Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ερωτική δύναμη της μπλόφας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 10 Μαϊου 2015.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Το λατρεύω, δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά μου αρέσει να κάνω διάφορων ειδών χουνέρια και να διασκεδάζω με τις αντιδράσεις, ειδικά στο τέλος, όταν δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο, και σκάω στα γέλια.

Το κλάμα που γίνεται κλαυσίγελος είναι απόλαυση!

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αν επιτρέπεται, έχεις χύσει σκεπτόμενος μία από τις ερωτικές σου μπλόφες;

3. Arioch

Ω ναι...  

4. Dark_Explorer

Κι εγώ αλλά το πάω και παραπέρα... πώς θα μπορούσα να επεκτείνω τις μπλόφες με πιο δυνατές παρενέργειες όπου στην πράξη δεν παίζουν.

5. Arioch

Σε νιώθω... well, μερικά πράγματα είναι για να μένουν στη φαντασία.

6. sapfw

sapfw out of order Contributor

Πολλαααααα χρόνια πριν σε T/b play, εγώ ακινητοποιημένη σε -ομολογουμένως- άβολη στάση φορώντας μόνο full face latex mask με τρύπες για αναπνοή μόνο στη μύτη, όπερ σημαίνει δεν έβλεπα, άκουγα υπόκωφα και δεν μπορούσα να φωνάξω... "Θα βγω για τσιγάρα" μου λέει... Οκ, πόση ώρα να κάνει μέχρι το ψιλικατζίδικο στη γωνία;

Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε αλλά μου φάνηκε αιώνας!!!

Κι αν κλείστηκε στο ασανσέρ;
    Κι αν τον πάτησε αυτοκίνητο;
    Κι αν μπουν κλέφτες;
    Αν πάρει φωτιά το σπίτι; Αν γίνει σεισμός; Ή η συντέλεια του κόσμου;

Όλα αυτά τα ευχάριστα σκεφτόμουν λεπτό το λεπτό και κατέρρεα πρώτα ψυχολογικά και σιγά σιγά σωματικά... Ξαφνικά τον νιώθω να μου βγάζει τη μάσκα και ξεσπάω σε κλάματα... Μετά με λύνει, αρπάζω τη μάσκα και μαντέψτε ποιον κυνηγούσα σε όλο το σπίτι να δείρω  

7. sapfw

Πέραν της πλάκας, 10 χρόνια μετά το σκηνικό που περιέγραψα βγήκε στις αίθουσες αυτή η ταινία:

Παρακολουθώντας την βίωσα μετατραυματικό σοκ και είχα κρίσεις άγχους για μέρες μετά....

8. Dark_Explorer

Το νήμα δεν ανοίχτηκε καθόλου για πλάκα.
    Θα ήθελα να αποτυπωθούν και μελλοντικές συνέπεις (όπως έπραξες).

Ευχαριστώ για τον οβολό.

9. sapfw

Κάτι που ξέχασα να γράψω είναι πως δεν είχε βγει τελικά από το σπίτι, απλώς ανοιγόκλεισε την πόρτα ώστε να νομίζω ότι έφυγε... Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει... Εξ ου και η μπλόφα

10. Dark_Explorer

Ναι, το κατάλαβα. Τα έχομε κάνει και του λόγου μας  

11. Arioch

Είναι ο λόγος που αποφεύγω πράξεις περιορισμού από τις οποίες η παρτενέρ δεν μπορεί πανεύκολα να ξεφύγει μόνη της.

12. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Γουελ..

Ήμουν δεμένος, κλειδωμένος και η Κ έφερε ενα μαχαίρι ΝΑ (με το συμπάθιο  ) .. και το ακούμπησε στα @@ μου... σχεδόν τελείωσα στο κλουβί ...