της εκπαιδευσης δεν μένουν μεσα στο δωμάτιο του παιχνιδιου... η υ τα κουβαλάει κι έξω...
    κι εκει φαίνεται κατα την γνώμη μου η λεπτή γραμμη... όπως την φαντάζομαι...
    ... η διαδικασια της εκπαίδευσης... μέσα απο την μαγεία της να οδηγεί την υ σε μια ανωδική πορεία ζωής έξω απο αυτήν...
    εκεί θα φανεί πιστεύω το ποσο δυναμώνει, αλλαζει, διαμορφώνεται και προχωρά...
    κι αυτο θα είναι η "ευτυχία"
    Το να γίνει ένα άβουλο πλάσμα δίχως θελω για εξέλιξη, δίχως επιτευγματα στους στόχους της, εκεί, είναι το "ναυάγιο"...

Η ταπεινη μου γνωμη... Lina...

Last edited: 7 Αυγούστου 2010
  10. Singleman

Singleman New Member

αυτα που διαβαζω με δικαιωνουν.....εκει ηταν αφτο το κλικ που ελεγα....κατι με χαλαγε(διαφορετικο στον καθενα αφεντη) κ δεν συνεχιζα τιν εκπαιδευση μου μαζι του......ελπιζω να βρω εδω το αφεντη η την αφεντρα που θα μεινω για να μαθω να ειμαι σωστο σκλαβακι

11. born_2_be_master

born_2_be_master Regular Member

παιδιά, καλησπέρα...

για έναν επίδοξο Μαστερ τι προτείνεται? πώς του προτείνεται να αρχίσει αυτόν τον διαφορετικό τρόπο ζωής?

μέσω γνωριμιών και παράλληλα, μέσω εμπειριών, αλλά τι πρέπει να προσέχει? ποιούς κινδύνους πρεπει να αποφύγει ?

12. Nesaea

Nesaea Guest

Καλυτερα ξεκινα με τον ορισμο του "Μαστερ". Μιας και δηλωνεις οτι εισαι.