Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η επιστήμη του φλερτ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 8 Ιουλίου 2009.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@tender lilly
    Φλερτ ανδρός = συναισθηματική συμπεριφορά; Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Συνήθως το φλέρτ αποσκοπεί στην συναισθηματική έλξη,ασχέτως τελικού στόχου.

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

-Προς άντρες: σιγά ρε φίλε, κατούρα και λίγο. το ξανθό το ρωτάς αν θα γύριζε να σε κοιτάξει?

-Γυναίκες:
    -Θα πήγαινες μ αυτόν?
    -Εννοείται αφού εχει πολλά λεφτά..

Ατάκες Αντρών:

01. Γειά σου κούκλα. Θέλεις να κερδίσεις 20 χιλιάρικα ;

02. Ξέρεις αν κόψεις τα χέρια σου θα μοιάζεις με την Αφροδίτη της Μήλου.

03. Αν σε πονούν τα πόδια σου είναι γιατί τρέχεις στην σκέψη μου συνέχεια.

04.

Το φόρεμά σου θα πήγαινε πολύ ωραία με το χαλάκι δίπλα στο κρεβάτι μου.

05. Όλες αυτές οι υπέροχες καμπύλες σου κι εγώ δεν έχω φρένα.

06. Ξέρεις τι θα σου πήγαινε όμορφα με αυτό το φόρεμα ; Εγώ.

07. Έχασα το αρκουδάκι μου,θα κοιμηθείς μαζί μου απόψε ;

08. Τ΄ όνομά μου είναι Bond. James Bond.

09. Θές να παίξουμε την ζυγαριά ; θα κάτσεις πάνω μου κι εγώ θα μαντέψω τα κιλά σου.

10. Αν έχεις χάσει την παρθενιά σου μπορείς να μου δώσεις το κουτί της ;

11. Ήμουν έτοιμος να πάω σπίτι να αυνανιστώ.Σε πειράζει να φαντάζομαι εσένα ;

12. Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα, ή να ξαναπεράσω ;

13. Πάμε για πίτσα και μετά να το κάνουμε ;Τι δεν σου αρέσει η πίτσα;

14. Έλα κάτσε στην αγκαλιά μου και να μιλήσουμε για το πρώτο πράγμα που θα πεταχτεί.

15. Στο σπίτι σου ή στο σπίτι μου ;

16. Ωραία στήθη. Σε πειράζει να τα αγγίξω ;

17. Τι έχει εκατό δόντια και κρατά πίσω του ένα τέρας ; Το φερμουάρ μου.

18. Συγνώμη έχασα το νούμερο του τηλεφώνου μου,μπορώ να έχω το δικό σου ;

19. Αν σ΄ακολουθήσω μέχρι το σπίτι σου, θα με κρατήσεις εκεί ;

20. Θές τα δάκτυλά μου να αυνανιστείς ;

21. Τι λες να παίρναμε ένα ντούζ μαζί ;

22. Κάτι συμβαίνει με τα μάτια μου. Δεν μπορώ να τα πάρω από πάνω σου.

23. Ίσως κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται οτι θές να βγείς μαζί μου.

24. Η κοπελιά μου έμεινε έγκυος, θές να βγείς μαζί μου ;

25. Θα μπορούσες να με παντρευτείς για μια νύχτα ;

26. Αναρωτιέμαι τι φύλο θα ΄ναι τα παιδιά μας.

27. Είσαι τόσο όμορφη όσο δείχνεις, ή απλά μου θυμίζεις τον εαυτό μου ;

28. Είσαι εδώ μόνη, ή θα πρέπει να σκοτώσω κανέναν για να σε πάρω ;

29. Αν δεν το κάνεις με ξένους, μπορώ να σου συστηθώ πρώτα.

30. Αν είμαστε ό,τι τρώμε, τότε μέχρι αύριο το πρωί θα έχω γίνει εσύ.

31. Θες να χρησιμοποιήσουμε τα προφυλακτικά μου, πριν λήξουν ;

32. Σου ‘χει πεί κανείς ότι θέλεις να το κάνεις μαζί μου ;

33. Ξέρεις δεν είμαι μόνο ενδιαφέρον τύπος, έχω και ενδιαφέρον σώμα.

34. Γειά σου, θέλω να σου δώσω την ικανοποίηση να με ξεζουμίσεις.

3. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

το διαχρονικό πρόβλημα, θέμα που μπορούμε να το αναλύουμε με τις ώρες ή να το αφήσουμε στο ράφι με τα θέματα που κάνουν "τσιζ". Μπορούμε να στηριχτούμε σε διάφορες αμφίβολης σοβαρότητας έρευνες (και υπάρχουν άπειρες, αφού κάθε επιστήμονας πρέπει κάτι να ερευνά) ή να το αναλύσουμε με βάση τις δικές εμπειρίες. Στη δεύτερη περίπτωση θα βγάλουμε δράκους και τέρατα, λιγούρηδες, εύκολες, υστερικές, αγάμητους/ες, κακογαμημένους/ες, πουτάνες, φαλλοκράτες κλπ. Ανάλογα με το πόσες χυλόπιτες φάγαμε και από ποιον/α, πόσους/ες "καταφέραμε", κλπ θα πει ο καθένας τη γνώμη του.

