Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ερωτική δύναμη της μπλόφας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 10 Μαϊου 2015.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Έγραψα κάποια πράγματα, έφερα παραδείγματα, τα έσβησα. Μπορεί να ήταν και όλα άκυρα. Θεώρησα πιο σωστό να είμαι σύντομος, λιτός, περιεκτικός.
    Γιατί;

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Γιατί...  
    Η λέξη μπλόφα ενέχει την έννοια της παραπλάνησης. Δεν βλέπω πού χωρά σε μια Κ/υ σχέση. Αλλά μπορεί να είναι θέμα δικών μου ορισμών  

3. sapfw

sapfw out of order Contributor

Το καταλαβαίνω αυτό που λες και συμφωνώ... Εγώ δε θα το έλεγα μπλόφα στο D/s, αλλά μάλλον mindgame

4. Nickname

Νομίζω πως θα μπορούσε να ονομαστεί κι αλλιώς, έχει αναφερθεί παραπάνω, δε μένω σε αυτό. Υπό αυτή την έννοια που δίνεις το καταλαβαίνω, δεν θεωρώ όμως πως είναι απαραίτητα αυτό.
    Αν το ονομάσουμε λοιπόν, όπως λέει η Σαπφώ
    τότε δεν θεωρώ δεδομένο πως η οποιαδήποτε μπλόφα- mind game μπορεί να προκαλέσει ρωγμή.
    Σαν παράδειγμα θα φέρω το ποστ του Xarhs
    Η Κ δεν είπε πως θα του τα κόψει, δεν έκανε καμία αναφορά, έστω έμμεση (που να αναφέρεται τουλάχιστον) και το μόνο που έκανε ήταν να ακουμπήσει το μαχαίρι στα @@ (παπάκια του;;;  ). Σε μια τέτοια (ή ανάλογη) περίπτωση, θα μπορουσε να υπάρχει ρωγμή στην εμπιστοσύνη (σου);

Last edited: 25 Ιουλίου 2023
  5. Nickname

Δώσε την καρδιά σου εκεί που θες εσύ
    κι εμένα κέρνα τον καημό φαρμάκι στο κρασί
    Παρά να ζω μακριά σου καλύτερα απόψε
    μαχαίρια καν' τα χέρια σου και τη ζωή ψωλή μου κόψε

6. margarita_nikolayevna

Έχω γράψει παλαιότερα και αν κάπου βρω το quote μου θα το βάλω για να έχω την ακριβή διατύπωση ότι έχω φτάσει σε επίπεδο να νιώθω ότι αν ο Κ μου πει "πήδα από τον πέμπτο και δεν θα πάθεις τίποτα" να έχω απόλυτη βεβαιότητα ότι όντως θα πηδήξω και δεν θα πάθω τίποτα. Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τρανς. Και δεν θα έπαιρνα ποτέ το θάρρος να το προτείνω και σαν ενδεδειγμένο ή οτιδήποτε. Κάθε άνθρωπος θέλει και αντέχει διαφορετικά πράγματα. Αυτό που νομίζω -χωρίς να εκφράζω κι εδώ βεβαιότητα- είναι ότι κανένας άνθρωπος δεν αντέχει την παραδοξότητα.  

7. Nickname

Και να μη το βρεις, το έχω διαβάσει. Και το θεωρώ από τις πιο ουσιαστικές δηλώσεις του φόρουμ

Αν κατάλαβα καλά τι λες, εδώ δεν είναι θέμα αντοχής αλλά αδυναμίας λειτουργίας της και συμφωνώ με το παραδόξο, αν κατάλαβα σωστά τι λες, επαναλαμβάνω.

8. margarita_nikolayevna

και  

9. goodevil

goodevil arcade

Κάποτε σε μια προεπιλογή επίδοξων ΜΑΤατζήδων ο εκπαιδευτής τους πήγαινε στην άκρη ενός πολύ ψηλού κτιρίου κ έδινε τη διαταγή...
    Πήδα για τη πατρίδα.
    Ολλοι έφευγαν σκέφτοταν οτι ήταν ψυχάκιας κ διαφορα.
    Ενας απλά έκανε ένα επιτόπιο άλμα χωρίς να μετακινηθεί από τη θέση του...ήταν ο μόνος που πέρασε.

10. margarita_nikolayevna

Από το επιτόπιο άλμα μέχρι το άλμα πίστεως... μια έμπνευση δρόμος  

11. goodevil

goodevil arcade

Για αυτό και κάνεις δε πήδηξε πραγματικά.

12. margarita_nikolayevna

Από τους φαντάρους ναι