Προτιμώ να μη το αναλύσω. Αντιδρώ με βάση το ένστικτό μου...και αν φάω τα μούτρα μου; Θα το ρισκάρω.

Ιντερνετικό φλερτ σαφώς και υπάρχει. Έχει τις ιδιαιτερότητες του αλλά μερικές φορές έχει αποτελέσματα....αλλά και φρίκη. Άλλο ένα ρίσκο.

Συμφωνώ πάντως με άρθρο στο θέμα της κυριαρχίας των γυναικών πάνω στο φλερτ και στην επιλογή του συντρόφου. Και είναι ιδιαίτερα έντονο και εμφανές στο χώρο του bdsm. Υπάρχει άραγε κάποιος σώφρων άνθρωπος που δεν πιστεύει ότι η επιλογή του Κυρίου/Αφέντη γίνεται από την υποτακτική/σκλάβα;

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Κρύβε λόγια.. 

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μπουφοκατάσταση.

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Καμία επιστήμη, καμία "έτοιμη" ατάκα, κανένας "διαβασμένος από το σπίτι" αέρας.
    Απλά διάθεση για γνωριμία και αν κάποιος έχει στο μυαλό του το κλασικό "βγαίνω για κυνήγι". Απλά κατά 99 % θα βρεθεί να μασουλάει τα καρύδια του.
    Σωστό "δοσάρισμα" των χρόνων, τουτέστιν, σε κάποιο σημείο, δεν είναι ντροπή ν'ακουμπήσεις κιόλας. Αλλά ποτέ σε "εμφανές μέρος" ( και δεν χουφτώνουμε no no ).
    Όχι πολύ μπρί μπίρι, όχι περιαυτολογίες, όχι άγχος ( καλά να είμαστε, ένα μαγαζάκι με χυλόπιτες δεν πέφτει ποτέ έξω ).
    Δεν πουλάμε κανένα φρούτο, δεν αγοράζουμε τίποτε.
    Προσοχή στις λεπτομέρειες, δλδ, γλώσσα του σώματος, αναπνοές, σιωπές κυρίως και όχι τόσο τα λόγια.
    Και πάντα τζαζ, αυτοσχεδιασμός, με όριο βέβαια, αλλά αυτοσχεδιασμός.
    Ένα το σημαντικό, όσο "άνετοι" κι αν είμαστε, δεν χρειάζεται να είμαστε "χύμα".
    Αν φτάσουμε "εκεί", τα πράγματα θα "έρθουν" από μόνα τους.
    Σε κάθε περίπτωση, δεν "χτυπούμε" ότι αναπνέει.
    Ούτε σηκώνουμε τα ραντάρ και καρφώνουμε ότι μοιάζει σε γυναίκα με τον κουβά να μαζεύει τα σάλια, πριν πέσουν στο πάτωμα.

Είμαι off topic? Αν ναι, ζητώ συγνώμη.
    Πάντως μάθημα δεν έκανα, δεν θα ήμουν κανείς για να το κάνω.
    Απλά παρέθεσα ένα μέρος του πώς έβλεπαν οι βροντόσαυροι της ηλικίας μου το φλέρτ, πριν σκουριάσουν εντελώς... 

Last edited: 20 Ιανουαρίου 2015
  7. aethereal

aethereal Guest

η ευγενικη,παιχνιδιαρικη διαθεση επικοινωνιας του ενδιαφεροντος/θαυμασμου προς τον αλλο για να χαρακτηριστει φλερτ κι οχι καμακι/πεσιμο οφειλει να τηρει τους στοιχειωδεις κανονες σεβασμου της προσωπικοτητας του αλλου και να μη στοιχειωνεται,απο εμμονικες κλησεις υπογαστριων αιτηματων....

αποτελει δυστυχως στερεωμενο στερεοτυπο το φαινομενο της ευκολοτερης απελευθερωσης των υπογαστριων "συναισθηματων" μεσα στην "ανωνυμια"του δικτυου απο ατομα συμπεριφερομενα ισοπεδωτικα προς τα μηνυματα που λαμβανουν.
    προσκαιρα (θελω να πιστευω..)"τυφλωμενα" απο την αμεσοτητα της ικανοποιησης των..βιολογικων/ψυχολογικων αναγκων τους απο το "αμεσο μεσο"του φακ-ντελιβερυ..
    αυτο απεχει παρασαγγας απο την επικοινωνιακη προσεγγιση ενος φλερτ και συγγενευει καταπληκτικα με τη δια ζωσης καμακοτεχνικη μεθοδο οπως αυτη τεινει να εκλειψει απ οτι λενε οι μεγαλυτεροι,λογω της απενοχοποιησης των εκτος γαμου σχεσεων..και της υιοθετησης συγχρονων προτυπων τυπου "μποιφρεντ" και "γκερλφρεντ"..

μαζι με το θεμελιωδες της αυτογνωσιας και της δυνατοτητας μιας χαλαρης κοινωνικης προσεγγισης,απαραιτητη ειναι η αχρηστια των "παρωπιδων" σε κλισε που δυστυχως καποιοι επιστημονες επιμενουν να αναβιωνουν(πχ kate fox)
    με παραλληλισμους επιθετικων θηλυκων που οργαζουν για ζευγαρωμα...και αρσενικων που πιθηκιζουν αρρενωπα
    "Οι άντρες μερικές φορές τείνουν τα στήθη τους προς τα έξω, όπως κι οι πίθηκοι..."

"Προς μεγάλη έκπληξη, οι ερευνητές βρήκαν ότι τα δύο τρίτα των ερωτικών προσεγγίσεων ξεκινούν από τις γυναίκες. Όπως κι άλλα είδη, π.χ. οι θηλυκοί χιμπαντζήδες, έχουν το χαρακτηριστικό, γνωστό ως "θηλυκή επιθετικότητα". "Οι θηλυκές χιμπαντζήδες, παραδείγματος χάριν, αναζητούν συνεχώς τη σεξουαλική συνεύρεση με τα αρσενικά, μερικές φορές ακόμα και με βία: μπορεί να τραβήξουν ένα αρσενικό που ξεκουράζεται από τα πόδια του, επιμένοντας στο ζευγάρωμα", επισημαίνει η έκθεση. "Μεταξύ των ανθρώπων, η θηλυκή επιθετικότητα είναι λεπτότερη..."

το φλερτ δεν εχει φυλο.ο τροπος προσεγγισης και εκδηλωσης του ενδιαφεροντος σχετιζεται αμεσα με το χαρακτηρα ο οποιος διαμορφωνεται μεσα απο το κοινωνικο πλαισιο και το γονιδιακο μπακραουντ.οι αναλογιες ποικιλουν οσο και οι ανθρωπινοι τυποι μεσα στην ενδιαφερουσα ποικιλομορφια που χαρακτηριζει τη φυση..οπου ολοι επιλεγουμε και μας επιλεγουν με ευτυχη συγκυρια τη συμπτωση ενδιαφεροντος

8. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

δεν μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα. Δεν μπορώ να αγνοήσω γνώσεις (που κατάγονται από την επιστημονική μου κατάρτιση),θεωρίες (που έχουν εμπεδωθεί από την υλιστική καταγωγή της ιδεολογίας μου) και τέλος εμπειρίες. Όλα αυτά με κάνουν απρόθυμο στο να απαρνηθώ το βιολογικό υπόβαθρο πολλών συμπεριφορών μας. Ο αγώνας του εγκεφάλου στον στίβο της παιδείας, της εξέλιξης, της ισότητας και της πνευματικής βελτίωσης είναι συνεχής, θαρραλέος και επιτυχής. Όμως ποτέ δεν θα απαλλαγεί από την αλληλοεπίδραση του με τον υποθάλαμο. Μέσα μας δεν έχουν πάψει να λειτουργούν γονίδια των προγονικών μας θηλαστικών. Δεν μπορώ να αποκλείσω λοιπόν από την διαδικασία του φλερτ συμπεριφορές/αντιδράσεις που "θυμίζουν" άλλα θηλαστικά. Και σε αυτά τα θηλαστικά υπάρχει σαφής διαφοροποίηση ανάμεσα στα αρσενικά και τα θηλυκά. Και ενώ συμφωνώ σε πολλά μέρη της γνώμης σου, θα διαφωνήσω σχετικά με το εάν έχει φύλο το φλερτ. Έχει και παρουσιάζει έντονες τάσεις επιδειξιομανίας. Πιστεύω μάλιστα ότι αυτή η άρνηση της διαφοροποίησης και η αναζήτηση νέων κανόνων και διαδικασιών φλερταρίσματος , έχει μπερδέψει την επικοινωνία ανάμεσα στα δυο φύλα. Ειδικά στις νεότερες γενιές.

9. aethereal

aethereal Guest

θυμαμαι τον εαυτο μου,11 χρονων στο πρωτο καλεσμα συμμαθητη μου να χορεψουμε μπλουζ σε παρτυ γενεθλιων..
    τοτε το θεωρουσα φυσιολογικο να κανει την πρωτη κινηση ενα αγορι.και ακομη το απολαμβανω,εχει μια ρετρο αυρα που παντοτε συμπαθουσα,επειδη ειμαι φυσει συνεσταλμενη σα χαρακτηρας και αυτο το παραδοσιακο εμφυλο καταλοιπο φιλοξενουσε/"νομιμοποιουσε" αποχρωσεις του χαρακτηρα μου.
    στις ιντερνετικες μου συνομιλιες/ερευνες λοιπον,εδρασε και για μενα απελευθερωτικα η "ανωνυμια" του μεσου, πρωτοφανως απελευθερωνοντας με απο τη συστολη του να πιασω κουβεντα με καποιον αγνωστο(κατι ασυνηθιστο λογω χαρακτηρα,οπως προειπα)
    μεσα απο αυτες τις ερευνες λοιπον,το αντιφατικο της ντροπαλοτητας ενος κυριαρχικου χαρακτηρα αποδειχθηκε πιο ενδιαφερον φαινομενο λογω της φαινομενικης ασυμβατοτητας των χαρακτηρων/ρολων.γι αυτο και θαυμαζω πιο πολυ τη ποικιλομορφια των χαρακτηριολογικων προσμιξεων απο τις παραδοσιακες αιτιολογησεις της εξελικτικης βιολογιας,χωρις βεβαια να τις αγνοω,ιστορικα

10. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

Και φυσικά δεν είναι πλήρες αυτό το ανθολόγιο ανδρικής βλακείας και αγαρμποσύνης. Σίγουρα θα μπορούσε να συμπληρωθεί με πολλά περισσότερα μαργαριτάρια ανδρικής ανικανότητας στο φλερτ. Εάν πάρεις τηλέφωνο 2-3 κολλητές σου θα μαζέψετε δεκάδες τέτοιες βλακώδεις προσεγγίσεις.

Εάν όμως μαζέψω εγώ όλους τους άνδρες του φόρουμ και δεκάδες άλλους γνωστούς μου και προσπαθήσουμε να βρούμε αντίστοιχες γυναικείες ατάκες, αμφιβάλω εάν θα βρούμε κάνα δυο ! Πως εξηγείται αυτό;

Θα μπορούσαμε να το αποδώσουμε στο ότι όλες οι γυναίκες είναι πάντα εξυπνότερες, ωριμότερες και πιο ικανές (όλες το "έχουν") από όλους τους άντρες (που "δεν το έχουν");
    Ή θα μπορούσε να εξηγηθεί και από το γεγονός ότι οι γυναίκες σπανιότατα φλερτάρουν; Και όταν φλερτάρουν συνήθως βρίσκουν το δρόμο πιο στρωμένο, οπότε δεν χρειάζεται να ακροβατούν ανάμεσα στον σεξισμό και στην ηλιθιότητα; Μήπως έχουν εθιστεί στην σιγουριά ότι ο΄τι και να πουν θα τύχει αποδοχής;

11. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

ναι ! εισαι σκύλα !

και εισαι θεα !

... εκει που σε παιρνει ! (στα αγορακια)

αλλα εδω... την πατησες !

γιατι... δεν ειναι ολα τα δακτυλα του χεριου ιδια ! (και το ξερεις)

κοιτα... αυτα εκει που περνανε !

μιλησα ! δεν θα το ξαναπω !

12. brenda

brenda FU very much

Λυπάμαι πολύ, αλλά όλοι οι Masters of the Universe, πρέπει να αναθεωρήσουν τα ''όπλα'' τους και να επανεξετάσουν τις τεχνικές τους.... 

Μετά από σένα λατρεία μου @Tenebra_Silente το χάος... 

μια Mistress που κάνει όλους τους μαστεράκους να μοιάζουν μικρά φοβισμένα γατάκια... (που κατάπιαν την γλώσσα τους...)  

με είχες ρίξει (στα τέσσερα) με μια κουβέντα... 

κι ας διατείνονται οι άλλοι ότι θένε.... 

την τυφλαμάρα τους την κακιά... 

ελπίζω να μου συγχωρέσεις αυτήν την έκρηξη ανυποτακτικότητας που μ΄έπιασε βραδιάτικα και με διάθεση prison break ξέφυγα από τα δεσμά μου κι έλυσα τους κόμπους απ΄τα δάχτυλά μου... 

Τιμώρησέ με όσο σκληρότερα μπορείς αύριο που θα το δεις....    

Ώρα τώρα να γλιστρήσω αθόρυβα πίσω στην αγκαλιά σου.... 

ΥΓ. Κι αϊ σιχτίρ και ο Φρόμ, σαν μικρό ανθρωπάκι που είμαι, έχω κάθε δικαίωμα να λέω ότι μου κατεβάσει το μικρό, ανοχύρωτο και σεξουαλοπορνοδιαστροφικό μυαλουδάκι μου (σε μέγεθος φακής...)